2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada hiraysen gecmis olsun canm
makarna sana da gecmis olsun
miranin da biseyi yoktur insallah annesi.baska hasta olan varsa da gecmis olsun diyorm.aklimda kalmayanlar olabilir kusura bakmayin kizlar kafam bi milyon.ama bugun iyi oglum yorgunluk falan kalmadi bende:))mutube dedene de dua ediyorum canm Allah sifa versin.benm kp de koah hastasi sigarayi birakinca hafifledi biraz simdi daha rahat hissediyo.

Bi de bi arkadas ayakkabi sormustu ben de nike ve adidas ilkadim aldim.

Oglum sadece biberon aliyo kac gundur.kasigi almiyo kesinlikle.yogurdu cok sever onu bile yemiyo.hemsire de zorlamayin dedi cok da onemsemiyorum zaten 2 3 saatte bir mama yiyoruz.o kadar cok muayene edildi ki bogazina bakildi surekli agzina bisey degdi mi kitliyo kuzumdr hemsire gordu mu agliyo.psikolojisi bozuldu bebegimin.hepsini atlatacak insallah

Kızlar dedem koah hastaligina yakalanmis suan acilde yatista hepinizden dualarinizi istiyorum: (
Çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede sağlıgına kavuşur..
Bugün ebe bu ay 8.500 olsa bile yeter dedi kilosu için.. Mirada bu kiloya yaklaşır belki.. Ayrıca kabızlık içinde üzülme arenin anne sütü alırken 8 gün yapmadığını bilirim..
Çok sevindim gerçekten :) evde kendini daha iyi toparlar şimdi.. Ağzını kitlemesi çok normal bence sürekli bakıldığı için boğazına yine bakılacak sanıyordur zamanla oda geçer inş..
Çok geçmiş olsun..

Canım benim :/ neden kusuyorlar bu Muhallebiyi ? Midesine mi dokunuyor acaba. Çok geçmiş olsun. Tek derdiniz de bu olsun.

bi gun atesi oldu keyfi yerinde bafriyo oyun oynuyo arada srada huysuzlaip agliyo. Hasta olsaydi atesi hep cikmazmiydi? Valla kafam karisik smdi kalkmid yatakta oyun oynuyo annoo anno diye bagriyo
O dediklerini yaptım suda veriyorum günde iki küçük suluk ıhlamur içiyor masaj da yapiyorum ama yine de böyle yapıyo hayırlısı biraz daha bekleyeyim belki düzelir canım Sağol cevabın için. buarada sana da geçmiş olsun inşallah tedaviyle biran evvel iyi olursun. Rabbim şifa versin.[/QUOTE]
sagol canm insallah. Kizimin bayadr oyleydi ceviz buyuklugunde bi parca top gbi yesil renkte hatta sert cok ikiniyodu demiri biraktim bide belki ondandr dye
disler kusmada yapiyomu canm. Valla bizde mahfolduk ne oluyo byle anlayamiyorum bizm sadede bir gun atesi oldu ama ishali devam ediyo

Gökçede günde 6 defa falan kakA yapıyordu. Bazen sulu bazen normal. Bir Ay pişiği geçmemişti
hirada bazen yaptiginda bez icine cekmis oluyo okdr sulu. Bazende ormal yapiyo. Pisik cok fena agliyo dokununca. Kakasni yaptgi gbi degistriyorum bide
biogaia damla iyi geliyo cnm belki doktrunuzda verir bugun noluyo bunlara yemin dderim kafayi yedim
sagol canm cok sukur emre iyiymis cok sevindim

Aynen canim tek dert o olsun.atesimiz yukselmedi bugun antibiyotik ve fitiller ise yaramaya basladi nihayet.insallah cikariz yarin.bugun oyuncaklariyla oynadi hastanedeki kizlara kur bile yapti kuzum
Oy kuzum yerim onu. Fotodaki gibi hep tatlı tatlı gülsün

Kızlar dün akşam süper dadıyı izledim, iki çocuklu bi ailenin evindeydi. Anne tam psikoydu, ev dağılmasın diye çocukların legplarını çöpe atmış, sadece tv izlemelerini ve oturmalarını istiyor. Çocuklar ayrı psiko olmuş, kendilerinden bişey istendiğinde bağırıyor vuruyor. Program boyunca kadın bi kez bile gülümsemedi ya çok ilginç geldi bana

Canım geçmiş olsun simdi iyidir inşallah kizin ayrıca küçük pastana da maşallah

çok sağolun arkadaşlar

Vee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrarAllah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz
gözünaydın canım inşallah son olsun gitsin gelmesin hastalıklar hiçbirimize

Vee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrarAllah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz
günaydınlar..

geçer gider ve bir daha uğramaz inşallah.. Amin canım.. Hastane her şartlar altında çok zor..

burayı eskisi kadar takip edemiyorum artık ! 14:30da çıkıyorumyetisemiyorum çoğu şeye yorgun ve halsizim burda aktif olmayı özledim bebislerinizi ve sizleri öpüyorum kendinize iyi bakin

Siz iyi olun da canimarada iyiyiz desen de yeter öpüyorum sizleri

Gecmis olsun canim betusunde burnu akmaya başladı insallah ilerlemez

Aynen canim tek dert o olsun.atesimiz yukselmedi bugun antibiyotik ve fitiller ise yaramaya basladi nihayet.insallah cikariz yarin.bugun oyuncaklariyla oynadi hastanedeki kizlara kur bile yapti kuzum

Bunu alintilayip cok sevindim yazacaktim taburcu olmussunuz daha coksevindim

@kmltm gecmis olsun canim insallah bi daja boyle gastalanmaz
@hiraysen sana da gecmis olsun canim sayfalari yarim yamalak okudum iki gundur dogru duzgun girmiyorum hasta bebeklere ve annelerine gecmis olsun

@kmltm cnm çok sevindim iyi olduğunuza bizde 4 gundür atesliyiz düşüp yükseliyo ilaçla düşüyo en son atesiniz kaç olmuştu allah yasatmasın bidahasizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…