2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızım büyüsün bizde konyayı altüst etcez inşallah

İkisi de aynı firmanın. Üretim yeri bana çok yakın. Bende aynı tulumu aldım 3 kere kullanabildim sadece. Gerçekten çok terletiyordu.
@AreN5 cok bekledinmi benden snra aklim kaldi tek brktm seni
Yok yok geldi hemen :)

[QUOTyaz yagmuru, post: 40447869, member: 619731"]Ay bu kız çok uzuyor beni uykusu var uyumuyor durmuyorda hep kucak istiyor on aylık bebek emekler gezinir oyalanır demi yok bıraktığım an bağırıyor basıma ağrılar girdi valla üst kattaki de temizlik yapıyor sanirsiniz ki inşaat yapıyorlar ay ay müstakil ev istiyorum ben[/QUOTE]
Benim kız da kucak delisi oldu bu hafta kucagimdan inmedi sipa indirdigim an bağırıyor ağlıyor eziyeti bana babasından öyle bir talebi yok.nerdeyse yürüyecek hanfendi ama kendini tasitiyor bana anlamadım ben bu işi canım.

Benim kız da kucak delisi oldu bu hafta kucagimdan inmedi sipa indirdigim an bağırıyor ağlıyor eziyeti bana babasından öyle bir talebi yok.nerdeyse yürüyecek hanfendi ama kendini tasitiyor bana anlamadım ben bu işi canım.[/QUOTE]
Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok

Gelinime laf yok cnm herdediğini yapalım benım kide emeklemiyo bile kucak istiyo dün akşam kabus gibi ağladı durdu inşş mustakıl bır evın olur ama gelınımin hazır bursa da yeşilliklerin içinde hem yazlık hem kışlık

Valla seninkide arene cilve yaptı :)
Kızlar bende somonu çorba yaptım @AreN5 in tarifi gibi betül iki kepçe yedi eşimde yedi güzel olmuş dedi ama ben tadına bakmadım
Sizede afiyet olsun :)
Bende de var aynı kitaptan bende bakıyorum.

Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok[/QUOTE]
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))

Ahahahahah ay sen çok yaşa emi ne güldüm yahu

Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]
Bende çok güldüm :)

Oh güzelmiş valla kızımın evi de hazır e bizde Bursa ya geliriz artik

Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]
Ay canım çok guldum sesli sesli ben gulunce Ece de güldü:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…