2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@pilise @oslew valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama yalnız olmadığımı bilmem güzel. Benim çevremde böylesi yok ya ben iyice bunalıma gitmiştim.
bizde ayniyiz ayaklarimin alti sizliyor isten 3de geliyorum o saatten bu yana sokakta geziuoruz bisikletiyle durunca agliyor yere inmeye calisiyor knekler falan var onlari izliyor kisa sure sonra devam evde de duz duvara tirmanir oldu bide ustune bisi yiyor t cinnetligim suan

Benim sıpa daha sakin ama yinede uslu sayılmaz. Oturma odasındaki tv ünitesinin çekmecelerini boşalttım gökçenin oyuncaklarıyla doldurdum.
Mutfaktaki alt çekmeceler şansıma büyük ve derin temcereler için olan çekmecelerden. Açıyo ama içind ulaşamıyo. O yüzden bıktı onlardan.
Arada bir yoklamanın dışında yanaşmıyo. Salonda konsolun dolaplarıda mıknatıslı bastırılıp açılanlardan güçlü ve tam yerine bastırması lazım. Onuda yapamadığı için ordanda yırtıyorum. Evde onun için tehlikeli olabilecek bi tek tv var onuda üniteye monte ettircem.
Mutfak balkonunun kapısını 15 cm kadar açabilmek için kilitler alcam. Mutfakta cam yok mecbur almam gerekiyo. Basamak olduğu içinde tehlikeli. Tüm oyuncaklarımız tüm gün ortada. Bi biriyle oynar atar bi biriyle. Gırgır süpürge evdeki tesbihler tahta kaşıklar çoraplar kremler ne varsa oyuncak yapıyoruz. Bu aralar tesbihlere takmış durumda. Alıp alıp boynuna geçiriyo çıkartıyo bileğine takıyo. Böyle takıldığı bişeyle 15-20 dk hiç dokunmazsam sıkılana kadar oynar. Bende o zamanlar işimi hallederim kkya girerim. Ama böyle oyuncağa falan takılmadıysa yandım. Sürekli bişeyler aöylicem güldürxem gezdircem ancak öyle durur. Saçlarımı yolar. Ben ki saçımı hiç bağlamazdım. Arkadaşlarım sana saçını bağlatacak güç gökçeymii meğerse diyolar.
Yinede durabildiği zamanlar var nispeten daha şanslıyım sanırım..

Bir kurtlu da bende var2 dk durmuyo bir yerde koltuga ckyo bugun tv unitesine ckmaya calisyodu kiznca durdu.kapiyi acik gormesn yirtiniyo disari cikmak icin.kapicinin arkasina bile agliyo:)))bi de emrenin yeni huyu yerleri yalamak:)))ay nerden ogrendi onu bilmiyorum.disari cikmak ve eve birinin gelmesi tam iskence burnumdan geliyo valla.bu aralar yarazliklari yuzunden fazla bagrmaya basladim sanki cok pisman oluyorm kizinca ama napym tutamiyormki kendmi

Allah kolaylık versin.Bizimde sahil 10 dk yürüme yolu, giderken arabada güle oynaya gidiyor dönerken arabasına binmiyor kucakta geliyor. Her seferinde böyle.

Küçük odadaki koltuklarımı televizyon sehbamı verdim oda bomboş kaldı. Arda enerjisini rahat rahat harcasın dedim Aklımda deli fikiler var yerleri ve duvarları yumuşak birşeyle kaplatmak istiyorum. Henüz bunu kimseye söylemedim kafayı yediğimi düşünecekler diye.

Benimki de öyle ..geçen inanmayacaksınız ama saçlarımı 1 hafta yıkayamadım ..eşim de yoktu iş dolayısıyla..duşa girip girip çıkıyorumgündüz 15 dakika ancak uyuyor..gecede uyuyunca 11 12 de benimde pilim bitiyor ancak yatıyorum..artık yürüyor herşeyi atmalar karıştırmalar.. Oyuncaklara hiç bakmıyor..ben ancak dışarı çıkınca rahatlıyorum.arabadında oturuyor biraz diye..işim olmasa parktan gelmicemyalnız değilsin yalnız değiliz

A apriori11 valla mirada son zamanlarda öyle annem bütün gün gözümü ayıramıyorum diyo haftasonu eşimle ben pert zaten eskisi fotoğraf bile çekemiyorum yahu ki miranın en sevdiği aktivitedir oyun gibi sever ama yok bu ara sadece oda oda Emeklesin çekmece dolap karıştırsın üstüne yemiyo ve uyumuyo

