- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Sanmıyorum ya azad gayet pisletmeye dağıtmaya bayılan bi adam :))) tüm yiyeceklerini eller muncıklar :)) yine de belli olmaz tabi :))bende oyle dusunuyodum eli kirlendi diye agladi :)
Canım ben en sın annem yüzünden gittiğimiz ve istemediğim bi akrabadan kalkman için azadı çaktırmadan çimdikleyip ağlattımbu arada kızlar eşim beni aramadı ben onu aradım geçenki gibi uzasın istemedim orta halli konuştu pek canım cicim yoktu ama düne göre daa ii gibiydi bende yalandan pazar kaçta gideriz kıyafet alcaz biliyosun falan dedim oda sabah erken gideriz ordan da viaporta gideriz dedi şimdi ben aslında orayada gitmek istemiyorum peşimize takılırlar diye ama bunu da söylersem iice huysuz oldun falan der bende o gün mira durmuyo fln çekerim akşam üzeri bizim burdan foruma gideriz diye umuyorum bakalım
Canım ben en sın annem yüzünden gittiğimiz ve istemediğim bi akrabadan kalkman için azadı çaktırmadan çimdikleyip ağlattımsonra çok içim yandı ama sağlığımız için bu kadar acı da çekilmeliydi
Canim bazen erkekler bizi anlamiyor bizim gibi dusunemiyor bunu onlara anlatmaya kalktigimizda bazen tepki veriyorlar ortam geriliyor ve bazen degisik bahanelerle istedigimizi yaptirmamiz gerekiyor bende zorda kalirsam oyle yapiyorum huzurumuz icinbu arada kızlar eşim beni aramadı ben onu aradım geçenki gibi uzasın istemedim orta halli konuştu pek canım cicim yoktu ama düne göre daa ii gibiydi bende yalandan pazar kaçta gideriz kıyafet alcaz biliyosun falan dedim oda sabah erken gideriz ordan da viaporta gideriz dedi şimdi ben aslında orayada gitmek istemiyorum peşimize takılırlar diye ama bunu da söylersem iice huysuz oldun falan der bende o gün mira durmuyo fln çekerim akşam üzeri bizim burdan foruma gideriz diye umuyorum bakalım
çok hoşsun ya:))Canım ben en sın annem yüzünden gittiğimiz ve istemediğim bi akrabadan kalkman için azadı çaktırmadan çimdikleyip ağlattımsonra çok içim yandı ama sağlığımız için bu kadar acı da çekilmeliydi
evet onu okumuş aklımın bi kenarına yazmıştımCanım ben en sın annem yüzünden gittiğimiz ve istemediğim bi akrabadan kalkman için azadı çaktırmadan çimdikleyip ağlattımsonra çok içim yandı ama sağlığımız için bu kadar acı da çekilmeliydi
Canim bazen erkekler bizi anlamiyor bizim gibi dusunemiyor bunu onlara anlatmaya kalktigimizda bazen tepki veriyorlar ortam geriliyor ve bazen degisik bahanelerle istedigimizi yaptirmamiz gerekiyor bende zorda kalirsam oyle yapiyorum huzurumuz icin
az önce aklıma geldi yazacaktım hatta. bizim de bi komşumuz var oğlumun her yerini öperek seviyo şapır şıpur. bizim ki de kıkır kıkır gülüyo. ben hoşlanmıyorum ama.o gelince ben de azıcık çimdikleyim diyorum. bazen bezini açıp poposunu filan öpüyo bişey de diyemiyorum.Canım ben en sın annem yüzünden gittiğimiz ve istemediğim bi akrabadan kalkman için azadı çaktırmadan çimdikleyip ağlattımsonra çok içim yandı ama sağlığımız için bu kadar acı da çekilmeliydi
Bu çimdikleme olayini ben kaydettim aklimin bi kosesine istemedim yerde yada daha fazla dumak iatemedigim anlar da lazim olurCanım ben en sın annem yüzünden gittiğimiz ve istemediğim bi akrabadan kalkman için azadı çaktırmadan çimdikleyip ağlattımsonra çok içim yandı ama sağlığımız için bu kadar acı da çekilmeliydi
