masallah gokceye hazirqn bebeleri hizli cikti valla bizim oglanda ne soylersen soylemeye calisiyor hic bisi yapamazsa agzini kipirdatiyor konusur gibi ama ses cikmiyor:)Kızlar kızım abla diyor :) çok tatlı bu sıpalar yahu.
Yatak odasıyla oturma odasının arası var biraz L koridorumuz var o yüzden pek ses gitmiyo. Bizde mümkün mertebe sessiz oluyoruz tabi. Eşim ve ben varız zaten sadece başka kimse yok:)öyle olunca bebişte rahat.
Sağolsun müeahhitten yalıtımıda iyi yapmış öyle gürültü derdimizde yok komşulardan yana..
Ben bir aydır pütürlü yediriyorum. Köfteyî falan rahat yiyo. Sebzeli pilav yapıyorum kabaklı falan çabuk alıştı gökçe.
Elinede havucu hafif haşlıyorum veriyorum. Muzu veriyorum. Yumuşak olunca ezebiliyo hoşuna gidiyo. Elma falan verdiğimde sert olduğu için boğazına kaçıyo öğürüyo direk. Bende her ne kadar başından ayrılmasamda ona cesaret edemiyorum henüz. Hiç dişimizde olmadığı için damağıyşa büyük büyük koparıyo çünkü.
Havucu haşlamayı deneyebilirsin bence.
Ben de bir aydır blendır kullanmıyorum. Artık eline ekmek ve sert simit falan veriyorum ıslaya ıslaya yiyor
Maşallah cnm böyle yemeye devam ben bastan berı hıç blendır yapmadım sadece kivi ezilmediği için onu vereceğim zaman yapıyorum
Kızlar kızım abla diyor :) çok tatlı bu sıpalar yahu.
En Sevdiğim surat tipi :)Sekil a:))
Canım bende korkuyorum ama yavaş yavaş pütürlüye geçtik, yemeklerini blendardan geçirmiyorum. Elma gibi şeyler vermiyorum çünkü dişleri çok keskin kocaman kopartıyor. ekmeği küçük küçük sulu şeylere banıp veriyorum kuru vermiyorum. Kendi yemeği öğrensin diye çok pişmiş makarna koydum önce yere attı sonra ağzına götürdü çiğnedi.Kizlar emre puturlu yemeye basladi bayagidir.ama eline bisey vermeye korkuyorum.elma falan ver dyolar ama kopariyo.ekmek takldi bogazina gecen gun.gec mi kaliyorum acaba ya?siz eline neler veriyosunuz yemesi icin?bi de usteleme dyorum kendi kendime biraz daha buyuyunce yiycek illaki
Cok merak ediyorum topigin en uzun ve en kilolu bebeklerini, lutfen herkes yazar mi? Benimki 9 ay 1 haftalik,11 kilo 77 cm boyu var kiz bebek
Kizlar emre puturlu yemeye basladi bayagidir.ama eline bisey vermeye korkuyorum.elma falan ver dyolar ama kopariyo.ekmek takldi bogazina gecen gun.gec mi kaliyorum acaba ya?siz eline neler veriyosunuz yemesi icin?bi de usteleme dyorum kendi kendime biraz daha buyuyunce yiycek illaki
Canım bende korkuyorum ama yavaş yavaş pütürlüye geçtik, yemeklerini blendardan geçirmiyorum. Elma gibi şeyler vermiyorum çünkü dişleri çok keskin kocaman kopartıyor. ekmeği küçük küçük sulu şeylere banıp veriyorum kuru vermiyorum. Kendi yemeği öğrensin diye çok pişmiş makarna koydum önce yere attı sonra ağzına götürdü çiğnedi.
Ay ne güzel. Bizim gökçe de devamlı bi şekilde gimi gimi diyo ne demekseKızlar kızım abla diyor :) çok tatlı bu sıpalar yahu.
Bizimkide aynisini yapiyo canim cirkin.ol deyince cok komikler ya :) ama kp.ler geldiginden beri bana gelmek icin mizirdanmaktan aglamaktan anne baba dede ede falan diyodu hepsini unuttu geri hatirlarmikiSekil a:))
Yok canım geçirmiyorum.ben de denym makarnayi canm saol.balik corbasini blendrdan geciriyomusun?
