2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Citcitli bady olursa olmazsa tsort baski 1 ve öykü yazcam renkli biseyler bakalim onu tasarlamadim daha :) bunu becerirsem yapcam dedim fena da olmadi 8.5 tl maliyeti 10-15 tl de baskiya versem dusunum yani 100-150 tl civari hazirlari
Ben de kendime eşime ve azada aynı renkte basic tshirt alıcam, superman logosunun üzerine A harfi baskı yaptırıcam, superazad yani

Ben de kendime eşime ve azada aynı renkte basic .tshirt alıcam, superman logosunun üzerine A .harfi baskı yaptırıcam, superazad yani
Azad gercekten super :)
Bende dusunuyorum ne giysem diye bi tütü de kendime yapayim :)
Saka tabi ki Esimle ayni renk giyiniriz diye dusunuyorum

Citcitli bady olursa olmazsa tsort baski 1 ve öykü yazcam renkli biseyler bakalim onu tasarlamadim daha :) bunu becerirsem yapcam dedim fena da olmadi 8.5 tl maliyeti 10-15 tl de baskiya versem dusunum yani 100-150 tl civari hazirlari
İyi dusunmussun canım evet tutuler pahalı oluyor işçilik çok alıyorlar galiba küçük hanımın gardrobu diye site var orada çok tutu çeşitleri var boyle renkli olanlar da vardı üstü için bir bak istersen fikir edinmiş olursun içinde emek olan herşey çok güzel bence eline sağlık canım

Azad gercekten super :)
Bende dusunuyorum ne giysem diye bi tütü de kendime yapayim :)
Saka tabi ki Esimle ayni renk giyiniriz diye dusunuyorum
Simdi baktım söylediğim siteye göremedim fazla bir yas için ama internetten tutu çeşitleri diye baktım güzel çeşitler var canım beyaz badiye bir yapmışlar etrafına renkli kecelerle isim yazmışlar hoş görünüyordu

Mantıklı aslında ama yer için para veriyorum ve o zaman pasta da içinde şimdi şekil için o kadar masrafa gerek yok dedim.

Valla neden olmasın bunun doğumgünüsü var, sevgili günüsü var, nişanı var, sözü var, ilk çıkma günü var. Varda var köşeyi dönersin :)

Şaka gibi fiyatlar bi dilimi 18tl nasıl olur ay şimdi benim ki çok ucuz geldi :) bencede basit bişey yaptır süslemesini fazla yaparsın. Miranın da ateşi düşmüş çok sevindim cnm. Acaba diş mi çıkarıyor.

Pasta konusunda ben senin kadar becerikli değilim. Ben yemek yapmayı seviyorum ayıptır söylemesi çok da güzel yaparım :) pastanada bayıldım...
Cheese kek dolaba gider
Çook güzel olmuş. Rengi de öyle. Yeni evimize taşınalım bende yapıcam. Rejimdeyim diye uzun zamandır eve böyle şeyler girmiyo.

A apriori11 . cnm cok basarili pasta son halini.metak eiyoruz.

ben ruzgara birde keciboynuzu tozu veriyorum arkadaslar. sizde kullaniyormusunuz. sutune muhallebisine felan katiyorum o da cok faydali
Benim üst komşum kullanıyo 6.5 aylık bebegine. Çok faydalıymış. Bende kullanayım. Sende aktardan mı aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…