- 18 Nisan 2015
- 158
- 352
- 18
- 43
Yaramazlık artarak devam ediyor ama yürüme niyeti yok azadın sanırım emeklemek yeterince işini görüyor :))) gerçi ben de çok zorlamıyorum elinden tutarak yürütüyorum bıraktığımda elini korkup emekleme pozisyonuna geçiyor hemen, o korkusunu aşmadıkça da ben zorlamayacağım. Aslında hangisi doğru bilmiyorum zorlasam mı zorlamasam mı kafam karışık :S senin vasıtanla bebeği yürüyen annelere sorum olsun nasıl yapmalıyım acaba ?[/QUOTE]İnşallah teyzesi. azad bey nasıl yuruyordur sanırım yaramazmi hala.
Bende aynisini yapayim kisin lazim olacakEvet canım buzdolabı poşetine koyup havasını aldım attım buzluğa. Küçük küçük porsiyonladım.
Annem pişirceği zaman çıkarıp direk kaynar suya atar yada yemeğin içine. İnternetten baktım buzdolabının alt tarafında çözülmeye bırakın diyo. Öyle yapcam bu sefer
Nerdesin sen[/QUOTE
Sen ikinciyi istiyordun dimi pufpufum, iste o zaman anlarsin nerede olduğumu
Ama cok ozluyorum sizi
Insallah canim. Bizim dogum günümüzde 17sinde ama pazar gunu kutlayacagiz insallahBugün Efe'nin doğum günü için verdiğim siparişlerimiz geldi.. Allah'ım tek kelime ile bayıldıııııkkkkkkk çok beğendik yaaavalla heralde bidaha böyle bir organizasyonda sipariş vericek olsam gözüm kapalı aynı yere veririm..Bu arada misafirlerimize verecek tam 7 tane hediyemiz var
Doğum günümüz aslında 13'ü cumartesi ama 14'ü kutlayacağız..
Üstelik bugüne kadar evde olan partimiz,bugün kafe tuttuk ve dışarda olucak..Tüm davetlilerimize hem yer değişikliğini,hem saat değişikliğini bildirmek zor oldu ama güzel geçecek inşallah..
maşallah yavruna,nice yaşlara sağlıkla...Eki Görüntüle 1555093 Eki Görüntüle 1555094 Selam kızlar uzun bir aradan sonra sizlere merhaba demek için uğradım. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. DDoğum günleri kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrulariniza. Elif ada 6 haziran da yaşını doldurdu kutlama yapmadık inşallah seneye artık sadece resimlerini çektim kızımın. Allerji lerimiz devam ediyor diyetimiz iki ay sonra bozulacak umarım geçmiş olur.asilarimizi olduk kilomuz 9850 boyumuz 74,5 cm.malum süt ürünleri alamadığı için boy fazla uzamadi diyet mama biraz kilo aldırdı. ek gıda çok çok az yiyor iştah yerlerde surunuyor reklamsiz ağız hiç açılmıyor. huysuzluk,ağlama krizleri ve yaramazlık devam ediyor. Bir kaç gündür yürüyor. Bu arada iki ay sonra görevde yükselme sınavı var uykusuz. yorgun ve elif ada ile nasıl hazirlanacagim bilmiyorum bizden haberler böyle hepinizi seviyorum çok özledim sizleri umarım aktif yzabilecegim günler olur.
maşallah aferin akıllı oğluma..Teyzeler akıllı bıdığımın marifeti :) sıralamayı yanlış yaptığında bozup doğru sıralayana kadar deniyor, doğru olduğunu gördüğünde de yüzüme bakıyor aferin diyip kafasından öpmem için :)))
Çok güzel maşallahEki Görüntüle 1555093 Eki Görüntüle 1555094 Selam kızlar uzun bir aradan sonra sizlere merhaba demek için uğradım. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. DDoğum günleri kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrulariniza. Elif ada 6 haziran da yaşını doldurdu kutlama yapmadık inşallah seneye artık sadece resimlerini çektim kızımın. Allerji lerimiz devam ediyor diyetimiz iki ay sonra bozulacak umarım geçmiş olur.asilarimizi olduk kilomuz 9850 boyumuz 74,5 cm.malum süt ürünleri alamadığı için boy fazla uzamadi diyet mama biraz kilo aldırdı. ek gıda çok çok az yiyor iştah yerlerde surunuyor reklamsiz ağız hiç açılmıyor. huysuzluk,ağlama krizleri ve yaramazlık devam ediyor. Bir kaç gündür yürüyor. Bu arada iki ay sonra görevde yükselme sınavı var uykusuz. yorgun ve elif ada ile nasıl hazirlanacagim bilmiyorum bizden haberler böyle hepinizi seviyorum çok özledim sizleri umarım aktif yzabilecegim günler olur.
