- 18 Nisan 2015
- 158
- 352
- 18
- 43
sağol canım@minnakkartal hersey cok guzle gorunuyor en basta miracim tabi gecmis olsum atlattin :)
çok güzel olmuş pastanız ve bende bir daa kendini bilene kadar büyük bişi düşünmüyorum pert oldum çok yorgunumEki Görüntüle 1557073 gercekten cok yorucu biseymis bi daha krese kadar buyuk dogumgunu yapmama karari verdim simdilik pastamizi paylasiyorum devami yarin
Çok güzel olmuş eline sağlık canımDayanamadım elbette :) SüperAzad pastam bu yeni bitti. Aynı şablondan tişört lerimiz var, yarın ailem yemeğe gelcek ve pasta kesicez. Bi de sabah foto çekimine gidicez. Bi tane de dandik kremalı pasta yaptım patlatsın diye :) bakalım yarın ola hayrola :) haftasonları daha iyi oluyorum eşim sayesinde
Teşekkürler canımBu arada minnakkartal süper olmuş hepsi mutlu yaşlar miraya da :)
Benim annemde Fatih'ten almış annelerin Tarzı benziyo demekki :))Bu arada @minnakkartal bebislrrimzn elbiseleri okdr benziyoki aynısı diyebilirim yani annem Fatih'ten alms sdece sifir kol dilde hafif karpuz kolmu desem ole bzmki
Sen aren ve herşey çok güzel görünüyo canım mutlu sağlıklı hep tatlı koşuşturmacalarının olduğu nice yaşlar diliyorum areneVe bizimde bitti doğumgünümüz ayaklarımı hissetmiyorum resmen :)Eki Görüntüle 1557113 Eki Görüntüle 1557112 Eki Görüntüle 1557111 Eki Görüntüle 1557109 Eki Görüntüle 1557108 Eki Görüntüle 1557107
Eki Görüntüle 1557105
Sağol canım inşallah@minnakkartal doğum günü kutlu olsun mira kızın sağlıklı,mutlu,iştahlı ve de annesini uzmedigi yaşları olsun inşallah.
Teşekkür ederim canım@minnakkartal doğumgününüz kutlu olsn cnm. Masanız içimi açtı çook güzel olmuş..
Hayırlı olsun şimdiden inşallah sıkıntısız geçer ilk gunünüzGünaydın, musmutlu güzel bir pazar günü diliyorum..haftasonu doğumgünü kutlayan herkesi tebrik ediyorum..tüm fotolara bayıldım buarada ekimden beri ücretsiz izindeydim..geçenlerde resmi olarak başladım işe..yarın seminerlerimiz başlıyor maalesef biz başka okulda görevlendirilmişiz..uzun zaman sonra pazartesi sendromuna girdim, sabahtan:))üstelik eşim yiğeninin düğününe gittiğinden ve yarın öğlen döneceğinden bebişle gitcemama çokk korkuyorum
İnşallah uslu durur annesi:)Günaydın, musmutlu güzel bir pazar günü diliyorum..haftasonu doğumgünü kutlayan herkesi tebrik ediyorum..tüm fotolara bayıldım buarada ekimden beri ücretsiz izindeydim..geçenlerde resmi olarak başladım işe..yarın seminerlerimiz başlıyor maalesef biz başka okulda görevlendirilmişiz..uzun zaman sonra pazartesi sendromuna girdim, sabahtan:))üstelik eşim yiğeninin düğününe gittiğinden ve yarın öğlen döneceğinden bebişle gitcemama çokk korkuyorum
Sırf bu yüzden eşimin kız kardeşi olmadığı için mutluyum eminim kendisi öyle olurdu bunu çözümlemekte zor helede eşin kardeşine düşkünse faln aileler nedense oğullarının yeni bi aile olduğu kabullenemiyor yada kabullenmek istemiyorEşimin kız kardeşini eşime doğurmuşlar heralde. Kontör almak falan filen gibi şeyler abisi tabi yapacak ama ne olsa bize git yap diyolar. Artık kabak tadı vermeye başladı.
