2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bu arada kızlar eşim beni aramadı ben onu aradım geçenki gibi uzasın istemedim orta halli konuştu pek canım cicim yoktu ama düne göre daa ii gibiydi bende yalandan pazar kaçta gideriz kıyafet alcaz biliyosun falan dedim oda sabah erken gideriz ordan da viaporta gideriz dedi şimdi ben aslında orayada gitmek istemiyorum peşimize takılırlar diye ama bunu da söylersem iice huysuz oldun falan der bende o gün mira durmuyo fln çekerim akşam üzeri bizim burdan foruma gideriz diye umuyorum bakalım

Canım ben en sın annem yüzünden gittiğimiz ve istemediğim bi akrabadan kalkman için azadı çaktırmadan çimdikleyip ağlattım sonra çok içim yandı ama sağlığımız için bu kadar acı da çekilmeliydi

Canim bazen erkekler bizi anlamiyor bizim gibi dusunemiyor bunu onlara anlatmaya kalktigimizda bazen tepki veriyorlar ortam geriliyor ve bazen degisik bahanelerle istedigimizi yaptirmamiz gerekiyor bende zorda kalirsam oyle yapiyorum huzurumuz icin

çok hoşsun ya:))
gökçede uyku saati geçtiğinde ağlamaya başlar. Ama emzirirsen biraz sakinleşir. Oynatırsan falan bi yarım saat daha durur.
Ama ben bunu ne eşime nede kvlere söylemedim. Oraya her gittiğimizde 8:30 civarı gökçe ağlamaya başlar. Hem uykusu geldiği için hem acıktığı için.Bende uykusu geldi der kalkarım bana bahane olur. Bazen kötü hissediyorum kendimi aç olan çocuğumu emzirmiyorım diye ama 5 dklık mesafe ev arabayla oyüzdem takılmamaya çalışıyorum. Acıkınca bu kadar ağlamaz zaten uykusu geldiğinden ağlıyo. Ama yinede kötü hissediyo insan kendini.

evet onu okumuş aklımın bi kenarına yazmıştım yani zaten miranın sinir olduğu bi sürü şey var bi şekilde anlık bi huzursuzluk çıkarıp haftalık bişiye dönüşmesinden kurtulucaz artık :))

Canim bazen erkekler bizi anlamiyor bizim gibi dusunemiyor bunu onlara anlatmaya kalktigimizda bazen tepki veriyorlar ortam geriliyor ve bazen degisik bahanelerle istedigimizi yaptirmamiz gerekiyor bende zorda kalirsam oyle yapiyorum huzurumuz icin

aynen canım şimdi söylesem iice huzurumuz kaçacak neyseki cumartesi gitmiceğimi iice anlamış pazar kaçta gideriz deyince ters bişi demedi artık bide gelmezler falan boşuna sorun olmasın aramızda gelecek gibi olurlarsa artık miracığı az bi süre kızdırır kaçarım oda bilse yapardı bu fedakarlığı zaten :))

az önce aklıma geldi yazacaktım hatta. bizim de bi komşumuz var oğlumun her yerini öperek seviyo şapır şıpur. bizim ki de kıkır kıkır gülüyo. ben hoşlanmıyorum ama.o gelince ben de azıcık çimdikleyim diyorum. bazen bezini açıp poposunu filan öpüyo bişey de diyemiyorum.

Bu çimdikleme olayini ben kaydettim aklimin bi kosesine istemedim yerde yada daha fazla dumak iatemedigim anlar da lazim olur evet A apriori11 baska cin fikirlerini de bekliyoruz yasasin kotuluk

Allah inşallah gönlüne göre nasip eder canım.

Allah inşallah gönlüne göre nasip eder canım.

Ca
Canim biz hazir alacagiz bende senin gibiyim yemek bile yapacak vaktim yok kizim emeklemiyor yürümüyor ama ele avucada sigmiyor. Biz arastirdik yuvarlak olanlar @yaz yagmuru onun pastasi gibi 12 kisilik en az ottalama 90- 110 civari. Eger 1 seklinde yaptırırsak em az 18 kişilik oluyormus 180 tl civari. Biz kendi aramizda yapacagiz o yuzden kucuk pasta dusunuyorum yuvarlak yani. Ama 1 seklinde olanda cook guzel gorunuyordu. Aslinda daha uyuguna yapan yerlerde vatdi ama ben konyanin en iyi pastanelerinden birine yaptiracagim için pahali oldu biraz.

Aynen benim saftirik de pek mutluydu o gün orada normalde mızırdanması gerekirken gülümsüyordu ama ben mutlu değildim ve içim almıyordu hijyen bakımından ve bir de çay yiyecek getireceklerdi ve oğluma da hazırlamak istediler vs. Bir de sürekli oğlumu eleştirdiler yok be biçim bakmışım kg azmış daha yürümüyormuş vs vs

Bu çimdikleme olayini ben kaydettim aklimin bi kosesine istemedim yerde yada daha fazla dumak iatemedigim anlar da lazim olur evet A apriori11 baska cin fikirlerini de bekliyoruz yasasin kotuluk
Valla kötülük mü bilmem ama çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor.

Benim Konya'da tanıdığım süper bi pastacı var, değil mi @Akaibu

iyi sabırlıymışsın canım daha kızımın poposunu annemle kv dışında kimse açmaya yeltenmedi. Onlarda ilk günler doğrulamadığım içindi. Ne cesaret poposunu açıp öpüyo

Cook guzel int bakiyorsun seliilere
evet canım şeker hamuruyla hayvan figürleri yazdım. Yapabileceğimi düşündüklerimi denedim

@Akaibu hepsi harika gorunuyor birbirinden guzel olmus. Bende yillardir pasta yaparim ama seker hamuruyla hic yapmadim nerden aldin hamuru. Bi de sekilleri nasil yapiyorsun su an yapamam vaktim yok ama ilerki zamanlarda bende yapmayi dusunuyorum

@Akaibu hepsi harika gorunuyor birbirinden guzel olmus. Bende yillardir pasta yaparim ama seker hamuruyla hic yapmadim nerden aldin hamuru. Bi de sekilleri nasil yapiyorsun su an yapamam vaktim yok ama ilerki zamanlarda bende yapmayi dusunuyorum
Pastacini diye bi pastane var canım kulenin otaraflarda. Kerkük caddesi var çocuk mağzaları falan var o tarafta. karacahome var ordan bilirsin belki. Karacahome un hemen arkadında. Tam tarif edemedim ama int. Adresleride var. Baya büyük bi pastane kurs falanda veriyolarmış. İnt araştırınca gördüm. Eve de gönderiyolar int. Satışta var. Ordan aldım.
Tek tek denedim canım ya uğraştırdı baya. Hele ilk ayıcığı yapmam bir saatten uzun sürdü. Kafası gövdesi kolu tek tek deneye deneye. Yaptım. Suya hafif sürüp üzerine bastırınca yapışıyo. Kürdanşada büyük parçaları tutturdum.
Zevkliymiş ama

T
Tamam canim bildim pastaneyi. Bende daha sonraki zamanlarda denemeyi dusunuyorum zaten pasta yapmayi cok severim seker hamurunu alip buzluga koysam olur mu acaba. Bayagi ugrasmisin ama degmis yani int sekillerw bakip yapmadin jendin deneyerek yaptin oyle mi? Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…