• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1543547
Bak canım bu konuşmamız face den msj atmıştım sayfalarına.
Adam diyo ki içindeki pasta 12 lira:) figür dediği miki ve mini mause 5 tane balon şekli bi tanede 1. 40 tlymiş. 108 lirayı sadece pastanın üzerini dümdüz kaplamaya ve üzerindeki puanlara verecekmişim.
Eşime dedim zaten bende pasta işine mi girsek ne yapsak diye. Hasta sonu şeker hamuru alcam meramde satan bi yer buldum. Denicem bakalım
sylemisler amadlimi 12 cnm bn 10tlye yaptricam dlimini 30kisilik arti uzerindeki susler olcak yani yandik

Kizlar az once gogsumde bir aci hissettim elimle elledim orayi elime kucuk bir kitle geldi gogsumun ic kisminda sut bezleri gogsun dis kisminda diye biliyorum hemsire oyle soylemisti siz de boyle birsey varmi
Bndede oluyo icerden ama geciyo yne oluyo sanki
yaaa kızlarr nasıl nasıl yapıyorsunuz bunları ben mı cok cahılım becerıksızım anlamadım gıttıı :KK43::KK43::
banada bır yol yordam gosterınnn :KK43::KK43:

eg canım tahtakaleden nasıl aldın nerde bulunur bole satılıyor muu sen ne aldın meselaa =?? valla ne yapmaktan anlıyorum ne alısverısınden :KK43::KK43: ısten gucten hıc bır seye fırsat kalmıyor kı :KK43:
orda hersey var zaren gnel dogmgnu uzerine suslemeler balonlar pasta malzemeleri kaliplar magnet hediyelikler cogu seyi ordan aldm

Canim bence ecini bi guzel susle pastanida yap eceyide bi guzel giydir cekirdek ailece kutlayin bi surude foto cek hatira kalsin ki ben kimse gelmesede boyle yapicam eşim de ilk defa beni sasirtacak sekilde hevesli dogum günü icin kimseye ihtiyacimiz yok evide susleriz ne gerekiyosa hepsinide aliriz isteyen olursa gelir olmazsada hic onemli degil biz bize yeteriz diyo hic baskalariyla canini sikmana gerek yok bence canim siz size yetersiniz
Kizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor

Kizlar ben yiğitin altına çok ıslak mendil kullanmadım bu zamana kadar ya yikadim ya pamukla sildim çok nadir gittiğim yerde falan kullanmisimdir ama 15 gündür falan artık yaşına girecek bişey olmaz diye ıslak mendile geçtim. Poposunda küçük bi kızarıklık la başlayan pisigede benzemeyen son üç günde iyice büyüyen bişey oluştu kırmızı leke gibi oldu. Dün doktora gösterdim mantara benziyo ya bezini degistirnissin yada ıslak mendilini dedi.trosyd diye bi mantar kiremi yazdı ama hiç bi faydası yok dünden beri .@yaz yagmuru senin başına gelmişti sanki mantarmiydi sizinki. Sen sarı su ile bi kiremi mi karıştırdım demiştin sanırım dizelmisti. Tekrar bi soylermisin neydi o kullandiklarin. Yada basina böyle mantar olayı gelen varsa ne kullandida gecti bilgilendirebilirmisiniz.çünki gittikçe buyuyo sanki bu leke.
bnm kizimdada olmustu trosyd bepanthol karistrdm surdum gecti islk mndil kullanma bu donem bide

Dogumdan kisa bi sure sonra olmustu dr arayip sormustum top gibiydi hic agrimiyordu bastirinca emzire emzire gider bol bol emzir hatta sag dedi emzire emzire gecti
Kizlar az once gogsumde bir aci hissettim elimle elledim orayi elime kucuk bir kitle geldi gogsumun ic kisminda sut bezleri gogsun dis kisminda diye biliyorum hemsire oyle soylemisti siz de boyle birsey varmi

Kizlar ben yiğitin altına çok ıslak mendil kullanmadım bu zamana kadar ya yikadim ya pamukla sildim çok nadir gittiğim yerde falan kullanmisimdir ama 15 gündür falan artık yaşına girecek bişey olmaz diye ıslak mendile geçtim. Poposunda küçük bi kızarıklık la başlayan pisigede benzemeyen son üç günde iyice büyüyen bişey oluştu kırmızı leke gibi oldu. Dün doktora gösterdim mantara benziyo ya bezini degistirnissin yada ıslak mendilini dedi.trosyd diye bi mantar kiremi yazdı ama hiç bi faydası yok dünden beri .@yaz yagmuru senin başına gelmişti sanki mantarmiydi sizinki. Sen sarı su ile bi kiremi mi karıştırdım demiştin sanırım dizelmisti. Tekrar bi soylermisin neydi o kullandiklarin. Yada basina böyle mantar olayı gelen varsa ne kullandida gecti bilgilendirebilirmisiniz.çünki gittikçe buyuyo sanki bu leke.
Canim lilium3 de yazdim ama tekrar yazayim pek inandirici gelmiyo ama yumusak margarin gercekten cok ise yariyor denemekle bisi kaybetmezsin ama yinede sen bilirsin canim