Dün eşim işe gidecek sınava ben götüremem diyo. Babası gitme işe kardeşini götür diyo. Adam esnaf istediği an işini bırakıp çocuğunu sınava götürebilir ama yok abisi var onun. Bu gün babası totosunu yayıp tvnin karşısında oturuyo yine abisi götürüyo sınava. Bu adamın eşi çocuğu yok tabi. çocuk dersaneye yazılcak olur biz gideriz.
Otobüs kartı doldurulacak olur biz doldurururz. 17 yaşında kızın eline 50 lirayı verip git doldur diyemiyolar. Her köşe başında da doldurulu neredeyse. Kız hastalanır biz gider götürürüz. Bacağı yanar abisi krem al gel. Tlfn bozulur abisi yaptır. Git gara bırak gardan al.
Düğün olur babası çocuk ya tek başına gidemez. İlle oğluyla gitcez. Bi yere çiçek gönderilecek olur oğlum ara gönder. Bankaya para yatacak oğlum al yatır. Bi yerden para tahsil edilecek oğlum git al. Arabanın muayenesi gelir oğlum götür.
İş tatile gelince kafasına estiği an ben kıbrısa gidiyorum diyip çıkıp giderken ne yaşı gelir aklına ne de başka bişey. Bıktım be.
Ya bazı şeyler yapılır elbet. Onlar demeden bende yaparım eşimde. Benimde 3 tane kardeşim var. 2 si kız. Eşiminde öyle çok bi düşkünlüğü yok çoğu zaman ilgilen derslerini falan sor diye ben itelerim. Ama kp uğraşmak istemediği her şeyi bize yaptırıyo. Geçen gece 1 sıcak su torbası patlamış yatağa almış kız. Bacağı baya yanmış. Babası bizi arıyo git nöbetçi eczaneden krem al gel diye. Be adam senin araban var elin ayağın tutuyo tek hastalığın bahar alerjisi. hasta olsa gocunmam. Baba sen git alsana gece gece biri öldü sandım diyo. Ki onlar daha rahat giderler nerkeze yakınlar. Babası küfredip çabuk ol deyip kapatıyo tlfonu.Sırf bu yüzden eşimin kız kardeşi olmadığı için mutluyum eminim kendisi öyle olurdu bunu çözümlemekte zor helede eşin kardeşine düşkünse faln aileler nedense oğullarının yeni bi aile olduğu kabullenemiyor yada kabullenmek istemiyor
Cok güzel olmuş canim nice mutlu yaşlaraKızlar resmen pert oldum bi dolu foto var ama mira hiç kameraya bakmadı yakından fotosuda yok moralim bozuldu çok telaşesi oldu çok yoruldum ii olduklarını düşündüklerimi Gerçek doğum Günü'nde igye koyarım bi kaç tanede buraya ekliyimEki Görüntüle 1557015 Eki Görüntüle 1557021 Eki Görüntüle 1557022 Eki Görüntüle 1557022 Eki Görüntüle 1557023 Eki Görüntüle 1557025 Eki Görüntüle 1557026 Eki Görüntüle 1557023 Eki Görüntüle 1557027
Canim cok guzel olmus bu arada senide cok begendim cok guzel olmussunVe bizimde bitti doğumgünümüz ayaklarımı hissetmiyorum resmen :)Eki Görüntüle 1557113 Eki Görüntüle 1557112 Eki Görüntüle 1557111 Eki Görüntüle 1557109 Eki Görüntüle 1557108 Eki Görüntüle 1557107
