2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam canlarım çok mutluyum hastaneden geldim bebişim spor yapıyordu çok datlıydı allaha şükürler olsunki sağlıklı çooooook mutluyum rabbim herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallah uçuyorum mutluluktan içimde korkular vardı acaba nasıl saglıklımı falanmı diyordum ama şükürler olsun onu o biçimde kocaman görünce aglamamak için kendimi zor tuttum :)

acaba alsammı decavit bende 2 hafta kullanmadan olurmu kızlar sizce?

bence iki hafta çok uzun bir süre. bebeğin de senin de o vitaminlere ihtiyacın var. doktor bana da elevit verdi. içiyorum ben. kim bilir içtiğimiz yediğimiz şeylerin içinde neler neler var. bu da ilaç sonuçta. muadilleri de varmış ama onların içeriğini de kesin bilmiyoruz ki.

bende bi komşumuz var bilgili dini konularda baya ona sordumda alternatifi yoksa sağlık açısından içebilirsin gibi bişey dedi ama haram bişeyide bile bile almak istemiyorum

canım sen gittin mi 2li teste cinsiyet hakkında yorumda bulundumu

çarşamba günü gidicem inşallah en son 21 ekimde görmüştüm bebeğimi çok heyecanlıyım ikili test ve ense kalınlığı ölçümü yapacak cinsiyeti önceki kontrolümde eşim sormuştu bir daha geldiğimizde belli olur mu diye kesin olmamakla beraber belki dedi normalde 16. haftada söylüyoruz dedi ama çarşamba günü tam 13 haftalık oluyor söyler gibi geliyor ama hayırlısı

kızlar hayırlı cumalar rabbim hepimizin bebeişlerini korusun nasılsınız biz accız midemiz bulanıyor ve çalışıyoruz geçti diye dusunmustum hala gecmedikorkuyom bebeğim gelişmiyor

CAnım ben anlayamadım dr mu galişmediğini söyledi sen birşey yemediğin içinmi böyle düşünüyorsun. Canım ben ilk hamileliğimde 6 ay boyunca birşey yemediğim halde kusuyordum feciydi çocuk senden beslenir merak etme bebekler bizim yediklerimizden bağımsızdır ama sen halsiz düşerin ona birşey diyemem ama bebek konusunda meraklanma....

Bugün kontrolü olan annişler hayırlı haberler getirin bize inşallahhhhhhh

benim eşimin Allah'tan öyle şeyleri yok.. yemek olmasa bile oturur peynir ekmek yer,ses çıkarmaz hiç.. yemek ayırmaz,ne versem onu yer.. hatta bana yardım eder bu konuda
şanslıyım vesselam

benim eşimde bana diyo aşkım fazla yap yemekleri 2-3 gün yiyelim diye ben 2.gün yerim de 3. gün yiyemem yani sorun bende bu konuda:))

şimdi eczaneye gittim decavit almaya yada alternatif başka bişey sormaya..dediki sanmıyorum domuz jelatını dediğiniz şey hani dışında bir kap oluyo içinde toz gibi ilaç oluyor ya kapsül yani onda olur,bende dedim ama e vitamini için domuz katkısı oluyormuş biraz baktı filan sanmam karalama kampanyasıdır dedi ne katkı maddeleri var dedi tamam haram ama niye haram pislik içinde olduğu için dedi bu ayrı bişey takılma sen iç dedi :) neyse dedim çıktım ama kullanmıcam ya ben..eleviti bırakıp direk decavite gesem bişey olmaz heralde ikisde vitamin zaten..ayy bende devlet meselesi haline getirdim bunuuu :)

bana da vitamin felan vermedi sadece folik asit içiyorum bende ama verse keşke iyi olur yani..

bilmiyorum ilk gittiğim doktor sadece folikasit verdi şimdi gittiğim doktora gösterdim başka bişeye gerek yok dedi kilom var belki ondan olabilir diye mi acaba bilmiyorum ne kadar gerekli

bence doktora gidene kadar bekle ya da değiştirme ilacını yani sonuçta vitamin içmezsen olmaz diye bişey yok diye düşünüyorum içende var içmeyende

allah daim etsin mutluluğunu canım
maşallah seninki bayağı büyük cinsiyeti hakkında hiç yorum yapmadı mı

canım doktorun yazmış demi sana eleviti ezbere kullanmıyosun yani?

doktorum bana demir ilacını bile vermiyo ısrarla yaa doktor bey diyorum saçlarım çok dökülüyo demire ihtiyacım var hayır diyo 17. hafta bildiği var demek

ya kızlar doktordan geldim ama tatminsizce ikili tarama vardı kanı verdim ultrasondada baktı ama doktor ultrasonu bana çevirmedi taramayı yaptığı için zar zor bişeyler gördüm ondada hiç bişey anlamadım yaa kalp atışlarını bi duydum çok şükür hiç bişey göremedim amaaa:84: ve hiç bişey söylemedi cinsiyetini sormak aklıma bile gelmedi saf gibi oldum elimde şuan hiç bi belge yok nedir ne değildir ultrasn fotoğrafıda vermedi offf canım sıkıldı:84::84:

tatlım sıkma canını çok şükür kalp atışlarını duymuşsun sonuçlarını almaya gittiğinde söylersin doktora tekrar bakar görürsün boşuna strese girme bebişe yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…