2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ne guzel bi tesaduf olmus oyle:)benm sizinle karsilasma ihtimalim % 0

ben seni takip etmeye başladım. duygununhobileri

Evet bide yarattığı his çok güzel umarım bi gün daa kalabalık bi buluşmamız olur

A apriori11 in yontemini dene ise yariyo mu ayrica melisacik la karsislaman ne kadar ilginc olmus acaba bizde @oslew @yazyagmuru ile karsilasirmiyiz bi iki kisi daha vardi sanirim @stepfordk ve @Cancancan35 yanilmiyorsam
Gerçekten çok ilginçti vede güzel karlılaşmasanızda bebişler Büyüyünce bir araya gelirsiniz belki

Ne guzel bi tesaduf olmus oyle:)benm sizinle karsilasma ihtimalim % 0

Benim oğlan büyüdüğünde niyetim var Mardin'e gelmeye ben bulurum seni

Valla bizde düşünüyoruz bide üçlü orda karşılaşırsak bomba olur

Ya kizlar en son prs de kalmisim masallah 45 sayfa.ben simdi bunlari okuyana kadst yine prs olur sonra yine bi 50 sayfa ben yine cts okumaya baslar yine prs bulurum.bu bole akip gider sisyghos durumu gibi.yavas gidin kizlar.
Kuzum zaten hasta neyi var anlamiyorum atesi cikiyor hep agliyor yemekte yemiyor.uyumuyorda anlamadim gitti.pzt asida var ama;(

Benim oğlan büyüdüğünde niyetim var Mardin'e gelmeye ben bulurum seni

Karaoglani nerde gorsem tanirm zaten:)))

Gelin valla cerkez yemekleri mardin yemekleriyle birlesirse bomba olur:)sismanlatip gonderirim sizi:))burasi tam azadin damak zevkine gore:)))

Canim iyi ki dogmus Gokcecik nice cok guzel yaslara
Eki Görüntüle 1550562 Teşekkür ederiz:)
Buda pastamızın son hali:)
Canım çıktı bitirene kadar. Ufak tefek kusurları var ama güzel oldu sanki :)
Ellerine saglik canim harika
Kizim yurumeye basladi kizlar.ayrica bugun dogan tum bebislerin dogum gunu kutlu olsun.Benim kizda mama onlugu takinca soyleniyor sabki kufreder gibi bi hali var
Masallah adasimiza darisi bizim kuzulara
gecmis olsun canim insallah distendir

birşey olmaz canım. ama keşke gelmeseymiş seni se boşuna tedirgin etmiş oldu

Canım çocuktaki su çiçeği bittiyse tamamen bulaşmaz.

insallah gecmez kizlar rahatladim biraz ama cok fazla cikmis cocukta kafasinda bile kabuklar dolu kollari annem simdi iyi dedi ilk ciktiginda yuzunde bos yer yoktu dedi

valla ben haftasonu zor okuyorum diye bgn girip bakınıyorum yarın giremem belki en azından bi gğn biriksin
Bu arada kuzucuğa geçmiş olsun klasik olcak ama belki diştir
insallah gecmez kizlar rahatladim biraz ama cok fazla cikmis cocukta kafasinda bile kabuklar dolu kollari annem simdi iyi dedi ilk ciktiginda yuzunde bos yer yoktu dedi
ayy canım kime ne oldu ben kaçırmışım sanırım

Bana bugun misafir geldi de canim cocugu su cicegi olmus gerci bayagi olmus cikarali ama izleri vardi cok fazla korktum Eceye gecermi diye de arkadaslar iyilesmis gecmez dediler rahatladim biraz

Asm lere kayıt yapilmali diye biliyorum. Biz tasinirken eski asm bize tasininca hemen yeni adresinizdeki asm ye kaydinizi aldirin demisti. Biz aldirdik. Ayrica asm ye kayitli degilsen asilarinizi nerde oluyorsunuz?

Canim gecmus olsun bugunde bizim atesimiz var pedifen verdim dis galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…