heh bizde saf saf izletiyoruz videolari meger taktik veriyomus bak seenn cadiyaaa :)taam artık kesin ve kesin mira bişi yaptı bunlara videolarda benim anlayamayıp söyledği şeyler bunlar mı acaba sizinkilere işaret mi gönderdi
Peceteyi de veriyorum canim yirtip agzina atiyor yedirirken evde ne kadar ilginc esya varsa yanima koyuyorum ilgisi dagilana kadar birkac kasik veriyorum sonra baska birsey veriyorum eline cabuk sıkıliyor elindekinden surekli evde dikkatini cekecek nesne ariyorumben genelde eline peçete veriyorum o onu yırtarken agzını acıyor hoop yiyor bi dene istersen denemediysen..
En sağlıklı kıvamı oymuş canım. Hocamız öyle anlatmıştı.Kizlar ben yumurtayi rafadanin biraz pismis sekliyle veriyorum mesela rafadan kaynamaya basladiktan iki dakika sonra aliniyor ben 3 dakika pisiriyorum yimusak hafif kayisi kivami oluyor cay kasigiyla yediriyorum Ece cok kati sevmiyor bazende omlet olarak veriyorum
Canım ben en sın annem yüzünden gittiğimiz ve istemediğim bi akrabadan kalkman için azadı çaktırmadan çimdikleyip ağlattımsonra çok içim yandı ama sağlığımız için bu kadar acı da çekilmeliydi
bak bu konuda miranın üstüne tanımam ağzına almadan bile yiyo numarası yapabiliyor
Canim hepsine bayildim cok guzel tebrik ederim seni
Bende sen benim babam misin mi desem
insallah distir ve simdi iyidir canim
Kizlar ben yumurtayi rafadanin biraz pismis sekliyle veriyorum mesela rafadan kaynamaya basladiktan iki dakika sonra aliniyor ben 3 dakika pisiriyorum yimusak hafif kayisi kivami oluyor cay kasigiyla yediriyorum Ece cok kati sevmiyor bazende omlet olarak veriyorum
Canim hasta olmadan once bir gun omlet bir gun haslanmis veriyordum ama hasta olunca ikisini de yemedi bugun haslanmis verdim yarin yine veririm omlet seklinde hava cok isinmadi Ece de halsiz kaldi bir sure daha hetgun veririm daha sonralari gun asiri veririm diye dusunuyorum bir de hergun ayni sekilde vermek istemiyorum bikmasin diyeHerr gun veriyomusun canm?havalar isindgi icin agir gelr diye her gun vermyorm ben artk.
Yumurta ağır olur mu ki:/ hiç duymadım canım öyle bişey. bende hergün veriyorum. Hatta kendimde hergün 2 yumurta yerim severim.Herr gun veriyomusun canm?havalar isindgi icin agir gelr diye her gun vermyorm ben artk.
yaa ne kötü oluyo böyle olunca ama mirada iki gündür yine kusmalarda göndersem ikisi birlikte daa beter ederler sonra artık seni bi daa göremeyiz o değil iki güldüğümüz yorumların var şu hayatta onlardan olmak istememYok yok kesin miranın gazına geldi, iki kaşık sebze çorbası içti, içinde ne var ne yoksa kustu ortalığa((( mama sandalyesinin koltuğunu yıkadığım için kucağımda yedirmeye çalışıyordum, halıya da kusmuş oldu, offf bu hasta bitik halimle ne yapıcam. @minnakkartal gönder mirayı Azadla beraber silsinler halımı
Ay evet canım ben de sormayı unuttum ama markette görünce aklıma geliyor, bi sorup burdan da paylaşırsan sevinirimYumurta ağır olur mu ki:/ hiç duymadım canım öyle bişey. bende hergün veriyorum. Hatta kendimde hergün 2 yumurta yerim severim.
Pazartesi aşımız var doktora sormayı düşünüyorum bıldırcın yumurtası versem mi ki diye. Markette gördükçe aklıma geliyo hep.