Allah inşallah gönlüne göre nasip eder canım.Ya dün güne gittim orda bi bebek vardı 2 aylık betül deli oldu elini bırakmıyo emziği ver kardeşe diyorum ağzından çıkarıyonona verrcekmiş uzatıyo
Bi de dayımın 4 çocuğu var dün onlarla da görüştüm oğlanları boy boy deşikanlı kızı genç kız bi hoşuma gitti böyle boy boy çocuğum olsa ama ben hamileliktrn doğumdan değil tüp bebek sürecinden çekiniyorum betül çok küçük onunla olmaz kendi kendine olsa keşke o zaman isterim
Allah inşallah gönlüne göre nasip eder canım.Ya dün güne gittim orda bi bebek vardı 2 aylık betül deli oldu elini bırakmıyo emziği ver kardeşe diyorum ağzından çıkarıyonona verrcekmiş uzatıyo
Bi de dayımın 4 çocuğu var dün onlarla da görüştüm oğlanları boy boy deşikanlı kızı genç kız bi hoşuma gitti böyle boy boy çocuğum olsa ama ben hamileliktrn doğumdan değil tüp bebek sürecinden çekiniyorum betül çok küçük onunla olmaz kendi kendine olsa keşke o zaman isterim
Canim biz hazir alacagiz bende senin gibiyim yemek bile yapacak vaktim yok kizim emeklemiyor yürümüyor ama ele avucada sigmiyor. Biz arastirdik yuvarlak olanlar @yaz yagmuru onun pastasi gibi 12 kisilik en az ottalama 90- 110 civari. Eger 1 seklinde yaptırırsak em az 18 kişilik oluyormus 180 tl civari. Biz kendi aramizda yapacagiz o yuzden kucuk pasta dusunuyorum yuvarlak yani. Ama 1 seklinde olanda cook guzel gorunuyordu. Aslinda daha uyuguna yapan yerlerde vatdi ama ben konyanin en iyi pastanelerinden birine yaptiracagim için pahali oldu biraz.Ya kizlar vallahi gıpta ile okuyrm yaptklarinzi pastalar sekerhamutlaryla fln nasi yapiyosnz hc becerim yok benm hele kizla dusunemyrm iki kap yemek yaparken bile ayaklarımda valla bravo
Pastasını hazir alcak olan yokmu @yaz yagmuru sizin pastanz gZl gorunuyodu @minnakkartal srn naptin pasta isini buldnmu biyer bende ist da yapcam pasta icin dilege madoya pelite fln bakicam 1 yas şeklinde olablr fiyatlar nasi hc bi bilgm de yok sen arastrdnmi hc
Aynen benim saftirik de pek mutluydu o gün orada normalde mızırdanması gerekirken gülümsüyordu ama ben mutlu değildim ve içim almıyordu hijyen bakımından ve bir de çay yiyecek getireceklerdi ve oğluma da hazırlamak istediler vs. Bir de sürekli oğlumu eleştirdiler yok be biçim bakmışım kg azmış daha yürümüyormuş vs vsaz önce aklıma geldi yazacaktım hatta. bizim de bi komşumuz var oğlumun her yerini öperek seviyo şapır şıpur. bizim ki de kıkır kıkır gülüyo. ben hoşlanmıyorum ama.o gelince ben de azıcık çimdikleyim diyorum. bazen bezini açıp poposunu filan öpüyo bişey de diyemiyorum.
Valla kötülük mü bilmem ama çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor.
Benim Konya'da tanıdığım süper bi pastacı var, değil mi @AkaibuCa
Canim biz hazir alacagiz bende senin gibiyim yemek bile yapacak vaktim yok kizim emeklemiyor yürümüyor ama ele avucada sigmiyor. Biz arastirdik yuvarlak olanlar @yaz yagmuru onun pastasi gibi 12 kisilik en az ottalama 90- 110 civari. Eger 1 seklinde yaptırırsak em az 18 kişilik oluyormus 180 tl civari. Biz kendi aramizda yapacagiz o yuzden kucuk pasta dusunuyorum yuvarlak yani. Ama 1 seklinde olanda cook guzel gorunuyordu. Aslinda daha uyuguna yapan yerlerde vatdi ama ben konyanin en iyi pastanelerinden birine yaptiracagim için pahali oldu biraz.
