Masallah canim Oyku ye benim kizim kilo almamisti hic 600 gr iyi bence bizim dr da sutu sulandirmadan verebilirsin dedi ama ben alisana kadar sulandirmayi dusunuyorum git gide su miktarini azaltip sutu artiririm diye dusunuyorum ishali bugun bitti o yuzden denemedim henuz hafta sonuna denerim sutu diye dusunuyorumdoktoru yazmayı unuttum bu ay doktor amcasının öyküyü sevesi vardı ama öykünün sevilesi yoktu adamın kucağına gidince ağlamaya başladı bütün muayene boyunca ağladı kilo 8750 boy 76 cm 2 ayda 600 gr almışız zorlamadan herşeyi yedir dedi 15 gün soonra tarttırcam tekrar ayda 600 gr alması lazımmış 2 ayda 600 gr aldı bizimki zaten 500 gr da eksiğimiz vardı boyu da kısa gibi geldi bana minyon olcak sanırım babasına çekmemiş düdük anasına düdük teyzesine düdük halasına çekmiş :) süt günde 1 bardak içsin dedi sulandırayımmı dedim gerek yok dedi mamayı bırakırım diye düşünüyodum devam et dedi bi toparlansınmış hiç niyeti yok ya 2 ay sonra menenjit aşısı olcak ayın 18inde de 1 yaş aşılarımız var bizden haberler böleee
Masallah Umut a Ece de artik uyurken eskisi kadar direnmiyor buyuyorlar artik canimayy çok mutluyum artik umut kendi kendine uyuyor once saatlerce ugtasirdim simdi emip arkasini dönüp yatiyor tani bemde yaninda uzaniyorum pis pis yapiyorum buda büyük birasama:)
buyuseler super olacak ama buna sukurMasallah Umut a Ece de artik uyurken eskisi kadar direnmiyor buyuyorlar artik canim
Valla be yalan söyliim kızlar durumunuza çok sevindim yalnız değilmişimyer yalama bi dönem bizde de oldu o dönem sirke karbonatla siliyordum yerleri en azından gıda yalasın diye :) stanki benim de aynı fikrim vardı tüm eşyaları çöpe atıp evi silikonla kaplayasım var
bizim doğum gününede gelsenize :))Kizlar esimin teyzesinin oglunun pazar gunu sunneti varmis İstanbul da otiruyor bu aksam aradi davet etti esimde gidelim dedi kesin olmamakla birlikte hafta sonu İstanbul a gidebiliriz
Öyküşe maşallah bence kilo alımı gayet ii bu aylarda 250-300 gr diye biliyorum ben sizin doktr tombik istiyo heraldedoktoru yazmayı unuttum bu ay doktor amcasının öyküyü sevesi vardı ama öykünün sevilesi yoktu adamın kucağına gidince ağlamaya başladı bütün muayene boyunca ağladı kilo 8750 boy 76 cm 2 ayda 600 gr almışız zorlamadan herşeyi yedir dedi 15 gün soonra tarttırcam tekrar ayda 600 gr alması lazımmış 2 ayda 600 gr aldı bizimki zaten 500 gr da eksiğimiz vardı boyu da kısa gibi geldi bana minyon olcak sanırım babasına çekmemiş düdük anasına düdük teyzesine düdük halasına çekmiş :) süt günde 1 bardak içsin dedi sulandırayımmı dedim gerek yok dedi mamayı bırakırım diye düşünüyodum devam et dedi bi toparlansınmış hiç niyeti yok ya 2 ay sonra menenjit aşısı olcak ayın 18inde de 1 yaş aşılarımız var bizden haberler böleee
Aslinda en guzel en sevimli zamanlari biraz zor amabuyuseler super olacak ama buna sukur
Aa evet Miranin dogum gunune denk geliyor ben İstanbul u hic bilmiyorum keske oyle bir sansim olsa da gelsem Miracigimin dogum gunune:)bizim doğum gününede gelsenize :))
