- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede sağlıgına kavuşur..Kızlar dedem koah hastaligina yakalanmis suan acilde yatista hepinizden dualarinizi istiyorum: (
Bugün ebe bu ay 8.500 olsa bile yeter dedi kilosu için.. Mirada bu kiloya yaklaşır belki.. Ayrıca kabızlık içinde üzülme arenin anne sütü alırken 8 gün yapmadığını bilirim..Moralim çok bozukmira yine üç Kaşık muhallebiden sonra bütün gün ne yediyse kustu resmen birde Kabızlık sorunumuz son noktada bugün fitille ağlaya ağlaya yaptı yine yarına randevu aldım öğleden sonra doktora götürücem
Çok sevindim gerçekten :) evde kendini daha iyi toparlar şimdi.. Ağzını kitlemesi çok normal bence sürekli bakıldığı için boğazına yine bakılacak sanıyordur zamanla oda geçer inş..Oglum sadece biberon aliyo kac gundur.kasigi almiyo kesinlikle.yogurdu cok sever onu bile yemiyo.hemsire de zorlamayin dedi cok da onemsemiyorum zaten 2 3 saatte bir mama yiyoruz.o kadar cok muayene edildi ki bogazina bakildi surekli agzina bisey degdi mi kitliyo kuzumdr hemsire gordu mu agliyo.psikolojisi bozuldu bebegimin.hepsini atlatacak insallah
Çok geçmiş olsun..Kizlar smdi hastaneden geldim hem boyun fitigi var hem bel. Ameliyatlik bisey degil tedavi gorucekmisim elim oyuzden uyusukmus. tekrardan mrgricem carsamba gnu busefer dha net goruntu olsun dye ilacli mr gricem ogun emzirmicm herldeeczaci tanidgi olan arkadas minnakkartal di sanirm nolurbna yardim edermisinnnn omniscan 20ml ilacin adi bu
Canım benim :/ neden kusuyorlar bu Muhallebiyi ? Midesine mi dokunuyor acaba. Çok geçmiş olsun. Tek derdiniz de bu olsun.Moralim çok bozukmira yine üç Kaşık muhallebiden sonra bütün gün ne yediyse kustu resmen birde Kabızlık sorunumuz son noktada bugün fitille ağlaya ağlaya yaptı yine yarına randevu aldım öğleden sonra doktora götürücem
bi gun atesi oldu keyfi yerinde bafriyo oyun oynuyo arada srada huysuzlaip agliyo. Hasta olsaydi atesi hep cikmazmiydi? Valla kafam karisik smdi kalkmid yatakta oyun oynuyo annoo anno diye bagriyoCanım çok geçmiş olsun dedene.dualarımda olacak...
Geçmiş olsun canım ikinizede.akifcikte grip gibi bakalım bu gece belli olur.ödüm kopuyo hasta olacak diye
Meşhur peditusumuzaferin de vermişti doktorumuz bize ama peditus kadar etkili değil
Biraz fazlaymış canım.ama her çocuk farklı oluyo.sanırım ateşlenmişti de.bence bi doktora danışmalısın.gerçi seni emmeye ağırlık verdiyse de olabilir
Ayyu olsada yesekkarnım acıktı ya.galiba buzluğa attığım köfteleri şuan pişirip yicem
Canım bu aralar bebişler farklı bişeler yiyolar ya ondan olabilir.kabızlıkta hiç yapamıyolar tabi katı yapıyosa katı yemiştir.biraz sulu bişiler yerse düzelir
O dediklerini yaptım suda veriyorum günde iki küçük suluk ıhlamur içiyor masaj da yapiyorum ama yine de böyle yapıyo hayırlısı biraz daha bekleyeyim belki düzelir canım Sağol cevabın için. buarada sana da geçmiş olsun inşallah tedaviyle biran evvel iyi olursun. Rabbim şifa versin.[/QUOTE][Qhiraysen, post: 39853890, member: 571906"]Haklisn cnm biraz zor olcak ama napalim mecbur
patates veriyosan yapiyo bide kan damlasi. Kayisi haslayip suyunu icirebilirsin. Bide brokoli yediginde duzelmisti. suan cok fena ishal iki gundur smdi muz yedrdim bnde
disler kusmada yapiyomu canm. Valla bizde mahfolduk ne oluyo byle anlayamiyorum bizm sadede bir gun atesi oldu ama ishali devam ediyoKızlar merhaba bugun 3.gunumuz atesımızın ishal kusma ile devam edıyor dün atesımız tavan yaptı bugun de var ama dün gibi değil üst dişlerde de hastanelik olmuştuk şimdi üstlerin yanındakiler kabarmış inanılmaz zor geçiyo biz hepsini böle çıkarıcaz sanırım azı ve köpeklerde ne oluruz artık bilmem Rabbim yardım etsın bu arada iştahsız bebekler biz octamar balık yağı kullandığımızdan berı kilo alımımız hızlandı iştahı açıldı bılmıyorum ama ben ona bağladım şimdi diş sıkıntısında iştahsızız ama normal gunlerde gözledım istersenız deneyın
hirada bazen yaptiginda bez icine cekmis oluyo okdr sulu. Bazende ormal yapiyo. Pisik cok fena agliyo dokununca. Kakasni yaptgi gbi degistriyorum bideGökçede günde 6 defa falan kakA yapıyordu. Bazen sulu bazen normal. Bir Ay pişiği geçmemişti
biogaia damla iyi geliyo cnm belki doktrunuzda verir bugun noluyo bunlara yemin dderim kafayi yedimMoralim çok bozukmira yine üç Kaşık muhallebiden sonra bütün gün ne yediyse kustu resmen birde Kabızlık sorunumuz son noktada bugün fitille ağlaya ağlaya yaptı yine yarına randevu aldım öğleden sonra doktora götürücem
sagol canm cok sukur emre iyiymis cok sevindimBu arada hiraysen gecmis olsun canm
makarna sana da gecmis olsun
miranin da biseyi yoktur insallah annesi.baska hasta olan varsa da gecmis olsun diyorm.aklimda kalmayanlar olabilir kusura bakmayin kizlar kafam bi milyon.ama bugun iyi oglum yorgunluk falan kalmadi bende:))mutube dedene de dua ediyorum canm Allah sifa versin.benm kp de koah hastasi sigarayi birakinca hafifledi biraz simdi daha rahat hissediyo.
