İyi sonuçlarla gelirsiniz inş.doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun tüm ailenle
Miranın ateşi gece yine 39.5 oldu fitil verdim şu saate kadar 37 lerdeydi şimdi 38.3 oldu yine ve çok kötü kustu yavrum süzüldü bi lokma kaldı halsiz öyle yatıyo eşimi bekliyorum gelicek birazdan kendi doktorumuza gidicez
Kıyamam ya demekki canı çok acımış.Yavrum az önce mutfakta çekmeceye parmağını kistirdi çok ağladı
Sağol canım küçücük parmaklarını cekmecenin arasında görünce içim parçalandıDünde biz yasadik canim cekmece karistirmanin kacinilmaz sonu ne yazikki cok geçmiş olsun
Evet canım gecen gün yine sıkıstirmisti ama aglamamisti de de de diye yüzüme bakıp anlatmaya çalışmıştı bu sefer çığlık atarak ağladıİyi sonuçlarla gelirsiniz inş.
Kıyamam ya demekki canı çok acımış.
Merak duygusu iste canım zamanla ogrenecekler@minnakkartal ahh kiyamam miraya ins bir an once toparlanir
yazyagmuru bizde yasadik aynisini hepsi yasicak sanirim bunu ve devam ediyolar karistirmaya
Maşallah canım supersinVe an itibariyle kilom 57.5 :) doğum kiloma çok az kaldı.
Benim esum de foto koymami istemiyor ama ben oba hic soylemiyorum bir tek facede goruyor zaten.Instigrami ve buraya uyeligi yok o yuzden gormuyorBen hala fotoğraf koyma konusunda yasakliyim
Canim cok gecmis olsun benim kizinda iki ay once aynisi oldu hele oyle yari baygin baktiginda icum aciyordu.Bu arada diste ates otuz sekizi gecmezmis doktorumuz soylemisti.Bazen bebekler altinci hastalik diye bi hastalik gecirirlermis.doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların olsun tüm ailenle
Miranın ateşi gece yine 39.5 oldu fitil verdim şu saate kadar 37 lerdeydi şimdi 38.3 oldu yine ve çok kötü kustu yavrum süzüldü bi lokma kaldı halsiz öyle yatıyo eşimi bekliyorum gelicek birazdan kendi doktorumuza gidicez
Of valla bizumkinin de burnu bir haftadir akiyor.Antalyata gittik basladi hala devam ediyor.Ates yok ama burun tikanukHasta bebeklerimiz en kısa zamanda iyileşir inşallah. Benim kızımında 2 haftadır burnu akıp duruyo bazen çok tıkanıyo bi geçmedi gitti
Ben dün Çorba vermedim köfte verdim iki yane yedi ama eline vermiyorum. Ben koparıp koparıp Ağzına sokuyorum :)
Ve an itibariyle kilom 57.5 :) doğum kiloma çok az kaldı.
Kızlar yine pazartesi çok işim var ev karman çorman çok kaynatmayin arada bakarım yine ben temizliğe başlıyorum
Hira tek tuk oksuruyo bugun dun usudu galiba
geçmiş olsun canım.. inşallah en kısa sürede atlatır..Hasta olan minik kazalar yaşayan kuzulara geçmiş olsun Alıntı yapamadım mira pek uyumuyo kucak istiyo sürekli halsiz ama uyuyamıyor doktoru viral enfeksiyon dedi tıkanıklığı için sprey verdi şu acil doktorlarını anlamak mümkün değil şuan ateş 37 buçuk yaz erken geldi miraya Şort askılı takılıyo bi kaç gün Sürer ateş takibi yapın düşürün atlatır dedi yarın nasıl işe gidicem bilmiyorum inşallh sabaha kadar toparlarız hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar
Geçmiş olsun canımHasta olan minik kazalar yaşayan kuzulara geçmiş olsun Alıntı yapamadım mira pek uyumuyo kucak istiyo sürekli halsiz ama uyuyamıyor doktoru viral enfeksiyon dedi tıkanıklığı için sprey verdi şu acil doktorlarını anlamak mümkün değil şuan ateş 37 buçuk yaz erken geldi miraya Şort askılı takılıyo bi kaç gün Sürer ateş takibi yapın düşürün atlatır dedi yarın nasıl işe gidicem bilmiyorum inşallh sabaha kadar toparlarız hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?