Çok şükür sonuçlar temiz çıkmış. Dişin bu kadar ateş yapacağını sanmıyorum. Demek ki boğazından kaynaklı ateşi. Neyseki ateşi normale dönmüş sonuçlar da iyi çok sevindim. Sabah da durumuna göre kendi dr götürürsün de inş. gerek kalmadan toparlanır mira. Tekrar geçmiş olsun.Geldik eve tahliller temiz çıktı kızarıklık kusmasından olabilir dedi doktor ateş diş yapabilir diyince bi dövesim geldi Ateşe göre 4-6 saatte bir fitil dedi şuan 37 ateş gecenin seyri ve Yarınki duruma göre birde kendi doktoruna götürebilirim Sağolun kıZlar
Hay maşallah büyümüşte küçülmüş beğendim
Canim cok geçmiş olsunTeşekkürler kızlar inşallah yükselmez tekrar uyandı dalamıyor bi türlü
Bizimkide ekmeği ıslatınca öğürüyor çıkarmaya Çalışıyor ama kuru kuru verince itirazsız yiyo :)Bizimki de sürekli o sürat tipinde sanırım üst dişlerini sürtüyor dudağına ve hoşuna gidiyor galiba
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş
@kmltm canım ekmeği kabuğuyla büyük parça veriyorum ıslatıp yumuşatıp küçük küçük yiyo
İyi bari canım tahlili temiz çıkmış bence de boğazındaki kızarıklık ateş yapmış olabilir başka bir ilaç vermediler mi bence kendi drnuza götürsen daha iyi olur gibi tekrar geçmiş olsun cabuk iyilessin MiracikGeldik eve tahliller temiz çıktı kızarıklık kusmasından olabilir dedi doktor ateş diş yapabilir diyince bi dövesim geldi Ateşe göre 4-6 saatte bir fitil dedi şuan 37 ateş gecenin seyri ve Yarınki duruma göre birde kendi doktoruna götürebilirim Sağolun kıZlar
Ben dün Çorba vermedim köfte verdim iki yane yedi ama eline vermiyorum. Ben koparıp koparıp Ağzına sokuyorum :)Ben 1 defa verdm kofteyi o da eline degl ben yedirdm ama sert geldi sanrm.domatesle de pisirmistm ama yutamadi agladi.hazir degl herhalde
Hatirlar canm.emre de hastanede yatmisti gecen ay.unuttuklarini yapmaya basladi tekrar
Ben de yapcm gecrmym o zaman insallah yiyebilir
Hadi ya ne guzel.bugn gurme bebege bakym dedm farkli tarifler icin.kofte spagetti falan vardi benmki hala corbalarda ezmelerde
Bu gökçelerin Uyku saatleri de tutuyorAma gece uykusunu daha uzun uyuyormuş. 6 gibi uyuyosa 12 saat oluyo.
O yğzden gündüz az uyusada gece tamamlıyo demekki.
Gökçe 8:30 da uyur 6 gibi uyanır 10 saat falan oluyo. Gğndüzde sabah 1 saat öğlen 1 buçuk 2 saat arası akşam üzeride 45 dk falan uyur. Toplamları aynı oluyo hemen hemen.
Bazen sabahları yarım saat falan uyuyo az uyuyo. Kahvaltı falan yapamıyorum onun yüzünden:)
Çok gecmiş olsun cankm. Inş. Düzelmiştir :)Kızlar selam kötü bir akşam geçirdik biz mira üç kez kustu ateşi 39 oldu fitil verdim sabahtan beri ilk kez uyudu şimdide 38 ateş hiç bişi yiyip içmedi bu gece takipteyim yarın işe gitmeyi düşünmüyorum sabh direktörümü arıcam bakalım inşallh yeniden yükselmez ateş kuzumu böyle solgun görünce çok kötü oldum
isinlerin karakteri olur derler ya öledir belkide:)Bu gökçelerin Uyku saatleri de tutuyor
nice senelereeee:)♥♥Veeee tarihlerden 13 Nisan....
Artik 24. yasiMi devirmis bulunuyorum bacilarim....