Eki Görüntüle 1557105
Pastaniz çok güzel olmuş canım, inşallah hersey gönlünüzce olsun. Seni çok yorsa da iyi doğmuş Azad bey, mutlu günler görsün inşallah :)Dayanamadım elbette :) SüperAzad pastam bu yeni bitti. Aynı şablondan tişört lerimiz var, yarın ailem yemeğe gelcek ve pasta kesicez. Bi de sabah foto çekimine gidicez. Bi tane de dandik kremalı pasta yaptım patlatsın diye :) bakalım yarın ola hayrola :) haftasonları daha iyi oluyorum eşim sayesinde
Herşey mükemmel görünüyor. Iyi ki doğmuş Aren. Nice mutlu yıllara:)Ve bizimde bitti doğumgünümüz ayaklarımı hissetmiyorum resmen :)Eki Görüntüle 1557113 Eki Görüntüle 1557112 Eki Görüntüle 1557111 Eki Görüntüle 1557109 Eki Görüntüle 1557108 Eki Görüntüle 1557107
Eki Görüntüle 1557105
Çok tatlı olmuş kutlamaniz, bana da fikir oldu:) erken olsun geç olmasın :))Bu arada dün gece 1 gibi geldik eve aren yolda uyudu eve gelince uyandı bende eşimin hediyesini arene vermiştim yatağında duruyordu yani. Aren uyanınca hediyeyle oynadı bende eşime arenin elindekini alsana uyusun dedim. Ne ki o diyip aldı bende babalar günün kutlu olsun dedim. Eşim de hem teşk.edip hem haftaya diye biliyorum dedi. Bende yanlış biliyorsun bugün dedim gayet emin bi şekilde. Ta kii sizi okuyana kadar. Ay 1 hafta erken kutladım resmen..
Çok emek verip çok heves ettin canım, inşallah herşey gönlüne göre olur. Iyi ki doğmuş EfeDoğum günümüz dündü ama kutlamamız bugün olucak..
Çok heyecanlıyız ama Efe dün 3.dişini çıkarmaya başladı üst ön dişi acaip huysuz ve ağlıyor,üstelik ateşide oluyor..Doktoruyla görüştük bi Calpol bi Dolven veriyoruz 6 saatte bir,gerek oldukça..İlk kez ilaç vermek zorunda kaldım ve Efe'yi ilk kez öyle gördüm..Canı çok yandı demek ki
Partimiz 3'ten 5'e kadar..Saat 2 gibi ilaç vermeyi planlıyorum,en azından parti esnasında rahat geçsin diye..Umarım güzel olur,ne zamandır bugüne hazırlanıyoruz..
Iyi ki doğmuş öykü hanım, nice mutlu yıllara :)teyzeleeerrrrr bizimde 1 yasimiz var artiiikkkkkk :):)
gecen sene bugun bu saatlerde 40+2 de kontrole gittik benim tansiyon tavan öykünün gelmeye niyeti yo. doktor hic beklemeye gerek yok bugun alalim dedi saat 1 de yatis yaptik hic beklemiyoruz herkes saskin 16.13 te dunyaya firtladi bidik yaramazligi ordan belliydi hemen yuzunu cizdi cok sukur saglikli ve kuduruk bi cimcimem var allah saglikli uzun omurler nasip etsin butun bebelere :)
Sizin de doğum gününüz kutlu olsun canım, nice yaşlara.günaydınlar.. hayırlı cumalar... bizimde bugün 1 yaşımız var... hafta sonu kutlayacakların şimdiden doğum günleri kutlu olsun...
