canım cok cok gecmıs olsunnnnemrenin kaninda enfeksiyon cikti.antibiyotige basladi dr.atesi yukseliyor surekli ciplak yatiriyoruz soguk kompres yapiyoruz cok agliyo kuzum.mahvolduk kac gundur.Allah ima cok sukur ki kotu bisey cikmadi.bikac gune toparlar dyo doktor.atesi yukselince nasil kotu oluyor kendini kaybediyor sanki.sayikliyor inliyor.tamamen iyilesene kadar burdayiz.bebislerinize iyi bakin kizlar.hasta olan kimse yaklasmasin kuserlerse kussunler.evladimin o hallerini gordukten sonra kim kuserse kussun zerre kadar umrumda degil.o kadar cok mudahale edildi ki yabancilardan kacmayan oglum dr hemsire gorunce hickira hickira agliyor.gulmeye bile takati yokGozundeki o yorgunlugu korkuyu gordukce sayiyorum kendime.nasl koruyamadim cocugumu diye ki etrafa gore de cok pimpirikli bir ciftiz guya.meger ne salakca seylerden sikayet ediyormusum.yok uyumadi beni de uyutmuyo yok yemegi az yedi yok meme emmedi sagmak zorundayim yok disari cikinca agliyo.iyi olsun da sabaha kadar 40 kere kaldirsin beni uyutmasin.iyi olsun da mamayla beslensin.iyi olsun da evden cikmayalim.iyi olsun da bir kasik yesin.evlat cok baska biseymis.kac gundur icim yaniyo gercekten. Iki sene once babam ameliyat oldugunda o kadar uzulmustum ki hicbisey beni bundan daha fazla uzemez diyordum.yanilmisim meger.
cok uzattim dolmusum iyice.kimseyle konusamiyorum telefonlari acmiyorum esim konusuyo annemlerle bile.ben konusamam aglamaktan.yavruma dua wdin de cabuk atlatsin hemen kurtulsun o mikroplardan da evimize gidip oyun oynayalim yurutecle pesimden gezsin sacma sapan sarkilarima kikir kikir gulsun.
Allah daha kotu hastalikli cocuklara sifa ailelerine sabir versin.kelimelerle anlatilamayacak kadar zor bir durum.Allah im dusmanimi bile evladiyla sinamasin
canım dısler hayırlı olsun . gozun aydın :):):)Sagolun kizlar destekleriniz icin cok uzuldum yaptiigma okadar stres yapmisimki ogun aksamina kanamam oldu acile gittik bebiste allah a sukur bise yok ama doktor bu kadar stres iyi degil dedi dinlenmek yerine stressiz gecir gununu daha iyi dedi yani gercekten karnimdaki kasilmalari hissetmistim uzuntuden progestan verdi ama kullanmiyorum o iyice uyku yapiyo kizimin ihtiyaci var bana dunde kanamam devam etti sonra kahverengiye dondu esim evdeydi uzanip dinlendim biraz surekli ayaktayim mecbur yatamam karnimdaki bebegimide allah a emanet ettim artik rabbim korusun.
Bu arada teyzeler kizimin disi cikti sonundaaa bende sevincle bi bagirmiism korktuu agliyoo nasil merakla beklediysem disi darisi cikmayanlara insallah bizimki 10 ayinda anca cikarttiben 1 yasinda gelir diyodum.
Bide kizlar bise soyleyecegim umarim yanlis bilgi degildir ben tv de bi doktoru izlemistim daha yeni yurumeye baslayan bebege ortobetik ayakkabi giydirmeyin cunku onlarin ayak tabanlari 2 yasindan sonra normal seklini aliyor birakin bebegin ayagini zorla sekle sokmayin evde ayakkabisiz dolassin disardada ortapetik olamayan ayakkabi giydirin ortapedik ayakkabi 2 yasindan sonra demisti sizde bi arastirimisiniz.
@hiraysen çok geçmiş olsun canım
@kmltm çok sevindim canım Emre'nin iyi olmasına@yaz yagmuru çok güldüm oğluna evde süt bittikce kullaniverin isde senin depodan:):)@mutube dedene allah şifa versin canım. @minnakkartal miranın güzel haberlerini bekliyoruz canım doktor dönüşü.
sagolun kizlarr
Çok sevindim canım geçmiş olsun Allah bütün hasta bebeklere şifa versinVee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrar Allah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz
Yazık çocuklara ya bazı insanlar çocuklarını büyütürken onların çocuk olduğunu unutup yetişkin gibi davranmasını bekliyor hem kendine psikolojileri bozuluyor hem çocukları sorunlu olarak büyüyorKızlar dün akşam süper dadıyı izledim, iki çocuklu bi ailenin evindeydi. Anne tam psikoydu, ev dağılmasın diye çocukların legplarını çöpe atmış, sadece tv izlemelerini ve oturmalarını istiyor. Çocuklar ayrı psiko olmuş, kendilerinden bişey istendiğinde bağırıyor vuruyor. Program boyunca kadın bi kez bile gülümsemedi ya çok ilginç geldi bana
Emzirdigin icin oyledr cnm. bnmde saclarim anormal sekilde dokuluyoKızlar ayin 24 un de regl oldum simdi yine yoğun şekilde lekelenme var düzenim kalmadı bu ne şimdi
Kızlar bişey sorucam benim kız bir süredir az kaka yapıyor günde iki kere falan böyle ceviz büyüklüğünde macun kıvamında. bir kez fitil koydum çamur gibi çok fazla yaptı. Şimdi benim kız kabız mı oluyor?kabizligin sebebi sebebi yetersiz beslenmesi mi az sıvı tüketmesi mi anlamadım. Sizin bebisler ne sıklıkta ve nasıl yapıyor merak ettim ona göre doktora götüreceğim.
