2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
on beş gün sonra kan sonucu çıkıcak o zaman söyler mi ki yada bi sorun varmıdır kızlar ya iyi yada kötü hiç bişey demediii:84: üstüne üstelik bütün yorumları okuduğum halde doktorun ne yazdığını görmedim elektronik reçete sayesinde ve banada elevit vermiş şaşkınım mutsuzum yaaa ne yapıcam ben asıl rendevum 27 kasımda içmesem mi ilacı o zamana kadar diğer kendi doktoruma sorsam ....

doktorum bana demir ilacını bile vermiyo ısrarla yaa doktor bey diyorum saçlarım çok dökülüyo demire ihtiyacım var hayır diyo 17. hafta bildiği var demek

yani bilmiyorum gidince sorayım olmazsa ben niye kullanmıyorum diye :)

yaaa niye vermedi fotosunu bebişin olsun kalp atışını duymuşun ya o da bi teselli
pis doktor nolcak

niye öyle yaptı ki canım ya bir daha yakın zamanda gidecekmisin belki o zaman daha iyi görürsün

tatlım sıkma canını çok şükür kalp atışlarını duymuşsun sonuçlarını almaya gittiğinde söylersin doktora tekrar bakar görürsün boşuna strese girme bebişe yazık

eşimlede tartıştık geç girdikdiye odaya oda benim morelimi çok bozdu zaten gecık bu benim koca gıcık sorcaklarımıda unuttum offff ruhum daraldı canım saçma sapan bebeğimi strese sokuyorum

of ya bizde merak ediyoduk çok şükür iyi ya o da yeter napcan
zaten dr giderken artık liste yapacağım soracaklarımı orda unutuyorum

niye öyle yaptı ki canım ya bir daha yakın zamanda gidecekmisin belki o zaman daha iyi görürsün

canım devlet hastahanesi normal ama olsun hatta sordum hareketleri görünüyomu falan diye evet dedi ama göstermedi işte 20 gün sonra çağırdı hem sonuca bakarız hemde kontrole gelirsin dedi ikili testte size bişey söylemişler miydi

of ya bizde merak ediyoduk çok şükür iyi ya o da yeter napcan
zaten dr giderken artık liste yapacağım soracaklarımı orda unutuyorum

canım ister inanın ister inanmayın elime yazdım ama cinsiyetini sormak aklıma gelmedi bebeği görmeye konsantire olunca

eşimlede tartıştık geç girdikdiye odaya oda benim morelimi çok bozdu zaten gecık bu benim koca gıcık sorcaklarımıda unuttum offff ruhum daraldı canım saçma sapan bebeğimi strese sokuyorum

sıkma canını ben de o gün öyleydim ultrason felan kötü askeri hastanede bişey göremedim benim de canım sıkıldı sonra olsun dedim çok şükür kalp atışlarını gördüm buna da şükür

kızlar dun bende doktora gıttım..bebısımın ellerı kıpırdayıp duruyordu. daha baglanma gelıstırmedım sanıyordum ama butun ultrason boyunca agladım gozlerım kendılıgınden agladı neden boyle oldum bılmıyorum. doktorum catlak ıcın lıerac verdı. ya ama benım bebısım karnımdan gorunmuyor. rahmım asırı tersmıs. o yuzden cok agrılı adet sancısı cekıyormusum. hamıle kalman zordu ama kalmıssın dedı hıc haberım bıle yok

evet canım sen geldin hemen aklıma zaten hiç göremedim dedin ya çok şükür kalp atışlarını dinletti artık 27 kasımda özel hastahane ya orda görürüm ultrasnlar bile farklı çünkü

mucize gerçekleşmiş yani canım ne güzel Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimizin bebeği bizimle kalsın bende çok istiyodum kıpırtılarnı görmeyei amaa ah doktor ah

allah daim etsin mutluluğunu canım
maşallah seninki bayağı büyük cinsiyeti hakkında hiç yorum yapmadı mı

Canım 11+4 olmuşuz crl 47 mm. Normalden bir hafta önde gidiyoruz maşallah :) cinsiyet için bi sonraki muayenede söylerim dedi. Ben 16 aralık tarihine gün aldım 4 boyutlu ultrasondan umarım o gün öğrenebiliriz. Doktor 2 tane fotoğraf verdi ayy çok sevimli sanki bi çıkıntı var gibi ama

ablamın da aynı sorunu var fakat şöyle bi durum var ki onun ilk çocuğu hemen oldu ama ikinci bebekleri için 3-4 yıl uğraştılar sebebi de rahim tersliğiymiş aynen dediğin gibi aşırı adet sancısı yapıyo.. çok şükür kalmışsın hamile.. ayy kadın olmak ne zor allahım sen yardım bize rahim tersliği, adet sancısı ,doğum sancısı, ağda işleri bilmem ne çok meşakkatli şeyler yaa:18:

kızlar hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebeişlerini korusun nasılsınız biz accız midemiz bulanıyor ve çalışıyoruz geçti diye dusunmustum hala gecmedikorkuyom bebeğim gelişmiyor
bebeğin senden besleniyor sıkma canını onun keyfi yerinde :) sen kendini düşün bence :) Bulantıları veren Rabbim bu güzelliği de vermiş bak ilk aylar biz yiyemicez diye bebek bizden yiyo :)

Hayırlı cumalar güzel anneler

uyuz doktor neyse sıkma canını bidaha gittiğinde görürsün inşallah.

Ayyy yesinler onuuuu Maşallah canım Rabbim sana bağışlasın bebeğini. Bu arada benim de rahmim ters ama ikinci kez hamile kaldım 1 sene içinde. İlk bebeğim düştü ama bunun maşallahı var :) yani rahim tersliği sorun değil ilerleyen haftalarda rahim kendiliğinden düzeliyormuş ama doğumdan sonra yine ters oluyormuş. Yapı meselesi. Ben ilk bebeğimde daha 2 aylık evliydim ve planlamadığım halde hamile kalmıştım Rabbim nasip ettikten sonra herşey olur. İlk bebeğimi nisanda kaybettim ama şimdi çok şükür 3 ayımı doldurdum artık içim daha rahat doktor da karnımdan bakıyo az daha büyüsün görünür kelebeğin :) Güzel düşünelim güzel olsun canım

Maşallah canım Rabbim korusun sizi...

EEE sormadınmı neden fotoğraf vermedi diye yada bende bebeğimi görmek istiyorum deseydin yaaaa.. Ben olsam dr un başını şişirirdim ama bende üzüldüm çünkü insan heycanla bekliyor kontrol gününü...

ben 2 li test yaptırmayacağım için biraz daha zaman geçsin diye gitmiyorum gr
en son özele 26 ekimde
sgk yada 6 kasım da
gitmiştim
özel 1 ay sonra tekrar gel demişti
sgk nın ultrasonları çok kötü sadece kalp atışını ancak
ama özelinki düzgün o yüzden 15 veya 20 gün daha sabredip özele gidersem cinsiyetini söyler sanırım
tam net olmasa da en azından yorum yapar
öncekindede dr aynıydı yaklaşık 3,5 ayında erkeke gibi ama 15 güne kadar net belli olur demişti erkek oldu
o yüzden birazcık daha sabır diyorum kendi kendime ama çok da özledim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…