Cok guzel canim ellerine saglikEki Görüntüle 1557241
Binbir aksilikle ancak bu kadar oldu, cok kusursuz değil ama herkes çok beğendi :)
Evet canım ben hazırladım herseyi ama çok yoruldum. Sen en iyisini yapmışsın:) Beğenmene sevindim:)Sen hazirlamstn hepsini degl mi?ne becerikli hatunlarsiniz ya bi ben mi hazir aldimnice senelere canm cok guzel gorunuyo
Çok benzetiyorlar evet canim. Bu durumdan gayet hoşnutum :) ilerde değişip babasına benzer mi bilmem:)Ve keremalp de ayni sen:)ilk defa annesine benzeyen bir cocuk gordum:))cogu babaya benziyo:)
Teşekkür ederim canim:)Nice yillara gulen yuzunuz hic solmasin harika gorunuyor
Canım ya çok bunalmissin sen. Ben 1 çocukla pertim seni takdir ediyorum valla. Dediğin gibi eşinin yetistirilis tarzıyla alakalı bir durum. Erkeklere çoğu zaman söylemek gerekiyor direkt şunu yap, şunu getir, şunu götür diye. Bazen iletişim kopukluklari da gerginliğe sebep olabiliyor. Kizginlikla söylemişsin ama soylememeye dikkat et bence. Ben de eskiden şikayet ederdim bazen, öyle zamanlarda eşim daha da boşlar ya da yapsa bile surati asik yapardi. Şimdi sohbet ettiğimiz zamanlarda kendimden yorgunluklarimdan kirginliklarimdan tatlı dille bahsediyorum. Biraz da acindiriyorum kendimi:) Eger yardım etmeme durumu olusursa da hiç birşey demeyip gayet durgun bir şekilde elimdeki ise devam ediyorum, bakıyorum başka bir işi o halletmeye başlamış:))Bugin esime gicik oldum resmen kizim gece agliyarak uyandi 4,ekadar surekli boynu ve gogdun on tarafi isilik gibi oldu neden bilmiyorum asi olabilecegini dusundum ya da isilik hep onlari kasidi uyumadim hic beyimiz horlaya horlaya sabaha kadar uyudu sabah erkenden kalkdilar Ecwyi alin biraz uyuyayim dedim aldilar ekmek almislar kucuk oglumla bir ekmek yemisler kuru kuru sut icmisler kalktim biz tokuz nasil sinirlendim ya insan bir kahvalti hazirlar kalk der gece yardimci olmuyorsun bari boyle ufak tefek seyler yap dedim gitti cay yapti pazar kahvaltisi boyle olur demi dedim ya kizlar yetistirilis tarzi cok onemli esime hic birsey yaptirmamislar evin kucigu diye hersey hazir onune gelmis kadina yardim etmek kilibiklik diye ogretilmis boyle birsey olamaz soylwdim kwndine de as artik bunlari dedim boyle yapman bizi mutsuz ediyor dedim abime bakiyorum bebegi oldu hetgun tel de konusuyoruz sabaha kadar uyimadik bebegi soyle yaptim boyle yaptim diyor yeri gelir evi temizler yeri gelir yemek yapar cocuga bakar kizkardesimin kocasi yine oyle tam destek olur ama benim kocam bunlari soyleyince guluyor deli oluyorum o kadarinidan vazgectim bari arada ufak tefek seyler yapsin her yuk benim ustumde cok bunaldim artik ve sinirimden ona Allah seni bensiz biraksin da gor gununu dedim
Çok teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim :)
