tesekkur ederiz teyzesi@oslew doğum günü kutlu olsun öykünün:)
Asabi hatunmaşallah azada :)
Bende almayı düşünüyodum bundan. Gökçede kuleleri üst üste iç içe koyuyo tek tek deniyo. Sıralama şaşınca oturmuyo yerine sinirleniyo bozuyo
Onun tombiş yanaklarını yesinler. Çok tatlı maşallahEki Görüntüle 1555093 Eki Görüntüle 1555094 Selam kızlar uzun bir aradan sonra sizlere merhaba demek için uğradım. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. DDoğum günleri kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrulariniza. Elif ada 6 haziran da yaşını doldurdu kutlama yapmadık inşallah seneye artık sadece resimlerini çektim kızımın. Allerji lerimiz devam ediyor diyetimiz iki ay sonra bozulacak umarım geçmiş olur.asilarimizi olduk kilomuz 9850 boyumuz 74,5 cm.malum süt ürünleri alamadığı için boy fazla uzamadi diyet mama biraz kilo aldırdı. ek gıda çok çok az yiyor iştah yerlerde surunuyor reklamsiz ağız hiç açılmıyor. huysuzluk,ağlama krizleri ve yaramazlık devam ediyor. Bir kaç gündür yürüyor. Bu arada iki ay sonra görevde yükselme sınavı var uykusuz. yorgun ve elif ada ile nasıl hazirlanacagim bilmiyorum bizden haberler böyle hepinizi seviyorum çok özledim sizleri umarım aktif yzabilecegim günler olur.
Sahi bizimkide ikizler. Çok anlamam burçlardan ama. Elinden bişeyi aldığımda falan kızıyo sinirleniyo hemen. Yasakladım herkese eğer çocuğun canını yakacak onun için zararlı bişey değilse elindekileri almasınlar diye. İnatlamaya başlıyo herşeyde bi süre sonra. Bu gün doktor bile dedi pek inatçı küçük hanım diye. Törpüleyebilirim inşallah biraz. Yoksa işim işAsabi hatunbizimki tipik bir ikizler olarak sinirlenmekten çok sıkılıp fırlatıyor :))
Maşallah canım kg de boy da iyi, sağlıkla beslenir yakında inşallahEki Görüntüle 1555093 Eki Görüntüle 1555094 Selam kızlar uzun bir aradan sonra sizlere merhaba demek için uğradım. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. DDoğum günleri kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrulariniza. Elif ada 6 haziran da yaşını doldurdu kutlama yapmadık inşallah seneye artık sadece resimlerini çektim kızımın. Allerji lerimiz devam ediyor diyetimiz iki ay sonra bozulacak umarım geçmiş olur.asilarimizi olduk kilomuz 9850 boyumuz 74,5 cm.malum süt ürünleri alamadığı için boy fazla uzamadi diyet mama biraz kilo aldırdı. ek gıda çok çok az yiyor iştah yerlerde surunuyor reklamsiz ağız hiç açılmıyor. huysuzluk,ağlama krizleri ve yaramazlık devam ediyor. Bir kaç gündür yürüyor. Bu arada iki ay sonra görevde yükselme sınavı var uykusuz. yorgun ve elif ada ile nasıl hazirlanacagim bilmiyorum bizden haberler böyle hepinizi seviyorum çok özledim sizleri umarım aktif yzabilecegim günler olur.
selam canım doğum günü kutlu olsun kuzunun Ne ii ettin yazarak foto paylaşarak çok tatlı maşallah boyuda kilosuda ii maşallah umarım herşey yoluna girer yakın zamandaEki Görüntüle 1555093 Eki Görüntüle 1555094 Selam kızlar uzun bir aradan sonra sizlere merhaba demek için uğradım. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. DDoğum günleri kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrulariniza. Elif ada 6 haziran da yaşını doldurdu kutlama yapmadık inşallah seneye artık sadece resimlerini çektim kızımın. Allerji lerimiz devam ediyor diyetimiz iki ay sonra bozulacak umarım geçmiş olur.asilarimizi olduk kilomuz 9850 boyumuz 74,5 cm.malum süt ürünleri alamadığı için boy fazla uzamadi diyet mama biraz kilo aldırdı. ek gıda çok çok az yiyor iştah yerlerde surunuyor reklamsiz ağız hiç açılmıyor. huysuzluk,ağlama krizleri ve yaramazlık devam ediyor. Bir kaç gündür yürüyor. Bu arada iki ay sonra görevde yükselme sınavı var uykusuz. yorgun ve elif ada ile nasıl hazirlanacagim bilmiyorum bizden haberler böyle hepinizi seviyorum çok özledim sizleri umarım aktif yzabilecegim günler olur.
