- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Dogum gunu kutlu olsun canim keremin insallah biraz olsun durulur s iz de rahat edersiniz bebegin yorucu seni de yoruyo hemnyipraniyo sinirler ondan boyle ruh hali icindesin bizim akrabanin oglu vardi ayni dedigin gibi kadin resmen bitmis bi vaziyetteydi yani hatta olse kurtalsam bile diyodu cocuk gece gunduz aglardi uykusu bile yoktubtaki aglamaktan yorgun bitip nerde sizar oraya uyurdu ya koridor da bile halinin ustunde uyumuslu var kadinin cocukla kaldirsa uyaniyo zaten bi iki saat uyku zaten bebe yasina girdigi gun melek oldu diyolar ha halen biraz zipirligi var ama o bir sene resmen kabustu insallah kerem de artik duzene girer canim cok zor hem senin hem esin acisindanoğlumun doğum günüydü,hiçbişey yapmadık pasta bile kesmedik doğum günü için papyonlu gömlekli bi takım almıştım giydirmedim bile,dolapta asılı,neden böyleyiz bilmiyorum eşim de ben de mutsuz ve depresyondayız oğlumuzla
çok doğru şuan biz ayrı odalarda oturuyoruz ve kerem ne zaman uyusa herkes odasına çekilip yalnız kalmayı tercih ediyor,o okumak ben konuşmak istiyorumCanım kerem bunların hiçbirini hatırlamayacak ve anne babası olarak sizi hep çok sevecek ama siz karı koca olarak bunları aşmazsanız bu durum sürekli aranızda bir sorun olacak. Keremi değil kendinizi cezalandırmışsınız bence. Elbette zor kendi oğlumdan da biliyorum ama az daha sabır bak büyüyorlar :))
Evet canim ya cok panik yaptim iyilesmis Allahtanayy neyseki iyileşmiş korkar tabi insan
Kesinlikle izletmeyin bebişlere :))
Ne güzel sağlıkla doğdun inşallah
Inşallah yükselmez Tekrar canım ya
Canim bence cok guzel yapmissin sekil olarak harika hamurdan yaparsan daha da guzel olur benceKizlar 2 gundur okuyamiyorum hasta olan bebislere gecmis olsun dogum gunu olan bebislerin dogum gunleri kutlu olsun
Lokumdan seker hamuru yapmistim ya evde pek seker hamurunun yerini tutmuyo kimse yapmasin tavsiye etmiyorum hazir alin valla yogurmak ayri dert sekil verememek ayri dert
@Akaibu @yazyagmuru lokumdan ayicikda anca bu kadar oldu
Eki Görüntüle 1551010
Cok guzel canim resimli olunca cok guzel olmus ellerine saglikEki Görüntüle 1551015
Kızlar son hali bu nedersiniz oldu mu yahu
Bizimde 4. dis yeni cikti korkuyorum gelecek olan dislerden de5-6 bir galiba ust yanlar bakamiyorum ki acmiyo agzini elimle bakin diyorumisiriyo izin vermiyo
bizde alin olcer var koltukaltindan uyuyunca olcebiliyor
um
Evet canim alistim artik ben bu tur seylere ama neyseki esim beni dusundugu icin uzemiyorlar beni daha once de asure falan gondermislerdi esim yine eve getirmistiSağol canım sanırım benim sonum da aynı olacak
Sağol canım muhtemelen azad da sevmeyecek yarın sabah deneyeceğim ben de
İçmezse brn de muhallebide denerim artık
Ne ayıp ya, eşine de bravo :))
Ayyy izletme canım ya mira cadısı yine ne talimatlar veriyordur bizimkilere kim bilir :)))))
Bizimkiler hep korumali bir tanesinde yok gwcen gun gitmis elliyor aldim sandalye koydum onune oraya da takcaz artik korumaEki Görüntüle 1551117 Benim haydut pirizi keşfetti güya kapak yaptik
