cok guzel olmus yaa pasta :) eline saglikEki Görüntüle 1550562 Teşekkür ederiz:)
Buda pastamızın son hali:)
Canım çıktı bitirene kadar. Ufak tefek kusurları var ama güzel oldu sanki :)
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor.:)Eki Görüntüle 1550562 Teşekkür ederiz:)
birşey olmaz canım. ama keşke gelmeseymiş seni se boşuna tedirgin etmiş olduYa kizlar gecmisi okuyamadim misafirlerim yeni gitti ilaclamaci gelcek simdi de misafir geldi ya oglu su cicegi cikarmis cok olmus o yuzden gelmemisler daha ince ama izleri vardi cok birsey olur mu acaba kulucka suresi gecmistir demi bulasir mi acaba cok canim sıkildi
Darısı Gökçemin ve tüm yürümeyen bebelerin başına :)Kizim yurumeye basladi kizlar.ayrica bugun dogan tum bebislerin dogum gunu kutlu olsun.Benim kizda mama onlugu takinca soyleniyor sabki kufreder gibi bi hali var
Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ne kadara mâl oldu canım?Eki Görüntüle 1550562 Teşekkür ederiz:)
Canım çocuktaki su çiçeği bittiyse tamamen bulaşmaz.Ya kizlar gecmisi okuyamadim misafirlerim yeni gitti ilaclamaci gelcek simdi de misafir geldi ya oglu su cicegi cikarmis cok olmus o yuzden gelmemisler daha ince ama izleri vardi cok birsey olur mu acaba kulucka suresi gecmistir demi bulasir mi acaba cok canim sıkildi
2 kol 1 bacak, Aşının biri yaktığı icin ağlamış çok. Çok şükür ateş yapmadı.1 yas asilarini yaptıranlar kac asi yapiliyo koldanmi bacaktanmi ? Bzm o gun kan da alincak stres oluyrm vaLla
kuluöka süresi bitmiştir canım geçmez sanırım. Çünkü ben doğum yaptığımda kadının biri yeni su çiçeği geçirmiş çocuğuyla geldi bide gökçeyi sevdirdi üstüne. Benim haberim yoktu kv de görünce kızdı da çocuk çekildi yanındanYa kizlar gecmisi okuyamadim misafirlerim yeni gitti ilaclamaci gelcek simdi de misafir geldi ya oglu su cicegi cikarmis cok olmus o yuzden gelmemisler daha ince ama izleri vardi cok birsey olur mu acaba kulucka suresi gecmistir demi bulasir mi acaba cok canim sıkildi
canım şeker hamurundan 1 tane beşli renk, 1 tanede beyaz aldım birer kiloydu bunlar 30 lira tuttu. Hepsi harcanmıyo ama daha küçük miktarda satılmıyodu. Pandispanyası içinin kreması üstüne çikolatalı ganaj. 1 kilo kadar çilek ve muz ekledim. O da bi 15-20 lira tutmuştur. 50 liraya mal olsa gerek.Çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ne kadara mâl oldu canım?
yeniliyo canım bende süs sanıyodum hiç yememiştim. Hatta marsmelowdan evde yapım tarifleride var internette.@kmltm aslında mesele sarisinlik esmerlik değil ki bebeklerin her hali ayrı güzel. Mesele kimin tarafina benzeyecegi:)))
@Akaibu teşekkür ederiz canım, bu arada pastan süper oldu ellerine sağlıkacaba şeker hamuru yeniliyor mu? Ben de pastamizi kendim yapıcam ama ben sadece süsleme amaçlı sanıyordum. Bir de pandispanya tarifini ve buzlukta nasıl sakladığını verirsen sevinirim:))
S sailormoon123 teşekkür ederiz canım. Bu arada instagramda sen ben de ekli misin acaba. kubra_sshhnn ben ekli degilsem eklermisin:))
Emeğine sağlık canım, hazır olanlara taş çıkartır.kuluöka süresi bitmiştir canım geçmez sanırım. Çünkü ben doğum yaptığımda kadının biri yeni su çiçeği geçirmiş çocuğuyla geldi bide gökçeyi sevdirdi üstüne. Benim haberim yoktu kv de görünce kızdı da çocuk çekildi yanından
canım şeker hamurundan 1 tane beşli renk, 1 tanede beyaz aldım birer kiloydu bunlar 30 lira tuttu. Hepsi harcanmıyo ama daha küçük miktarda satılmıyodu. Pandispanyası içinin kreması üstüne çikolatalı ganaj. 1 kilo kadar çilek ve muz ekledim. O da bi 15-20 lira tutmuştur. 50 liraya mal olsa gerek.
yeniliyo canım bende süs sanıyodum hiç yememiştim. Hatta marsmelowdan evde yapım tarifleride var internette.