Allahım saat 7.45 ten beri bir yumurtayı yedirmeye çalışıyorum , yumurta dile gelecek artık
Cook guzel int bakiyorsun seliilereBen var ya kendime şuan hayret ediyorum. Çöp bebek bile çizemem ben doğru düzgün. Yeteneksizim sanırdım. Meğer heykele yeteneğim varmışEki Görüntüle 1549537
iyi sabırlıymışsın canımaz önce aklıma geldi yazacaktım hatta. bizim de bi komşumuz var oğlumun her yerini öperek seviyo şapır şıpur. bizim ki de kıkır kıkır gülüyo. ben hoşlanmıyorum ama.o gelince ben de azıcık çimdikleyim diyorum. bazen bezini açıp poposunu filan öpüyo bişey de diyemiyorum.
Aynen benim saftirik de pek mutluydu o gün orada normalde mızırdanması gerekirken gülümsüyordu ama ben mutlu değildim ve içim almıyordu hijyen bakımından ve bir de çay yiyecek getireceklerdi ve oğluma da hazırlamak istediler vs. Bir de sürekli oğlumu eleştirdiler yok be biçim bakmışım kg azmış daha yürümüyormuş vs vs
Valla kötülük mü bilmem ama çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor.
Benim Konya'da tanıdığım süper bi pastacı var, değil mi @Akaibu
evet canım şeker hamuruyla hayvan figürleri yazdım. Yapabileceğimi düşündüklerimi denedimCook guzel int bakiyorsun seliilere
@Akaibu hepsi harika gorunuyor birbirinden guzel olmus. Bende yillardir pasta yaparim ama seker hamuruyla hic yapmadim nerden aldin hamuru. Bi de sekilleri nasil yapiyorsun su an yapamam vaktim yok ama ilerki zamanlarda bende yapmayi dusunuyorumİnsan figürünü ben beceremedim canım. Yüz hatları çok ince hadi onları kürdanla çizdim. Ama saçları yapmayı beceremedim. Hayvanlar daha basit geldi.
Birde birbirlerine katarak renk yapabiliyomuşsun canım başka renklere ihtiyacjn olursa. Kakaoyla kahverengi yaptım. Beyazla pembeyi karıştırıp ten rengi yaptım. Paket içinde 5 renk olanlardan almıştım.
Bende bi ayıcık yapcaktım güya gaza geldim
Pastacini diye bi pastane var canım kulenin otaraflarda. Kerkük caddesi var çocuk mağzaları falan var o tarafta. karacahome var ordan bilirsin belki. Karacahome un hemen arkadında. Tam tarif edemedim ama int. Adresleride var. Baya büyük bi pastane kurs falanda veriyolarmış. İnt araştırınca gördüm. Eve de gönderiyolar int. Satışta var. Ordan aldım.@Akaibu hepsi harika gorunuyor birbirinden guzel olmus. Bende yillardir pasta yaparim ama seker hamuruyla hic yapmadim nerden aldin hamuru. Bi de sekilleri nasil yapiyorsun su an yapamam vaktim yok ama ilerki zamanlarda bende yapmayi dusunuyorum
Bizim mesele tek yumurta olayı değil tüm yiyecekleri ağzında uzuuunn uzuuunn bekletiyor , bumaradan yiyormuş gibi yapıyorKiImda artik yumurta yemez oldu senin meshur omletini seviyordu onu sa birakti zeytine devam
Tamam canim bildim pastaneyi. Bende daha sonraki zamanlarda denemeyi dusunuyorum zaten pasta yapmayi cok severim seker hamurunu alip buzluga koysam olur mu acaba. Bayagi ugrasmisin ama degmis yani int sekillerw bakip yapmadin jendin deneyerek yaptin oyle mi? MasallahPastacini diye bi pastane var canım kulenin otaraflarda. Kerkük caddesi var çocuk mağzaları falan var o tarafta. karacahome var ordan bilirsin belki. Karacahome un hemen arkadında. Tam tarif edemedim ama int. Adresleride var. Baya büyük bi pastane kurs falanda veriyolarmış. İnt araştırınca gördüm. Eve de gönderiyolar int. Satışta var. Ordan aldım.
Tek tek denedim canım ya uğraştırdı baya. Hele ilk ayıcığı yapmam bir saatten uzun sürdü. Kafası gövdesi kolu tek tek deneye deneye. Yaptım. Suya hafif sürüp üzerine bastırınca yapışıyo. Kürdanşada büyük parçaları tutturdum.
Zevkliymiş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?