2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz de mayista gitmeyi dusunuyoruz insallah karadenize:)tabi bu oglanla nasl olck o da ayri.esim uni yi orda okudu arkadaslari falan da cagryo her sene.cocuk yokken gitmedk be guzel gezerdik rahat rahat nasl olck bakalm
Bende tırsıyorum ama gitmeyide çok istiyorum bebekle zormu kolaymi yaşayıp gorucez artık.

Bizim sinifada aynen bunları yapacak biri lazım ama yok:)

Aynen canım ben de sinir oluyorum bari doğru dürüst yapsınlar bu işi kimine iki kutu meyve suyu kimine 30 poğaça kimine hicbir yap denmiyor bu ne abukluk ben kabul etmiycem bir daha zaten

Bizim sinifada aynen bunları yapacak biri lazım ama yok:)

Aynen canım ben de sinir oluyorum bari doğru dürüst yapsınlar bu işi kimine iki kutu meyve suyu kimine 30 poğaça kimine hicbir yap denmiyor bu ne abukluk ben kabul etmiycem bir daha zaten
Siz yapın kızlar hatta açıkça sorun sıfatınızın resmiyeti nedir, verdiğiniz görevi yapmazsak yaptırımı nedir, ne yani annesinin pasta böreğine göre çocuğa 100 mü verecek sınıfta mı bırakacak. Bence milli eğitime şikayet edip müfettiş talep edeceğinizi söyleyin bakın kapınızı bit daha çalan oluyor mu Bu işin doğru düzgünü de yok yani belki ailenin bi kutu meyve suyu alacak parası bile yok. Ayyy sinirlendim valla basıcam okullarınızı.

@AreN5 cok sagol cnm ojdr mutlu oldumki anlatamam iki kase yedii senin dedgin gbi yapincaa
Ay çok sevindim. Afiyet olsun :) kızın sebzeyi direk yiyormu bilmiyorum ama ben onuda böyle yapıyorum. Havuç patates balkabağı haşlayıp unla birleştiriyorum. Bazende yine bunları haşlayıp ayrı bi yerde yoğurt yumurta sarısı ve unu pişirip karıştırıyorum. Aren sebzeyi direk yemez de :)

Benım ki emmeyı bıraktı aralarda bişey vermiyorum mama versem mi acaba gece verıyırum 90 cc yada 120 cc içiyo am gunduz yok
Nasıl yani tüm gün sadece 120 cc süt mü alıyor canımm? iki yaşına kadar 500 mlt diyor ya doktorlar ondan sordum.

Kizimin yazlik stogu tamam mevsimlikleri zaten vardi kisa kadar bisey almasam olur :) ama bugunde 250 tl gitti allahtan gelcem diye kenara para atmistim biraz bitti ama olsun kizima feda olsun neyseki kendime de 2 tisort aldim :))) bitane de mayo aldim konusulmus bugun icine huggies bezden alicam

Ben oğlum doğduğundan beri toplasan 10 parça bişey alabilmişimdir. Doğumda herkes valizle gelmişti :) iki görümcem bu yaz yine eliyor Türkiye'ye yine birer küçük valiz yapmışlar :) şimdiden 2 yaşına kadar herşeyi var :)

Valla senin oglan boyle haydutluklara devam ederse okuldan cok sikayet gelir

Bende tırsıyorum ama gitmeyide çok istiyorum bebekle zormu kolaymi yaşayıp gorucez artık.

Bende istiyorum degisiklik olur yani umarim

Vuuv atarli veli

Oğlum desteksiz bi on saniye ayakta durdu teyzeler :) ayyy bir an evvel yürür de inşallah

Masallah benmki anca ustume tirmaniyo dededede diye diye:)

Valla senin oglan boyle haydutluklara devam ederse okuldan cok sikayet gelir

Bende istiyorum degisiklik olur yani umarim

Vuuv atarli veli

Masallah benmki anca ustume tirmaniyo dededede diye diye:)
Atarlıyım valla ben çok çektim sınıf annesinden daha doğrusu ailem , tabi onlar karşı çıkamıyorlardı ve acayip sömürülğyorlardı. Babam Karaca ya kazak üretiyordu o yıllarda, öğretmene onun yedi ceddine sınıf annesi ve onun yedi ceddine kazak veriyorduk :/ o günler geldi aklıma da ondan bu kadar dellendim. Azad inşallah göbeğini gömdüğümüz okula gider de kufurmadan kovulmadan mezun olur gerçi azadı bana şikayet etmek için arayanı da muhtemelen aradığına pişman ederim, oğlu da deli anası da deli diyip karışmazlar bize

Ne halalar varmış ne güzel ozenip alıyorlar biz de 3 tane hala var ama o kadar pintiler ki henüz bir şeyleri nasip olmadı kizima sadece doğumda çeyrek taktılar o kadar oğullarıma da öyle ben yigenlerime ozeniyorum valla benim 3 tane çocuğum var ama indirimde birsey buldugumda abimin ve kardeşimin çocuğuna da alıyorum

Güle güle giysin Öykü İstanbul da giyim ucuz diye duymuştum yani İzmir e göre oylemi ama İstanbul da da sebze meyve pahaliymis

Benimkiler de senin gibi, bi tanesinin oğlu 15 aylık ona ne alırsa küçük bedenini de bize alıyo biriktirip yaza getiriyor. Diğerinin de çocukları büyük bebek alışverişi yapmak istiyorum diyip alıyor. Ben almayın diyorum hatta oğluma doya doya alışveriş yapamadım sizin yüzünüzden diyorum ama alıyorlar

acaba burdan bizi tanıyan yakınım var mıdır diyorum bazen,haziran annesi olarak değil sıradan bi üye misal,ne çok şeyler yazıyoruz eleştiriyoruz ,dertleşiyoruz ya bazı sevmediklerim bunları bilsin istemem
Aynı şeyı düşünmüyo değilim hatta dertlesecepim çok şey var ama rahat değilim niki olmayanlarda girip okuyabilir üstelik resım de yükledik kim im kim olduğuda belli

Bol bol eğlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…