Maşallah mutlu yıllar. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim Emre tıpkı babası.
Canım düEnli kontrole gittiğin hastanenin acilini ara mutlaka bi çocuk dru vardır ona danış. Ben hamilelikte de azad için de yaptım bikaç kere öyle. Yardımcı olunabiliyorsa telden yönlendiriyorlar olmuyorsa çok gel diyorlarKizlar kizimin atesi yine yukseldi moralim bozuk sadece emiyor su bile icmiyor kofteyi cok severdi bir lokma bile yemedi bunun uzerine abim aradi kizimin hasta oldugunu soyledim yukselunce fitil veriyorum calpol veriyorum dedim ilac ne veriyordun diye sordu antibiyotik dedim hemen niye antibiyotik veriyorsun ates bagisikligini yukseltiyor dedi bende daha once birkac kez antibiyotiksiz atlattik ama bu sefer cok atesli ve kotu dedim telefonu kapattim canim sıkıldi acaba beklesemiydim diye dusundum biraz celiski yasadim esim de kizdi bana cocugun bagisikligini gelistirelim derken havale mi gecirtelim bu senin ucuncu cocugun takma kafana dedi abimin de huyudur bu hep kendileri dogruyu yapar bizi hep elestirir ama icime kurt dustu kizlar kotu mu yaptim antibiyotik vermekle
Canim adasimiza gecmis olsun.Biz de yaptirmistik ve sikinti cikmisti daha once yazmistim hatta kiz bebeklerde cok sik rastlaniyoeyaz yagmuru .!.:Kizlar kizimin atesi yine yukseldi moralim bozuk sadece emiyor su bile icmiyor kofteyi cok severdi bir lokma bile yemedi bunun uzerine abim aradi kizimin hasta oldugunu soyledim yukselunce fitil veriyorum calpol veriyorum dedim ilac ne veriyordun diye sordu antibiyotik dedim hemen niye antibiyotik veriyorsun ates bagisikligini yukseltiyor dedi bende daha once birkac kez antibiyotiksiz atlattik ama bu sefer cok atesli ve kotu dedim telefonu kapattim canim sıkıldi acaba beklesemiydim diye dusundum biraz celiski yasadim esim de kizdi bana cocugun bagisikligini gelistirelim derken havale mi gecirtelim bu senin ucuncu cocugun takma kafana dedi abimin de huyudur bu hep kendileri dogruyu yapar bizi hep elestirir ama icime kurt dustu kizlar kotu mu yaptim antibiyotik vermekle
Canim hastane degil doktorumun Muayenhane si var arasammiMaşallah mutlu yıllar. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim Emre tıpkı babası.
Canım düEnli kontrole gittiğin hastanenin acilini ara mutlaka bi çocuk dru vardır ona danış. Ben hamilelikte de azad için de yaptım bikaç kere öyle. Yardımcı olunabiliyorsa telden yönlendiriyorlar olmuyorsa çok gel diyorlar
kurabiyeyi iki cesit yaptik ikramlik bi de hediyelik pogacada buzlukta iyi oluyo onun icin fazla yaptik kac kisi gelir bilmiyorum ama 30 olur heralde cocuklarlaMasallah misafirini cok gelecek galiba
doktorunuz vermedi mi antibiyotigi vermesen daha kotu olursa nolcak bence doktoruna guven millete kapat kulagini esinin dedigi gibi tecrubelisin sen daha iyi bilirsin bizden dus ilac ne gerekiyosa yapiyosun sıkma caniniKizlar kizimin atesi yine yukseldi moralim bozuk sadece emiyor su bile icmiyor kofteyi cok severdi bir lokma bile yemedi bunun uzerine abim aradi kizimin hasta oldugunu soyledim yukselunce fitil veriyorum calpol veriyorum dedim ilac ne veriyordun diye sordu antibiyotik dedim hemen niye antibiyotik veriyorsun ates bagisikligini yukseltiyor dedi bende daha once birkac kez antibiyotiksiz atlattik ama bu sefer cok atesli ve kotu dedim telefonu kapattim canim sıkıldi acaba beklesemiydim diye dusundum biraz celiski yasadim esim de kizdi bana cocugun bagisikligini gelistirelim derken havale mi gecirtelim bu senin ucuncu cocugun takma kafana dedi abimin de huyudur bu hep kendileri dogruyu yapar bizi hep elestirir ama icime kurt dustu kizlar kotu mu yaptim antibiyotik vermekle
Dru aradim simdi canim banyo yaptirin dedi banyo yaptirdik tekrar dr yarin devam etmemesi gerek dedi atesi icin devam ederse ara dedi dusmezse soyleecegim dra idrar yaptircam diyeCanim adasimiza gecmis olsun.Biz de yaptirmistik ve sikinti cikmisti daha once yazmistim hatta kiz bebeklerde cok sik rastlaniyoe
dr verdi canim cok yuksekti atedi doktorda da aslunda abime kizimin hasta oldugunu soylemedim bile senin moralinmi bozuk sesin durgun dedi ondan soyledim hic elestiri kaldircqk pizisyonda degilumkurabiyeyi iki cesit yaptik ikramlik bi de hediyelik pogacada buzlukta iyi oluyo onun icin fazla yaptik kac kisi gelir bilmiyorum ama 30 olur heralde cocuklarla
