Nice mutlu saglikli huzurlu yillaraVe bizimde bitti doğumgünümüz ayaklarımı hissetmiyorum resmen :)Eki Görüntüle 1557113 Eki Görüntüle 1557112 Eki Görüntüle 1557111 Eki Görüntüle 1557109 Eki Görüntüle 1557108 Eki Görüntüle 1557107
Eki Görüntüle 1557105
Beni anlatmisin canim ekimden beri keyfim yerindeydi simdiden sikintisi basti yarin ne giyecegimden tut da utusune kadar bi suru is birikti kafamda. Seminerler e katilacam allahtan esim kizima bakacak ama aklim yine de evde kalacakGünaydın, musmutlu güzel bir pazar günü diliyorum..haftasonu doğumgünü kutlayan herkesi tebrik ediyorum..tüm fotolara bayıldım buarada ekimden beri ücretsiz izindeydim..geçenlerde resmi olarak başladım işe..yarın seminerlerimiz başlıyor maalesef biz başka okulda görevlendirilmişiz..uzun zaman sonra pazartesi sendromuna girdim, sabahtan:))üstelik eşim yiğeninin düğününe gittiğinden ve yarın öğlen döneceğinden bebişle gitcemama çokk korkuyorum
Niye boyle oldu bu yil ya. Bende burayi okumasam bugun kutlayacaktim hem esimin hem kayinbabaninkiniAy cok guldum ayni hatayi bende yapacaktim bugum kutlayacaktim ama param olmadigi icin yarin maasimi alip hediye alip yarin kutlayayim diyordum gecikmeli olarak. Iyiki param yokmus iyiki sizi okumusum yanlistan kil payi kurtuldum
bizim pazar valla emre bilir ayaz var oykuyu talip :))) burda sarisin falan
Eşimin kız kardeşini eşime doğurmuşlar heralde. Kontör almak falan filen gibi şeyler abisi tabi yapacak ama ne olsa bize git yap diyolar. Artık kabak tadı vermeye başladı.
Dün eşim işe gidecek sınava ben götüremem diyo. Babası gitme işe kardeşini götür diyo. Adam esnaf istediği an işini bırakıp çocuğunu sınava götürebilir ama yok abisi var onun. Bu gün babası totosunu yayıp tvnin karşısında oturuyo yine abisi götürüyo sınava. Bu adamın eşi çocuğu yok tabi. çocuk dersaneye yazılcak olur biz gideriz.
Otobüs kartı doldurulacak olur biz doldurururz. 17 yaşında kızın eline 50 lirayı verip git doldur diyemiyolar. Her köşe başında da doldurulu neredeyse. Kız hastalanır biz gider götürürüz. Bacağı yanar abisi krem al gel. Tlfn bozulur abisi yaptır. Git gara bırak gardan al.
Düğün olur babası çocuk ya tek başına gidemez. İlle oğluyla gitcez. Bi yere çiçek gönderilecek olur oğlum ara gönder. Bankaya para yatacak oğlum al yatır. Bi yerden para tahsil edilecek oğlum git al. Arabanın muayenesi gelir oğlum götür.
İş tatile gelince kafasına estiği an ben kıbrısa gidiyorum diyip çıkıp giderken ne yaşı gelir aklına ne de başka bişey. Bıktım be.
İnşallah uslu durur annesi:)
Kuzenim mardin kızıltepede öğretmen. Eşi orda asker olduğu için ordalar. Hiç kimseleride yok çocuğu bırakabilcekleri. Kreşte yok tabi mecburen her gün birlikte gidiyolar okula 1 buçuk yaşından beri.
Müdür vekil öğretmende bulamadığı için çocuğunla gel yeterki gel demiş :)
Beni anlatmisin canim ekimden beri keyfim yerindeydi simdiden sikintisi basti yarin ne giyecegimden tut da utusune kadar bi suru is birikti kafamda. Seminerler e katilacam allahtan esim kizima bakacak ama aklim yine de evde kalacak
Niye boyle oldu bu yil ya. Bende burayi okumasam bugun kutlayacaktim hem esimin hem kayinbabaninkini
Hatta dun bahcede cay icerken bir arkadas geldi oglumu severken yarin babana ne hediye vereceksin dediilginc yani
Ateş 37,5 oldu canim en fazla ama huysuzluk had safhada asidanmi 1 yas sihirli dernegindenmi bilmiyorum ama tırnaklarını keseyim dedim kendini yerden yere atti mesela hic yerinde dutmuyo odadan cikayim yanima gelip ustume tirmanana kadar agliyo anlamadim gittiPastaniz çok güzel olmuş canım, inşallah hersey gönlünüzce olsun. Seni çok yorsa da iyi doğmuş Azad bey, mutlu günler görsün inşallah :)
Herşey mükemmel görünüyor. Iyi ki doğmuş Aren. Nice mutlu yıllara:)
Çok tatlı olmuş kutlamaniz, bana da fikir oldu:) erken olsun geç olmasın :))
Çok emek verip çok heves ettin canım, inşallah herşey gönlüne göre olur. Iyi ki doğmuş Efe
Iyi ki doğmuş öykü hanım, nice mutlu yıllara :)
Sizin de doğum gününüz kutlu olsun canım, nice yaşlara.
