2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben mi yanlis anladim acaba cok huysuzlandi neyse tarttirip aricam zaten o zaman ne dicek gorcez bakalim

Kızlar slm.. Geçmişi hiiiç okuyamadım umarım herkes iyidir. Bizimde ctesi için hazırlıklarımız başladı. Konseptimiz korsan ama arene korsanla ilgili ne taktıysak ağladı. Ağlamadan 1 dakika önce ki pozunu yakalayabildik mecburen herşeyde onu

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım teşbih verme eline. Allah korusun kopar Boğazına Kaçar. Ben çok korkarım tesbihten.
canım oyalayacak bişeyler bulmam lçazım yoksa durmuyo hiç. Mecbur veriyorum ama ayrılmıyorum hiç yanından koparır falan diye. Ben önüne leğenle nohut fasülye mercimek falanda koyuyorum. Elini kolunu daldırıp oynamsk hoşuna gidiyo. Ama gözümü dikiyorum ağzına burnuna sokmasın dşye. Sokacak gibi olduğunda hayıırr diyorum bırakıyo hemen

maşallah ne ince düşünceliymiş

çok güzel olmuşlar canım. Kelebekli kutuda tatlıymış. Hallolur herşey:)

Kurabiyelerimiz hazır kızlar:) Az kaldı daha bir sürü iş varEki Görüntüle 1553726
ohh maşallah bunlarda çok güzel :)

Maşallah yakışıklıya :) her hali tatlı
Bu da yine konseptimize uygun 1 şeklimiz...

Eki Görüntüle 1553791
elinize sağlııklk

Canım teşbih verme eline. Allah korusun kopar Boğazına Kaçar. Ben çok korkarım tesbihten.
canım oyalayacak bişeyler bulmam lçazım yoksa durmuyo hiç. Mecbur veriyorum ama ayrılmıyorum hiç yanından koparır falan diye. Ben önüne leğenle nohut fasülye mercimek falanda koyuyorum. Elini kolunu daldırıp oynamsk hoşuna gidiyo. Ama gözümü dikiyorum ağzına burnuna sokmasın dşye. Sokacak gibi olduğunda hayıırr diyorum bırakıyo hemen

maşallah ne ince düşünceliymiş

çok güzel olmuşlar canım. Kelebekli kutuda tatlıymış. Hallolur herşey:)

Kurabiyelerimiz hazır kızlar:) Az kaldı daha bir sürü iş varEki Görüntüle 1553726
ohh maşallah bunlarda çok güzel :)

Maşallah yakışıklıya :) her hali tatlı
Bu da yine konseptimize uygun 1 şeklimiz...

Eki Görüntüle 1553791
elinize sağlııklk

Foto nasil yukleniyor ben dosya yukle dosya sec diyorum bekle bekle yuklenmiyor nasil olcak bu is

Bugünün gunaydinida benden gunaydin hanimlar bugün asimiz var 8 bucukta hastanede olucaz sanirim yine 1 e kadar inşallah bu alerji gecerde bizide gozlem altinda tutmazlar uykusu geliyor uyuyamiyor acikiyor yemiyor emzirme odasi kalabalik ee hastane herkes hasta hastalik kapacak diye korkuyorum aglaya aglaya ortaligi yikiyo kuzum bakalim bugün neler yasicaz

Bu arada dogum günümüz aile icindeydi ama cok guzel oldu kizimin elini pastaya daldirmaya calistilar ama kibarcik kizim iki parmagiyla tutar gibi yapip elini cekti :)) bu arada dün bizde iki üç adim attik sanirim yakinda yururuz

Bizimde pazar doğum günümüz var bende bi kaç çeşit hamur isi yapıcam 30 kişiye yakın oluyoruz.eltimi gorumcemi kardesimi falan arayip davet ettim dün. Gorumcem o kadar insana nası yetistirceksin hamur işini diyo ama bi çeşit de ben yapiyim demiyo eltim zaten öyle bişey düşünmesi imkansız bi kardeşim abla bi çeşit de ben yapiyim dedi.bizimkilerde odun yani canım. Ben artık bugünden börek kek yapıp buzluga atmaya baslıycam pazara kadar anca yetişir zaten. Sanada kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…