Geçmiş olsun tek dert yeme içme olsun
Çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede sağlıgına kavuşur..
Bugün ebe bu ay 8.500 olsa bile yeter dedi kilosu için.. Mirada bu kiloya yaklaşır belki.. Ayrıca kabızlık içinde üzülme arenin anne sütü alırken 8 gün yapmadığını bilirim..
Çok sevindim gerçekten :) evde kendini daha iyi toparlar şimdi.. Ağzını kitlemesi çok normal bence sürekli bakıldığı için boğazına yine bakılacak sanıyordur zamanla oda geçer inş..
Çok geçmiş olsun..
Canım benim :/ neden kusuyorlar bu Muhallebiyi ? Midesine mi dokunuyor acaba. Çok geçmiş olsun. Tek derdiniz de bu olsun.
bi gun atesi oldu keyfi yerinde bafriyo oyun oynuyo arada srada huysuzlaip agliyo. Hasta olsaydi atesi hep cikmazmiydi? Valla kafam karisik smdi kalkmid yatakta oyun oynuyo annoo anno diye bagriyo
O dediklerini yaptım suda veriyorum günde iki küçük suluk ıhlamur içiyor masaj da yapiyorum ama yine de böyle yapıyo hayırlısı biraz daha bekleyeyim belki düzelir canım Sağol cevabın için. buarada sana da geçmiş olsun inşallah tedaviyle biran evvel iyi olursun. Rabbim şifa versin
sagol canm insallah. Kizimin bayadr oyleydi ceviz buyuklugunde bi parca top gbi yesil renkte hatta sert cok ikiniyodu demiri biraktim bide belki ondandr dye
disler kusmada yapiyomu canm. Valla bizde mahfolduk ne oluyo byle anlayamiyorum bizm sadede bir gun atesi oldu ama ishali devam ediyo
hirada bazen yaptiginda bez icine cekmis oluyo okdr sulu. Bazende ormal yapiyo. Pisik cok fena agliyo dokununca. Kakasni yaptgi gbi degistriyorum bide
biogaia damla iyi geliyo cnm belki doktrunuzda verir bugun noluyo bunlara yemin dderim kafayi yedim
sagol canm cok sukur emre iyiymis cok sevindim
@hiraysen çok geçmiş olsun canım
@kmltm çok sevindim canım Emre'nin iyi olmasına@yaz yagmuru çok güldüm oğluna evde süt bittikce kullaniverin isde senin depodan:):)@mutube dedene allah şifa versin canım. @minnakkartal miranın güzel haberlerini bekliyoruz canım doktor dönüşü.
haydi gözünüz aydın canım kontrolde de bişeyciği çıkmasın Emreciğin geçmiş gitmiş olsunVee cikiyoruz hastaneden teyzelertedavi 1 hafta evde devam etck haftaya sali kontrolumuz var tekrar Allah burda kalanlara sifa be sabir versin cok zor gercwkten 3 gunde yiprandik biz
size de geçmiş olsun canım inşallah ilerlemesinSiz iyi olun da canimarada iyiyiz desen de yeter öpüyorum sizleri
Gecmis olsun canim betusunde burnu akmaya başladı insallah ilerlemez
Bunu alintilayip cok sevindim yazacaktim taburcu olmussunuz daha coksevindim
inşallah önemli bir şey çıkmasın canım iyi haberlerle gelinSaat 3te doktra gdicem azonce konustuk doktrla asi ishal yapmazmis getirin dedi. Ins onmli biset yoktrr
Kizlar sabah 8,30dan beri hastanedeyiz yeni geldik diyebilirim tekrar alerji testi yapildi yumurta sarisina alerji orani düşmüş beyazina alerjisi yoktu o cikti bide sonra asimizi olduk 2 saat beklettiler bizi once yanaklarinda biraz kabariklik oldu sonra indi cok şükür ama aglamasiyla hastaneyi inletti alerji testini sirtindan yaptilar sirtina dokundurmadi uykusu geldi emzireyim uyusun dedim emzirme odasinda daha küçük bebekler vardi onlarin aglama sesine emziremedim beyza aglama sesine dayanamiyor daha cok aglamaya basliyor bide ona agladi aşı da cok canini yakti 4 saat arayla carpol ve dolven ver dedi aşı yerini kontrol et dedi ama cok yoruldum gercekten allahtan eşim yanimdaydi hep onun kucagindaydi oda olmasa ne yapardim hic bilmiyorum
Canım sen spral diyodun oda yapıyo olabilir.Kızlar ayin 24 un de regl oldum simdi yine yoğun şekilde lekelenme var düzenim kalmadı bu ne şimdi
kızlar ben izmirdeyim ve kızım için bakıcı arıyorum. bir iki tanesiyle görüştüm 800 tl istiyorlar. ama bana fazla geliyor. mesai saatleri 08:00 - 18:00 olacak. 500 -600 düşünüyorum ben . sizce onlar mı fazla istiyor ben mi az veriyorum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?