doktorum bana demir ilacını bile vermiyo ısrarla yaa doktor bey diyorum saçlarım çok dökülüyo demire ihtiyacım var hayır diyo 17. hafta bildiği var demek
ya kızlar doktordan geldim ama tatminsizceikili tarama vardı kanı verdim ultrasondada baktı ama doktor ultrasonu bana çevirmedi taramayı yaptığı için zar zor bişeyler gördüm ondada hiç bişey anlamadım yaa kalp atışlarını bi duydum çok şükür hiç bişey göremedim amaaa:84: ve hiç bişey söylemedi cinsiyetini sormak aklıma bile gelmedi saf gibi oldum elimde şuan hiç bi belge yok nedir ne değildir ultrasn fotoğrafıda vermedi offf canım sıkıldı:84::84:
ya kızlar doktordan geldim ama tatminsizceikili tarama vardı kanı verdim ultrasondada baktı ama doktor ultrasonu bana çevirmedi taramayı yaptığı için zar zor bişeyler gördüm ondada hiç bişey anlamadım yaa kalp atışlarını bi duydum çok şükür hiç bişey göremedim amaaa:84: ve hiç bişey söylemedi cinsiyetini sormak aklıma bile gelmedi saf gibi oldum elimde şuan hiç bi belge yok nedir ne değildir ultrasn fotoğrafıda vermedi offf canım sıkıldı:84::84:
tatlım sıkma canını çok şükür kalp atışlarını duymuşsun sonuçlarını almaya gittiğinde söylersin doktora tekrar bakar görürsün boşuna strese girme bebişe yazık
niye öyle yaptı ki canım ya bir daha yakın zamanda gidecekmisin belki o zaman daha iyi görürsün
of ya bizde merak ediyoduk çok şükür iyi ya o da yeter napcan
zaten dr giderken artık liste yapacağım soracaklarımı orda unutuyorum
eşimlede tartıştık geç girdikdiye odaya oda benim morelimi çok bozdu zaten gecık bu benim koca gıcık sorcaklarımıda unuttum offff ruhum daraldı canım saçma sapan bebeğimi strese sokuyorum
sıkma canını ben de o gün öyleydim ultrason felan kötü askeri hastanede bişey göremedim benim de canım sıkıldı sonra olsun dedim çok şükür kalp atışlarını gördüm buna da şükür
kızlar dun bende doktora gıttım..bebısımın ellerı kıpırdayıp duruyordu. daha baglanma gelıstırmedım sanıyordum ama butun ultrason boyunca agladım gozlerım kendılıgınden agladı neden boyle oldum bılmıyorum. doktorum catlak ıcın lıerac verdı. ya ama benım bebısım karnımdan gorunmuyor. rahmım asırı tersmıs. o yuzden cok agrılı adet sancısı cekıyormusum. hamıle kalman zordu ama kalmıssın dedı hıc haberım bıle yok
allah daim etsin mutluluğunu canım
maşallah seninki bayağı büyük cinsiyeti hakkında hiç yorum yapmadı mı
kızlar dun bende doktora gıttım..bebısımın ellerı kıpırdayıp duruyordu. daha baglanma gelıstırmedım sanıyordum ama butun ultrason boyunca agladım gozlerım kendılıgınden agladı neden boyle oldum bılmıyorum. doktorum catlak ıcın lıerac verdı. ya ama benım bebısım karnımdan gorunmuyor. rahmım asırı tersmıs. o yuzden cok agrılı adet sancısı cekıyormusum. hamıle kalman zordu ama kalmıssın dedı hıc haberım bıle yok
canım doktorun yazmış demi sana eleviti ezbere kullanmıyosun yani?
nilüfer e bebeğim - YouTube
bu şarkı siz tatlı annelere ve masum bebişlerinize benden hediye olsuunnn
bebeğin senden besleniyor sıkma canını onun keyfi yerinde :) sen kendini düşün bence :) Bulantıları veren Rabbim bu güzelliği de vermiş bak ilk aylar biz yiyemicez diye bebek bizden yiyo :)kızlar hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebeişlerini korusun nasılsınız biz accız midemiz bulanıyor ve çalışıyoruz geçti diye dusunmustum hala gecmedikorkuyom bebeğim gelişmiyor
Hayırlı cumalar güzel anneler
Canım 11+4 olmuşuz crl 47 mm. Normalden bir hafta önde gidiyoruz maşallah :) cinsiyet için bi sonraki muayenede söylerim dedi. Ben 16 aralık tarihine gün aldım 4 boyutlu ultrasondan umarım o gün öğrenebiliriz. Doktor 2 tane fotoğraf verdi ayy çok sevimli sanki bi çıkıntı var gibi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?