Bugin esime gicik oldum resmen kizim gece agliyarak uyandi 4,ekadar surekli boynu ve gogdun on tarafi isilik gibi oldu neden bilmiyorum asi olabilecegini dusundum ya da isilik hep onlari kasidi uyumadim hic beyimiz horlaya horlaya sabaha kadar uyudu sabah erkenden kalkdilar Ecwyi alin biraz uyuyayim dedim aldilar ekmek almislar kucuk oglumla bir ekmek yemisler kuru kuru sut icmisler kalktim biz tokuz nasil sinirlendim ya insan bir kahvalti hazirlar kalk der gece yardimci olmuyorsun bari boyle ufak tefek seyler yap dedim gitti cay yapti pazar kahvaltisi boyle olur demi dedim ya kizlar yetistirilis tarzi cok onemli esime hic birsey yaptirmamislar evin kucigu diye hersey hazir onune gelmis kadina yardim etmek kilibiklik diye ogretilmis boyle birsey olamaz soylwdim kwndine de as artik bunlari dedim boyle yapman bizi mutsuz ediyor dedim abime bakiyorum bebegi oldu hetgun tel de konusuyoruz sabaha kadar uyimadik bebegi soyle yaptim boyle yaptim diyor yeri gelir evi temizler yeri gelir yemek yapar cocuga bakar kizkardesimin kocasi yine oyle tam destek olur ama benim kocam bunlari soyleyince guluyor deli oluyorum o kadarinidan vazgectim bari arada ufak tefek seyler yapsin her yuk benim ustumde cok bunaldim artik ve sinirimden ona Allah seni bensiz biraksin da gor gununu dedim
Çok güzel görünüyorsunuz canım, Azad ın sana pasta yedirdigi fotoya bayıldım. Maşallah :)Kızlar okuyamadım ama keremalp efe ve ecenin doğum günü kutlu olsun. Bu da bizim dopumgünğnden kareler :))) bi de stüdyo fotoları var da henüz alamadık
Cok tatli olmussunuz biz de azadin dogum gununu kutluyoruz gerci ayin on altisinda kizimla ayni gun dogumlu azatcigim.Kızlar okuyamadım ama keremalp efe ve ecenin doğum günü kutlu olsun. Bu da bizim dopumgünğnden kareler :))) bi de stüdyo fotoları var da henüz alamadık
Kızlar okuyamadım ama keremalp efe ve ecenin doğum günü kutlu olsun. Bu da bizim dopumgünğnden kareler :))) bi de stüdyo fotoları var da henüz alamadık
Canım bu aşı döküntü yapabiliyor diye duymuştum, kızamık yada su çiçeğine benziyor mu?Bugin esime gicik oldum resmen kizim gece agliyarak uyandi 4,ekadar surekli boynu ve gogdun on tarafi isilik gibi oldu neden bilmiyorum asi olabilecegini dusundum ya da isilik hep onlari kasidi uyumadim hic beyimiz horlaya horlaya sabaha kadar uyudu sabah erkenden kalkdilar Ecwyi alin biraz uyuyayim dedim aldilar ekmek almislar kucuk oglumla bir ekmek yemisler kuru kuru sut icmisler kalktim biz tokuz nasil sinirlendim ya insan bir kahvalti hazirlar kalk der gece yardimci olmuyorsun bari boyle ufak tefek seyler yap dedim gitti cay yapti pazar kahvaltisi boyle olur demi dedim ya kizlar yetistirilis tarzi cok onemli esime hic birsey yaptirmamislar evin kucigu diye hersey hazir onune gelmis kadina yardim etmek kilibiklik diye ogretilmis boyle birsey olamaz soylwdim kwndine de as artik bunlari dedim boyle yapman bizi mutsuz ediyor dedim abime bakiyorum bebegi oldu hetgun tel de konusuyoruz sabaha kadar uyimadik bebegi soyle yaptim boyle yaptim diyor yeri gelir evi temizler yeri gelir yemek yapar cocuga bakar kizkardesimin kocasi yine oyle tam destek olur ama benim kocam bunlari soyleyince guluyor deli oluyorum o kadarinidan vazgectim bari arada ufak tefek seyler yapsin her yuk benim ustumde cok bunaldim artik ve sinirimden ona Allah seni bensiz biraksin da gor gununu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?