2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim beyzanin 4 disi var elma armut falan verince isirip isirip atiyo ekmegi elinde parcaliyo ama kofteyi isira isira yiyo sipa agzinin tadinida biliyo

Ben 1 defa verdm kofteyi o da eline degl ben yedirdm ama sert geldi sanrm.domatesle de pisirmistm ama yutamadi agladi.hazir degl herhalde

Bizimkide aynisini yapiyo canim cirkin.ol deyince cok komikler ya :) ama kp.ler geldiginden beri bana gelmek icin mizirdanmaktan aglamaktan anne baba dede ede falan diyodu hepsini unuttu geri hatirlarmiki

Hatirlar canm.emre de hastanede yatmisti gecen ay.unuttuklarini yapmaya basladi tekrar

Yok canım geçirmiyorum.

Ben de yapcm gecrmym o zaman insallah yiyebilir

Hadi ya ne guzel.bugn gurme bebege bakym dedm farkli tarifler icin.kofte spagetti falan vardi benmki hala corbalarda ezmelerde

nickimi vermedi bir tek yok illaki herşeyi tembihliycem bu adama

Maşallah canım benim oglanlarda öyleydi çok rahat buyuttum ben kizimda yaşıyorum uykuduzlugu ama az kaldı inşallah
Canim ben pütürlü köfte makarna yemekte ne varsa veriyorum eline elma değilde elma sert armut veriyorum biraz yumusagindan çok seviyor özellikle ben yemek yaparken yanımda veriyorum hem oyalaniyor yarim orta boy armutu öyle yiyiyor muz vermiyorum elinde sıkıp eziyor onu kendim püre seklinde veriyorum ekmek içi veriyorum kahvaltıda tereyağ sürü yorum aksam yemek suyuna batiruyorum

Kızlar kızım abla diyor :) çok tatlı bu sıpalar yahu.

Köfte epeydir veriyorum ama kendim koparıp veriyorum, normal kuzu eti tavuk eti de koparıp veriyorum. Geçen gün makarna verdim, bi düdük makarnayı üçe bölüp yedirdim sevdi de. Zaten bulgur şehriye arpa şehriye falan çorbaları taneli veriyorum. Küçük kaşık ucuyla dene istersen önce pütürlü çorbalarla başla giderek arttır. Bi de sevdiği şeyi bulursan yet. Bizimkinin sevdiği şey tartışmasız et :)

E
Evde yapiyorum canim istersen yagda degil firinda yapmayi dene istersen daha yumuşak oluyor

E
Evde yapiyorum canim istersen yagda degil firinda yapmayi dene istersen daha yumuşak oluyor

Iki arkadaşımın bebeği de haziran doğumlu. Her hafta görüşüyoruz hem bize hem miniklere iyi geliyor.

Tsk ederm canim ins vnde yapayim :)

Bizimkilerin uyku düzenleri aynıymış. Kışın 6 gibi uydurdu şimdilerde 8 civarı. Sabah da 6 da kalkar. Arada 2-3 saatte bir memeye kalkar ama hemen uyur. Gündüz uykuları 30-45 dakika arası değişiyor uzun uyumuyor malesef.

Ama gece uykusunu daha uzun uyuyormuş. 6 gibi uyuyosa 12 saat oluyo.
O yğzden gündüz az uyusada gece tamamlıyo demekki.
Gökçe 8:30 da uyur 6 gibi uyanır 10 saat falan oluyo. Gğndüzde sabah 1 saat öğlen 1 buçuk 2 saat arası akşam üzeride 45 dk falan uyur. Toplamları aynı oluyo hemen hemen.
Bazen sabahları yarım saat falan uyuyo az uyuyo. Kahvaltı falan yapamıyorum onun yüzünden:)

Kızlar selam kötü bir akşam geçirdik biz mira üç kez kustu ateşi 39 oldu fitil verdim sabahtan beri ilk kez uyudu şimdide 38 ateş hiç bişi yiyip içmedi bu gece takipteyim yarın işe gitmeyi düşünmüyorum sabh direktörümü arıcam bakalım inşallh yeniden yükselmez ateş kuzumu böyle solgun görünce çok kötü oldum

Geçmiş olsun canım

Canım ya kiyamam Mira ya inşallah yukslmez canım çok geçmiş olsun

Benm ilk olunca korkuyorum sanirim

Gecen dolma yapmistim icinden verdim ezdim biraz yedi.tavugu denym bakalm.elimle hicbisey vermedm.yarin da kahvaltisini karistirmadan vermeyi denycem.

E

Oyle denym bi de buzlukta duruyo kofteler

Çok tatlı maşallah. Bizimki de çirkin oluyor ama birşeye sinirlendiğinde. Çok güzel öpücük atıyor bugün de ilk kez el salladı.

Masallah el de salliyo demek:)ben de ogretmeye calisiyorm ama tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…