Bir daa çocuk yapacak olsam Haziran'a denk getirmem o dereceOnun tombiş yanaklarını yesinler. Çok tatlı maşallahbenim meleğimde 6 haziran doğumlu. Hayırlı uzun ömrü olur inşallah.
İnşallah alerjileride geçmiştir. Bu aralar haziran bebişleri toplu olarak huysuz iştahsız ve aşırı hareketliler. Allah hepimize güç kuvvet versin :)
Sınavda başarılar dilerim
Canım eğer hava güzelse ben akşam 1 saat kadar mutlaka çıkarıyorum. Yürütüyorum falan. Evdede durmuyo ama dılarıda oksijen aldığından sanırım daha kolay uykuya dalıyo en ufak sese kıpırdanan çocuk daha derin uyuyo.Bugün nili kendimce yürüttüm çok dışarda..amacım erkenden uyumasını sağlamaktı..bakalım uyudu ama..eğer uyanmazda gece uykusuna geçerse yuppi yuppi zıplayacağım havaya
Ben bi daha yapmayı bile düşünmüyorum. Senin yine iyiymişselam canım doğum günü kutlu olsun kuzunun Ne ii ettin yazarak foto paylaşarak çok tatlı maşallah boyuda kilosuda ii maşallah umarım herşey yoluna girer yakın zamanda
Bir daa çocuk yapacak olsam Haziran'a denk getirmem o derece
Doğum günü kutlu olsun Öykü hanımın :)teyzeleeerrrrr bizimde 1 yasimiz var artiiikkkkkk :):)
gecen sene bugun bu saatlerde 40+2 de kontrole gittik benim tansiyon tavan öykünün gelmeye niyeti yo. doktor hic beklemeye gerek yok bugun alalim dedi saat 1 de yatis yaptik hic beklemiyoruz herkes saskin 16.13 te dunyaya firtladi bidik yaramazligi ordan belliydi hemen yuzunu cizdi cok sukur saglikli ve kuduruk bi cimcimem var allah saglikli uzun omurler nasip etsin butun bebelere :)
Bende güzel havalarda hep çıkarıyorum..hatta ev işlerini ve yemeği yapan olsa içeri gşrmeyeceğim..hep bebek arabasıyla gidiyoduk bugün arabasız çıkardımiyice yorulsun diye..epey dolandık elinden tuta tuta..aslında bende çok yoruldum onun peşinde..inş uyanmaz gece emme seanslarına kadarCanım eğer hava güzelse ben akşam 1 saat kadar mutlaka çıkarıyorum. Yürütüyorum falan. Evdede durmuyo ama dılarıda oksijen aldığından sanırım daha kolay uykuya dalıyo en ufak sese kıpırdanan çocuk daha derin uyuyo.
İnşallah nilde uyur epeyce sende dinlenirsin
öyleydi canım ya ama rüya gibi o zamanlar artık :) burdaki bebişlere özendi heralde:)) birde ilk dişimizi çıkardıl belkide onun etkisi. Öyle ki 2 ayda 100 gr aldı sadeceOTE="Akaibu, post: 41352601, member: 671571"]
Teşekkür ederim canım hayırdır gökçe istahliydi diye hatırlıyorum umarım düzelir.
İnşallah teyzesi. azad bey nasıl yuruyordur sanırım yaramazmi hala.[/QUOTE]UOTE="apriori11, post: 41352659, member: 640531"]Maşallah canım kg de boy da iyi, sağlıkla beslenir yakında inşallah
Onemli olan sağlık canım boşver kiloya takilma benim kız altı aydan onuncu aya kadar almadı son iki aydır toplam 650 gr alabildi mama sayesinde.öyleydi canım ya ama rüya gibi o zamanlar artık :) burdaki bebişlere özendi heralde:)) birde ilk dişimizi çıkardıl belkide onun etkisi. Öyle ki 2 ayda 100 gr aldı sadece
Sağlıklıyız ama çok şükür
Yaramazlık artarak devam ediyor ama yürüme niyeti yok azadın sanırım emeklemek yeterince işini görüyor :))) gerçi ben de çok zorlamıyorum elinden tutarak yürütüyorum bıraktığımda elini korkup emekleme pozisyonuna geçiyor hemen, o korkusunu aşmadıkça da ben zorlamayacağım. Aslında hangisi doğru bilmiyorum zorlasam mı zorlamasam mı kafam karışık :S senin vasıtanla bebeği yürüyen annelere sorum olsun nasıl yapmalıyım acaba ?[/QUOTE]İnşallah teyzesi. azad bey nasıl yuruyordur sanırım yaramazmi hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?