Kızım büyüsün bizde konyayı altüst etcez inşallahAy nihayet bitti sayfalar, bikaç saat yoktum 100küsür mesaj olmuş:/
Ikiniz de delimisiniz ya çocuk uyuyorken uyanık durulur mu, ben azad uykudayken anında kafayı vurup yatıyorum sabahları
Çok geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun inşallah paşaya bulaşmaz
Ben içiyorum valla
Ben de yılın birkaç haftası konyadayım eşimin memleketi orası. Geldiğimde zaferde takılırız
Canlar yerım sizi benEki Görüntüle 1489891 Vee kankiler hepsini bir uyanik yakalayamadik malesef tek erkekimiz mira yi secti kendine :)
Gökçedeeeee :/ hemde sırtına kadar kaka ile :)Eki Görüntüle 1489948 Ece uyandi
İkisi de aynı firmanın. Üretim yeri bana çok yakın. Bende aynı tulumu aldım 3 kere kullanabildim sadece. Gerçekten çok terletiyordu.İdilden uyku tulumu aldım kesinlikle terketme yapmaz diye sattı kadın. Baya bayA terletiyor hele banyo sonrası giydiriyorsam su gibi oluyo. Onun haricinde bi kaç Parça badi vs almıştım onlar güzeldi. Ama daha iyi markalar var. mammino daha iyi kaliteli gibi geldi bana.
Yok yok geldi hemen :)@AreN5 cok bekledinmi benden snra aklim kaldi tek brktm seni
Ben de aslında emzirdigim icin pek motive olamadimBen artık tartılmıyorum rejim işe yaramadı bıraktım sütümü de etkiler gibi oldu miranın iştahı düzelene azıcık büyüyene kadar yapmıcam yazın spor düşünüyorum bakalım
Benim kız da kucak delisi oldu bu hafta kucagimdan inmedi sipa indirdigim an bağırıyor ağlıyor eziyeti bana babasından öyle bir talebi yok.nerdeyse yürüyecek hanfendi ama kendini tasitiyor bana anlamadım ben bu işi canım.[/QUOTE][QUOTyaz yagmuru, post: 40447869, member: 619731"]Ay bu kız çok uzuyor beni uykusu var uyumuyor durmuyorda hep kucak istiyor on aylık bebek emekler gezinir oyalanır demi yok bıraktığım an bağırıyor basıma ağrılar girdi valla üst kattaki de temizlik yapıyor sanirsiniz ki inşaat yapıyorlar ay ay müstakil ev istiyorum ben
Ece de sabahtan beri kaka yapıyor ama ishal gibi değilGökçedeeeee :/ hemde sırtına kadar kaka ile :)
Gelinime laf yok cnm herdediğini yapalım benım kide emeklemiyo bile kucak istiyo dün akşam kabus gibi ağladı durdu inşş mustakıl bır evın olur ama gelınımin hazır bursa da yeşilliklerin içinde hem yazlık hem kışlıkAy bu kız çok uzuyor beni uykusu var uyumuyor durmuyorda hep kucak istiyor on aylık bebek emekler gezinir oyalanır demi yok bıraktığım an bağırıyor basıma ağrılar girdi valla üst kattaki de temizlik yapıyor sanirsiniz ki inşaat yapıyorlar ay ay müstakil ev istiyorum ben
Valla seninkide arene cilve yaptı :)Cok guzel canm gule gule giysin.bizmki 28 mayis sort falan giyebilir mi acaba?
Vaay citir seviyo demekki arenoyku bizim zaten
Aynen orda yasiyolar sanki.sabah esim dyo arkadasinin annesi vefat etmis faceden paylasmis.ilginc valla
Hayat onlara guzel zatenbenmki de cikti.sorsan da napyorm sanki sizi birakp orda burda mi gezyorm dyo.su salgin bitene kadar tek aktivitem kv ye gitmek
Sizede afiyet olsun :)Kızlar bende somonu çorba yaptım @AreN5 in tarifi gibi betül iki kepçe yedi eşimde yedi güzel olmuş dedi ama ben tadına bakmadım
Bende de var aynı kitaptan bende bakıyorum.Eki Görüntüle 1489949 Eki Görüntüle 1489950 Eki Görüntüle 1489949 Bunlarda benim balık yaptığım tarifler arkadaşlar gökçe çok rahat yiyo denemek isterseniz diye ekledim. Ben bi kitaptan yapıyorum hep
Ay bence sen rejimim resini yapma valla. Hiiiç ihtiyacın yok maşallah.Ben artık tartılmıyorum rejim işe yaramadı bıraktım sütümü de etkiler gibi oldu miranın iştahı düzelene azıcık büyüyene kadar yapmıcam yazın spor düşünüyorum bakalım
Ayy sağol canım ama var ya eskisi gibi değilim de rejim işi şimdilik zor tabi seninde öle salata yicek bi rejime ihtiyacın yok bikaç kilo için yaza bebişlerin Peşinde eriyip gitcek o bikaç kilolar inşallahAy bence sen rejimim resini yapma valla. Hiiiç ihtiyacın yok maşallah.
Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok[/QUOTE]yaz yag post: 40448775 .!.:Benim kız da kucak delisi oldu bu hafta kucagimdan inmedi sipa indirdigim an bağırıyor ağlıyor eziyeti bana babasından öyle bir talebi yok.nerdeyse yürüyecek hanfendi ama kendini tasitiyor bana anlamadım ben bu işi canım.
Ahahahahah ay sen çok yaşa emi ne güldüm yahuHa ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))
Ay inş. koşturmak istiyorum resmen :)Ayy sağol canım ama var ya eskisi gibi değilim de rejim işi şimdilik zor tabi seninde öle salata yicek bi rejime ihtiyacın yok bikaç kilo için yaza bebişlerin Peşinde eriyip gitcek o bikaç kilolar inşallah
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Oh güzelmiş valla kızımın evi de hazır e bizde Bursa ya geliriz artikGelinime laf yok cnm herdediğini yapalım benım kide emeklemiyo bile kucak istiyo dün akşam kabus gibi ağladı durdu inşş mustakıl bır evın olur ama gelınımin hazır bursa da yeşilliklerin içinde hem yazlık hem kışlık
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Sibel güngör bebeğimin beslenme kitabı cnm.şimdide ender saraçın çocuğunu doğru besle kitabını aldım ama daha okuyamadım.@AreN5 canım ne kitabı bu bebisler içinse bende alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?