Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canmÇok geçmiş olsun canım.
yutmamistr insallh cnm yuttuysada kakasinda cikar bnceKızlar oğlum telefonun kulak ligini koltukta bırakmış Ece nin elinden aldım baktım ucundaki silikon yok bir tanesinin ağzına baktım yok aradım bulamadım yok yuttumu acaba birşey olurmu of napsam ben
İnşallah canım bekliycem bakalım çıkar inşallahsagol canm
yutmamistr insallh cnm yuttuysada kakasinda cikar bnce
Hiç bir fikrim yok ama inşallah yutmamıştır yutmuşsa da inşallah kankasından çıkar :/İnternetten baktım sert cisim değilse yumusaksa öksürük nefes almakta zorluk morarma yoksa 24 saat içinde kakasinda çıkarmış oldukça yumuşak Ece de anormal bir durum görünmüyor kakasina dikkat edeyim
İnşallah canım ama bulamadım yuttu sanırım bin defa söylüyorum ortada birşey bırakmayın diye az önce kaka yaptı hafif suluydu ama yoktu eğer yuttuysa aşağı inmedi demek ki dahaHiç bir fikrim yok ama inşallah yutmamıştır yutmuşsa da inşallah kankasından çıkar :/
kakasindan cikarsa ver oglana oyle bezi al kulakligin burda diye :) yumusak bisey olmaz benceİnternetten baktım sert cisim değilse yumusaksa öksürük nefes almakta zorluk morarma yoksa 24 saat içinde kakasinda çıkarmış oldukça yumuşak Ece de anormal bir durum görünmüyor kakasina dikkat edeyim
20 aylık şimdi canım Ece den 9 ay büyük
aynen canim çok sakin bir çocuk ben de o yüzden üzülüyorum
çok güzeller canım
canm normalde yutmaz derdm ama biliyosn emre gecen hafta korumalign parcasini yuttu.ece gibi hicbisey yoktu onda da.gece yutmustu bir sonraki gece kakasinda cikti takip et yutmussa cikar zaten.Allahtan bogazlarina takilmyo
Eline sağlık canım :) çok güzel görünüyorEki Görüntüle 1522330 kizlar anneler gunu pastam kendim yaptim kizimdan bana![]()
cok guzel gorunuyor canim eline saglik nasil yaptin:)Eki Görüntüle 1522330 kizlar anneler gunu pastam kendim yaptim kizimdan bana![]()
En alt yumurtasiz kek üstü muhallebi un sut seker üstü krem santi en ustede cilek nisasta seker canim. Yumurtasiz kek ikiye bolunemiyo parçalanıyor oyuzden tek kat kekcok guzel gorunuyor canim eline saglik nasil yaptin:)
Eki Görüntüle 1522330 kizlar anneler gunu pastam kendim yaptim kizimdan bana![]()
Canım silikon kauçuk benzeri maddelet oluyo genelde çok büyük değilse bi soluk borusuna kaçmadıysa bi zararı olmaz sindirilmeden dışkıyla atılır. Kakasını kontrol et sen yinede.İnternetten baktım sert cisim değilse yumusaksa öksürük nefes almakta zorluk morarma yoksa 24 saat içinde kakasinda çıkarmış oldukça yumuşak Ece de anormal bir durum görünmüyor kakasina dikkat edeyim
sagol cnm bgn ckmamisti sabahtn beri. Azonce ckti yne ama 38,5 39 degl busefer bunada sukur@hiraysen gecmis olsun düşmüştür umarım atesiniz
@yaz yagmuru yutsada sknti olmaz cikar kakasiyla onemli olan bogazina takilmamasi şükür bir skntisi yokmuş