Masallah Can aCanım artık ayda 600 gr alamazlar geçen ay can 200 gr almıştı hatta ondan önceki ay 100gr verdi. Doktor bundan sonra pek almaz çok hareketli dedi. Zaten çok uzun zamandır 600 gr almıyor. Bu arada oğlum yürümeye başladı
Cok guzel olmus kurabiyeler canim ellerine saglikKurabiyelerimiz hazır kızlar:) Az kaldı daha bir sürü iş varEki Görüntüle 1553726
Teşekkür ederim canım, keyifli işmiş:)Cok guzel olmus kurabiyeler canim ellerine saglik
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
ben mi yanlis anladim acaba cok huysuzlandi neyse tarttirip aricam zaten o zaman ne dicek gorcez bakalimCanım artık ayda 600 gr alamazlar geçen ay can 200 gr almıştı hatta ondan önceki ay 100gr verdi. Doktor bundan sonra pek almaz çok hareketli dedi. Zaten çok uzun zamandır 600 gr almıyor. Bu arada oğlum yürümeye başladı
canım oyalayacak bişeyler bulmam lçazım yoksa durmuyo hiç. Mecbur veriyorumCanım teşbih verme eline. Allah korusun kopar Boğazına Kaçar. Ben çok korkarım tesbihten.
maşallah ne ince düşünceliymişYarin Ecenin asilarini gecikmeli olarak yaptircam iyilesti artik bugun de gorumcem aradi yarin bana geleceklermis Ecenin asisi var persembe gelin dedim tamam dedi ama ben bir hamur isi yapip getircem dedi zahmet olur bosver dedim olsun senin kucuk cocugun var dedi sen yanina bir kek bir salata turu birsey yapardin dedi sagolsun vallahi biraz isimi hafifletti buyuk gorumcem iyidir ince dusunur ama geri kalaninda zerre kadar incelik yoktur
çok güzel olmuşlar canım. Kelebekli kutuda tatlıymış. Hallolur herşey:)Kızlar hediyelikleride hazırladım nihayet yarın kürdan tabak peçetelik onları ayarlıcam bakalım Perşembe dolma Sarıcam cuma izin alıp Kuaför kıyafet işlerini halletmem lazım bide renkli irmik topu yapıcam diğer ikramlıklar annemde Cumartesi işyerinden iki arkadaşım gelicek süslemeye Yardıma erkenden umarım herşey planladığım gibi olur
ohh maşallah bunlarda çok güzel :)Kurabiyelerimiz hazır kızlar:) Az kaldı daha bir sürü iş varEki Görüntüle 1553726
Maşallah yakışıklıya :) her hali tatlıKızlar slm.. Geçmişi hiiiç okuyamadım umarım herkes iyidir. Bizimde ctesi için hazırlıklarımız başladı. Konseptimiz korsan ama arene korsanla ilgili ne taktıysak ağladı. Ağlamadan 1 dakika önce ki pozunu yakalayabildik mecburen herşeyde onu kullanıcaz.. Hatta şöyle;
Eki Görüntüle 1553789 Eki Görüntüle 1553790
elinize sağlııklkBu da yine konseptimize uygun 1 şeklimiz...
Eki Görüntüle 1553791
canım oyalayacak bişeyler bulmam lçazım yoksa durmuyo hiç. Mecbur veriyorumCanım teşbih verme eline. Allah korusun kopar Boğazına Kaçar. Ben çok korkarım tesbihten.
maşallah ne ince düşünceliymişYarin Ecenin asilarini gecikmeli olarak yaptircam iyilesti artik bugun de gorumcem aradi yarin bana geleceklermis Ecenin asisi var persembe gelin dedim tamam dedi ama ben bir hamur isi yapip getircem dedi zahmet olur bosver dedim olsun senin kucuk cocugun var dedi sen yanina bir kek bir salata turu birsey yapardin dedi sagolsun vallahi biraz isimi hafifletti buyuk gorumcem iyidir ince dusunur ama geri kalaninda zerre kadar incelik yoktur
çok güzel olmuşlar canım. Kelebekli kutuda tatlıymış. Hallolur herşey:)Kızlar hediyelikleride hazırladım nihayet yarın kürdan tabak peçetelik onları ayarlıcam bakalım Perşembe dolma Sarıcam cuma izin alıp Kuaför kıyafet işlerini halletmem lazım bide renkli irmik topu yapıcam diğer ikramlıklar annemde Cumartesi işyerinden iki arkadaşım gelicek süslemeye Yardıma erkenden umarım herşey planladığım gibi olur
ohh maşallah bunlarda çok güzel :)Kurabiyelerimiz hazır kızlar:) Az kaldı daha bir sürü iş varEki Görüntüle 1553726
Maşallah yakışıklıya :) her hali tatlıKızlar slm.. Geçmişi hiiiç okuyamadım umarım herkes iyidir. Bizimde ctesi için hazırlıklarımız başladı. Konseptimiz korsan ama arene korsanla ilgili ne taktıysak ağladı. Ağlamadan 1 dakika önce ki pozunu yakalayabildik mecburen herşeyde onu kullanıcaz.. Hatta şöyle;
Eki Görüntüle 1553789 Eki Görüntüle 1553790
elinize sağlııklkBu da yine konseptimize uygun 1 şeklimiz...
Eki Görüntüle 1553791
Bizimde pazar doğum günümüz var bende bi kaç çeşit hamur isi yapıcam 30 kişiye yakın oluyoruz.eltimi gorumcemi kardesimi falan arayip davet ettim dün. Gorumcem o kadar insana nası yetistirceksin hamur işini diyo ama bi çeşit de ben yapiyim demiyo eltim zaten öyle bişey düşünmesi imkansız bi kardeşim abla bi çeşit de ben yapiyim dedi.bizimkilerde odun yani canım. Ben artık bugünden börek kek yapıp buzluga atmaya baslıycam pazara kadar anca yetişir zaten. Sanada kolay gelsin.Yarin Ecenin asilarini gecikmeli olarak yaptircam iyilesti artik bugun de gorumcem aradi yarin bana geleceklermis Ecenin asisi var persembe gelin dedim tamam dedi ama ben bir hamur isi yapip getircem dedi zahmet olur bosver dedim olsun senin kucuk cocugun var dedi sen yanina bir kek bir salata turu birsey yapardin dedi sagolsun vallahi biraz isimi hafifletti buyuk gorumcem iyidir ince dusunur ama geri kalaninda zerre kadar incelik yoktur
Çok güzel görünüyo lar canım eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?