İnsallah canim sagolAminn. Geçmiş olsun eceyede yüksek değil heralde diştendir inşallah gıstığın ateşi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim sagolAminn. Geçmiş olsun eceyede yüksek değil heralde diştendir inşallah gıstığın ateşi
Aferin oğluma, topiğin tüm bebeleri pek hamarat :))))Eki Görüntüle 1544009
yeni yardimcim:)
Anladım cnm sğlGrip degil canim hicbir rahatsizligi yok gorinurde dis sanirim cok yukselmezse dis diye dusunuyorum yukselirse hasta olabilir o zaman doktora goturcem ben canim sabah kahvalti veriyorum oglen corba yogurt beraber veriyorum ikindi vakti uykudan kalkinca meyve aksam yemek yaninda yine biraz yogurt veriyorum uyumadan da emziriyorum yogurdu ayri bir ogun yapmiyorum muhallebi de vetmiyorum yemiyor cunku
Çok tatlı masallah ilerde eşinede yardımcı olurEki Görüntüle 1544009
Aa çok güzel olmuş. Üzerini neyle kapladınız'Bir'imiz hazır teyzeler![]()
Havalarda bu ara bi açıp bi kapıyo etkilenip hasta olmamıştır inş. En iyisi doktora gidip rahatlamak. Geçmiş olsun bıdığaKizlar Eceyi uyutmustum uyandi aglama krizine girdi ateside 38 di uyandiginda simdi dru aradim 5.30 da orada olcaz atesi simdi 37 ye dustu ama boyle olmuycak yarin pazar zaten diste olsa bileyim ne oldugunu kuzum memede sakinlesti insallah hasta olmamistir
Tesekkur ederim canim tam gecis mevsimi malesef evde de olsan bir sekilde hasta oluyorlar gelmek uzereyiz doktora daHavalarda bu ara bi açıp bi kapıyo etkilenip hasta olmamıştır inş. En iyisi doktora gidip rahatlamak. Geçmiş olsun bıdığa
Cnm nesı var ki grıp mi acaba?atesı yukselmezse diştir gecmiş olsun bir de sana sorucam unutuyorum sen gunde 2 kez mi yemek verıyosun kuzuma ben sabah kahvaltı öğlen meyve yada yoğurt akşam yemek gecede muhallebı verıyorum tabi iştahlı olduğunda sen 2 kez yemek verırsen diğerlerını ne zaman yıyor meraktayım
Eki Görüntüle 1544009
İnKizlar Eceyi uyutmustum uyandi aglama krizine girdi ateside 38 di uyandiginda simdi dru aradim 5.30 da orada olcaz atesi simdi 37 ye dustu ama boyle olmuycak yarin pazar zaten diste olsa bileyim ne oldugunu kuzum memede sakinlesti insallah hasta olmamistir
canım gıttınız mı dr a nasıl oldu kuzum şimdi biz iğnelerı bıtırdık antıbıyotık şuruba devam ettiğimiz halde sık hapşuruk başladı yıne ne bıtmez hastalık bu allahımKizlar Eceyi uyutmustum uyandi aglama krizine girdi ateside 38 di uyandiginda simdi dru aradim 5.30 da orada olcaz atesi simdi 37 ye dustu ama boyle olmuycak yarin pazar zaten diste olsa bileyim ne oldugunu kuzum memede sakinlesti insallah hasta olmamistir
Tek çorbayı zor yıyor benımkı dene ıstersen yerse vermen daha iyi olurBen d3 senin gibi veriyorm canm.ama emre gec kalkiyodu smdiye kadar.artik erken uyanmaya basladi iki ogun yemek mi verswm bilmiyorum.
Anamm benim oglan ya bu![]()
Benim kiz bugun oksuruyor hava serin yagmur yagiyor usutmus olabilir insallah ilerlemeden gecer. Hava o kadar kasvetli ki icim daraldiAminn. Geçmiş olsun eceyede yüksek değil heralde diştendir inşallah gıstığın ateşi
Doktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyleİn
canım gıttınız mı dr a nasıl oldu kuzum şimdi biz iğnelerı bıtırdık antıbıyotık şuruba devam ettiğimiz halde sık hapşuruk başladı yıne ne bıtmez hastalık bu allahım
gecnis olsun canim en kisa zamanda iyolesir insallahDoktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotikg verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle
:))benziyorlar cok fenaBen d3 senin gibi veriyorm canm.ama emre gec kalkiyodu smdiye kadar.artik erken uyanmaya basladi iki ogun yemek mi verswm bilmiyorum.
Anamm benim oglan ya bu![]()