2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar esime yoğurt yüzünden küsmüş tüm ya iki gün konusmadim bu sabah mutfakta kahvaltı hazirliyordum geldi sarıldı ben de gidermisin çok kirginim dedim defalarca özür diledi ben de biraz daha kizdim belki baska birseye moralim bozuktu dedi bende benim sucum ne dedim bak hayatimizdan iki günü küs geçirdik yapma dedi zoraki şekilde baristim ama bugün akşama kadar evde calistirdim onu:)))

geçen haftaki beslenmeye pırasa maceramizdan sonra bu haftada brokoli yapıyorum.zeynep iki haftadır tam yatip uyuyacagi saatte söylüyo anne öğretmen beslenmeye şunu şunu istedi diye. İyiki evde vardı bu saatte brokoli ariycakdik bide.böyle saçmalık da görmedim hic gerçi de sabah 9da pırasa brokoli yenmezki ama.

Intikamim acı oldu diyosun haa:):):)

İyi ki evde varmış canım ogretmeniniz tuhafmis gerçekten bizimkiler birinci sınıfa başladığında okul liste vermişti genel olarak bütün birlere bizim öğretmen siz listeye uymak zorunda değilsiniz ne isterseniz onu koyun dedi sadece kokulu olmasın dedi sonrada beslenmeyi yasakladı burası ana sınıfı değil dersi bolemem teneffüs te yesinler dedi bizimkide tuhaf çok erken yasakladı herşeyi erkek bizim öğretmen

Bizimki kadın çocuklar oglenci olsa tamam sebze sevdirmeye calisiyo diycem de ama düşünmesi gerek bu cocuklar sabahın 9un da bunu nası yiycekler diye.

sizin ogretmende tam muzelik :)

Bence iki öğretmende bi tuhaf ama S Sevgidili5 seninki bi tık önde :)))

Yaaa regl olcam sanirim cok fena canim biseyler yemek istiyo biraz cicibebe yedim :) yarin tarti var yememem lazim ama cok fenayim :))

Ben bugun coştum yarin patlıcam tartidA ta bi de bugun degisik bi agrim var karnim ağriyo eşimi de gazladim acaba hamilemiyim diye gidip.test alayim mi diyo

Aay betüş e böyle ogretmen denk gelse okulu degistirirm.heralde evde yemiyoz o kadar sebze hele de brokoli

haydi hayırlısı ikinci bi hamişimiz olabilir mi acaba :))

Gündüz doğru düzgün uyumadi şu saat olmuş uyumamak için direniyor delirtcek bu kız beni
şuan benim kızda öyle yarım saattir sallıyorum banamısın demedi sabah altı buçukta kalkıcam uyu nolur uyu ile Başlayan bir de beste yaptım ama sadece gülüyo :))

Eceyi ayağıma koyduğum an ağlıyor emerek uyuyor emzirmekten nevrim döndü

Senin için daha zor canım calisiyorsun inşallah uyur bir sn önce Mira benimki uyudu gibi simdi

emrenin kaninda enfeksiyon cikti.antibiyotige basladi dr.atesi yukseliyor surekli ciplak yatiriyoruz soguk kompres yapiyoruz cok agliyo kuzum.mahvolduk kac gundur.Allah ima cok sukur ki kotu bisey cikmadi.bikac gune toparlar dyo doktor.atesi yukselince nasil kotu oluyor kendini kaybediyor sanki.sayikliyor inliyor.tamamen iyilesene kadar burdayiz.bebislerinize iyi bakin kizlar.hasta olan kimse yaklasmasin kuserlerse kussunler.evladimin o hallerini gordukten sonra kim kuserse kussun zerre kadar umrumda degil.o kadar cok mudahale edildi ki yabancilardan kacmayan oglum dr hemsire gorunce hickira hickira agliyor.gulmeye bile takati yokGozundeki o yorgunlugu korkuyu gordukce sayiyorum kendime.nasl koruyamadim cocugumu diye ki etrafa gore de cok pimpirikli bir ciftiz guya.meger ne salakca seylerden sikayet ediyormusum.yok uyumadi beni de uyutmuyo yok yemegi az yedi yok meme emmedi sagmak zorundayim yok disari cikinca agliyo.iyi olsun da sabaha kadar 40 kere kaldirsin beni uyutmasin.iyi olsun da mamayla beslensin.iyi olsun da evden cikmayalim.iyi olsun da bir kasik yesin.evlat cok baska biseymis.kac gundur icim yaniyo gercekten. Iki sene once babam ameliyat oldugunda o kadar uzulmustum ki hicbisey beni bundan daha fazla uzemez diyordum.yanilmisim meger.
cok uzattim dolmusum iyice.kimseyle konusamiyorum telefonlari acmiyorum esim konusuyo annemlerle bile.ben konusamam aglamaktan.yavruma dua wdin de cabuk atlatsin hemen kurtulsun o mikroplardan da evimize gidip oyun oynayalim yurutecle pesimden gezsin sacma sapan sarkilarima kikir kikir gulsun.
Allah daha kotu hastalikli cocuklara sifa ailelerine sabir versin.kelimelerle anlatilamayacak kadar zor bir durum.Allah im dusmanimi bile evladiyla sinamasin

Yazdıklarını okuyunca bi anne olarak resmen ne hissettigini anladım.. Rabbim bi an önce şifa versin bebegine.. Bence kendine kızarak haksızlık etme çocuk bu hasta da olacak, düşecek de böyle böyle büyüyecek.. Siz şanslısınız ki emrenin dermansız bi derdi yok çok şükür ki herşeyi çok normal.. İnan yaşanılan neler neler var tahmin bile edemezsin.. Yaşayan biri olarak söylüyorum.. Ve biliyorum senin şuan canın çok yanıyo ama inş. en yakın zamanda geçecek ve normal hayatınıza döneceksiniz.. ALLAHım yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…