2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bizim de mesafe var ama uyaniyo yine de masallah gokceye

bi denym havucu canm saol

Ben de bir aydır blendır kullanmıyorum. Artık eline ekmek ve sert simit falan veriyorum ıslaya ıslaya yiyor

ekmegin kabugunu mu veriyosun?ben somun ekmek verdm bogazna takldi

Maşallah cnm böyle yemeye devam ben bastan berı hıç blendır yapmadım sadece kivi ezilmediği için onu vereceğim zaman yapıyorum

Evet canm en azindan blendri biraktik.bu da bi asama:)

Kızlar kızım abla diyor :) çok tatlı bu sıpalar yahu.

Masallahbenmki hala dededegegege diyobi de cirkin yapiyo

Canım bende korkuyorum ama yavaş yavaş pütürlüye geçtik, yemeklerini blendardan geçirmiyorum. Elma gibi şeyler vermiyorum çünkü dişleri çok keskin kocaman kopartıyor. ekmeği küçük küçük sulu şeylere banıp veriyorum kuru vermiyorum. Kendi yemeği öğrensin diye çok pişmiş makarna koydum önce yere attı sonra ağzına götürdü çiğnedi.

Cok merak ediyorum topigin en uzun ve en kilolu bebeklerini, lutfen herkes yazar mi? Benimki 9 ay 1 haftalik,11 kilo 77 cm boyu var kiz bebek

Benim oğlum yarın itibari ile tam 10 aylık oluyor..
Dün tartıldı,ölçüldü..
9910 gr - 77 cm

Canim beyzanin 4 disi var elma armut falan verince isirip isirip atiyo ekmegi elinde parcaliyo ama kofteyi isira isira yiyo sipa agzinin tadinida biliyo

ben de denym makarnayi canm saol.balik corbasini blendrdan geciriyomusun?

Kızlar kızım abla diyor :) çok tatlı bu sıpalar yahu.
Ay ne güzel. Bizim gökçe de devamlı bi şekilde gimi gimi diyo ne demekseemme mama gagıl bide en çok dedikleri. Annecim anne de hadi gimiden daha kolay diye yalvarıyorum önünde gülüyo sıpa

Kızlar bu akşam eşim matkapla kilere raf takıyordu derken kapı çaldı alt kattakilerin çocuğu uyuyormus yarin yapabilir misiniz dedi ben de yaparız ama madem geldin bende söyleyeyim gece yarısına kadar karşı dairenizle gidip geliyorsunuz kapı carpiyorsunuz karşı komsun yani benim alt katımdaki çok samimiler süpürge yapıyor gece 12de benim kızım sürekli uyanıyor uyatamiyorum dedim özür diledi dikkat ederiz öbür komşuya da söylerim dedi çok iyi oldu ben hergun rahatsizim şikayete gitmiyorum üstelik gece yarısı yapıyorlar ama onlar 8.30 da rahatsız oluyorlar eşim de bundan sonra yapsınlar calistircam matkapi dedi:)))

En Sevdiğim surat tipi :)
Bizimki de sürekli o sürat tipinde sanırım üst dişlerini sürtüyor dudağına ve hoşuna gidiyor galiba

Dinsizin hakkından imansız gelirmiş

@kmltm canım ekmeği kabuğuyla büyük parça veriyorum ıslatıp yumuşatıp küçük küçük yiyo

Çok iyi denk gelmiş, birde kapına gelebiliyor düşünmeden : )

Çok iyi denk gelmiş, birde kapına gelebiliyor düşünmeden : )
aynen kızlar onun kızı 2 yasında benimki daha küçük kendileri yaşayınca nasıl da rahatsız oluyorlar benim artik psikolojimi bozdular tam uyutuyorum güm diye kapı carpiyorlar on dakikada bir alttaki gece 11 den sonra supurgeye başlıyor geçen gün tam kapıyı açtım iniyordum kapattı söyledim hepsini inşallah ise yarar

Ay ne güzel. Bizim gökçe de devamlı bi şekilde gimi gimi diyo ne demekseemme mama gagıl bide en çok dedikleri. Annecim anne de hadi gimiden daha kolay diye yalvarıyorum önünde gülüyo sıpa
Bizde de anne yok henüz baba gel gel cici son günlerde ben ona tay tay diyorum ayakta dururken ta ta ta diyor ama anne yok:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…