24 leride gordum cok sukur Rabb'ime ♥♥♥
Sabırlı olun eminim bunlarda geçecektir. Allah insana taşıyamayacağı yük vermez. Eğer sizi daha kötü ediyorsa en iyisi girmemek.Günaydın kızlar artık kafayı yemek üzereyim sürekli ağlayan,yemek yedirmesi işkence olan,uyumayan uyusa bile sizi uyutmayip gece 11:30 dan sabah 9:30 a kadar ayakta sallanan,emmesi 8 aydır sıkıntılı ve sadece uykuda zar zor beslenen,süt ve süt ürünleri dahil birçok gıdaya alerjisi olan,huzursuz ve mutsuz bir bebeğe sahibim. Allah yokluğunu gostermesin ve olmayanlara da nasip etsin. Ben artık çok zorlanıyorum aylardır bende elif gibi diyetteyim doğru düzgün bişey yiyemiyorum vucudumun takati kalmadı üstüne birde uykusuzluk ve yorgunluk eklenince. Bütün bu cabalarima mutlu edemedigim kızım ve elif yüzünden yaşanan hergün tartisma ve kavgalar evliligimi bitirme noktasına getirdi. Şu forumda benim kızım kadar sorunlu olan bir bebek yok varsa bile ya yardımcısı yada aileden birileri var. Tek başıma yetemiyorum ve bakicida bulamıyorum bir kişi geldi iki ay önce 3 gün zor dayandı yapmayacağım dedi ve benim bir umudum daha söndü. Allah bebislerinize sağlık,huzur versin sakın yanlış anlamayın kesinlikle kıskançlık vs.yok aklimda sadece bebegimi sizlerinkinden daha fazla otekilestirmek istemiyorum. O yüzden artık foruma girmeme kararı aldım. Belki böyle daha mutlu ,evliligimi kurtarabilir ve bebeğim için ümitli olabilirim. paylaşımlariniz ve yardımlarınız için teşekkür ediyor aileniz ve bebeginizle birlikte sağlık ve huzur diliyorum. Hoscakalin...
Günaydın kızlar artık kafayı yemek üzereyim sürekli ağlayan,yemek yedirmesi işkence olan,uyumayan uyusa bile sizi uyutmayip gece 11:30 dan sabah 9:30 a kadar ayakta sallanan,emmesi 8 aydır sıkıntılı ve sadece uykuda zar zor beslenen,süt ve süt ürünleri dahil birçok gıdaya alerjisi olan,huzursuz ve mutsuz bir bebeğe sahibim. Allah yokluğunu gostermesin ve olmayanlara da nasip etsin. Ben artık çok zorlanıyorum aylardır bende elif gibi diyetteyim doğru düzgün bişey yiyemiyorum vucudumun takati kalmadı üstüne birde uykusuzluk ve yorgunluk eklenince. Bütün bu cabalarima mutlu edemedigim kızım ve elif yüzünden yaşanan hergün tartisma ve kavgalar evliligimi bitirme noktasına getirdi. Şu forumda benim kızım kadar sorunlu olan bir bebek yok varsa bile ya yardımcısı yada aileden birileri var. Tek başıma yetemiyorum ve bakicida bulamıyorum bir kişi geldi iki ay önce 3 gün zor dayandı yapmayacağım dedi ve benim bir umudum daha söndü. Allah bebislerinize sağlık,huzur versin sakın yanlış anlamayın kesinlikle kıskançlık vs.yok aklimda sadece bebegimi sizlerinkinden daha fazla otekilestirmek istemiyorum. O yüzden artık foruma girmeme kararı aldım. Belki böyle daha mutlu ,evliligimi kurtarabilir ve bebeğim için ümitli olabilirim. paylaşımlariniz ve yardımlarınız için teşekkür ediyor aileniz ve bebeginizle birlikte sağlık ve huzur diliyorum. Hoscakalin...
