2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

ya niye göstermemişki insan 10 saniye olsun gösterirdi..devlet hastanesimiydi?

KIzlar cinsiyet öğrenmeye gideceğiniz zaman size tavsiyem şekerli bişey yiyip gidin ben ilk hamilelğimde dört gözle bekliyordum dr göremedim dedi bende öğrenmeden şurdan şuraya gitmem dedim adamcağız dediki o zaman git çikolata meyvesuyu ye gel aradan yarım saat geçti ve tekrara ultrasona girdik veeee sevgili bebeğimin kız olduğunu gördük şekerli şeyler yeyince bebek hareketleniyormuş...

kızlar 12 haftalık hamileyım bu haftalarda cınsıyetını öğrenen var mı doktorum 16. haftada söylerım dedı merak edıyorum daha öncesınde öğrenen var mı

cnm ben ek vitamin almıyorum değerlerim gayet iyidi daha önce baktırdığım da sadece folikplus kullanıyrm..ama senin durumun farklı bilemiyrm ama doktor da bunu bildiği halde kullanma demiş yani ne desem yanlış olur..sen bi arayıp sor istersen decavit diye bişe varmış onu kullanayım mı yerine diye..

Biz geldik guzel anneler
Kizlar hastane ve doktor degistirdim...
Doktorum asiri yogun...
Gitmez olaydim....
Ikili yarama testinise baska bir doktor yapiyormus...
Isin yoksa birde ondan randevu al...
Esimde bosver yaptirmayalim dedi...
Devlet bile daha cok ilgilenmisti inanin...
Kalp sesini bile dinletmedi...
Ultrasonda boyunu olctu ilac yazdi postaladi bizi resmen
Cinsiyeti 4.5 aylikken soyluyormus...
Hic begenmedim bir doktor daha deneyecegim
Doktordan yana neden sikinri yasiyorum ben ya
Birde suyumuz azdi kizlar....
Doktor bol bol su ic bir hafta sonra yine gel dedi....:18:
Muayene o zaman ucretsiz ...
Birde haftaya bu doktora gidecegim bir dahada gitmem
Eli yuzundeydi bebegimin gayet rahatti anlayacaginiz...
6cm olmusuz...

ne kadarlıktı bebeğin o zaman hatırlıyor musun?

yaaa çok sinir oldum bak ben de seni bekliyordum dört gözle. öfffffffffffffffff sonuç olarak ikili yaptırmadın daha sonra yaptıracak mısın? cinsiyeti 4,5 aylıkken ben de söylerim bakıp uyuz yaa. gitme bence de ona bidaha.

mucize gerçekleşmiş yani canım ne güzel Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimizin bebeği bizimle kalsın bende çok istiyodum kıpırtılarnı görmeyei amaa ah doktor ah

tesekkur ederım kızlar:) ay benımkıde karnımdan gorunse artık. doktorum ıkılı test ıcın bellı baslı yerlerden sonuc ıstedı. hepsı erkek ben cok utanırım yaaa:26: ben hep dogumdan snra duzelır dıye dusunuyordum tuh bak

Hangi hastaneye gidiyorsun canım bana benim gittiğim hastaneyi anımsattı sırf doktor için gidiyorum hatta keşke hastaneyi değiştirse diye içten içe dua ediyorum bide...

ay cnm bnm yaa hakikaten doktorunun maşallahı varmış yani pis doktor
neyse cnm bebeğin sağlıklıymış yaa buna şükür

Böyle dr lara sinir oluyorum benim ilk çocuğum tedaviyle oldu buda sürpriz yaptı bize şu anki dr um 4. doktorum içine sinene kadar aramaya devam et bence dr çok önemli benim dr um dışarası ne kadar kalabalık olursa olsun hastasına zaman ayırıp çok iyi ilgileniyor sıkma canın umarım iyi bir dr bulursun...

kızlar 12 haftalık hamileyım bu haftalarda cınsıyetını öğrenen var mı doktorum 16. haftada söylerım dedı merak edıyorum daha öncesınde öğrenen var mı

ilk hamilelğimde 3. ayda öğrenmiştim...

Canım, ben de benim ikili testte doppler a bakan kadın çok suratsız diye şikayet ediyordum ama seninki daha betermiş. Benimki kendisi her şeye baktıktan sonra ekranı bana döndürüp gösterdi, bak bunlar kolları, bu bacağı vs.vs diye. Sonra da bir rapor hazırlayıp bana verdi ben de kadın doğum doktoruma götürdüm hemen o raporu. Kendi doktorum da, beklediğim gibi gayet iyi durumdayız falan dedi. Kan testi sonucum çıkmadan doppler sonucumu yorumladı yani. Ama benimki de cinsiyet söylemedi, sorduk, daha çok küçük dedi.

bu güzel habere önce bi oynayayım

süpermiş haberler...ama öyle bi doktor çok gıcık yaaa değiştir hemen..
bideeeeeeeeeeeeee maşallah diyorum

bencede dr değiştir
net olmasada biraz bellidir mutlaka benim dr oğlumun cinsiyetini tahmini söylerken senin kadardı hamileliğim

mucize gerçekleşmiş yani canım ne güzel Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimizin bebeği bizimle kalsın bende çok istiyodum kıpırtılarnı görmeyei amaa ah doktor ah
ben de bugün gittim doğum evine özelden randevu almak istedim taa 26 aralığa verdiler..aynen senin gibi bebişimi göremedim yukarda kalıyodu ekran..ama fotosunu verdi annemin izlemesine izin verdi..çok şükür bi sorunumuz yok 1 hafta ilerden gidiyomuş..gittiğim doktor çok iyiydi tek sorun yoğunluk ve cihazların yeterli olmaması..benden bi sürü test istedi 7 tüp kan verdim..2 hafta sora da ikili teste gitcem..kalp atışları o cihazdan duyulmuyodu ama görülüyodu..

Kizlar zaten gitmeme deger bebegimi gormemdi
Gayet saglikli dedi doktor....
12+3 uz kesinlesmis kizlar....
Onceki deger aralkkmis dogum tarihimiz 03.06-06.06 aasi olabilir dedi....
Doktoru degistirecegim tabi ki...
Camlica Erdem Hastanesi....
Ayse Katranci doktorumdu...
Asiri yogun....
Adalet diye biri varmis....
Esimin arkadasinin karisi gidiyor cokta memnun birde ona gideyim diyorum...
Ikili testi yaptirmayacagim sanirim kizlar esim istemedi
Devletede gidecegim...
Belki o cinsiyeti soyler

ah canım neyse ki bebeğin sağlıklıymış..
inşallah iyi bi doktor bulursun yaa..
ben bu zamana kadar hem özele hem devlete göründüm hiçbiri bugün ki göründüğüm doktor kadar bilgili değildi..benden daha önce istenmeyen testleri istedi..başka bilgiler fln da istedi ilgilendi saolsun tek sorun doğumevi olmasından dolayı aşırı yoğun olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…