kolay gelsin en bi hamarat hatun benim öyle bi temizliğe girişmem imkansız gibi azar azar yapıyorum bişiler ama şuan camlar imdat vaziyette onu bi halletmem lazım artık yarın bi girişsem mi acaba
Saol canm son kontrolden 3 gun sonra kalbi durmus
Kolay gelsin canm ben temzlikci cagrcaktm da tasinma mevzusu olunca vazgectm temzlikten pis pis oturuyoruz valla:)))gunluk isleri yapyorm sadece:)
Masallah dogru olani yapiyo aslinda.bagirmk insani yoruyo sadece de o haldeyken bagirmamak da imkansiz gbi:)
Bende başladım.
Oturma odasının duvarlarını camlarını sildim. Süpürdüm tozunu aldım. Halıları yıkamaya verdim sabah. Gökçe hanımın döktüğü pudingi temizleyemeştim zaten.Koridorun duvarlarını sildim. Mutfağı annemle temizlemiştik sağolsun. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları çıkarttım. Gardrobu temizledim sildim. Bazanın altını düzenledim. Yorganları havalandırdım kaldırdım.
Baya bi iş yapmışım sahi
Her gün bişey yapıyorum. Böyle yarım yamalakta ne kadar temiz oluyo bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.
Evde ki çocuk odası boş temizlemediğim şeyleri oraya yığdım yavaş yavaş temizleyip kaldırıyorum. dağ gibi oldu orası gözünde büyüyo iyice. En son duvarların hepsini silincede tülleri yıkıycam inşallah. Daha çok iş var ya
sagolun kizlar vallahi bir tek vitrin ve konsolun icini bosaltip sildim yemek takimlari ve diger esyalari yikayip yerlestirdim konsolu Ece hep aciyordu acabildigi yerleri bosalttim ulasamadigi yerlere koydum rahat rahat acsin bir kaza olmasin ama gec basladim ise simdi de kizim uyandi meyve molasi:))Maşallah size bizde haftasonu yeni evi temizledik eşim kayınpederim ben kayınvalide de betüle baktı öldüm yorgunluktan bugün betülle dinlenebildiğim kadar dinleniyorum işte