Bi de bi arkadas ayakkabi sormustu ben de nike ve adidas ilkadim aldim.
Çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede sağlıgına kavuşur..
Bugün ebe bu ay 8.500 olsa bile yeter dedi kilosu için.. Mirada bu kiloya yaklaşır belki.. Ayrıca kabızlık içinde üzülme arenin anne sütü alırken 8 gün yapmadığını bilirim..
Çok sevindim gerçekten :) evde kendini daha iyi toparlar şimdi.. Ağzını kitlemesi çok normal bence sürekli bakıldığı için boğazına yine bakılacak sanıyordur zamanla oda geçer inş..
Çok geçmiş olsun..
Oy kuzum yerim onu. Fotodaki gibi hep tatlı tatlı gülsünAynen canim tek dert o olsun.atesimiz yukselmedi bugun antibiyotik ve fitiller ise yaramaya basladi nihayet.insallah cikariz yarin.bugun oyuncaklariyla oynadi hastanedeki kizlara kur bile yapti kuzum
Canım geçmiş olsun simdi iyidir inşallah kizin ayrıca küçük pastana da maşallah
Bu arada hiraysen gecmis olsun canm
makarna sana da gecmis olsun
miranin da biseyi yoktur insallah annesi.baska hasta olan varsa da gecmis olsun diyorm.aklimda kalmayanlar olabilir kusura bakmayin kizlar kafam bi milyon.ama bugun iyi oglum yorgunluk falan kalmadi bende:))mutube dedene de dua ediyorum canm Allah sifa versin.benm kp de koah hastasi sigarayi birakinca hafifledi biraz simdi daha rahat hissediyo.
Bi de bi arkadas ayakkabi sormustu ben de nike ve adidas ilkadim aldim.
gözünaydın canım inşallah son olsun gitsin gelmesin hastalıklar hiçbirimizeVee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrar Allah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz
günaydınlar..Vee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrar Allah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz
burayı eskisi kadar takip edemiyorum artık ! 14:30da çıkıyorumyetisemiyorum çoğu şeye yorgun ve halsizim burda aktif olmayı özledim bebislerinizi ve sizleri öpüyorum kendinize iyi bakin
Moralim çok bozukmira yine üç Kaşık muhallebiden sonra bütün gün ne yediyse kustu resmen birde Kabızlık sorunumuz son noktada bugün fitille ağlaya ağlaya yaptı yine yarına randevu aldım öğleden sonra doktora götürücem
Aynen canim tek dert o olsun.atesimiz yukselmedi bugun antibiyotik ve fitiller ise yaramaya basladi nihayet.insallah cikariz yarin.bugun oyuncaklariyla oynadi hastanedeki kizlara kur bile yapti kuzum
Kızlar dün akşam süper dadıyı izledim, iki çocuklu bi ailenin evindeydi. Anne tam psikoydu, ev dağılmasın diye çocukların legplarını çöpe atmış, sadece tv izlemelerini ve oturmalarını istiyor. Çocuklar ayrı psiko olmuş, kendilerinden bişey istendiğinde bağırıyor vuruyor. Program boyunca kadın bi kez bile gülümsemedi ya çok ilginç geldi bana[/QUOTEim
İzluyim bakiyim merak ettim :))
Gecmis olsun canım.@kmltm cnm çok sevindim iyi olduğunuza bizde 4 gundür atesliyiz düşüp yükseliyo ilaçla düşüyo en son atesiniz kaç olmuştu allah yasatmasın bidahasizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?