Geçmiş olsun canım, inşallah atlatirsin cabucak. Aşı bizde ilk gün ateş yapmadı, calpol filan da vermedim. Ama ikinci gün atesi oldu biraz. Bir defa calpol verdik geçti. Inşallah sizin olmamıştır ateş.Ya bu havalar mahvetti bizi yine grip oldum bi taraftanda faranjit kizima bulasmadan atlatitim inşallah ya keske kendi yataginda yatsada bende yatabilsembu arada asi yaptiranlar ateş oldumu bebislerinizde
Maşallah nazar değmesin Ece ye. Hep böyle devam etsin inşallahKizlar masallah masallah diyorum Eceye bir yas sihirli degneyi deydi galiba sanki son gunlerde biraz daha iyi kendi haline oyalaniyor bir sure ben yemek yaparken etrafi kesfediyor oynuyor gecelri de fena sayilmaz olaganustu bir dirum olmadikca bir ya da iki kez uyanip emiyor sukur bigunleri gorduk darisi zorluk ceken arkadaslara
Maşallah yakisikliya:)Biz de asidan geldk teyzeler 10 230 gr ve 82 cm olmus pasamasi yapilirken cok agladi ama demir ve deviti kestik ates yapabilir surup verebilirsn dedi
Canım herşey çok güzel olmuş. Mira da çok tatlı maşallah. Nice güzel günler görün birlikte:)Kızlar resmen pert oldum bi dolu foto var ama mira hiç kameraya bakmadı yakından fotosuda yok moralim bozuldu çok telaşesi oldu çok yoruldum ii olduklarını düşündüklerimi Gerçek doğum Günü'nde igye koyarım bi kaç tanede buraya ekliyimEki Görüntüle 1557015 Eki Görüntüle 1557021 Eki Görüntüle 1557022 Eki Görüntüle 1557022 Eki Görüntüle 1557023 Eki Görüntüle 1557025 Eki Görüntüle 1557026 Eki Görüntüle 1557023 Eki Görüntüle 1557027
Cok.can.sıkıcı canim cok.haklisin kizi alin siz. Bakin en iyisi nerdeyse abisi babalik yapacakYa bazı şeyler yapılır elbet. Onlar demeden bende yaparım eşimde. Benimde 3 tane kardeşim var. 2 si kız. Eşiminde öyle çok bi düşkünlüğü yok çoğu zaman ilgilen derslerini falan sor diye ben itelerim. Ama kp uğraşmak istemediği her şeyi bize yaptırıyo. Geçen gece 1 sıcak su torbası patlamış yatağa almış kız. Bacağı baya yanmış. Babası bizi arıyo git nöbetçi eczaneden krem al gel diye. Be adam senin araban var elin ayağın tutuyo tek hastalığın bahar alerjisi. hasta olsa gocunmam. Baba sen git alsana gece gece biri öldü sandım diyo. Ki onlar daha rahat giderler nerkeze yakınlar. Babası küfredip çabuk ol deyip kapatıyo tlfonu.
Madem bakamıcaktın uğraşmıcaktın çocupun işleriyle niye doğurdunuz.
Eşimde bende bıkmış durumdayız ama naparsak yapalım dinlemiyolar. Valla sıkıldım kocamı göremiyorum resmen ya. Adamın keyfine göre hareket ediyoruz resmen. Bu gün de plan yapmış sınavdan sonra benide alacaklarmış onlara gidecekmişiz akşama kadar orda durcakmışız. Benim başka planlarım var baba gelemem dedim. Anlamıyoda. Bi bahane olsada küsüşsek diye dua ediyorum bazen
Canım sen yazmışsın ben yoruldum valla, gerçekten ipin ucu kaçmış. Abisi yapacak ama baba olarak yapılması gerekenleri değil.Eşimin kız kardeşini eşime doğurmuşlar heralde. Kontör almak falan filen gibi şeyler abisi tabi yapacak ama ne olsa bize git yap diyolar. Artık kabak tadı vermeye başladı.
Dün eşim işe gidecek sınava ben götüremem diyo. Babası gitme işe kardeşini götür diyo. Adam esnaf istediği an işini bırakıp çocuğunu sınava götürebilir ama yok abisi var onun. Bu gün babası totosunu yayıp tvnin karşısında oturuyo yine abisi götürüyo sınava. Bu adamın eşi çocuğu yok tabi. çocuk dersaneye yazılcak olur biz gideriz.
Otobüs kartı doldurulacak olur biz doldurururz. 17 yaşında kızın eline 50 lirayı verip git doldur diyemiyolar. Her köşe başında da doldurulu neredeyse. Kız hastalanır biz gider götürürüz. Bacağı yanar abisi krem al gel. Tlfn bozulur abisi yaptır. Git gara bırak gardan al.
Düğün olur babası çocuk ya tek başına gidemez. İlle oğluyla gitcez. Bi yere çiçek gönderilecek olur oğlum ara gönder. Bankaya para yatacak oğlum al yatır. Bi yerden para tahsil edilecek oğlum git al. Arabanın muayenesi gelir oğlum götür.
