2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
teşekkürler arkadaşlar bu gece düşüneceğim tüm bunları,farkında olsam da harekete geçmek için telkine ihtiyacım var sanırım,size imreniyorum gerçekten ,tekrar teşekkürler
Keremcigin digum gunu kutlu olsun.Canim anladigim kadariyla maddi durumunuz iyi kerem icin yarim gunlugube bi bakici tutsaniz .bakici obunla ilgilerirken otun filan oynarken sen de dinlen alisveris yap sana iyi gelir

Gcmis olsun canim.Ben de yakl bir aydir annemlerdeydi m kizim oraya iyice alisti sabirim tabi onlarda kizimaalisti kendi evimize donerken kkarsilikli agladilar hele kizimin sanki oblardan ayiriyormusum gibi hickira hickira aglamasi icimi acitti nen de basladim aglamayaYani kizlar bu kuzular herseyi anliyo.

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş meleğini

çok geçmiş olsun. Allah ım korumuş kuzuyu.

Doğum günü kutlu olsun Keremin. Daha ne kadar güzel günler göreceksiniz canım, bu kadar karamsar olma bence. Hicbirsey için geç değil hala yapabilirsin. Oğlun için özel birseyler yaptığınızda belki sen de kendini daha iyi hissedersin.

isimdeyimgucumdeyim gecmis olsu seni cok iyi anliyorum bizimde hol gibi bi bosluk var katli masa duruyo orda dun öykü gitti o tarafa esimde ordaydi birden aglama sesi bi de masanin sesi geldi devrilme sesi degil ama aglayinca firladim yerimden elim ayagim bosaldi nasil öykü emeklerken eli kayinca esim tutayim diye masaya carpmis meger ama cok fena oldum sen kim bilir nasil korktun allah korusun bebisleri

Canım çok geçmiş olsun. Ne kadar üzülsek, önlem alsak da bu kazalardan kacamiyoruz. Allah korumuş ki birşey olmamış. Kuzularimiz Allah a emanet.

Pazartesi gunu abimin esi sezeryan olacak oglu vardi simdi kizi olacak heyecan dorukta abimi aradim az once 7 de olacakmis ay heyecanlandim yeni bir bebis geliyor aileye

Hadi hayirlisiyla gelsin insallah:)

@kmltm ablandan sivi alirlarken zorunlu demisler mi? Ben henuz karar veremedim

Evet canm cok kesin konusmamislar tutanak falan demstn ya sen ama saglik bakanlgnin kampanyasi herkese yapiliyo demsler

Eki Görüntüle 1551015
Kızlar son hali bu nedersiniz oldu mu yahu

Ikisi de cok guzel:)

Batti balik yan gider:))ben de en son verdgm bir kiloyu geri almsm.60.5 tim 61.5 olmusum yasasin yemek yemek

canm ben bikac defa muhallebisine 1 fincan kadar sut koydum.icmezse acele etme bence daha erken ya.ben vermedim bu ay da bitsin denemelere baslarm.

Canim benm hepmz zor donemler geciriyorz ama sen daha cok zorlaniyosn tabiki.tam gazi uyksuzlugu gecti derken baska bisey cikiyo.biz de 5. Aya kadar cok zorlandk uyumazdi disarda durmazdi farkli bir evde aglardi kiyametleri koparirdi ve her seferinde esimle birnirimize girerdik.o kadar cok yiprandim ki anlatamam.hatt ben ne yaptim demeye bile basladim.esim bile beni suclardi cogu zaman duzen oturtamadgm icin.her sey sende bitiyo derdi.evet gercekten bende bitiyomus.artik daha sakin olmaya karar verdm.coxugumu oldugu gibi kabul edecektm.o durmuyosa agliyosa disari cikmazdm elbette bir gun alisacakti omur boyu boyle surmycek ya.simdi yavas yavas duzeliyo ve keske o zama da kendimi ve iliskimizi yipratmasaymisiz diyorum.onlar iyi olsun saglikli olsunlar da her sey gecip gidiyo.dua et bol bol namaz kil vakit buldukca.ha smdi bunlari soyluyorm diye dort dortluk oldgmuzu zannetme hala arada atisirz emreye sinirlenirm kizarm.ama bunaldgm zamanlar aklima kaninda enfeksiyon ciktgi zaman hastanede yattgmz gunleri getiryorm.ne kadar dua etmistm iyi olsun bir kere gulsn de gunlerce uyumayaym diye.eminim sen de ayni seyleri dusunuyosundur sonraki mesajni da okudm kerem uyuduktan sonraki halini.benm bile gozlerim doldu.toparla kendini lutfen her sey sende bitiyo.napalm kadinlarn sorumlulugu her zaman daha fazla.hayatindaki iki erkegi de duzene sokyarin keremi giydir evden cikamiyosanz bile bi pasta alin kesin fotograf cekin selvi boylu oglunla.emin ol hissedecek kerem de.anne baba mutlu oldu mu bebek de mutlu oluyo.umarim yarin sizin icin yepyeni bir baslangic olur.arada tökezlersiniz ama olck o kadar da

Oy gecmis olsun canm.dun ben de utu yaptm masayi topalyip cocuk odasina koydm dik bir sekilde.emre uyudgu icin gurultu olamsm diye yerine koymamistm.inan aklimdan gecti ya duserse oglmun ustne diye.odanin kapisini oturttm yerine unutursam bile giremesin diye.bugun kaldirabildm anca.anlik oluyo bkyle seyler Allah korusun hepsini

