- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
sylemisler amadlimi 12 cnm bn 10tlye yaptricam dlimini 30kisilik arti uzerindeki susler olcak yani yandikEki Görüntüle 1543547
Bak canım bu konuşmamız face den msj atmıştım sayfalarına.
Adam diyo ki içindeki pasta 12 lira:) figür dediği miki ve mini mause 5 tane balon şekli bi tanede 1. 40 tlymiş. 108 lirayı sadece pastanın üzerini dümdüz kaplamaya ve üzerindeki puanlara verecekmişim.
Eşime dedim zaten bende pasta işine mi girsek ne yapsak diye. Hasta sonu şeker hamuru alcam meramde satan bi yer buldum. Denicem bakalım
Bndede oluyo icerden ama geciyo yne oluyo sankiKizlar az once gogsumde bir aci hissettim elimle elledim orayi elime kucuk bir kitle geldi gogsumun ic kisminda sut bezleri gogsun dis kisminda diye biliyorum hemsire oyle soylemisti siz de boyle birsey varmi
orda hersey var zaren gnel dogmgnu uzerine suslemeler balonlar pasta malzemeleri kaliplar magnet hediyelikler cogu seyi ordan aldmyaaa kızlarr nasıl nasıl yapıyorsunuz bunları ben mı cok cahılım becerıksızım anlamadım gıttıı:
banada bır yol yordam gosterınnn
eg canım tahtakaleden nasıl aldın nerde bulunur bole satılıyor muu sen ne aldın meselaa =?? valla ne yapmaktan anlıyorum ne alısverısındenısten gucten hıc bır seye fırsat kalmıyor kı
![]()