Keremcigin dogum gunu kutlu olsun canim nice senelere insallah ama sunu soyleyeyim seneler cabuk geciyor zor bile olsa cabuk geciyor bir bakmissin okul yasina gelmis sasiriyor insan inan bana benim ogullarim usluydu ama yine de zor gunlerim oldu buyuk oglum hep hasta oluyordu ayda bir acillerdeydik cok narindi hicbir yere gidemiyordum burnumdan geliyordu yemek yemiyordu yaramaz degildi ama yine de zordu ikincisi oldu kardes kiskancligi catismalar cok yasadim ama gecti hepsi biri 14 yasinda digeri 9 yasinda sanki o gunleri hic yasamamis gibiyim senin oglunda buyuyecek uzme kendini canim bak bir yasina geldiler bile Allah omur versin insallah Kerem de zamanla daha eziyetsiz hale gelecektir bence de bir pasta al oglunu giydir kendi aranizda resimler cekin yillar sonra insan cocuklarinin resimlerine bakmaktan cok keyif aliyor her resmin bir anisi oluyor bu zamanlarinda sunu yapiyordu boyle davraniyordu deyip gulduruyorlar yaramazlik bile olsaoğlumun doğum günüydü,hiçbişey yapmadık pasta bile kesmedik doğum günü için papyonlu gömlekli bi takım almıştım giydirmedim bile,dolapta asılı,neden böyleyiz bilmiyorum eşim de ben de mutsuz ve depresyondayız oğlumuzla
hatırlamaz ama ben unutmam sanırım :)biz biraz da kendimiz için yapıyoruz. sen daha sonra daha güzellerini yaparsın. hem büyür hatırlar. şimdi birşey hatırlamayacak. keşke sana destek olacak yükünü hafifletecek birileri olsa. bi alışverişe bir sinemaya falan gitsen.
tecrübene güveniyorum ,sen çok iyi bi annesin bence inşallah ben de üstesinden gelip oğluma yetebilirim,tekrar teşekkürlerEvet canim ya cok panik yaptim iyilesmis Allahtan
Canim bence cok guzel yapmissin sekil olarak harika hamurdan yaparsan daha da guzel olur bence
Cok guzel canim resimli olunca cok guzel olmus ellerine saglik
Bizimde 4. dis yeni cikti korkuyorum gelecek olan dislerden de
Evet canim alistim artik ben bu tur seylere ama neyseki esim beni dusundugu icin uzemiyorlar beni daha once de asure falan gondermislerdi esim yine eve getirmisti
Bizimkiler hep korumali bir tanesinde yok gwcen gun gitmis elliyor aldim sandalye koydum onune oraya da takcaz artik koruma
Keremcigin dogum gunu kutlu olsun canim nice senelere insallah ama sunu soyleyeyim seneler cabuk geciyor zor bile olsa cabuk geciyor bir bakmissin okul yasina gelmis sasiriyor insan inan bana benim ogullarim usluydu ama yine de zor gunlerim oldu buyuk oglum hep hasta oluyordu ayda bir acillerdeydik cok narindi hicbir yere gidemiyordum burnumdan geliyordu yemek yemiyordu yaramaz degildi ama yine de zordu ikincisi oldu kardes kiskancligi catismalar cok yasadim ama gecti hepsi biri 14 yasinda digeri 9 yasinda sanki o gunleri hic yasamamis gibiyim senin oglunda buyuyecek uzme kendini canim bak bir yasina geldiler bile Allah omur versin insallah Kerem de zamanla daha eziyetsiz hale gelecektir bence de bir pasta al oglunu giydir kendi aranizda resimler cekin yillar sonra insan cocuklarinin resimlerine bakmaktan cok keyif aliyor her resmin bir anisi oluyor bu zamanlarinda sunu yapiyordu boyle davraniyordu deyip gulduruyorlar yaramazlik bile olsa
