2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Beni anlatmisin canim ekimden beri keyfim yerindeydi simdiden sikintisi basti yarin ne giyecegimden tut da utusune kadar bi suru is birikti kafamda. Seminerler e katilacam allahtan esim kizima bakacak ama aklim yine de evde kalacak

Ay cok guldum ayni hatayi bende yapacaktim bugum kutlayacaktim ama param olmadigi icin yarin maasimi alip hediye alip yarin kutlayayim diyordum gecikmeli olarak. Iyiki param yokmus iyiki sizi okumusum yanlistan kil payi kurtuldum
Niye boyle oldu bu yil ya. Bende burayi okumasam bugun kutlayacaktim hem esimin hem kayinbabaninkini
Hatta dun bahcede cay icerken bir arkadas geldi oglumu severken yarin babana ne hediye vereceksin dedi ilginc yani

bizim pazar valla emre bilir ayaz var oykuyu talip :))) burda sarisin falan

Hanim haniiim oyku nerden bulckmis benmki gibi selvi boylu guleryuzlu oglaniayaz da kimmis

Canm cogu aile boyle sanirm.esimin de 3 tane abisi var.en kucugu esim olmasina ragmen hepsinin arkasni o toplar.burdaki abisi ha bire borc yapar esime kredi cektirir sonra bir oder bir odemezama artik izin vermyorm ben tadindan cikardilar artk.babasi da yeter ki onun parasi yenmesinde kim oduyosa odesin modunda.gecen bahsetmistm esimin halalari karsi dairede oturyo onlar ayri bi cins kv yi soylemiyorum.bileay ne cok derdm varms benm ya

Ben de kiziltepedeyim

Beni anlatmisin canim ekimden beri keyfim yerindeydi simdiden sikintisi basti yarin ne giyecegimden tut da utusune kadar bi suru is birikti kafamda. Seminerler e katilacam allahtan esim kizima bakacak ama aklim yine de evde kalacak

Canm ben de yarin goreve baslycam.15 hazirana kadar izin almstm.mudurm yarin goreve baslama yazini gondercm dedi.ben bu ayin maasini alacakmiyim ki?

Niye boyle oldu bu yil ya. Bende burayi okumasam bugun kutlayacaktim hem esimin hem kayinbabaninkini
Hatta dun bahcede cay icerken bir arkadas geldi oglumu severken yarin babana ne hediye vereceksin dedi ilginc yani

Herkese haziranin 2. Pazar gunu gbi geliyo galiba canm:)

Ateş 37,5 oldu canim en fazla ama huysuzluk had safhada asidanmi 1 yas sihirli dernegindenmi bilmiyorum ama tırnaklarını keseyim dedim kendini yerden yere atti mesela hic yerinde dutmuyo odadan cikayim yanima gelip ustume tirmanana kadar agliyo anlamadim gitti

M mutube Canım asidan galiba. Artık acı çektiklerini unutmuyorlar ya, bir de 3 tane aşı hiç unutulacak gibi degil kerem alp de iki üç gün cok huysuz oldu hıç memnun edemedim. Ama şimdi iyi şükür. Sizin de geçer inşallah.

Tabi canim baslama dilekcesini okuluna verdiysen yarin maasini alirsin eger vermezlerse yarin dilekcesini ver 1 hafta icinse maasini yatirorlar. Bu arada yarin seminere 9 da mi gidecegiz?

Tabi canim baslama dilekcesini okuluna verdiysen yarin maasini alirsin eger vermezlerse yarin dilekcesini ver 1 hafta icinse maasini yatirorlar. Bu arada yarin seminere 9 da mi gidecegiz?

Yoo vermedim canm.persembe gunu aradm.mudurumu ptesi baslyorm diye ben yazinizi yazcm dedi o kadar.kacta gitcz bilmjyorum ki sormadim9 dur buyuk ihtimalle ama

Eki Görüntüle 1557073 gercekten cok yorucu biseymis bi daha krese kadar buyuk dogumgunu yapmama karari verdim simdilik pastamizi paylasiyorum devami yarin
Eline saglik canim cok guzel gorunuyor pasta
pastapastaniz guzel gorunuyor canim dogum gunu kutlu olsun Azad in nice yaslara

Cok guzelsiniz canim masallah nice yaslara Aren e
İnsallah guzel gecer canim dogum gununuz nice yaslara kofteye:)
Ay ne sinir ya tamam abisi ilgilenir bazi durumlarda ana hersey de abidrn beklenmez ki ama bizimkiler de ayni cocuguklarim hasta olsun ben hasta olayim hic aramazlar sormazlar sadece isleri dusunce ararlar annemi suraya gotur deyip hepsi arabaya dolup ozel taksiyle gezmelere giderler jrndi arabalari da var ama benim esimi ararlar hep yani es kaza bir defa bile kendi arabalariyla annelerini goturmediler bir gun denize gittik bir saatten fazla yol kirk defa arafilar aksam biz gelene kadar beklediler annelerini bir yere goturnek icin rsim bazen isyan ediyor bu duruma ama birsey diyemiyor

Bayagi abartmislar canim sizinde onlardan ayri bir aileniz oldugunu unutmuslar esin aradaki dengeyi kurmali zor tabii benim esimde 1 tanecik kizkardesine cok duskun ama bu kadarina izin vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…