Bu günü bir atlatayım akşam yada yarın ayrıntılı yazayım canım
Canım sarıoğlanın doğum günü kutlu olsun nice mutlu güzel Yaşları olsun sağlıkla mutlulukla aşkla kutlamak nasip olsunKerem Alp de yemek yemek istemediği dönemlerde yapiyordu bu parmak olayını, cok şükür unuttu. Biraz daha istahi duzeldi belki o yuzden.
Benimki peçete kağıt gibi şeyleri yemeyi tercih ettiği için yemeği hiç gözü görmüyor o zaman:)
Ben de bu bıldırcın yumurtası olayını merak ediyorum canım, sorunca bilgilendirirsen sevinirim.
Canım kızının doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı bir ömür nasip etsin. Bugün benim de oğlumun doğum günüydü. Haftaya cumartesi kutlama yapıcaz. Yarın da pasta patlaticaz. Çok heyecanlı
Kerem Alp ağzında yemek varken heleki o yemek taneliyse iki saat cigniyor ve yutana kadar ağzını açmıyor. Deli oluyorum
otogar kahvaltısı da çok iyi benzetme olmuş. Topikce hepimizi gulumsettigine eminim
Maşallah ona. Kerem Alp te baya konuşma çabasında. Ufak tefek derdini anlatıyor. Çok şekerler bunlar
Yeni dişiniz hayırlı olsun canım. Bizim de dördüncü disimiz bugün patladı ve bizim dogum günümüz bugün:)) Allahtan çok huysuz değil. Kerem alp üst dişleri daha sorunsuz çıkardı. Allttaki iki diş perişan etmişti bizi.
Bugün gitmemek bile ii geldi bana mirada dişten huysuz yarın bi şekilde kaçıcam erkendenEvet bu arada gecen dedigim kahvalti isimiz yatti esim dun aksam aramisti gelemiyecegimizi soyleyip benim islerim var dedi zaten de oyle oldu adam sabah 7.30 gitti sen de yarini umarim sorunsuz atlatin @minnakkartal
evet canım gittim çok şükür alacaklarımı aldım bende o saatlerde oradaydım keşke haberleşseymişiz yahu@minnakkartal gidebildinmi bgn eminonune bende suan yoldym gidiyrm oraya
@Akaibu cok tatli olms iyi ki doğmuşlar
@oslew gecms olsn bzde 2 hafta olck atesliydk hepsi bi geçirdi valla allah korusun bi daha
Ayy canım çok çok güzel olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 1550562 Teşekkür ederiz:)
Maşallah Elif eceye darısı bizlereKizim yurumeye basladi kizlar.ayrica bugun dogan tum bebislerin dogum gunu kutlu olsun.Benim kizda mama onlugu takinca soyleniyor sabki kufreder gibi bi hali var
Kızlar Eminönü'ne gittim herşeyi aldım pestilim çıktı çok yorgunum kelebekli konsepte uygun bişiler bulmak zor oldu bazıları sade beyaz ve pembe aldım kendim süslicem şimdiden stres oldum bide melisacıkkk la karşılaştık burdan Daha çok instagramda vardır bilenler o kadar Tuhaf oluyo ki o beni tanıdı ve miraya o kadar benziyorsun ki dedi çok Hoşuma gitti daha sık gir dedim bakalım :)) keşke Hepinizle Tanışma şansım olsa
A apriori11 in yontemini dene ise yariyo muKızlar Eminönü'ne gittim herşeyi aldım pestilim çıktı çok yorgunum kelebekli konsepte uygun bişiler bulmak zor oldu bazıları sade beyaz ve pembe aldım kendim süslicem şimdiden stres oldum bide melisacıkkk la karşılaştık burdan Daha çok instagramda vardır bilenler o kadar Tuhaf oluyo ki o beni tanıdı ve miraya o kadar benziyorsun ki dedi çok Hoşuma gitti daha sık gir dedim bakalım :)) keşke Hepinizle Tanışma şansım olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?