Öyküşe maşallah bence kilo alımı gayet ii bu aylarda 250-300 gr diye biliyorum ben sizin doktr tombik istiyo heralde
Ah ne güzel olurdu yaaAa evet Miranin dogum gunune denk geliyor ben İstanbul u hic bilmiyorum keske oyle bir sansim olsa da gelsem Miracigimin dogum gunune:)
En azından bi kişinin bile böyle olması güzel canım eşiminde halası biraz patavatsızdır ama anlayışlıdır rahatça söylerim şu gün gel yada böyle yapalım diye yeri ayrıdır bendEYarin Ecenin asilarini gecikmeli olarak yaptircam iyilesti artik bugun de gorumcem aradi yarin bana geleceklermis Ecenin asisi var persembe gelin dedim tamam dedi ama ben bir hamur isi yapip getircem dedi zahmet olur bosver dedim olsun senin kucuk cocugun var dedi sen yanina bir kek bir salata turu birsey yapardin dedi sagolsun vallahi biraz isimi hafifletti buyuk gorumcem iyidir ince dusunur ama geri kalaninda zerre kadar incelik yoktur
Hediyeler cok hos gorunuyor canim insallah Mira kizin dogum gunu gonlunce olur:))Kızlar hediyelikleride hazırladım nihayet yarın kürdan tabak peçetelik onları ayarlıcam bakalım Perşembe dolma Sarıcam cuma izin alıp Kuaför kıyafet işlerini halletmem lazım bide renkli irmik topu yapıcam diğer ikramlıklar annemde Cumartesi işyerinden iki arkadaşım gelicek süslemeye Yardıma erkenden umarım herşey planladığım gibi olur
Aynen canim bir de en sessiz olan gorumcem hic karismaz lafa falan ben de digerlerinden ayri tutarim onuEn azından bi kişinin bile böyle olması güzel canım eşiminde halası biraz patavatsızdır ama anlayışlıdır rahatça söylerim şu gün gel yada böyle yapalım diye yeri ayrıdır bendE
sağol canım inşallahHediyeler cok hos gorunuyor canim insallah Mira kizin dogum gunu gonlunce olur:))
Sağol canım benimkiler biraz hazır şeyleri geçirme kaplama bide tabi çıktı olduğu için kolay oldu en zorlandığım kelebekli bi hediyeydi onuda tam çıkarken buldum çok istediğim gibi olmasada konsepte uygun oldu :)) ama şu telaşeler bitsin kurabiye pasta fln denicem çok heveslendim@minnakkartal canm cok guzeller beceremem dyodun ama sen de hamaratmissin yahu
Canım artık ayda 600 gr alamazlar geçen ay can 200 gr almıştı hatta ondan önceki ay 100gr verdi. Doktor bundan sonra pek almaz çok hareketli dedi. Zaten çok uzun zamandır 600 gr almıyor. Bu arada oğlum yürümeye başladıdoktoru yazmayı unuttum bu ay doktor amcasının öyküyü sevesi vardı ama öykünün sevilesi yoktu adamın kucağına gidince ağlamaya başladı bütün muayene boyunca ağladı kilo 8750 boy 76 cm 2 ayda 600 gr almışız zorlamadan herşeyi yedir dedi 15 gün soonra tarttırcam tekrar ayda 600 gr alması lazımmış 2 ayda 600 gr aldı bizimki zaten 500 gr da eksiğimiz vardı boyu da kısa gibi geldi bana minyon olcak sanırım babasına çekmemiş düdük anasına düdük teyzesine düdük halasına çekmiş :) süt günde 1 bardak içsin dedi sulandırayımmı dedim gerek yok dedi mamayı bırakırım diye düşünüyodum devam et dedi bi toparlansınmış hiç niyeti yok ya 2 ay sonra menenjit aşısı olcak ayın 18inde de 1 yaş aşılarımız var bizden haberler böleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?