cnm ben ek vitamin almıyorum değerlerim gayet iyidi daha önce baktırdığım da sadece folikplus kullanıyrm..ama senin durumun farklı bilemiyrm ama doktor da bunu bildiği halde kullanma demiş yani ne desem yanlış olur..sen bi arayıp sor istersen decavit diye bişe varmış onu kullanayım mı yerine diye..
kızlar ben 13. haftamda gitcem hem ikili testimiz olacak hemde cinsiyetini öğreneceğim inşallah..benim doktorum çok tatlı gerçektende ve muayene odasında onun baktığı ekran ayrı benimki ayrı ben tam karşıdan özliyorum oa benim baş ucumdan gösteriyor bana poposu burası kafası burası diye ama daha hareketliykin hiç göremedim çok merak ediyorum ya
benimde aynı şekilde
benim ekran tam karşımda dr ki başucumda
Hayır canım, ben tok karnına gittim. ikili test için açlık gerekmiyor.
Poly canim Istanbul daymissin hangi hastane hangi kita ?
kollarındaki derman kesiliveriyo demi bazen
kartaldayım cnm
anodolu yakası
hastane Avivance Umut hastanesi 4 tane kadın doğum dr var
hepside çok iyi drların
ümraniyede de var Ama ben gitmedim
dr Erkek aynı zamanda İnferlite(kısırlık uzmanı) fatih bey
çok memnunum diğer 3 dr bayan onlarda çok iyi hatta benim dr bi kontrolümde tesadüf yurtdışında olacaktı diğer dr birine yönlendirdi çok ilgili ve alakadardı
ama bayağı yoğun bir hastane
hatta ben2010 oğlumu doğurduğum gün 24 tane doğum olmuş personel harap ve bitap haldeydi
kol bacak bel
ayyy az kaldı pazartesiye napıyo benimki acep inş şu testi sorunsuz hallederiz de sıkıntımız olmaz :18::18::18::18:
napcak ya yüzüyo ya besleniyo yada... bilmiyorum neler yapabiliyolardır canım benim allah yardım etsin inşaallah testlerin sorunsuz geçsin inşaallah sıkıntında olmaz içini ferah tut
Kizlar zaten gitmeme deger bebegimi gormemdi
Gayet saglikli dedi doktor....
12+3 uz kesinlesmis kizlar....
Onceki deger aralkkmis dogum tarihimiz 03.06-06.06 aasi olabilir dedi....
Doktoru degistirecegim tabi ki...
Camlica Erdem Hastanesi....
Ayse Katranci doktorumdu...
Asiri yogun....
Adalet diye biri varmis....
Esimin arkadasinin karisi gidiyor cokta memnun birde ona gideyim diyorum...
Ikili testi yaptirmayacagim sanirim kizlar esim istemedi
Devletede gidecegim...
Belki o cinsiyeti soyler
kızlar ben 13. haftamda gitcem hem ikili testimiz olacak hemde cinsiyetini öğreneceğim inşallah..benim doktorum çok tatlı gerçektende ve muayene odasında onun baktığı ekran ayrı benimki ayrı ben tam karşıdan özliyorum oa benim baş ucumdan gösteriyor bana poposu burası kafası burası diye ama daha hareketliykin hiç göremedim çok merak ediyorum ya
ayy iki tencere yıkadım yoruldum hemen bi de çalışsam napcam acaba vala çalışanları çok tebrik ediyorum çok zor
canım bebeğinin iyi olmasına sevindim bu çok güzel ama doktorundan yana şüphen varsa hiç tereddüt etmeden değiştir ben daha önceki hamileliğimde memnun değildim değiştirmedimde sonra çok pişman oldum ama şimdiki doktorumdan memnunum çevremdeki birçok kişi bu doktorda doğum yaptı ve hepsi çok memnun kalmış sende araştır memnuniyete göre bir doktor bul bebişine de maşallahBiz geldik guzel anneler
Kizlar hastane ve doktor degistirdim...
Doktorum asiri yogun...
Gitmez olaydim....
Ikili yarama testinise baska bir doktor yapiyormus...
Isin yoksa birde ondan randevu al...
Esimde bosver yaptirmayalim dedi...
Devlet bile daha cok ilgilenmisti inanin...
Kalp sesini bile dinletmedi...
Ultrasonda boyunu olctu ilac yazdi postaladi bizi resmen
Cinsiyeti 4.5 aylikken soyluyormus...
Hic begenmedim bir doktor daha deneyecegim
Doktordan yana neden sikinri yasiyorum ben ya
Birde suyumuz azdi kizlar....
Doktor bol bol su ic bir hafta sonra yine gel dedi....:18:
Muayene o zaman ucretsiz ...
Birde haftaya bu doktora gidecegim bir dahada gitmem
Eli yuzundeydi bebegimin gayet rahatti anlayacaginiz...
6cm olmusuz...
tebrik edin beni :) ve tüm çalışan annecikleri. sabah 6 da kalkıp akşam 7 buçukta eve giden bir anneyim ben yolda otobüsteki ayakta geçirdiğim zamanları hiiiç söylemiyorum...
haklısın canım hamileyken çalışmak çok zor ben çalışmıyorum ama kardeşimden biliyorum o da hamileliğinin 7.ayına kadar çalışmıştı allah yardımcınız olsunben çamlıca erdemde adalet hanıma muayene olmuştum bebeğimin kalp atışı durmuştu o anın reflexi ile kürtaj olmak istemiyorum dedim o da 1 hafta bnekleyelim düşmezse alalım dedi. ama sonra Zeynep kamile zorla götürdü eşim ve doktor bu bebek 1 haftadan fazla zamandır kalbi durmuş 1 hafta daha kalırsa ölürsün dedi. hemen yatışını yapalım kürtaja almalıyız seni dedi. orada da kürtaj olmadım başka bir özel hastanede gittim hemen kürtaj oldum. yani sözün özü ben de adalet hn çok iyi diye duymuştum ama sonuç olarak beni tehlikeye atabilecek bir duruma okey verdi. Güvenim sarsıldı bidaha asla erdeme gitmem.
hangi hastane canım nerede? ben de ümraniyede oturuyorum .afiyete gidiyorum.
tebrik edin beni :) ve tüm çalışan annecikleri. sabah 6 da kalkıp akşam 7 buçukta eve giden bir anneyim ben yolda otobüsteki ayakta geçirdiğim zamanları hiiiç söylemiyorum...
haklısın canım hamileyken çalışmak çok zor ben çalışmıyorum ama kardeşimden biliyorum o da hamileliğinin 7.ayına kadar çalışmıştı allah yardımcınız olsun
Muayene ucreti ne kadar canim...
Bir doktor daha degistirecegim onuda begenmezsem o hastaneyi dusunebilirim....
Artik doktorumu bulmak istiyorum :26:
ben sgk lıyım 37 tl alıyorlar
nerdensin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?