- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Gökçede günde 6 defa falan kakA yapıyordu. Bazen sulu bazen normal. Bir Ay pişiği geçmemiştiKizim gunde 6kez sulu kaka yapiyo ishal altini kremlememe ragmen pisik oldu. Dis cikarirken bukdr kaka yapan bebek oldumu? Bugun atesi hc cikmadi oyuzden doktra goturmedim.
Cnm dişiniz hayırlı olsunKesildi kendi kendine canim kahverengi az az geliyo ilac icince cok halsizlik yapiyo uyumak istiyorsun benim o sansim olmadigi icin icmedim bilmem belkide icsem daha iyi amin insaallah canim.
Sagolasinn ayy ayni bende oyle dissizlige alistimki birden bagirdimm disi cikti disi cikti diye korktu yavrucak.
Bizimki dikilip bazen ellerini birakiyor saniyorki yuruyecegini heraldeama benim kiz ayagina ayakkabi giymiyo isimdeyimgucumdeyimin kizi gibi doktorda oyle demisti bende kararsiz kaldim bizim doktorun pek bi bilgisi yok bilgisi olan bi doktor vardir gerci bunu diyen cocuk ortapedisi doktoruydu onlara sormak lazim canim
Gecmiş olsun cnmçok sağolun kızlar zor geçti ama çok şükür atlattık.
küçük pastam pıtı pıtı emekliyor ablasına hiç rahat vermiyor kalemlerini falan sürekli almaya çalışıyor o da vermiyor daha zorlu günler bizi bekliyor gibi
Canım ben dört aydır kullanıyorum ferrumu gayet iyi yapardı son günlerde bu şekilde. Bugün santafere başladım bakalım ne olcak.[/QUOTE]QUOTE="apriori11, post: 39852988, member: 640531"]Ferrum kullanırken benim oğlum da öyleydi ilacı bıraktım düzeldi
Canim üzülme geçici bir durumdur kusmasi kabızlığı buyuyorlar artık yavaş yavaş azalacaktır kusmasi iyi haberlerle gelirsin inşallahMoralim çok bozukmira yine üç Kaşık muhallebiden sonra bütün gün ne yediyse kustu resmen birde Kabızlık sorunumuz son noktada bugün fitille ağlaya ağlaya yaptı yine yarına randevu aldım öğleden sonra doktora götürücem
Sağol canım inşallahCanim üzülme geçici bir durumdur kusmasi kabızlığı buyuyorlar artık yavaş yavaş azalacaktır kusmasi iyi haberlerle gelirsin inşallah
Kızlar şu instagrami hiç sevemedim siz olmasaniz kullanmazdim sürekli birileri takip ediyor kimdir nedir tanımıyorum engel de olamiyorum paranoyak yaptı beni bu instagram eşim duymasın vallahi izin vermez
Nazar mı var acaba bizim topikte yaAmaan noluyo bu bebislere bu ara miraaa kizcam ama heeee
Profilini kilitle o zaman senin onayin gerekiyo o zamanKızlar şu instagrami hiç sevemedim siz olmasaniz kullanmazdim sürekli birileri takip ediyor kimdir nedir tanımıyorum engel de olamiyorum paranoyak yaptı beni bu instagram eşim duymasın vallahi izin vermez
Keyfi yok demekki kusme annesi bilmiyolar daha neyin ne oldugunu napalim buyuyunce geccek ins yarin guzel haberlerle gelirsinNazar mı var acaba bizim topikte ya
Ah bu kıza kızmak küsmek işe yaramıyo ki trip atıyorum en fazla üç dakka bi şebeklikle alıyo gönlümü hoş bu akşam onuda yapamadı o kadar keyifsiz ki şimdi sallıyorum bişi yemedi emmedi Uyusunda uyku arasında emzirim bari
Sağol canım inşallahKeyfi yok demekki kusme annesi bilmiyolar daha neyin ne oldugunu napalim buyuyunce geccek ins yarin guzel haberlerle gelirsin
Profilini gizli yap canım,herkese açık olması..O zaman eklemek isteyenlerden talep gelir sen istersen kabul edersin istemezsen reddedersin
sagolun kızlar bilmiyordum gizleyeyim o zaman profiliProfilini kilitle o zaman senin onayin gerekiyo o zaman
Geçmiş olsun tek dert yeme içme olsunMoralim çok bozukmira yine üç Kaşık muhallebiden sonra bütün gün ne yediyse kustu resmen birde Kabızlık sorunumuz son noktada bugün fitille ağlaya ağlaya yaptı yine yarına randevu aldım öğleden sonra doktora götürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?