Canim lilium3 de yazdim ama tekrar yazayim pek inandirici gelmiyo ama yumusak margarin gercekten cok ise yariyor denemekle bisi kaybetmezsin ama yinede sen bilirsin canim
Pişik için mi margarin:KK57: hiç duymamıştım. Uni baby almıştım bi keresinde bizde de o öyle yapmıştı. Sudokrem sürüyorum zaten ben ne olsa. O geçirmişti.
Yenidoğan ıslak mendilleri kullanıyorum sadece.huggies inkini alıyorum. Onlar daha çok ıslak pamuk gibi. Yüzünü boynunu falan silerkende içim rahat ediyo.

Canim gercekten cok ise yariyor hatta tv de cikan bi doktorda margarini ancak bebeginizin pisiklerine kullanin yemeyin demistiki abiminde kizimla ayni gün dogumlu bebisi var onun dr tavsiye etmis onlar bana soylemisti
Pişik için mi margarin:KK57: hiç duymamıştım. Uni baby almıştım bi keresinde bizde de o öyle yapmıştı. Sudokrem sürüyorum zaten ben ne olsa. O geçirmişti.
Yenidoğan ıslak mendilleri kullanıyorum sadece.huggies inkini alıyorum. Onlar daha çok ıslak pamuk gibi. Yüzünü boynunu falan silerkende içim rahat ediyo.

evet canim sari su toz halinde satiliyor sulandiriyorsun altini onunla silip bepanten ve trosyd karistirip suruyordum mantar icin bizimde kucuk nokta seklinde baslayip ilerlemisti gunde 3 defa yapiyirdum gecmis olsun

Canım yapıcam bi yer tuttum konseptimiz kelebek olucak bjk liyi şöyle ayakta durabildiğinde biraz daha anlayınca yapıcaz Daa çok Arkadaşı fln olduğunda hatta Foto çekimlerini arenada yapmak istiyoruz Bakalım

Anladığı zamanda yapıcaz biz Bjk :KK45: şimdi ilk yaş diye babası çok istedi Bjk olsun diye..

Kizlar Ecenin atesi var 37,4 keyfi yerinde ama neden atesi var ki ust disi yeni cikti ustte baska kabariklik yok alti goremedim dis mi hasta mi ama ates disinda birseyi yok anlayamadim

Belki biraz sicaklanmistir canim ustunu.az inceltip yuzunu yikayip bol su icir istersen beyza genelde sicaklaninca boyle.oluyorda canim
Kizlar Ecenin atesi var 37,4 keyfi yerinde ama neden atesi var ki ust disi yeni cikti ustte baska kabariklik yok alti goremedim dis mi hasta mi ama ates disinda birseyi yok anlayamadim

bnm kizimdada olmustu trosyd bepanthol karistrdm surdum gecti islk mndil kullanma bu donem bide
Evet bak yazmayı unuttum doktor bepantholle karıştır sür dedi.kaç günde geçti canim sizinki sizede mi mantar demişti yoksa pisikmiydi. Ben hemen gececek sürünce sandım bi kaç gün surmelimiyim.

Tmm deniyim.pisik icinmi yazdın canım sen doktor Bizimkine mantar dedi.yinede deneyim bakalım. Yoksa gittikçe büyüyecek.

evet canim sari su toz halinde satiliyor sulandiriyorsun altini onunla silip bepanten ve trosyd karistirip suruyordum mantar icin bizimde kucuk nokta seklinde baslayip ilerlemisti gunde 3 defa yapiyirdum gecmis olsun
Sarı su mu deyip alicam canım ben bunu eczaneden bi ismi falan varmı.

Keyfi yerindeyse disdendir canım. Artık bi kaç tane birden cikarabiliyolarmis dün doktor bize ucu birden geliyo dedi.eğer öyleyse sizinde ateş yapması normal. Yazık bu çocuklara ne çektiler bu dislerden.

Ben bi günde geçmesini bekledim biraz acele ettim sanırım. Kaç günde geçiyo canım çok endişelendim poposuna tamamen yayılır diye.ıslak mendil hiç kullanamiycaz biz sanırım.

Kizlar buda bizim dogum günü elbisemiz
20150530_102709.webp

Ben bi günde geçmesini bekledim biraz acele ettim sanırım. Kaç günde geçiyo canım çok endişelendim poposuna tamamen yayılır diye.ıslak mendil hiç kullanamiycaz biz sanırım.
Yigenimdede ayniydi canim ne yazikki kipkirmiziydi aksam surduler sabaha pembelesti ertesi gunde surekli surduler hemen geçti umarim ise yarar sizdede

Back
X