Geçmiş olsun canım, inşallah atlatirsin cabucak. Aşı bizde ilk gün ateş yapmadı, calpol filan da vermedim. Ama ikinci gün atesi oldu biraz. Bir defa calpol verdik geçti. Inşallah sizin olmamıştır ateş.
Maşallah nazar değmesin Ece ye. Hep böyle devam etsin inşallah
Maşallah yakisikliya:)
Canım herşey çok güzel olmuş. Mira da çok tatlı maşallah. Nice güzel günler görün birlikte:)
Tabi canim baslama dilekcesini okuluna verdiysen yarin maasini alirsin eger vermezlerse yarin dilekcesini ver 1 hafta icinse maasini yatirorlar. Bu arada yarin seminere 9 da mi gidecegiz?Hanim haniiim oyku nerden bulckmis benmki gibi selvi boylu guleryuzlu oglaniayaz da kimmis
Canm cogu aile boyle sanirm.esimin de 3 tane abisi var.en kucugu esim olmasina ragmen hepsinin arkasni o toplar.burdaki abisi ha bire borc yapar esime kredi cektirir sonra bir oder bir odemezama artik izin vermyorm ben tadindan cikardilar artk.babasi da yeter ki onun parasi yenmesinde kim oduyosa odesin modunda.gecen bahsetmistm esimin halalari karsi dairede oturyo onlar ayri bi cins kv yi soylemiyorum.bile ay ne cok derdm varms benm ya
Ben de kiziltepedeyim
Canm ben de yarin goreve baslycam.15 hazirana kadar izin almstm.mudurm yarin goreve baslama yazini gondercm dedi.ben bu ayin maasini alacakmiyim ki?
Tabi canim baslama dilekcesini okuluna verdiysen yarin maasini alirsin eger vermezlerse yarin dilekcesini ver 1 hafta icinse maasini yatirorlar. Bu arada yarin seminere 9 da mi gidecegiz?
Eki Görüntüle 1557186 Eki Görüntüle 1557187 Eki Görüntüle 1557188 Eki Görüntüle 1557189 Eki Görüntüle 1557190 Eki Görüntüle 1557192 Eki Görüntüle 1557195 Eki Görüntüle 1557196
Biz kutladık:) Darısı doğum günü yapacaklara
Seninki daha kolay olmus canim ins maasini alirsinYoo vermedim canm.persembe gunu aradm.mudurumu ptesi baslyorm diye ben yazinizi yazcm dedi o kadar.kacta gitcz bilmjyorum ki sormadim9 dur buyuk ihtimalle ama
Nice yillara gulen yuzunuz hic solmasin harika gorunuyorEki Görüntüle 1557186 Eki Görüntüle 1557187 Eki Görüntüle 1557188 Eki Görüntüle 1557189 Eki Görüntüle 1557190 Eki Görüntüle 1557192 Eki Görüntüle 1557195 Eki Görüntüle 1557196
Eline saglik canim cok guzel gorunuyor pastaEki Görüntüle 1557073 gercekten cok yorucu biseymis bi daha krese kadar buyuk dogumgunu yapmama karari verdim simdilik pastamizi paylasiyorum devami yarin
pastapastaniz guzel gorunuyor canim dogum gunu kutlu olsun Azad in nice yaslaraDayanamadım elbette :) SüperAzad pastam bu yeni bitti. Aynı şablondan tişört lerimiz var, yarın ailem yemeğe gelcek ve pasta kesicez. Bi de sabah foto çekimine gidicez. Bi tane de dandik kremalı pasta yaptım patlatsın diye :) bakalım yarın ola hayrola :) haftasonları daha iyi oluyorum eşim sayesinde
Cok guzelsiniz canim masallah nice yaslara Aren eVe bizimde bitti doğumgünümüz ayaklarımı hissetmiyorum resmen :)Eki Görüntüle 1557113 Eki Görüntüle 1557112 Eki Görüntüle 1557111 Eki Görüntüle 1557109 Eki Görüntüle 1557108 Eki Görüntüle 1557107
Eki Görüntüle 1557105
İnsallah guzel gecer canim dogum gununuz nice yaslara kofteye:)Doğum günümüz dündü ama kutlamamız bugün olucak..