Canim birakabilecegin biri varmi Keremi eger durursa bence arada bir disari cikin esinle vakit gecirin bazen bizlerde bunalima giriyoruz ama esler arasindaki gerilim ya da uzaklasma daha kotu boyle gunlerde daha yaklasilmali gerci benim esimde gecen gun cocuk konusunda kalbimi kirdi ama daha sonra ozur diledi kizima aksamlari o bakti bende o gunku is stresine verdim uzatmadim ama once anne baba mutlu olmali birlikte hareket etmeli sizin biraz yalniz kalmaya birlikte vakit gecirmeye ihtiyaciniz var anladigim kadariyla en azindan disari cikip bir yemek yiyinçok doğru şuan biz ayrı odalarda oturuyoruz ve kerem ne zaman uyusa herkes odasına çekilip yalnız kalmayı tercih ediyor,o okumak ben konuşmak istiyorum
canım bılmıyorum suprız bır hamılelıkmıydı ama eger oleyse tabı alısmak cok zor, (bızımkısı oleydı ) alıstıgınız duzen rahatlık olmuyor artık, helekı senınkıde benımkı gıbı zor bır bebek, allahtan sen evdesın ama bıde bu sekılde calıstıgını dusun dahada yıpranırdın. arkadasların dedıgı gıbı bu gunler gecıcek, en azından bır hatıra olsun gıyının edın bır pasta alın resım cektırın bugun yarın .benim eşim çok sevmese de böyle kutlama pasta süs faslını yine de ben istiyor olsam yapardı zaten evdeki kötü enerji benden yayılıyor ,böyle düşünmeye başladım artık
ya bende oraya baktım canımda paıntte oynamıyorum bende bır sorun mu nedır ?? su salak wındows 8 alısamadım bır turlu. mıllet bunu geçelı yuzyıl oldu ben hala buna alısmaya calısıyorumkeyfekeder saatlerimden indirdim iş yerinde çıktı aldım üzerine @hiraysen in dediği tülden aldım Altınıda fon kağıdı koyup bağladım
Fıstığın doğum günü kutlu olsun mutlu huzurlu sağlıklı güzel Yaşları olsun
Tesekkur ederim canim sen de cok iyi bir annesin tabi ki ustesinden gelebilirsin yillar gectikce hersey daha guzel olacak oglun arkadas olacak sana ben bazen diyorum ogluma ne cektirdin bana diye guluyor oglum bir yere giderken Eceyi bana tasitmiyor sag kolum gibi simditecrübene güveniyorum ,sen çok iyi bi annesin bence inşallah ben de üstesinden gelip oğluma yetebilirim,tekrar teşekkürler
Arkadaşların da dediği gibi düzelmeye ve düzeltmeye kendinden ve bu günden başla. Keremin doğumgünü senin de doğumun olsun yeniden. Az önce nisaelifim sormuş bana gece niye uyumadığımı, çünkü oğlum dışında eşimle de bir hayatım var benim ve doğumdan itibaren hiç ihmal etmemeye çalıştık ilişkimizi. Elbet eskisi gibi olmuyor ama bazı özel keyif anlatımızdan taviz vermedik. Bi sinemaya gidemiyoruz belki ama haftada iki gün sinema keyfi yapıyoruz evde. Hala kutu oyunlarımızı oynuyoruz fırsat oldukça. Her haftasonu kahvaltı ya da dışarda yemek yemeye çıkarız. Vs vs yani bebeği bi engel değil bi renk gibi görürseniz hayatınızda daha kolay olur herşey. Haydutlukları da elbet bi gün bitecek ben böyle teselli buluyorum :))çok doğru şuan biz ayrı odalarda oturuyoruz ve kerem ne zaman uyusa herkes odasına çekilip yalnız kalmayı tercih ediyor,o okumak ben konuşmak istiyorum
eşim benden çok etkileniyor evet,bazen dayanamayıp oğluma sesimi yükseltiğim oluyor bakıyorum yarım saat sonra eşim başlıyor "yeter mahvettim bizi off of nasıl bebeksin sen" demeye,iyi olup onu da iyileştirmeliyimUmutsuz olma canım. Hele hiç söyleme. Önce diline düşsün sonra gönlüne düşer umut. Sizin imtihanınız bu. Zaferle çıkmakta sizin elinizde. Bak bir sene olmuş hep böyle kalmaz kalamaz elbet bir gün düzelecek kerem. Ama o düzeldiğinde sizin en az zararla kalmanızda önemli.
Yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna demiyolar bence. Sen değişmeye başla eminim eşinde keremde arkandan gelecektir. Sinirliysende üzgünsende yorgunsa da gülümse gülümsemeye çalış. Ne biliyim eşine sarıl uyu ne olursa olsun. Hakediyosunuz mutlu olmayı. Hakkını ara bence
ayy yazık yaaa yapmayınn kuzuyaaaaeşim benden çok etkileniyor evet,bazen dayanamayıp oğluma sesimi yükseltiğim oluyor bakıyorum yarım saat sonra eşim başlıyor "yeter mahvettim bizi off of nasıl bebeksin sen" demeye,iyi olup onu da iyileştirmeliyim
çok teşekkürler,benim gibi olan var haklısın,inşallah normalleşiriz biz deDogum gunu kutlu olsun canim keremin insallah biraz olsun durulur s iz de rahat edersiniz bebegin yorucu seni de yoruyo hemnyipraniyo sinirler ondan boyle ruh hali icindesin bizim akrabanin oglu vardi ayni dedigin gibi kadin resmen bitmis bi vaziyetteydi yani hatta olse kurtalsam bile diyodu cocuk gece gunduz aglardi uykusu bile yoktubtaki aglamaktan yorgun bitip nerde sizar oraya uyurdu ya koridor da bile halinin ustunde uyumuslu var kadinin cocukla kaldirsa uyaniyo zaten bi iki saat uyku zaten bebe yasina girdigi gun melek oldu diyolar ha halen biraz zipirligi var ama o bir sene resmen kabustu insallah kerem de artik duzene girer canim cok zor hem senin hem esin acisindan
Bizde kızıyoruz bizde sesimizi yükseltiyoruz zaman zaman. İnsanız yıpranıyoruz. Ama hissediyodur o da sizin söylediklerinizi anlamıyosa bileeşim benden çok etkileniyor evet,bazen dayanamayıp oğluma sesimi yükseltiğim oluyor bakıyorum yarım saat sonra eşim başlıyor "yeter mahvettim bizi off of nasıl bebeksin sen" demeye,iyi olup onu da iyileştirmeliyim
Eşim bazen 11 gibi gelir eve işten o zaman bile en az yarım saat otururuz mutlaka bizde. Mutfaktan cipsi kim getirecek. Kim mısır patlatacak diye pişti tavla falan oynarız. Hatta kim su getirecek. Bu gece kim kime sarılacak diye saçma sapan şeyler çıkartıyoruz. Bu ufak tefek şeyleri yapmasak boğulurdum heralde. Eğlenmeye gideyosak. Elimizdekilerle eğlenmenin bir yolunu bulmamız lazım. Anne baba olduktan sonra eş olmayı sevgili olmayı ikinci plana itiyoruz ama itmemeliyiz dediğin gibi..Arkadaşların da dediği gibi düzelmeye ve düzeltmeye kendinden ve bu günden başla. Keremin doğumgünü senin de doğumun olsun yeniden. Az önce nisaelifim sormuş bana gece niye uyumadığımı, çünkü oğlum dışında eşimle de bir hayatım var benim ve doğumdan itibaren hiç ihmal etmemeye çalıştık ilişkimizi. Elbet eskisi gibi olmuyor ama bazı özel keyif anlatımızdan taviz vermedik. Bi sinemaya gidemiyoruz belki ama haftada iki gün sinema keyfi yapıyoruz evde. Hala kutu oyunlarımızı oynuyoruz fırsat oldukça. Her haftasonu kahvaltı ya da dışarda yemek yemeye çıkarız. Vs vs yani bebeği bi engel değil bi renk gibi görürseniz hayatınızda daha kolay olur herşey. Haydutlukları da elbet bi gün bitecek ben böyle teselli buluyorum :))
Keremin doğum günü kutlu olsun annesi.n
böyle düşündüğün için teşekkür ederim gerçekten
Canım kızma ama ben çok üzüldüm keremeeşim benden çok etkileniyor evet,bazen dayanamayıp oğluma sesimi yükseltiğim oluyor bakıyorum yarım saat sonra eşim başlıyor "yeter mahvettim bizi off of nasıl bebeksin sen" demeye,iyi olup onu da iyileştirmeliyim
ayyyhh cok gecmıs olsun canım....ayhh nasıl korkmusturr yavrummm..Kızlar ben bugün çok korktum, ben Abimin Odasında valizimizi toparlıyordum Gökçe de sürekli karşı odaya kaçıp annemin valizine gidiyordu. Bi iki kez aldım Yanıma ama geri gitti bende bıraktım. Sonra bi gürültü geldi Gökçe kapıyı kapamış ve kapının arkasında duran ütü Masası Kızımın üstüne düşmüş. Yazarken bile tuaf oldum. Nasıl ağladı anlatamam ikimizde çok korktukhafif bişeyde değil ki. Başı altındaydı bide. Yavrum benim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?