2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
D deterjan ayakta sallamayla ilgilide bende senin gibi ayagimda salliyorum hic ayagimdan inmiyor kac saat uyursa hep ayagimda topuklarim agriyor ama gece uykusuna tam ayagimda dalinca emzirip besigine atip orda salliyorum onceleri baya zordu ama alisti en azindan gece ayagimda uyumuyor sizin besiginizde sallaniyorsa bi dene canim biraz zor ilk zamanlar ama oluyor bu süre bazen 1 saati geciyo ama olsun kendi yataginda yatiyor gece kalkincada emzirip tekrar besiginde cok.az salliyorum uyumaya devam umarim azda olsa işe yarar

Bu arada gunaydin denmemis gunayyyydinnnnnnn biz kalkyik kahvalti yaptik suandada ayagimda uyuyor cok sinir bozucu ayakta uyumasi ama ne yalan soyleyim kv kp bizde bende odama getirip salliyorum kizimi ayagimda uyumasa getir götür yapacaktim azcik bende dinleniyorum boylece iyi tarafina bakmak lazim zaten elbet kendi uyuyacak ama bi daha bukadar minnak olmayacak ayaklarim topuklarim bi sure daha agriyacak ama ben bu hallerinin tadini cikarmaya calisiyorum yumuk elli canim kızım sen iyi ol yeter

@minnakkartal canım bence mutlaka kendi de una götür, acildeki Dr lar zatrn genelde o hastanenin Dr U olmuyor, dışardan gelip nöbet tutup gidiyorlar ve haliyle pek bişey yapmıyorlar gözlem yapmak dışında. Hamileliğinde kendim için ve sonrasında azad için yaptığımız acil ziyaretlerinden biliyorum. Çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer.
azerikizi91 canım ailenle sağlıklı uzun mutlu bir yaşamın olsun, mutlu yıllar D deterjan çok üzüldüm canım. Elbette her bebeğin kendine göre zorlukları var, ven dahil hepimiz çok defa isyan ettik burada ama ben kendi adıma çözünlerin birçoğunu da burda buldum. Elbette karar senin ama sana naçizane son tavsiye, buraya girmemek elbet bi yöntem ama eşinle iletişim kurman en önemli anahtar bebek bakımı sorununda. Nihayetinde ikinizin ortak bebeği, tek başına kaldıramadığını söyle ve ona göre bir çözüm üretmeye çalışın. Yok iletişim kuramayacak noktaya geldiyseniz , Gerekirse profesyonel destek alın. Dilerim kısa zamanda düzelir

K Keskek maşallah talipler kapında düello yapacak yakında :)

Aynen bu gidişle kim çorbasını bitirecek yarışması düzenliyelim

Çok geçmiş olsun canım umarım daha iyidir

Ay bende kahvaltı yaptık misafirler masada dedimki toplamayın siz ben betülü uyutayım hemen gelcem tabi biliyorumki toplarlar ve toplamışlardı makineye bile doldurmuşlar

MRB KIZLAR BENDE ALMİNANIN FOTOSUNU AVATAR YAPTIM SONUNDA

Maşallah canım

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun tüm ailenle

Miranın ateşi gece yine 39.5 oldu fitil verdim şu saate kadar 37 lerdeydi şimdi 38.3 oldu yine ve çok kötü kustu yavrum süzüldü bi lokma kaldı halsiz öyle yatıyo eşimi bekliyorum gelicek birazdan kendi doktorumuza gidicez

Canim mutlaka yaz sonucunu mirayi merak ediyoruz

Veeee tarihlerden 13 Nisan....
Artik 24. yasiMi devirmis bulunuyorum bacilarim....
24 leride gordum cok sukur Rabb'ime ♥♥♥
Mutlu yıllar.. Eşinle bebeğinle nice yıllara.. 24 yaşımda bekardım sen ne güzel evli üstelik bebek sahibisin :)
Yaşadıkların zor bi durum Allah yardımcın olsun. Her bebek gerçekten çok farklı kimi yemesiyle kimi uykusuzluğuyla kimi hastalıyla uğraşıyor. Foruma girmemek sana iyi gelecekse bi süre girme istersen.. Senin birazcık zamana ihtiyacın var sonrasında herşey kendiliginde düzelicektir.
MRB KIZLAR BENDE ALMİNANIN FOTOSUNU AVATAR YAPTIM SONUNDA
Maşallah çok şeker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…