Kızlar biz bugün pasta patlatalim dedik. Benim sıpa aynı @oslew öykü gibi elleri kirlenince ağlamaya, ellerinden midesi bulaniyormus gibi tuhaf yüz ifadeleriyle kaçmaya başladı:)) Oysa ben hiç böyle hayal etmemistim:))Çocuklarımızın kirlenmesine hiç izin vermiyoruz ya, bu durum iyi mi kötü mü bilemedim:)) Sonra babası olaya adapte etti ama bizimki pastayı patlatmak yerine bol bol yedi Bir süre sonra cıvıklıgın zirvelerindeydi, baya keyifli fotolar çektim:)) Paylasicam uygun bir zamanda. Yalnız eşim kerem alp den beter çıktı. En son bana pasta fırlatiyordu o derece yani
Bir de açık havada da birkaç foto cekelim hatıra kalsın dedik ama bizimki oradan oraya koşup yerinde durmadı. Dışarda uyaran fazla ya:)) Bu bebelerle herşey çok zor ama bir o kadar keyifli. Allah onları hayatimizdan eksik etmesin. Iyi uykular uyuyan ve uyumayi düşünen güzel annelere

Oy canim ya Allah korumus Gokceyi ben de utu masasindan korkarim hep yatak odasinda gardrobun yaninda dar bir bosluk var oraya sokuyorum dunde balkonda camasir kurutmaligini katlayip dikmistim bir baktim Ece ona dogru gidiyor cekrcekti tam yakaladim Allah korusun hepsini en tehlikeli zamanlari
Sagol canim insallah
Kimbilir ne guzel resimler cikmistir canim esim bana da dedi yapalim diye ama brn dogum gunu pastasiyla yapmak istemedim evde kendim yapmak istiyorum onunla yapariz diye dusunuyorum ayrica resimleri merak ettim
Topikte darbe yaptım şu an itibariyle yeni şerif benim
Iyice zombi oldum herkes uyuyor ben uyuyamıyırum evde yahu sabah da 7.30 da uyanacak oğlum, bi de oy kullanmaya taaa eski mahallemize gidicez
Ben de uyuyamiyorum dun gece 3 te yattim banyolari yikadim evi topladim engelsiz kesintisiz is yapmak hosuma gitti

Topikte darbe yaptım şu an itibariyle yeni şerif benim
Iyice zombi oldum herkes uyuyor ben uyuyamıyırum evde yahu sabah da 7.30 da uyanacak oğlum, bi de oy kullanmaya taaa eski mahallemize gidicez
Kendini yalnız hissetme ben de varım ve seninle aynı kaygıları taşıyorum sabah için:) Uykum yok nasıl oluyor bilemedim:)

@yaz yagmuru canım zaten doğum gunu pastasiyla yapmamak lazım bence, pastanın yenilecek tarafı kalmıyor:)) Keyifli baya öneririm:) Fotolar da makine de olunca hemen paylasamadim ama en kısa zamanda paylasicam inşallah.

Bu aksam balkondaydim karsidaki komsu yine bana o sandalyeleri kaldir duser cocuk vs gibi laflar soyledi hani gecen gun ruya anlatmisti ya cikamiyor henuz ben yalniz cikarmiyorum yanindayim hep zaten dedim olsun sen yine de kaldir deyince tepem atti ben daha once de iki covuk buyuttum zamani gelince sandalye kullanmadim kaldirdim cok sukur dusurmedim balkondan ama sizin balkon cok tehlikeli demirler merdiven gibi ben kac kez senin kizin dusecekken sana seslenmistim hatirliyormusun dedim dondu kaldi evet biximki tehlikeli benim kizim cok tirmaniyordu dedi ama lafi da yedi illa bunu istedi bir kere soyledi tamam da hergun hergun bu ne ya şom agizli sanki benim kafam calismiyor dusunemiyorum

Ay allahım sen hala o ruh hastasıyla muhattap mı oluyorsun ya ne selam ver ne selamını al o manyağın

ayy canım ya. Düşününce bile ürperiyo insan. Allah korumuş

ayyyhh cok gecmıs olsun canım....ayhh nasıl korkmusturr yavrummm..
bır sey varmı pekı canım işaallah yoktur ???
Sağol canım Çok şükür bişeyi yok ama ben çok korktum

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş meleğini
Sağol canım.

isimdeyimgucumdeyim canim cok gecmis olsun okurken ben bile tuhaf oldum allah yavrularimizi esirgesin saniyelik oluyo zaten ev kazalari cok dikkat etmek gerekiyo
Sağol canım.

çok geçmiş olsun. Allah ım korumuş kuzuyu.
Sağol canım.

Sağol canım. Gürültü gelir gelmez anladım zaten nasıl korktum nasıl anlatamam.

Canım çok geçmiş olsun. Ne kadar üzülsek, önlem alsak da bu kazalardan kacamiyoruz. Allah korumuş ki birşey olmamış. Kuzularimiz Allah a emanet.
Sağol canım.

Sağol canım. Bende çok korkarım ütü masasından ve evimizde ütü odamın kapısı hep kapalı olur eşimede hep tembih ederim. Gökçemin yanında ütü bile yapmam tırmanmaya Kalkıyor diye ama annemlerde orda olduğu aklıma gelmedi ki yoksa bırakırmıydım orda. Hala canım acıyor

Sağol canım. Aslında gökçede çamaşırlara gidiyordu hep ondan uzak tutmaya çalışmıştım

ayy canım ya. Düşününce bile ürperiyo insan. Allah korumuş
Evet Valla Allah korudu kızımı bide Kafası masanın Altın'da kalmış nasıl kötü bi Görüntüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…