Bizimki de sürekli o sürat tipinde sanırım üst dişlerini sürtüyor dudağına ve hoşuna gidiyor galibaEn Sevdiğim surat tipi :)
Dinsizin hakkından imansız gelirmişKızlar bu akşam eşim matkapla kilere raf takıyordu derken kapı çaldı alt kattakilerin çocuğu uyuyormus yarin yapabilir misiniz dedi ben de yaparız ama madem geldin bende söyleyeyim gece yarısına kadar karşı dairenizle gidip geliyorsunuz kapı carpiyorsunuz karşı komsun yani benim alt katımdaki çok samimiler süpürge yapıyor gece 12de benim kızım sürekli uyanıyor uyatamiyorum dedim özür diledi dikkat ederiz öbür komşuya da söylerim dedi çok iyi oldu ben hergun rahatsizim şikayete gitmiyorum üstelik gece yarısı yapıyorlar ama onlar 8.30 da rahatsız oluyorlar eşim de bundan sonra yapsınlar calistircam matkapi dedi:)))
Kızlar bu akşam eşim matkapla kilere raf takıyordu derken kapı çaldı alt kattakilerin çocuğu uyuyormus yarin yapabilir misiniz dedi ben de yaparız ama madem geldin bende söyleyeyim gece yarısına kadar karşı dairenizle gidip geliyorsunuz kapı carpiyorsunuz karşı komsun yani benim alt katımdaki çok samimiler süpürge yapıyor gece 12de benim kızım sürekli uyanıyor uyatamiyorum dedim özür diledi dikkat ederiz öbür komşuya da söylerim dedi çok iyi oldu ben hergun rahatsizim şikayete gitmiyorum üstelik gece yarısı yapıyorlar ama onlar 8.30 da rahatsız oluyorlar eşim de bundan sonra yapsınlar calistircam matkapi dedi:)))
Maşallah kızıma hem güzel hem de becerikli..Aaa tamam o zaman verdim gitti bak ver fırına izletiyorum mutfak konusunda tecrübeli sayılır bugün temizliğe de başladı kızım diye demiyorum çok hamarattırEki Görüntüle 1489254 Eki Görüntüle 1489254
Cancancan35
Tabiki geç kaldın şekerim :))Ay bu çok gzl bende talibim geç mi kaldım olmasa yaz yağmuruna talibim
Bizimki de sürekli o sürat tipinde sanırım üst dişlerini sürtüyor dudağına ve hoşuna gidiyor galiba
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş
@kmltm canım ekmeği kabuğuyla büyük parça veriyorum ıslatıp yumuşatıp küçük küçük yiyo
aynen kızlar onun kızı 2 yasında benimki daha küçük kendileri yaşayınca nasıl da rahatsız oluyorlar benim artik psikolojimi bozdular tam uyutuyorum güm diye kapı carpiyorlar on dakikada bir alttaki gece 11 den sonra supurgeye başlıyor geçen gün tam kapıyı açtım iniyordum kapattı söyledim hepsini inşallah ise yararÇok iyi denk gelmiş, birde kapına gelebiliyor düşünmeden : )
Ayy kaçırmışız resmen. Benimde oğlumun çok güzel saçları var konuşacak ortak noktaları bile var şimdiden. Bence kızımıza soralım.
Birkaç gün giremedim betüşün talibi artmış. Benim oğlumun da saçları fena değil yavaş yavaş uzuyor işte sarı sarı çıkıyor :)
Bizde de anne yok henüz baba gel gel cici son günlerde ben ona tay tay diyorum ayakta dururken ta ta ta diyor ama anne yok:)))Ay ne güzel. Bizim gökçe de devamlı bi şekilde gimi gimi diyo ne demekseemme mama gagıl bide en çok dedikleri. Annecim anne de hadi gimiden daha kolay diye yalvarıyorum önünde gülüyo sıpa
Çok güzeller güle güle giysin öykü. Hep kızım olsun istemiştim hala kız kıyafetlerine içim giderek bakarımEki Görüntüle 1489356 Eki Görüntüle 1489357 Dun aldiklarim bunlar fotosnu cektim de bugun gidip aynisini almim diye :)) nalum kafa gidik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?