2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay canim ya patlatma bence aciyabilir patlattiktan sonra o yanik olan yer etrafa deydikce acir kendi kendine kurur orasi normale doner

@Akaibu canım ben pimpirikliyim patlatma ama ağzına sokması da tehlikeli, bi dra götürsene onlar belki suyu da alır yarayı da temizler usulünce.

Patlatma zaten bir sure sonra kendiliginden patlayabilir o zaman aciyor iste. Kuzum fena olmus parmagi istersen saglik ocagina gotur belki krem falan verirler
Ya işte bende ağzına patlarsa diye korkuyorum. İçi ne bilmiyorum iltihap falan gibi bişeyse zararı olur belki. Eşimde yok bu gün aksi gibi. Önemüzdeki hafta kontrol vardı pazartesi gideyim bari. Patlatılcaksa bile en azından doktor patlatsın

Sabah kizima kahvalti yedirirken surekli ayaklariyla bana vuruyor tekme atiyordu. Ben sana ne yaptim kizim diyorum. Bugun sanki bana ofkeli gibiydi. Uykusunu alamadan uyanmisti ondandir diye dusunuyorum. Bakalim uyaninca bana olan siniri gecmis mi? gorecegim

Aynı durum bizde de var kafa yanıyor ama ateş yok bizde, gece saat başı kalkıyor. Bizim diş rutininde bunların üstüne 2 gün ishal olur ardından diş patlat alıştım ben:) inşallah sizin De diştir

Bende betülü sallıyorum ama uykuya dalınca hemen yatağına koyuyorum yoksa ilk o dalgınlıkla koymazsam uyanıyo sanırım ilk uykuya daldığında daha ağır uyuyo oluyolar bi de bunu dene istersen
Bunuda Bi deneyim canim inşallah ise yarar

Gunaydınlar. Doğum günümüz güzel geçti. Herkes gittikten sonra yeni doğduğundaki videoları izledim duygulandım.

Doğum gününden kareler.
Kırmızı sapkali sekerler bana da fikir oldu dogum gununde yapucam cok begendim. benimo ve marshmellow sekeri degil mi kullandiklarinZ

Çok akıllı bıdık senınkı ya akla bak uyanık senı uyutucak bence çok zeki olacak anası babasıda zeki maşallah

Canım şimdi iyidir inşaallah atesli geceleri çok iyi bilirim tez zamanda atlatın inş

ayy bende iki gundur giremiyorum sinir oldum :) anca okumayi bitirdim

bugun pasta patlatmamizi yaptik ama öykü parmagini degdirdi cekti pastadan ellemedi bende aldim iki elini soktum icine aglamaya basladi ellerine bakip titiz hanim elleri kirlendi :) videoya cektik resimde var gorumcemde yarin alinca paylasirim sizle de dusundugum gibi olmadi ama olsun napalim degisik bisey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…