2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sabah sabah kalktim dokyora goturdum oykuyu hiriltisida vardi bu asm deki doktor nerden aldi acaba diplomayi disardan bogazini elledi 2kat kiyafetten gogsunu dinledi kulagini cekiyo dedim bakmadi bile turp gibi dedi gonderdi cocuk oksurukteb uykusundan sicriyo

canım cok cok gecmıs olsunnnn
emre kuzuyaaa acıl sıfalar ışallahhhh

canım dısler hayırlı olsun . gozun aydın :):):)
sanada acıl sıfalarrrrr kuzum dıkkat et kendıne

@kmltm gecmis olsun canim insallah bi daja boyle gastalanmaz
@hiraysen sana da gecmis olsun canim sayfalari yarim yamalak okudum iki gundur dogru duzgun girmiyorum hasta bebeklere ve annelerine gecmis olsun
sagolun kizlarr

Ya bn bu doktru degistirmeye karar verdim.. ariyorum asistani cikiyo suanyogun diyo arkadanda doktorun sesigeliyo. Ariycagini soyledi hla aramadi. Sanirim menenjit asisi ishal yapti bn burda disdis deyip duruyorum.

Yazık çocuklara ya bazı insanlar çocuklarını büyütürken onların çocuk olduğunu unutup yetişkin gibi davranmasını bekliyor hem kendine psikolojileri bozuluyor hem çocukları sorunlu olarak büyüyor

Saat 3te doktra gdicem azonce konustuk doktrla asi ishal yapmazmis getirin dedi. Ins onmli biset yoktrr

benim kızımda aynen dediğin gibi yapıyor kakasını. dr. tam olarak beslenemediğinden dedi

Geçmiş olsun tek dert yeme içme olsun

Canım benim :/ neden kusuyorlar bu Muhallebiyi ? Midesine mi dokunuyor acaba. Çok geçmiş olsun. Tek derdiniz de bu olsun.

hepinize teşekkür ederim kızlar şimdi döndüm işe mirakız bir buçuk ayda sadece 120 gr almış ve 1 cm uzamış totalde 7770 gr 74 cm tabi o kadar az yemeye ne bekliyorum dimi doktor kilo persentili baya sıkıntılı bir hal aldı dedi bu ara ciltteki alerjide iice artmıştı kusma kabızlık ve genel muayene sonucu bizi gastroya yönlendirdi akşam 6 buçuğa randevu aldım kan alınacakmış ultrasonda isteyebilir dedi. gıda alerjisi kabızlığı bu kadar tetiklemiş olabilir dedi ama en çok çölyaktan şüphelendim ama kesin durumu gastro söyler dedi sanırım test sonucuna göre belli olacak durum canım bi hayli sıkkın anlayacağınız he kabızlık için şimdilik bir toz verdi günde üç kez yiyeceklerine kat biogaiaya devam dedi tabi ne yiyoda neye katacağım onu da bilmiyorum

Vee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrarAllah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz
haydi gözünüz aydın canım kontrolde de bişeyciği çıkmasın Emreciğin geçmiş gitmiş olsun

Siz iyi olun da canimarada iyiyiz desen de yeter öpüyorum sizleri

Gecmis olsun canim betusunde burnu akmaya başladı insallah ilerlemez

Bunu alintilayip cok sevindim yazacaktim taburcu olmussunuz daha coksevindim
size de geçmiş olsun canım inşallah ilerlemesin

Saat 3te doktra gdicem azonce konustuk doktrla asi ishal yapmazmis getirin dedi. Ins onmli biset yoktrr
inşallah önemli bir şey çıkmasın canım iyi haberlerle gelin

Kizlar sabah 8,30dan beri hastanedeyiz yeni geldik diyebilirim tekrar alerji testi yapildi yumurta sarisina alerji orani düşmüş beyazina alerjisi yoktu o cikti bide sonra asimizi olduk 2 saat beklettiler bizi once yanaklarinda biraz kabariklik oldu sonra indi cok şükür ama aglamasiyla hastaneyi inletti alerji testini sirtindan yaptilar sirtina dokundurmadi uykusu geldi emzireyim uyusun dedim emzirme odasinda daha küçük bebekler vardi onlarin aglama sesine emziremedim beyza aglama sesine dayanamiyor daha cok aglamaya basliyor bide ona agladi aşı da cok canini yakti 4 saat arayla carpol ve dolven ver dedi aşı yerini kontrol et dedi ama cok yoruldum gercekten allahtan eşim yanimdaydi hep onun kucagindaydi oda olmasa ne yapardim hic bilmiyorum

kızlar ben izmirdeyim ve kızım için bakıcı arıyorum. bir iki tanesiyle görüştüm 800 tl istiyorlar. ama bana fazla geliyor. mesai saatleri 08:00 - 18:00 olacak. 500 -600 düşünüyorum ben . sizce onlar mı fazla istiyor ben mi az veriyorum ??

@kmltm cok geçmiş Olsun canim gozunuz aydin
@minnakkartal canim kilosu banada az gibi geldi boyu beyzayla ayni ama biz 6 bucuk aylikken 8 kilonun ustundeydik inşallah kötü bisi degildir bu arada artik beyzada muhallebi yiyince kusuyor corbadada ayni artik sadece meyve puresi yiyor belkide bikmistir diyorum bi sure boyle devam edip çorbaya geri donmeyi dusunuyorum

aaay canım çok geçmiş olsun kuzuya..inşallah tüm sonuçlar iyi çıkar..

Canim bende işten cikmasamda bakiciyami versem diye düşünmüştüm ki keske bakacak birim olsaydida cikmasaydim ama biraz buyusun yine calisicam inşallah neyse ankaradayim ben intden bulmustum 800 tl istiyor dedigin gibi hafta ici hafta sonu tatil benim evime gelecekse yol parasinida istiyordu

Oyku uykusundan oksurerek uyandi ve balgamli kustu simdi de hic bisey yemek istemiyor doktoru aradim cok yogunmus cvp veremezmis istersem acile goturcekmisim nsil is bu ya allahim gidince cekcegi vr benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…