Haklisin canım ilk çocukta insan korkuyor biraz Ece de çirkin oluyor bir de el sallıyor dün instagrama videosunu koydum videonun devamında oynuyordu ama süre az olunca kestim o kısmı:)Benm ilk olunca korkuyorum sanirim
Gecen dolma yapmistim icinden verdim ezdim biraz yedi.tavugu denym bakalm.elimle hicbisey vermedm.yarin da kahvaltisini karistirmadan vermeyi denycem.
Oyle denym bi de buzlukta duruyo kofteler
Masallah el de salliyo demek:)ben de ogretmeye calisiyorm ama tik yok
Çok geçmiş olsun.Hersey üstüste gelir derler ya cuma gunu aynen oyle oldu carsamba zaten annem ameliyat olmustu cumada kp oldu bende hastalanmayimmi ogun tirtir titriyorum evde sadece kizimla ben var kv geldi kp i eşime birakip yok beyza durmuyo ben yatiyim karsisindaki kanepede yatiyorum onlarda karsi kanepede yok illa yanimda oturcakmis benim betim benzim atti iyice kv bu sefer kp rin yanina gitti esim geldi yok kizim ondada durmuyo beni ilk defa bu kadar kotu gordu belki ondan bilmiyorum benim atesimde 39 olmus dusmuyo esimde zaten hasta bana bitki cayi falan yapiyo beyza yine bende ayyy gece olsunda yatsin istedim onuda tabi yine ben yatirdim bana yapisik geziyo kizim bi dk ayrilmiyo sonra sabaha kadar atesim zor düştü. Antibiyotik kullaniyorum ne yazikki eee simdi ne anneme eve gidebildim kpde hastaneden cikti bizde yatiyo nede onu birakabiliyorum esimde hasta bende iyilesemedim resmen hersey üstüste beyzam hasta olmasa bari
kötö olmuş. zor bi ihtimal ama seni bulmaları.Su anda kocamin ağzına tokatla vurasim geldi abimle karisi geldi kkde yazıştığımi söyledi onlaracok sinirliyim coook
maşallah kilosuna.Cok merak ediyorum topigin en uzun ve en kilolu bebeklerini, lutfen herkes yazar mi? Benimki 9 ay 1 haftalik,11 kilo 77 cm boyu var kiz bebek
biz hala blendr kullanıyoruz malesef. Eline bişey verdigim zaman ağzına götürmüyor. Ben verincede eliyle itiyor. Kabullendim ben böyle bi süre devam edicez sanırım.Kizlar emre puturlu yemeye basladi bayagidir.ama eline bisey vermeye korkuyorum.elma falan ver dyolar ama kopariyo.ekmek takldi bogazina gecen gun.gec mi kaliyorum acaba ya?siz eline neler veriyosunuz yemesi icin?bi de usteleme dyorum kendi kendime biraz daha buyuyunce yiycek illaki
gevmis olsun canimKızlar selam kötü bir akşam geçirdik biz mira üç kez kustu ateşi 39 oldu fitil verdim sabahtan beri ilk kez uyudu şimdide 38 ateş hiç bişi yiyip içmedi bu gece takipteyim yarın işe gitmeyi düşünmüyorum sabh direktörümü arıcam bakalım inşallh yeniden yükselmez ateş kuzumu böyle solgun görünce çok kötü oldum
oyyy masallah kuzuyaa@pilise bunu Betüle özel koyuyorum.
Geçmiş olsun canım
Canım ya kiyamam Mira ya inşallah yukslmez canım çok geçmiş olsun
gevmis olsun canim
Kızlar selam kötü bir akşam geçirdik biz mira üç kez kustu ateşi 39 oldu fitil verdim sabahtan beri ilk kez uyudu şimdide 38 ateş hiç bişi yiyip içmedi bu gece takipteyim yarın işe gitmeyi düşünmüyorum sabh direktörümü arıcam bakalım inşallh yeniden yükselmez ateş kuzumu böyle solgun görünce çok kötü oldum
@pilise bunu Betüle özel koyuyorum.
ilac verdin mi camim rahatlardiTeşekkürler kızlar inşallah yükselmez tekrar uyandı dalamıyor bi türlü
Teşekkür ederiz..Maşallah çok yakisikliyiz
Ay çok geçmiş olsun. Üşüttü mü acaba. İnş. sabaha hemen düzelirsiniz.Kızlar selam kötü bir akşam geçirdik biz mira üç kez kustu ateşi 39 oldu fitil verdim sabahtan beri ilk kez uyudu şimdide 38 ateş hiç bişi yiyip içmedi bu gece takipteyim yarın işe gitmeyi düşünmüyorum sabh direktörümü arıcam bakalım inşallh yeniden yükselmez ateş kuzumu böyle solgun görünce çok kötü oldum
maşallah çok tatlı :)@pilise bunu Betüle özel koyuyorum.
