Burası çok soğuk hava güzel olsa çıkardım dışarı. Gerçi dışarı çıkamayınca evi temizledim. Havanın soğuk olması işe yaradı :)Kızlar az önce eşimi aradım iş yerinin orada arkadaşıyla tavla oynuyormuş hava güzel çay muhabbet oh keyfe bak ne güzel çok kiskandim ben de cikacaktim ana Ece nin arabası arabanın bagajında kalmış artik eve koycam arabayı hava isiniyor
Gökçe deee :)Ve Ece uyudu:)
Eki Görüntüle 1489872 Doğum günü için bunu düşünüyorum nasıl sizce
Eki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)
Ne kadar görgüsüZ tuaf insanlar var yahusilecem faceden ama akraba die silemiyorum da. Afedersiniz kız s..çsa facede paylaşıyor. Şimdide maviden alışveriş yaptığını belirten ileti paylaşmış 6 kişide beğenmiş hemen
Kızlar az önce eşimi aradım iş yerinin orada arkadaşıyla tavla oynuyormuş hava güzel çay muhabbet oh keyfe bak ne güzel çok kiskandim ben de cikacaktim ana Ece nin arabası arabanın bagajında kalmış artik eve koycam arabayı hava isiniyor
Burası güneşli canım biraz gölgede soğuk ama çıkılabilir ben de gecen hafta soğuk diye temizlik yaptım herkes evdeydi hepsini calistirdim aksama kadar:)Burası çok soğuk hava güzel olsa çıkardım dışarı. Gerçi dışarı çıkamayınca evi temizledim. Havanın soğuk olması işe yaradı :)
Aynen canım benimki de çok çalışıyorum ne yapayım dinleniyorum der sanki biz evde yatıyoruzCok guzel canm gule gule giysin.bizmki 28 mayis sort falan giyebilir mi acaba?
Vaay citir seviyo demekki arenoyku bizim zaten
Aynen orda yasiyolar sanki.sabah esim dyo arkadasinin annesi vefat etmis faceden paylasmis.ilginc valla
Hayat onlara guzel zatenbenmki de cikti.sorsan da napyorm sanki sizi birakp orda burda mi gezyorm dyo.su salgin bitene kadar tek aktivitem kv ye gitmek
Çok sinir olurum. Faceyi sırf eşi dostu göreyim diye açık tutuyorum:)Ne kadar görgüsüZ tuaf insanlar var yahusilecem faceden ama akraba die silemiyorum da. Afedersiniz kız s..çsa facede paylaşıyor. Şimdide maviden alışveriş yaptığını belirten ileti paylaşmış 6 kişide beğenmiş hemen
kuzum yaa nasilda bakiyorEki Görüntüle 1489948 Ece uyandi
Gözler kocaman sanki hiç o uyumamis:))kuzum yaa nasilda bakiyor
canım bizde çok beğendik Umut'a çok çok yakışırTeşekkür ederiz arkadaslar tek tek alimti yapamadim da inşallah doğum gününe kadar umut içini doldurur biraz büyük gibide:)
oyy kuzum ne güzel kalkmışEki Görüntüle 1489948 Ece uyandi
Gunaydinbenm pasam hala uyuyo
Ikiniz de delimisiniz ya çocuk uyuyorken uyanık durulur mu, ben azad uykudayken anında kafayı vurup yatıyorum sabahlarıGünaydın bizde de herkes uyuyor ben uyandimdisarda da kar yağıyor
Çok geçmiş olsuneşim hasta yatıyordün bayağı yoğun geçti agzindan kan geldi hemen doktora gittik tonsilit olmus ve o patlamis ondan kan gelmis onla ugrastik bugundr onu evde bakima alicam biraz dinlensinde toparlansin cok korktuk
Canım geçmiş olsun inşallah paşaya bulaşmazBacilarim iyi dilekleriniz icin cok sagolun...
Dun acile gittik esimle atesim 39 lara yaklasmisti...
Serum verdiler gribal enfeksiyonmus...
Salgin varmis bu aralar...
Emzirdigimi soyleyince sadece parol kullan dedi o kadar...
Birde bol meyve...
Ins. Ogluma bulastirmadan atlatirim...
Kendinize iyi bakin bacilarim ♥
Ben içiyorum vallaEmzirirke yesil cay iciliyomu icenvarmi
Ben de yılın birkaç haftası konyadayım eşimin memleketi orası. Geldiğimde zaferde takılırızKonyadayım makesef...
Geçmiş olsun cnmBacilarim iyi dilekleriniz icin cok sagolun...
Dun acile gittik esimle atesim 39 lara yaklasmisti...
Serum verdiler gribal enfeksiyonmus...
Salgin varmis bu aralar...
Emzirdigimi soyleyince sadece parol kullan dedi o kadar...
Birde bol meyve...
Ins. Ogluma bulastirmadan atlatirim...
Kendinize iyi bakin bacilarim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?