2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
maşallah fıstığa sağlık Ocakları en çok boyda yanılıyo sanırım

Aysegul ve ben cok istiyoruz Allah en kisa zamanda bize versin birer tane daha biz de doyalim cocuk sevgisine.
inşallah canım

Balık yapmıştım nasıl olduysa küçük bi parçayı blendr yapmamışım ağzında çiğnedi sonra kaçınılmaz son hepsini kustu. Allahım biz ne zaman pütürlü yicez
bizde de durum aynı blendırsız hayat düşünemez oldum minnacık bi parçayı bile yutamıyo

Bizede 76 demişlerdi hastanede 71 çıktı. Evde ölçtük evdede 71 tabiki.
Bizde de baba 190 anne 170 kızım kısa nedense. Ailede hiç kısada yok.
Kilonuz falanda çok iyiymiş maşallah

Benim gorumcem kisa kadindanda hazetmiyorum sandima ona cejermis ne demisler oglan dayiya kiz halaya

Benim gotumcem kisa kadindanda hazetmiyorum sandima ona cejermis ne demisler oglan dayiya kiz halaya
Ben şuna çekmişte diyeniyorum malesef ailede 168 den kısa adam yok iki taraftada:)) bakalım belki ergenliği hızlı olur kızımın

Canim
Canim benim kizim ilk ay cok az kilo almisti doktora kontrole gotutdugunuzde bizi hrmen hastsneye ystirmisti tshlil vs icin daha sonra reflu teshisi kondu ve kizim ondan sonra kilo almya basladi sukur.Korkulu ruya olmustu bana o kadar uzulmustumki o zaman

Yavrum ya. Biz bi mide ağrısına dayanamıyoruz. Küçücük vücutlarında reflüyle uğraşıyolar. Geçmii allahtan

inşallah canım

bizde de durum aynı blendırsız hayat düşünemez oldum minnacık bi parçayı bile yutamıyo
Evet canim bencede cunku duzgun olcmuyorlar birde bana boyu gayet iyi diyor bu bebek on aylik dedim bes sylik degil.Bi de bana nedense doktorlarla bizim olctukletimiz arasinda hep fark oldugu soyleniyor filan dedi

Evet canim bencede cunku duzgun olcmuyorlar birde bana boyu gayet iyi diyor bu bebek on aylik dedim bes sylik degil.Bi de bana nedense doktorlarla bizim olctukletimiz arasinda hep fark oldugu soyleniyor filan dedi
bizim hastane ve ev aynı çıkıyo bazen evde 1 cm fln uzun Çıktığı oluyo o kadar

Aslında bu ay kızamık aşısı için gittim. 11. Ayda göz muayenesi için gidicem, 12. Ayda ve 13. Ayda da aşı için gidince tüm aylarda gitmiş oluyorum aslında :)

inşallah canım

Mira ile arenin yeme ve kusma huyunu çok benzetiyorum. Bide ağızlarına ne verirsek verelim ne olduğuna bakmadan direk elleriyle itmelerini. Valla birine beddua edersem direk pütürsüz yiyemeyen bi bebeğin olsun dicem :)

Ben şuna çekmişte diyeniyorum malesef ailede 168 den kısa adam yok iki taraftada:)) bakalım belki ergenliği hızlı olur kızımın
Canım benim hiç kafana takma Gökçe hanımın boyunu . Benim kardeşim küçükken o kadar kısaymış ki annem onun adile naşit gibi olacağını düşünüyormuş :) ben hep ondan daha uzunmuşum. Ergenlikte bi evrim geçirdi kardeşim. Gören şok oldu :) şimdi 170 boyunda. Ben ise 165 :) ve ailenin en kısası benim.

Gunayyddiiin hava cok guzell. Bugun bimdd kizlar icin tutu kelebek kanadi degnegi var 10tl. Bn bi bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…