2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benim küçük meleğimin doğum günü bu gün teyzeleri:)
Geçen sene bu gün. Kontrole diye evden çıktık. Bir sürü de plan yaptık çocuk doğunca gidemeyiz diye. Sinemalar yemekler felekten bi gün geçirecektik.
Doktorun karnıma bakmasıyla beni yukarı doç. Yanına göndermesi bir oldu. Meğer suyum neredeyse tamamen bitmiş. Biraz daha geç gitseymişim. Hayati tehlike başlayacakmış. Kv dem marmariste annem yok. Konyadakimsem yok.
Daha çantası bile tam değil herşeyini aldım ama yerleştirmedim. Nasılsa 24 ünde doğcak ya. Akılsız kafam sanki erken gelemez.
Normal doğum istiyorum deli gibi ama bekleyemeyiz dediler. Serumlar takıldı deli gibi korkuyorum kızıma bişey olcak diye. Kendi canım aklıma bile gelmedi. Nasıl gelsin? Acilen girdim ameliyata belimden uyuşturdular. Doktorlar başımda haberleri tartışıyolar bi yandan. İşinize baksanıza ya ne konuşuyosunuz diye azarladım hepsi birden kahkaha attılar. Meğer işleri bitmiş küçük sıpamı çıkartmışlar. Nasıl çığlık atıyodu ya ömrüm boyunca unutmucam o anı.
Allahtan annem ankarada ben doğumdan çıkmadan gelmişti. Eşim evde çocuğun ne kadar eşyası varsa lazım olur diye hepsini 2 valize doldurup getirmişti
Sıpam benim ya. 1 sene geçmiş inanamıyorum hala. Allah tüm bebişlerimizi bize bizi onlara bağışlasın inşallah.

Ay allahım ne tatlı ne şeker olmuş. İyiki dogmus gökçe doğum gununuz kutlu olsun canim.

Ben Gökçe üç aylıkken yaptırdım. Geçen hafta enfeksiyon için gittiğimde gene sordu bir yıl geçmediği için yapmadı ama asm de drğil kendi doğum doktoruma yaptırdım.

Doğum günü kutlu olsun adaşımızın :)

guzellik iyi ki dogmus mutlu saglikli uzun bir omru olsun ins masallah fistiga

ay bu erkekler pasakliliktan olcek dikkat et biraz ustunu kirletme dimi bi de sofor yani hey allam gomlegini leke yapmis cikmiyo neyse neler neler doktum kibarcik giymezde simdi cok gozuken yerde de degil ama

Herkese iyi haftasonlari olsun
K kaapi dogum gununuz kutlu olsun cnim
@Akaibu gokcenin de dogum gunu kutlu olsun
@minnakkartal 4.dis de cikmis gozunaydin dogum gunu sabahi bi calpol ver misafirlerin gelmeden 1 saat once istersen huysuz falan da olmz
@oslew ates cok kotu oluyo ama diste yapabiliyo dr lar her ne kadar o kadar yukseltmez desede bizim ust disler cikmadan 1 ay once atesi oluyodu hastanete de goturdum tahlil de yapsa temiz cikti dis yapmaz diyodu dr ama oluyo ya gecmis olsun gokceye

Maşallah çoook tatlı olmuş:) iyi ki de doğmuş annesi, güzel yüzü hep böyle gülsün inşallah:)

Kv tarafi da emrenin sarisin olmasini cok istyodu hala da umutlular

Otomatik kaydediliyo dye biliyorm ben canm.biz de tasindgmzda onceki asm bildirmisti ben bisey yapmadm.kaldi ki yaptrmi da oldgnu zannetmyorm

Evet canm hastanelr bildryo.benm eski asm hep gec arardi beni.erken dogm yaptm bide. Cati muayenesine cagrdklarinda dogm yapmstm dusun:))

Iyiki dogms canm elbise de cok yakismis hatuna ya cok tatli

Mutlu güzel yıllarınız olsun Gökçeyle çok şirin olmuş :))

Bu kız ağzından çıkardıklarını bana yedirmeye Çalışıyor önlüğünde çıkardı bana taktı. Ben bebek o anne
Akıllı bıdık

kuzucuk çok şeker annesi yeni yaşı kutlu olsun

anneler iyi ki var. iki gündür tosbama bakıyo ben de internette fink atıyom. ama bugün saltanatım sona eriyo eve dönüyorum bu arada K kaapi yakışıklının yeni yaşı kutlu olsun. iyi ki doğurmuşsun iyi ki doğmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…