Lcw den aldim canimCok sagolun kizlar cok tesk ederim
Bosver canim kk ama nerde kimbilir hangi bölümde bulamazlar zannetmiyorum bide acaba hangisi diye nickini arasinlar canini sikma hiç ben kendim soyluyorum hatta benim orda arkadaslarim var diye cok merak ediyolarsa bulsunlarda goreyim
En büyük darbeyi ben yedim herhalde kendilerini geriye atma huylari varya bu sipalarin kucagimdayken bi atti kendini dudagimi patlatti buyusun bi hepsini sorcam :))
Sagol canim
Canim cok yorucu olmustur senin icin eminim ama soylemeden duramicam mirayla olan fotografinda oykunun yagmurluguna bayildim nerden aldin onu bende istiyorum
Bende daha bisey vermiyorum bi tek ekmek yarim ekmek veriyorum eviriyo ceviriyo kopariyo yiyo koca parca koparir yer ama cikarmaz agzindan su veriyorum buyuk kopardimi yumsatiyo bitek ekmekte ogurmez zaten bikere kofte verdim buyuk buyuk kopardi kustu sonra bakalim mayis gelsin vercem artik eline ogrensinKizlar emre puturlu yemeye basladi bayagidir.ama eline bisey vermeye korkuyorum.elma falan ver dyolar ama kopariyo.ekmek takldi bogazina gecen gun.gec mi kaliyorum acaba ya?siz eline neler veriyosunuz yemesi icin?bi de usteleme dyorum kendi kendime biraz daha buyuyunce yiycek illaki
Gunduzleri geceye nazaran daha iyi oluyor benimkide...Gündüz bişekılde gecıyo mesela bugun dışardaydık napim çıkmasam evde de huysuz ama gece inanılmaz değişiyo kimse de inanmıyo anlatıyorum uyumadık ağladı durdu ama sabah görenler ay çok mutlu bir çocuk hep gülüyo bu mu huysuz diyolar zaten babamızda gec gelıyo uykuda görmüyo duymuyo halimizi kamera mı koysam selfıe çubuğu falan
azerikizi91 öksürüyo dedın ya ilaç verecek misin?
Oy masaallah cirkin surat seniSekil a:))
Iyi demissin bacim...Kızlar bu akşam eşim matkapla kilere raf takıyordu derken kapı çaldı alt kattakilerin çocuğu uyuyormus yarin yapabilir misiniz dedi ben de yaparız ama madem geldin bende söyleyeyim gece yarısına kadar karşı dairenizle gidip geliyorsunuz kapı carpiyorsunuz karşı komsun yani benim alt katımdaki çok samimiler süpürge yapıyor gece 12de benim kızım sürekli uyanıyor uyatamiyorum dedim özür diledi dikkat ederiz öbür komşuya da söylerim dedi çok iyi oldu ben hergun rahatsizim şikayete gitmiyorum üstelik gece yarısı yapıyorlar ama onlar 8.30 da rahatsız oluyorlar eşim de bundan sonra yapsınlar calistircam matkapi dedi:)))
Cok gecmis olsun Miramiza ♥Kızlar selam kötü bir akşam geçirdik biz mira üç kez kustu ateşi 39 oldu fitil verdim sabahtan beri ilk kez uyudu şimdide 38 ateş hiç bişi yiyip içmedi bu gece takipteyim yarın işe gitmeyi düşünmüyorum sabh direktörümü arıcam bakalım inşallh yeniden yükselmez ateş kuzumu böyle solgun görünce çok kötü oldum
Oyyyy masaallah subhanaallah ne tatlilik boyle@pilise bunu Betüle özel koyuyorum.
Ali Yasininle ve esinle birlikte nice mutlu senelere canımVeeee tarihlerden 13 Nisan....
Artik 24. yasiMi devirmis bulunuyorum bacilarim....
24 leride gordum cok sukur Rabb'ime ♥♥♥
Ayyy ne cok konusmussunuz lafta 11.30da uyucaktim yattim bi daldim okumaya yeni bitti eve de otobuste uyanik geldi öykü ucakta 1 saat hic durmadi otobuste 1 saat hic durmadi kollarim kopuyo muavin inerken allah yardimcin oksun diyo :)
Lcw den aldim canim
Bende daha bisey vermiyorum bi tek ekmek yarim ekmek veriyorum eviriyo ceviriyo kopariyo yiyo koca parca koparir yer ama cikarmaz agzindan su veriyorum buyuk kopardimi yumsatiyo bitek ekmekte ogurmez zaten bikere kofte verdim buyuk buyuk kopardi kustu sonra bakalim mayis gelsin vercem artik eline ogrensin
@minnakkartal gecmis olsun ins sabaha toparlar miracık
Gunduzleri geceye nazaran daha iyi oluyor benimkide...
Gece uyumadiklarini gelde millete inandir tabi...
Yok bacim vermeyi dusunmuyorum...
Keciboynuzu pekmezi oksurugume cok iyi geldi oglumada yarim cay kasigi veriyorum onda da azalma oldu gibi ...
Oy masaallah cirkin surat seni
Iyi demissin bacim...
Millette anlayis kalmamis valla...
Alttaki komsuma ses gitmesin diye evimde terlik bile giyinmem...
Cok gecmis olsun Miramiza ♥
Ins. Onemli birseyi yoktur annesi ...
Oyyyy masaallah subhanaallah ne tatlilik boyle
Rabb'im nazarlardan korusun ♥
Veeee tarihlerden 13 Nisan....
Artik 24. yasiMi devirmis bulunuyorum bacilarim....
24 leride gordum cok sukur Rabb'ime ♥♥♥
Kızlar miranın ateşi 39.3 oldu bi titreme tuttu hastaneye geldik doktor boğazları kızarık dedi kan alındı idrar için bekliyoruz ağlamaktan helak oldu yavrum ağızdan ateş düşürücü verdiler kustu sonuclara göre bişiler yapıca dedi doktor şimdi babasının kucağında öle masum masum bakınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?