Sorma ya Bayadır bitmişti bizim kusmalar bu bikaç gün içinde iki kez yaşayınca brnim de moralim bozuldu. Ama bıbsefer ki reflü değil belli, sevmediği ve zorladığım yemeğe tepki veriyor ki bu da sebze çorbaları genelde. Huy haline gelmesin ama sebze nasıl yediririm ben bu herifeyaa ne kötü oluyo böyle olunca ama mirada iki gündür yine kusmalarda göndersem ikisi birlikte daa beter ederler sonra artık seni bi daa göremeyiz o değil iki güldüğümüz yorumların var şu hayatta onlardan olmak istemem
Ben aslinda senin eşinin kuzeniyim oturdugum yeri yanlis soylemistim desem korkudan bayilirsin heralde. Bu arada bi gun tanisalim isterim. Bizimde bugun dogum gunumuz ama bugun asimizi olduk sali gunude dogum gunumuzu kutlayacagiz insallah biraz gecikmeli olarak
Senin adam et obur olacak sebzeyle arasi yok heraldeAy evet canım ben de sormayı unuttum ama markette görünce aklıma geliyor, bi sorup burdan da paylaşırsan sevinirim
Sorma ya Bayadır bitmişti bizim kusmalar bu bikaç gün içinde iki kez yaşayınca brnim de moralim bozuldu. Ama bıbsefer ki reflü değil belli, sevmediği ve zorladığım yemeğe tepki veriyor ki bu da sebze çorbaları genelde. Huy haline gelmesin ama sebze nasıl yediririm ben bu herife
Kesin unuturum diye kağıda not alıyorum soracaklarımı. Eğer kağıdı unutmazsan sorcam canımAy evet canım ben de sormayı unuttum ama markette görünce aklıma geliyor, bi sorup burdan da paylaşırsan sevinirim
Sorma ya Bayadır bitmişti bizim kusmalar bu bikaç gün içinde iki kez yaşayınca brnim de moralim bozuldu. Ama bıbsefer ki reflü değil belli, sevmediği ve zorladığım yemeğe tepki veriyor ki bu da sebze çorbaları genelde. Huy haline gelmesin ama sebze nasıl yediririm ben bu herife
Herr gun veriyomusun canm?havalar isindgi icin agir gelr diye her gun vermyorm ben artk.
Yok canım ya korkmamda bi burda rahatım burdada görmek istemem:) zaten kızı iki kez gördüm. Biri düğünümde:) diğeride bi kaç ay önce alışveriş merkezinde :)) tanımadan soğuttular kızdan sağolsunlar:)Ben aslinda senin eşinin kuzeniyim oturdugum yeri yanlis soylemistim desem korkudan bayilirsin heralde. Bu arada bi gun tanisalim isterim. Bizimde bugun dogum gunumuz ama bugun asimizi olduk sali gunude dogum gunumuzu kutlayacagiz insallah biraz gecikmeli olarak
Aynen ya babası kılıklı etobur kürt :)) sebze yaptığımda içinde niye et yok diyen bi adam eşim :)) çünkü o sebze yemeği adı üstünde diyorum ama istemiyoSenin adam et obur olacak sebzeyle arasi yok heralde
bende demiştim azaldı diye ama bizimkide neredeyse hiç zorlamadığım için kusmuyo artık az ek gıda alınca kusamıyor haliyle bu iki gündür alışır yine diye ödüm kopuyor hiç bişi denemiyorum bile emziyorum sadece annemde bişi verdiğinde öğürürse yada ağzını kaparsa zorlamıyomuşAy evet canım ben de sormayı unuttum ama markette görünce aklıma geliyor, bi sorup burdan da paylaşırsan sevinirim
Ben aslinda senin eşinin kuzeniyim oturdugum yeri yanlis soylemistim desem korkudan bayilirsin heralde. Bu arada bi gun tanisalim isterim. Bizimde bugun dogum gunumuz ama bugun asimizi olduk sali gunude dogum gunumuzu kutlayacagiz insallah biraz gecikmeli olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?