doktorunuz vermedi mi antibiyotigi vermesen daha kotu olursa nolcak bence doktoruna guven millete kapat kulagini esinin dedigi gibi tecrubelisin sen daha iyi bilirsin bizden dus ilac ne gerekiyosa yapiyosun sıkma canini
boşver canım senin doktorun vermiş kafana göre kullanmamışsın ki. Herkesin her konuda fikri var zaten. Benim kızımda ne zaman huysuzlansa kv de calpol ver uyusun diyo.Bıraksam ona çocuğu ilaç manyağı yapar. Çeşit çeşit insan var. Ateş yüksekmiş zaten kimse boş yere ilaç vermek istemez elbet. Biran önce iyileşir inşallah eceKizlar kizimin atesi yine yukseldi moralim bozuk sadece emiyor su bile icmiyor kofteyi cok severdi bir lokma bile yemedi bunun uzerine abim aradi kizimin hasta oldugunu soyledim yukselunce fitil veriyorum calpol veriyorum dedim ilac ne veriyordun diye sordu antibiyotik dedim hemen niye antibiyotik veriyorsun ates bagisikligini yukseltiyor dedi bende daha once birkac kez antibiyotiksiz atlattik ama bu sefer cok atesli ve kotu dedim telefonu kapattim canim sıkıldi acaba beklesemiydim diye dusundum biraz celiski yasadim esim de kizdi bana cocugun bagisikligini gelistirelim derken havale mi gecirtelim bu senin ucuncu cocugun takma kafana dedi abimin de huyudur bu hep kendileri dogruyu yapar bizi hep elestirir ama icime kurt dustu kizlar kotu mu yaptim antibiyotik vermekle
her şey çok güzel görünüyo. İyi ki doğmuş emre
geçmiş olsun canım ya. Tekrar gitsen mi acaba ateş olur mu kiKızlar ateşimde çıktı38,6 oldu minoset içtim düşmüyor bi titriyorum bi terliyorum. Ellerim kalkmıyor. Gökçede düzgüncene bişi yemedi.
37 e düştü ama hala bi tuhafım yarın bi gideyim doktora.her şey çok güzel görünüyo. İyi ki doğmuş emre
geçmiş olsun canım ya. Tekrar gitsen mi acaba ateş olur mu ki
Masallah canim cok guzelsiniz hersey cok guzel Emrecigimin dogum gunu kutlu olsun nice yaslara insallah
Maşallah mutlu yıllar. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim Emre tıpkı babası.
Canım düEnli kontrole gittiğin hastanenin acilini ara mutlaka bi çocuk dru vardır ona danış. Ben hamilelikte de azad için de yaptım bikaç kere öyle. Yardımcı olunabiliyorsa telden yönlendiriyorlar olmuyorsa çok gel diyorlar
Canim cok guzel olmus syrica emreye de nice mutlu yillar
@kmltm herseynz cok gzl olms Aslambek Emre 1 yasnda resimliyi int denmi siprs verdn kalin bsymi
her şey çok güzel görünüyo. İyi ki doğmuş emre
geçmiş olsun canım ya. Tekrar gitsen mi acaba ateş olur mu ki
Canim ara cebi varsa cep araCanim hastane degil doktorumun Muayenhane si var arasammi
İnsallah canim sagol ben de cocuklarima cok ilac veren bir anne degilim kucuk oglum da birkac kez antibiyotik kullandik mesela bir kere saglik ocagina goturmustum normalde hep cocuk doktorumuza goturuyordum o gun oyle oldu aile hekimi bogazinda enfeksiyon oldugunu soylemisti ama ates vs yoktu bogazi aciyordu ben aile hekimine eger cok kotu degilse antibiyotik vermeyin dedim benim oglum pek kullanmadi defim dr beni sasirttin dedi anneler buraya geliyor antibiyotik yaz diyor bazen gerek yok diyorum laf anlatamiyorum demistiboşver canım senin doktorun vermiş kafana göre kullanmamışsın ki. Herkesin her konuda fikri var zaten. Benim kızımda ne zaman huysuzlansa kv de calpol ver uyusun diyo.Bıraksam ona çocuğu ilaç manyağı yapar. Çeşit çeşit insan var. Ateş yüksekmiş zaten kimse boş yere ilaç vermek istemez elbet. Biran önce iyileşir inşallah ece
Aradim canim banyo yaptirin dedi yaptirdik bir kez daha fitilde koymustum su an 37 oldu yarin ates olmamasi gerek dedi devam ederse ara dediAra
Canim ara cebi varsa cep ara
Gecmis olsun canim neden ates oldu ki hastamisin37 e düştü ama hala bi tuhafım yarın bi gideyim doktora.
Ara
Canim ara cebi varsa cep ara
Sagol canim insallah veriyorum calpol fitil donusumluyazyagmuru canim panik yapma genel de antibiyotik 3 gun ates yapiyo kisin nehirin de bogazi kizarmisti antibiyotik surup igne falan verdi gecirmistik dr soylemistim ilk 3 gun ates olabilr sık kontrol edin diye 3 gun dusmezse bi daha getirin dedi kontrolden once sen calpol fitil ne donusumlu ver canim ece cabuk atlatir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?