Benimde aynı fikrim var hatta bu hafta uygulamaya geçiyoruz. Gökçeye oda takımı almamıştık. Park yatağıyla bizim odada eşyalarıda bizim dolapta. Oturma odasında oyuncak görmekten bunaldım artık. çocuk odası bomboş duruyo. Çamaşır asıp ütü yapıyorum sadece. Oraya şu spor salonlarında ana okullarında olan puzzle şeklindeki yer minderleri var ya onlardan alıcam. Darbe emme özelliği olduğun için düşsede canı çok yanmaz. Temizliğide koalymış. Tüm oyuncaklarını yığcam oraya. Bi köşeye top havuzunu koyarım bi köşeye diğerleri küçük koltuğu var o yere minderler atarım. Oyuncakları için raflı bi dolap alcam ikeadan. Onu artık bi iki ay sonra anca alırız. Oyun odası olacak ora.
14 m2 oda biraz büyük yeri tamamen kaplamak 500 lira tutacak taksitle alıcaz artık. Halı alsak onada epey veriliyo zaten. Dedesi ben alayım demişti eğer o verirse. Tam süper olacak bakalım :/

Canım tamamlandığında fotosunu koyabilir misin? Nasıl birşey olacak çok merak ediyorum.

Valla be yalan söyliim kızlar durumunuza çok sevindim yalnız değilmişim yer yalama bi dönem bizde de oldu o dönem sirke karbonatla siliyordum yerleri en azından gıda yalasın diye :) stanki benim de aynı fikrim vardı tüm eşyaları çöpe atıp evi silikonla kaplayasım var

stanki instagramda seni etiketlediğim bi yazı var akademisyenannenin fırsat bulursan oku aslında haklı bi yaklaşım

Kizlar esimin teyzesinin oglunun pazar gunu sunneti varmis İstanbul da otiruyor bu aksam aradi davet etti esimde gidelim dedi kesin olmamakla birlikte hafta sonu İstanbul a gidebiliriz

doktoru yazmayı unuttum bu ay doktor amcasının öyküyü sevesi vardı ama öykünün sevilesi yoktu adamın kucağına gidince ağlamaya başladı bütün muayene boyunca ağladı kilo 8750 boy 76 cm 2 ayda 600 gr almışız zorlamadan herşeyi yedir dedi 15 gün soonra tarttırcam tekrar ayda 600 gr alması lazımmış 2 ayda 600 gr aldı bizimki zaten 500 gr da eksiğimiz vardı boyu da kısa gibi geldi bana minyon olcak sanırım babasına çekmemiş düdük anasına düdük teyzesine düdük halasına çekmiş :) süt günde 1 bardak içsin dedi sulandırayımmı dedim gerek yok dedi mamayı bırakırım diye düşünüyodum devam et dedi bi toparlansınmış hiç niyeti yok ya 2 ay sonra menenjit aşısı olcak ayın 18inde de 1 yaş aşılarımız var bizden haberler böleee

stanki instagramda seni etiketlediğim bi yazı var akademisyenannenin fırsat bulursan oku aslında haklı bi yaklaşım
Okudum canım, ahh keşke rahat bir insan olsaydım, yazmış ya kırılacak diye korkmayın diye ben eline kırılacak birşey aldığında onun yere düşüp sekip ona geleceğinden korkan biriyim, :S Hep bir adım sonrasını düşünüp neler olabileceğini analiz ederek düşünüyorum. Bu banada zarar veriyor aslında.

@pilise @oslew valla sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama yalnız olmadığımı bilmem güzel. Benim çevremde böylesi yok ya ben iyice bunalıma gitmiştim.
Canım gökçede azdı resmen. Ölüyorum yorgunluktan. Bi saniye durmuyor benden başkasında ağlıyo. Paçama yapışıyor bırakmıyor. Allahtan bakıcıda duruyo. Hele birde beni yemek yerken Görsün kesinlikle yedirmez o yemeği bana. Akşam yemekleri haram oldu bana. 47 kiloya düştüm

bende yemekleri hizli hizli yuyorum cay keyfi uapamiyorum ama zayiglama adina tik yok:)

Canım teşbih verme eline. Allah korusun kopar Boğazına Kaçar. Ben çok korkarım tesbihten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…