evt hirada cok sevdi afiyet olsun betuse:)Kızlar bende somonu çorba yaptım @AreN5 in tarifi gibi betül iki kepçe yedi eşimde yedi güzel olmuş dedi ama ben tadına bakmadım
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]hahahhhhh ayy cok guldmSimdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Yaa canım şu tarifi tam olarak verebilir misin yarın bende öyle deniyim bi bi kaç Kaşık yese bile iidir bizeevt hirada cok sevdi afiyet olsun betuse:)
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))
Cnm ben bi kucuk patates bir havuc bir kibrit kutusu kdr somon hasladim. Blendrdan gecirdm.Sonra ayri bir yerde tereyag un kavurdum birlestrdim sonra birzdaha su koydum kaynadi suyu goz karari koydugm icin olcusnu bilmiyorm. Bir cimdikte tuz. Iki kase yedi asla yemez dedgim corbadan bn yemem sahsen:)Yaa canım şu tarifi tam olarak verebilir misin yarın bende öyle deniyim bi bi kaç Kaşık yese bile iidir bize
Evet öyleymiş bugün öğrendim :) Niğde'de çok bi Seçenek olmadığından alışveriş için, öyle çok bi marka bilmiyorumİkisi de aynı firmanın. Üretim yeri bana çok yakın. Bende aynı tulumu aldım 3 kere kullanabildim sadece. Gerçekten çok terletiyordu.
Yok yok geldi hemen :)
Bi ara Gökçe de öyleydi. Artık kakasını temizlemekten gına gelmişti :) bugün ikinci kakasını yaptı bakalım.Ece de sabahtan beri kaka yapıyor ama ishal gibi değil
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Sağol canım bi denicem bende inşallh mirada yerCnm ben bi kucuk patates bir havuc bir kibrit kutusu kdr somon hasladim. Blendrdan gecirdm.Sonra ayri bir yerde tereyag un kavurdum birlestrdim sonra birzdaha su koydum kaynadi suyu goz karari koydugm icin olcusnu bilmiyorm. Bir cimdikte tuz. Iki kase yedi asla yemez dedgim corbadan bn yemem sahsen:)
Ha ha elif ada bacağıma yapismakla kalmıyor esofmani aşağıya indiriyor ben mutfaktayken öyle is yapıyorum. Geçen eşim sürpriz yapayım diye anahtarla açıp girmiş eve beni mutfakta kilotla görünce senin sürpriz daha iyiymiş diyo.:))[/QUOTE]Simdi mutfaktayiz ve bacaklarima yapışıp ayağa kalkıyor sürekli korkuyorum düşecek diye abileri olsa oyalarlar onlarda yok
Ben artık tartılmıyorum rejim işe yaramadı bıraktım sütümü de etkiler gibi oldu miranın iştahı düzelene azıcık büyüyene kadar yapmıcam yazın spor düşünüyorum bakalım
insallh afyt olsun mira'cimaSağol canım bi denicem bende inşallh mirada yer
Anneyemektenevar diye bi sitesi var yazarın. Bazı tarifleri paylaşmış ordanda inceleyebilirsiniz@AreN5 canım ne kitabı bu bebisler içinse bende alayım.
Hakkaten tuhaf bî damak tatları var bunların. Ben de bazen kıtlıkta kalsam yemem dediğim şeyleri azad bayılarak yiyor. Bu akşam kuzu etiyle bulgur çorbası yaptım. Çorba dediysem et bulgur ve su yani, bayılarak yedi değişik oğlum :) gerçi yesin de ne yerse yesin diyorum :)Cnm ben bi kucuk patates bir havuc bir kibrit kutusu kdr somon hasladim. Blendrdan gecirdm.Sonra ayri bir yerde tereyag un kavurdum birlestrdim sonra birzdaha su koydum kaynadi suyu goz karari koydugm icin olcusnu bilmiyorm. Bir cimdikte tuz. Iki kase yedi asla yemez dedgim corbadan bn yemem sahsen:)
Bende pazartesi tartılıcam. Bakim kaç kiloyum.Bende diyete devam ediyorum bugün biraz mantiyi kaçırdım aradan ama olsun.71 dim sonunda 69lu rakamları gördüm tartıda dahada gaza geldim.
ben hala aktif bi üyeyim :) msj sayısına göre mi acaba değerlendiriyorlar.Aa benim ismimin altında popüler üye yaziyo ne zaman popüler olmuşum ben yahunasi popüler olunuyo onuda hiç anlamadim Gerçi de.
Bizimde 3.üstten çıktı 4.de çıkmak üzere ucu görünüyo ama damagi patlatamadi.Kizlar 3. disimiz üstten çıkmış yanındaki de kabarık bayağı çok şükür ateş falan olmadı ama kulak iltihabiyla bir çekti yavrum acisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?