Canım Allah yardımcın olsun.. İnşallah her şey en kısa sürede yoluna girer..maalesef eşlerin bu dönemde daha çok yardım etmesi gerekiyor.. yememesi, huzursuz olması geçecek ama biraz daha sabır canım.. en kısa sürede yine aramıza dön canım.. sende inşallah huzurlu sağlıklı bir şekilde hem kızınla hem de eşinle bir dönem geçirirsin..Günaydın kızlar artık kafayı yemek üzereyim sürekli ağlayan,yemek yedirmesi işkence olan,uyumayan uyusa bile sizi uyutmayip gece 11:30 dan sabah 9:30 a kadar ayakta sallanan,emmesi 8 aydır sıkıntılı ve sadece uykuda zar zor beslenen,süt ve süt ürünleri dahil birçok gıdaya alerjisi olan,huzursuz ve mutsuz bir bebeğe sahibim. Allah yokluğunu gostermesin ve olmayanlara da nasip etsin. Ben artık çok zorlanıyorum aylardır bende elif gibi diyetteyim doğru düzgün bişey yiyemiyorum vucudumun takati kalmadı üstüne birde uykusuzluk ve yorgunluk eklenince. Bütün bu cabalarima mutlu edemedigim kızım ve elif yüzünden yaşanan hergün tartisma ve kavgalar evliligimi bitirme noktasına getirdi. Şu forumda benim kızım kadar sorunlu olan bir bebek yok varsa bile ya yardımcısı yada aileden birileri var. Tek başıma yetemiyorum ve bakicida bulamıyorum bir kişi geldi iki ay önce 3 gün zor dayandı yapmayacağım dedi ve benim bir umudum daha söndü. Allah bebislerinize sağlık,huzur versin sakın yanlış anlamayın kesinlikle kıskançlık vs.yok aklimda sadece bebegimi sizlerinkinden daha fazla otekilestirmek istemiyorum. O yüzden artık foruma girmeme kararı aldım. Belki böyle daha mutlu ,evliligimi kurtarabilir ve bebeğim için ümitli olabilirim. paylaşımlariniz ve yardımlarınız için teşekkür ediyor aileniz ve bebeginizle birlikte sağlık ve huzur diliyorum. Hoscakalin...
Cok tesekkur ederim bacimAli Yasininle ve esinle birlikte nice mutlu senelere canım
Cok sagol bacimAynen ben de verym dyorum 10. ayimiz da bitsin bakalm:)her seyi anliyo girmedigi delik yok ama eline alip bisey yiyemiyo:))
Saol canm.keciboynuzu pekmezni ben de verdm iyi geldi.hatta sabah aksam ihlamur elma kabugu kaynatip 1 cay kasigi da pekmez ekleyip icirdim iyi geldi dene istersen.sade pekmezi pek icemedi emre
Ailenle nice senelere canim:)
Ay yavrum ya.bizde de ayni seyler olmustu canm hatirliyosan sadece kusma ve titreme yoktu.insallah temz cikar sonuclar gitmenz iyi olmus gozetim altinda olur bari gecmis olsun tekrar
Cok sevindim minnakim ...Geldik eve tahliller temiz çıktı kızarıklık kusmasından olabilir dedi doktor ateş diş yapabilir diyince bi dövesim geldi Ateşe göre 4-6 saatte bir fitil dedi şuan 37 ateş gecenin seyri ve Yarınki duruma göre birde kendi doktoruna götürebilirim Sağolun kıZlar
Mutlu yillar canimazerikizi91
Tesekkur ederim hiraysenimgecmis olsun cnm sen kndi doktruna gotur. Bizkmde bogazimiz kizarikti antibiyotik surup kullandik ilerlemesin cnm
nice senelereeee:)♥♥
[
Günaydın kızlar artık kafayı yemek üzereyim sürekli ağlayan,yemek yedirmesi işkence olan,uyumayan uyusa bile sizi uyutmayip gece 11:30 dan sabah 9:30 a kadar ayakta sallanan,emmesi 8 aydır sıkıntılı ve sadece uykuda zar zor beslenen,süt ve süt ürünleri dahil birçok gıdaya alerjisi olan,huzursuz ve mutsuz bir bebeğe sahibim. Allah yokluğunu gostermesin ve olmayanlara da nasip etsin. Ben artık çok zorlanıyorum aylardır bende elif gibi diyetteyim doğru düzgün bişey yiyemiyorum vucudumun takati kalmadı üstüne birde uykusuzluk ve yorgunluk eklenince. Bütün bu cabalarima mutlu edemedigim kızım ve elif yüzünden yaşanan hergün tartisma ve kavgalar evliligimi bitirme noktasına getirdi. Şu forumda benim kızım kadar sorunlu olan bir bebek yok varsa bile ya yardımcısı yada aileden birileri var. Tek başıma yetemiyorum ve bakicida bulamıyorum bir kişi geldi iki ay önce 3 gün zor dayandı yapmayacağım dedi ve benim bir umudum daha söndü. Allah bebislerinize sağlık,huzur versin sakın yanlış anlamayın kesinlikle kıskançlık vs.yok aklimda sadece bebegimi sizlerinkinden daha fazla otekilestirmek istemiyorum. O yüzden artık foruma girmeme kararı aldım. Belki böyle daha mutlu ,evliligimi kurtarabilir ve bebeğim için ümitli olabilirim. paylaşımlariniz ve yardımlarınız için teşekkür ediyor aileniz ve bebeginizle birlikte sağlık ve huzur diliyorum. Hoscakalin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?