2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
dogum gununuz kutlu olsun umarim yeni yasi size sakinlik getirir ve bu gimleri telafi edip mutlu plursun

Canim oncelikle kerem in dogum günü kutlu olsun yorgunluk uykusuzluk yipratmis sizi cok haklisin ama zaman gectikce artik bizi anlamaya basliyorlar dahada anlayacaklar uyku konusunda hemen hemen ayniyiz sabaha kadar ben ayakta sen hamakta sallamaktan bitap dusuyoruz ama elbet ogrenicekler uyumayida bence pisman olmamak.adina takiminj giydir ve bir kac foto cek ilk dogum gunu icinde kalır

Bunun gecici bir surec oldugunu dusunuyorum zaman zaman bir cok kisi bu sureclerden geçiyor. Insallah cok guzel gunleriniz olur dogum gununuz kutlu olsun nice yillara

mutlu saglikli uzun yaslai olsunkeremim iyi ki dogmus her ne kadar zor olsada icinden bunu soyluyosundur ins hepsini biran once atlatir huzurlu mutlu gunlerinize donersiniz
teşekkürler,az önce uyudu uyurken ona bakıp ağladım tutamadım kendimi neden kendini bu kadar yıpratıyor diye hadi kendimi geçtim o minik bacakları morluk içinde dizleri daha şimdiden,nice yıllara oğlum dedim nice yıllara inşallah hep böyle güçlü olursun hayata karşı inşallah bu hırsını hayırlı işlerde kullanırsın diye dua ettim,öptüm kokladım uyanmadı bu kez,herneyse işte birazdan ağlayarak uyanır ve yine kaldığımız yerden başlarız

Canim iyi ki dogmus Gokcecik nice cok guzel yaslara

Ellerine saglik canim harika

Masallah adasimiza darisi bizim kuzulara
gecmis olsun canim insallah distendir
umarım dıstendır yaa, sağol canım

işallah dıstır evet. gunduz fıtıl verdım ılk defa sımdı yıne yukseldı bır daha verdık

Eki Görüntüle 1551015
Kızlar son hali bu nedersiniz oldu mu yahu
.çok guzel canım yaa ellerıne saglıkk. nasıl yaptın canım ?? hangı sıteden ??

Eki Görüntüle 1551117 Benim haydut pirizi keşfetti güya kapak yaptik
aman dıkkat canımm, bızımkısıde aynıı , bızde kapattık prızlerıı

bızımde dundu, aynen hıc bır sey yapmadık ustune bırde kavga ettık aılesı yuzunden

teşekkürler canım benim inşallah uyumayı ve delirmeden oynamayı öğrenirler inşallah

nice yıllara o zaman ,benim eşim de isteksizdi senin eşin kutlama konusunda ısrar etmedi mi

doğum günü kutlu olsun keremin. allah size bağışlasın. Zor bir dönem. Birden bire bilmediğimiz bi dünyanın içine atlıyoruz. Herşeyi toz pembe hayal ederken oluşan leker çok yıpratıyo bizi. Sizde belki en ağırlarından birini yaşıyosunuz. Çok şükür ki sağlıklı bi bebeğiniz var. Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş. Bu buhranlı halden tez zamanda kurtulursunuz inşallah. zor ama eminim six çabaladıkça bu durum keremedr yansıyacaktır.
Bence alın yarın oğlunuza aldığınız kıyafeti giydirin fotoğrafını çekin. Ufak bi pasta alın. İleride bu günleri atlattığınız da buruk kalmasın içiniz.

teşekkürler ne güzel yazmışsın,bu arada pastana bayıldım ben değil o pastayı kek bile yapamam artık sanırım

nice yıllara o zaman ,benim eşim de isteksizdi senin eşin kutlama konusunda ısrar etmedi mi
sozde istıyordu, onceden ole soyluyordu ama o gun gelınce yada bır ıkı gun oncesınden hıc bır seyı yoktu, mısal en basıtı basıt bır pasta alabılırdı . ben kendım haftaya falan alcam . senınkı ne dıyor ??

teşekkürler ona haksızlık ettim belki de ama o da azıcık normal olsun iki koca insanı ve kendi minik vücudunu bu kadar yormasın
Canım kerem bunların hiçbirini hatırlamayacak ve anne babası olarak sizi hep çok sevecek ama siz karı koca olarak bunları aşmazsanız bu durum sürekli aranızda bir sorun olacak. Keremi değil kendinizi cezalandırmışsınız bence. Elbette zor kendi oğlumdan da biliyorum ama az daha sabır bak büyüyorlar :))

longislandist once sen bi kendini toplamalisin kerem icin uzulmeyi birak sen kotu oldukca o daha da kotu olucak öykünün de heryeri cizik mor ama hic umrunda degil dusuyolar tekrar kalkiyolar kesfettikleri icin yorulmuyolar biz bitiyoruz belki ama onlarin enerjisi bitmiyo iyi dusun ki iyi olsun ve arkadaslarin dedigi gibi yarin kiyafetini giydir sende giyin suslen ve kocaman bi gulumsemeyle fotograf cektirin bundan sonra da o gulumsemen hep yuzunde olsun ins

teşekkürler ona haksızlık ettim belki de ama o da azıcık normal olsun iki koca insanı ve kendi minik vücudunu bu kadar yormasın
biz biraz da kendimiz için yapıyoruz. sen daha sonra daha güzellerini yaparsın. hem büyür hatırlar. şimdi birşey hatırlamayacak. keşke sana destek olacak yükünü hafifletecek birileri olsa. bi alışverişe bir sinemaya falan gitsen.

benim eşim çok sevmese de böyle kutlama pasta süs faslını yine de ben istiyor olsam yapardı zaten evdeki kötü enerji benden yayılıyor ,böyle düşünmeye başladım artık

teşekkürler ne güzel yazmışsın,bu arada pastana bayıldım ben değil o pastayı kek bile yapamam artık sanırım
Umutsuz olma canım. Hele hiç söyleme. Önce diline düşsün sonra gönlüne düşer umut. Sizin imtihanınız bu. Zaferle çıkmakta sizin elinizde. Bak bir sene olmuş hep böyle kalmaz kalamaz elbet bir gün düzelecek kerem. Ama o düzeldiğinde sizin en az zararla kalmanızda önemli.
Yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyolar bence. Sen değişmeye başla eminim eşinde keremde arkandan gelecektir. Sinirliysende üzgünsende yorgunsa da gülümse gülümsemeye çalış. Ne biliyim eşine sarıl uyu ne olursa olsun. Hakediyosunuz mutlu olmayı. Hakkını ara bence

keyfekeder saatlerimden indirdim iş yerinde çıktı aldım üzerine @hiraysen in dediği tülden aldım Altınıda fon kağıdı koyup bağladım
Fıstığın doğum günü kutlu olsun mutlu huzurlu sağlıklı güzel Yaşları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…