teyzeleeerrrrr bizimde 1 yasimiz var artiiikkkkkk :):)
gecen sene bugun bu saatlerde 40+2 de kontrole gittik benim tansiyon tavan öykünün gelmeye niyeti yo. doktor hic beklemeye gerek yok bugun alalim dedi saat 1 de yatis yaptik hic beklemiyoruz herkes saskin 16.13 te dunyaya firtladi bidik yaramazligi ordan belliydi hemen yuzunu cizdi cok sukur saglikli ve kuduruk bi cimcimem var allah saglikli uzun omurler nasip etsin butun bebelere :)
Yokk canım maalesef hatta biraz evvel 50 cc Muhallebi yedirdim ağzından burnundan geLe gele kustu bende oturdum Ağladım Üstüne emmedi babası sallayarak uyuttu iştah yerlerde daa yeni sekiz kilo oldu şimdi eşimlle konuştuk bir yaş kontrolünde tekrar gastroya gidicezE="minnakkartal, post: 41352690, member: 530028"]selam canım doğum günü kutlu olsun kuzunun Ne ii ettin yazarak foto paylaşarak çok tatlı maşallah boyuda kilosuda ii maşallah umarım herşey yoluna girer yakın zamanda
Bir daa çocuk yapacak olsam Haziran'a denk getirmem o derece
LMiracim nasıl reflü tedavisi ile duzeldimi kusmalari ve istahi?
Kesin onların çocukları daha iyisini hem de yürüyerek yapıyordur , maksat kulp bulmak ya
maşallah azada :)
Bende almayı düşünüyodum bundan. Gökçede kuleleri üst üste iç içe koyuyo tek tek deniyo. Sıralama şaşınca oturmuyo yerine sinirleniyo bozuyo
Eki Görüntüle 1555093 Eki Görüntüle 1555094 Selam kızlar uzun bir aradan sonra sizlere merhaba demek için uğradım. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. DDoğum günleri kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrulariniza. Elif ada 6 haziran da yaşını doldurdu kutlama yapmadık inşallah seneye artık sadece resimlerini çektim kızımın. Allerji lerimiz devam ediyor diyetimiz iki ay sonra bozulacak umarım geçmiş olur.asilarimizi olduk kilomuz 9850 boyumuz 74,5 cm.malum süt ürünleri alamadığı için boy fazla uzamadi diyet mama biraz kilo aldırdı. ek gıda çok çok az yiyor iştah yerlerde surunuyor reklamsiz ağız hiç açılmıyor. huysuzluk,ağlama krizleri ve yaramazlık devam ediyor. Bir kaç gündür yürüyor. Bu arada iki ay sonra görevde yükselme sınavı var uykusuz. yorgun ve elif ada ile nasıl hazirlanacagim bilmiyorum bizden haberler böyle hepinizi seviyorum çok özledim sizleri umarım aktif yzabilecegim günler olur.
Çok geçmiş olsun üzüldüm miroşa yaYokk canım maalesef hatta biraz evvel 50 cc Muhallebi yedirdim ağzından burnundan geLe gele kustu bende oturdum Ağladım Üstüne emmedi babası sallayarak uyuttu iştah yerlerde daa yeni sekiz kilo oldu şimdi eşimlle konuştuk bir yaş kontrolünde tekrar gastroya gidicez
Doğum günü kutlu olsun Öykü hanımın :)
nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah,doğum günü kutlu olsun Öykü'nün
tesekkurler teyzeleri :)@oslew iyiki doğmuş Öykücük. Nice güzel yılları olsun sağlıklı huzurlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?