Bizim gorunurde dis yok belkide daha cikacak bilemiyorum belkide soguklarda usuttu biraz oksurugude var ama keyfi yerinde simdiAynı durum bizde de var kafa yanıyor ama ateş yok bizde, gece saat başı kalkıyor. Bizim diş rutininde bunların üstüne 2 gün ishal olur ardından diş patlat alıştım ben:) inşallah sizin De diştir
Ohh ne güzel:))Bugun kizim babannesigile gitti bi suru hediyelerle geldi dogum gunu gelmeden hediyeler gelmeye basladi hepside cok guzel hele karaca home yorgan nevresim takimi ayri bi guzel
Babannemiz karsehirde oturuyor size cok yakin. Bizimde iki tarafin tek torunu. Benim herseyi begenmeyecegimi bildiklwri icin degistirme fisinide icine koyuyorlar begenmezsem hemen magazaya goturup degistiriyoum ama genelde gorumcem zevklidir kalitelisini alirOhh ne güzel:))
Bizimde babannemiz dedemiz çok hediye alır. Tek torun zaten iki tarafında. ama keşke biraz daha zevklerimiz benzesealdıkları çoğu şeye eşimle birlikte itinayla aaa ne kadar güzelmiş yorumu yapmakta ustalaştık
Küçük görümcem sağolsun bir çoğunu bize gelmeden değiştiriyo
Vay kuzum kotu olmus yara bandi yapistirma hava ile temas edince daha cabuk iyilesir. Bence yarin mutlaka dr gorsun bebekler dayanıklıdır ama yinede cani acimasin. yanik acisini bilirim parmaklarimi yakmistimEki Görüntüle 1545007 Patlatıyım dememe kalmadı patlamış bile şimdi farkettim
Ağlaması falan olmadı ama acımadı demekki canı. Nemlendirecek bişeyler mi sürsem ki. Sudokrem le mustelanın nemlendirici kremi var elimde. Yoksa kurusa daha mı iyi olur acaba. Eti nasıl gözüküyo ya tüm üst derisi kalkmış resmen işkence çekiyorum gördükçe. Yarabandı falan mı yapıştırsam ki napsam yanıl ne zormuş ya.
güzel düşünmüşler ama koymak lazım bencede.Babannemiz karsehirde oturuyor size cok yakin. Bizimde iki tarafin tek torunu. Benim herseyi begenmeyecegimi bildiklwri icin degistirme fisinide icine koyuyorlar begenmezsem hemen magazaya goturup degistiriyoum ama genelde gorumcem zevklidir kalitelisini alir
Randevu aldım canım gitcem inşallah. İçim acıyo gördükçe. Bi yeri falan kanasa böyle kötü olmazdım belki. Yanık et görünüyo resmenVay kuzum kotu olmus yara bandi yapistirma hava ile temas edince daha cabuk iyilesir. Bence yarin mutlaka dr gorsun bebekler dayanıklıdır ama yinede cani acimasin. yanik acisini bilirim parmaklarimi yakmistim
moralini cok bozma boyle olmasin sen istemedin yarina az kaldi.Randevu aldım canım gitcem inşallah. İçim acıyo gördükçe. Bi yeri falan kanasa böyle kötü olmazdım belki. Yanık et görünüyo resmen
Eşim normalde çok paniktir. Eve geldiğinde ağlayarak artık nasıl anlattıysam adam hiç bişey diyemedi.
Aslında hiç eli sıkı değiller. Yemeye içmeye gezmeye araba falan olsun dağıtırlar resmen. Ama onlar bişeye gereksiz diyosa gereksizdir. Kesinlikle fikirlerini değiştiremezsin. İyi insanlar ama herşeyin en iyisini ben bilirim diyenlerden. Bizimde pek iyi değil. Baktım böyle giderse kavga gürültü olacak işi gittikçe abartıyolar. Öyle bi mesafe koydum ki. Eski her şeye müsama gösteren ebni mumla arıyolardır eminim. Oğulları için torunları için ses etmiyorumSizinkiler biraz eli sikiymis anlasilan benim gibiValla ben begenmezsem hemen degistiriyorum zaten esiminde fikrini de aliyorum. Aslinda kv ile aramiz pek iyi degildir ama kizim icin hersey. Cunku ben onlarla anlasamasamda onlarin torunlari sonucta.
bende cok mesafeliyim ve boyle mutluyum.Aslında hiç eli sıkı değiller. Yemeye içmeye gezmeye araba falan olsun dağıtırlar resmen. Ama onlar bişeye gereksiz diyosa gereksizdir. Kesinlikle fikirlerini değiştiremezsin. İyi insanlar ama herşeyin en iyisini ben bilirim diyenlerden. Bizimde pek iyi değil. Baktım böyle giderse kavga gürültü olacak işi gittikçe abartıyolar. Öyle bi mesafe koydum ki. Eski her şeye müsama gösteren ebni mumla arıyolardır eminim. Oğulları için torunları için ses etmiyorum
Gunduz dusuktu csnim simdi yine yukseldi 38.5 olduCanım şimdi iyidir inşaallah atesli geceleri çok iyi bilirim tez zamanda atlatın inş
Dusmez ise idrar testi yaptirin bence idrar yollari enfeksiyonu kiz bebeklerinde cok oluyor dusmeyen atese sebep olabiliyor gevmis olsun Allah sifa versinGunduz dusuktu csnim simdi yine yukseldi 38.5 oldu
Sagol canim yarin da dusmezse doktoru arayacagim bir daha ki kontrolde kilo slmazsa demisti ama boyle devam ederse doktora soyleyip yaptiririmDusmez ise idrar testi yaptirin bence idrar yollari enfeksiyonu kiz bebeklerinde cok oluyor dusmeyen atese sebep olabiliyor gevmis olsun Allah sifa versin
Masallah canim cok guzelsiniz hersey cok guzel Emrecigimin dogum gunu kutlu olsun nice yaslara insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?