Çok heyecanlıyız ama Efe dün 3.dişini çıkarmaya başladı üst ön dişi acaip huysuz ve ağlıyor,üstelik ateşide oluyor..Doktoruyla görüştük bi Calpol bi Dolven veriyoruz 6 saatte bir,gerek oldukça..İlk kez ilaç vermek zorunda kaldım ve Efe'yi ilk kez öyle gördüm..Canı çok yandı demek ki
Partimiz 3'ten 5'e kadar..Saat 2 gibi ilaç vermeyi planlıyorum,en azından parti esnasında rahat geçsin diye..Umarım güzel olur,ne zamandır bugüne hazırlanıyoruz..
Ay ne sinir ya tamam abisi ilgilenir bazi durumlarda ana hersey de abidrn beklenmez ki ama bizimkiler de ayni cocuguklarim hasta olsun ben hasta olayim hic aramazlar sormazlar sadece isleri dusunce ararlar annemi suraya gotur deyip hepsi arabaya dolup ozel taksiyle gezmelere giderler jrndi arabalari da var ama benim esimi ararlar hep yani es kaza bir defa bile kendi arabalariyla annelerini goturmediler bir gun denize gittik bir saatten fazla yol kirk defa arafilar aksam biz gelene kadar beklediler annelerini bir yere goturnek icin rsim bazen isyan ediyor bu duruma ama birsey diyemiyorEşimin kız kardeşini eşime doğurmuşlar heralde. Kontör almak falan filen gibi şeyler abisi tabi yapacak ama ne olsa bize git yap diyolar. Artık kabak tadı vermeye başladı.
Dün eşim işe gidecek sınava ben götüremem diyo. Babası gitme işe kardeşini götür diyo. Adam esnaf istediği an işini bırakıp çocuğunu sınava götürebilir ama yok abisi var onun. Bu gün babası totosunu yayıp tvnin karşısında oturuyo yine abisi götürüyo sınava. Bu adamın eşi çocuğu yok tabi. çocuk dersaneye yazılcak olur biz gideriz.
Otobüs kartı doldurulacak olur biz doldurururz. 17 yaşında kızın eline 50 lirayı verip git doldur diyemiyolar. Her köşe başında da doldurulu neredeyse. Kız hastalanır biz gider götürürüz. Bacağı yanar abisi krem al gel. Tlfn bozulur abisi yaptır. Git gara bırak gardan al.
Düğün olur babası çocuk ya tek başına gidemez. İlle oğluyla gitcez. Bi yere çiçek gönderilecek olur oğlum ara gönder. Bankaya para yatacak oğlum al yatır. Bi yerden para tahsil edilecek oğlum git al. Arabanın muayenesi gelir oğlum götür.
İş tatile gelince kafasına estiği an ben kıbrısa gidiyorum diyip çıkıp giderken ne yaşı gelir aklına ne de başka bişey. Bıktım be.
Konyadayim canim gece ben bile usuyorum burasi surekli esiyor ben bile kisa kolluya gecemedim[/QUOTQUOTE anladim canim İzmir cok sicak sabaha karsi biraz serin oluyor ustunu ortuyorum o zaman
Haklisin canim kimse Emre nin yerini tutamaz gulen yuzu yeter Emre nin:))Hanim haniiim oyku nerden bulckmis benmki gibi selvi boylu guleryuzlu oglaniayaz da kimmis
Canm cogu aile boyle sanirm.esimin de 3 tane abisi var.en kucugu esim olmasina ragmen hepsinin arkasni o toplar.burdaki abisi ha bire borc yapar esime kredi cektirir sonra bir oder bir odemezama artik izin vermyorm ben tadindan cikardilar artk.babasi da yeter ki onun parasi yenmesinde kim oduyosa odesin modunda.gecen bahsetmistm esimin halalari karsi dairede oturyo onlar ayri bi cins kv yi soylemiyorum.bile ay ne cok derdm varms benm ya
Ben de kiziltepedeyim
Canm ben de yarin goreve baslycam.15 hazirana kadar izin almstm.mudurm yarin goreve baslama yazini gondercm dedi.ben bu ayin maasini alacakmiyim ki?
Cok guzelsiniz canim masallah iyi ki dogmus Kerem Alp nice yaslara:)Eki Görüntüle 1557186 Eki Görüntüle 1557187 Eki Görüntüle 1557188 Eki Görüntüle 1557189 Eki Görüntüle 1557190 Eki Görüntüle 1557192 Eki Görüntüle 1557195 Eki Görüntüle 1557196
Bayagi abartmislar canim sizinde onlardan ayri bir aileniz oldugunu unutmuslar esin aradaki dengeyi kurmali zor tabii benim esimde 1 tanecik kizkardesine cok duskun ama bu kadarina izin vermezdimEşimin kız kardeşini eşime doğurmuşlar heralde. Kontör almak falan filen gibi şeyler abisi tabi yapacak ama ne olsa bize git yap diyolar. Artık kabak tadı vermeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?