2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi sonuçlarla gelirsiniz inş.
Yavrum az önce mutfakta çekmeceye parmağını kistirdi çok ağladı
Kıyamam ya demekki canı çok acımış.

Hasta bebeklerimiz en kısa zamanda iyileşir inşallah. Benim kızımında 2 haftadır burnu akıp duruyo bazen çok tıkanıyo bi geçmedi gitti

Canim cok gecmis olsun benim kizinda iki ay once aynisi oldu hele oyle yari baygin baktiginda icum aciyordu.Bu arada diste ates otuz sekizi gecmezmis doktorumuz soylemisti.Bazen bebekler altinci hastalik diye bi hastalik gecirirlermis.

Hasta bebeklerimiz en kısa zamanda iyileşir inşallah. Benim kızımında 2 haftadır burnu akıp duruyo bazen çok tıkanıyo bi geçmedi gitti
Of valla bizumkinin de burnu bir haftadir akiyor.Antalyata gittik basladi hala devam ediyor.Ates yok ama burun tikanuk

Ben dün Çorba vermedim köfte verdim iki yane yedi ama eline vermiyorum. Ben koparıp koparıp Ağzına sokuyorum :)

Ben de mi oyle yapsam

Ve an itibariyle kilom 57.5 :) doğum kiloma çok az kaldı.

Vuuuvv citir hatun:))ben gecen hafta 60.2 dm.bu hafta 61.5 olmusum

Kızlar yine pazartesi çok işim var ev karman çorman çok kaynatmayin arada bakarım yine ben temizliğe başlıyorum

Ben dun yaptim temzligihava soguktu cikamadk emreyi verdm babasina dip kose temzledimkolay gelsin sana:)

Hasta olan minik kazalar yaşayan kuzulara geçmiş olsun Alıntı yapamadım mira pek uyumuyo kucak istiyo sürekli halsiz ama uyuyamıyor doktoru viral enfeksiyon dedi tıkanıklığı için sprey verdi şu acil doktorlarını anlamak mümkün değil şuan ateş 37 buçuk yaz erken geldi miraya Şort askılı takılıyo bi kaç gün Sürer ateş takibi yapın düşürün atlatır dedi yarın nasıl işe gidicem bilmiyorum inşallh sabaha kadar toparlarız hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar

geçmiş olsun canım.. inşallah en kısa sürede atlatır..

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…