İş tatile gelince kafasına estiği an ben kıbrısa gidiyorum diyip çıkıp giderken ne yaşı gelir aklına ne de başka bişey. Bıktım be.
Seni ruyamda gördüm ama nasıl? Kubryv diye büyük bir magaza var ve bende oraya alisverise gidiyorumCanım tişörtleri haftaya pazar için hazırlamamışmıydın yanlış mı hatırlıyorum
Pert olmana degmis canim hersey mukemmel görünüyor. Saglikli hayirli uzun ömrü olsun prensesinKızlar resmen pert oldum bi dolu foto var ama mira hiç kameraya bakmadı yakından fotosuda yok moralim bozuldu çok telaşesi oldu çok yoruldum ii olduklarını düşündüklerimi Gerçek doğum Günü'nde igye koyarım bi kaç tanede buraya ekliyimEki Görüntüle 1557015 Eki Görüntüle 1557021 Eki Görüntüle 1557022 Eki Görüntüle 1557022 Eki Görüntüle 1557023 Eki Görüntüle 1557025 Eki Görüntüle 1557026 Eki Görüntüle 1557023 Eki Görüntüle 1557027
Sanirim bende baslayacagim canm dryla bi goruseyim.Ben ferromixin kullanıyorum toz şeklinde yiyecek yada içeceğine karıştırabilirsin tadını değiştirmiyor istersen doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz
Masallah cok guzelsiniz. Yeni yasiniz kutlu olsun saglikli mutlu nice yaslaraVe bizimde bitti doğumgünümüz ayaklarımı hissetmiyorum resmen :)Eki Görüntüle 1557113 Eki Görüntüle 1557112 Eki Görüntüle 1557111 Eki Görüntüle 1557109 Eki Görüntüle 1557108 Eki Görüntüle 1557107
Eki Görüntüle 1557105
Bu aileler neden rahat birakmazlar insaniYa bazı şeyler yapılır elbet. Onlar demeden bende yaparım eşimde. Benimde 3 tane kardeşim var. 2 si kız. Eşiminde öyle çok bi düşkünlüğü yok çoğu zaman ilgilen derslerini falan sor diye ben itelerim. Ama kp uğraşmak istemediği her şeyi bize yaptırıyo. Geçen gece 1 sıcak su torbası patlamış yatağa almış kız. Bacağı baya yanmış. Babası bizi arıyo git nöbetçi eczaneden krem al gel diye. Be adam senin araban var elin ayağın tutuyo tek hastalığın bahar alerjisi. hasta olsa gocunmam. Baba sen git alsana gece gece biri öldü sandım diyo. Ki onlar daha rahat giderler nerkeze yakınlar. Babası küfredip çabuk ol deyip kapatıyo tlfonu.
Madem bakamıcaktın uğraşmıcaktın çocupun işleriyle niye doğurdunuz.
Eşimde bende bıkmış durumdayız ama naparsak yapalım dinlemiyolar. Valla sıkıldım kocamı göremiyorum resmen ya. Adamın keyfine göre hareket ediyoruz resmen. Bu gün de plan yapmış sınavdan sonra benide alacaklarmış onlara gidecekmişiz akşama kadar orda durcakmışız. Benim başka planlarım var baba gelemem dedim. Anlamıyoda. Bi bahane olsada küsüşsek diye dua ediyorum bazen
Konyadayim canim gece ben bile usuyorum burasi surekli esiyor ben bile kisa kolluya gecemedimCanim hangi sehirdesin ben geceleri yarim kollu badi altina penye pijama giydiriyorum malum İzmir cok sicak simdiden
Cok.can.sıkıcı canim cok.haklisin kizi alin siz. Bakin en iyisi nerdeyse abisi babalik yapacak
Canım sen yazmışsın ben yoruldum valla, gerçekten ipin ucu kaçmış. Abisi yapacak ama baba olarak yapılması gerekenleri değil.
Sıkıldım cidden ya pazar pazar keyif bırakmadılar insandaSeni ruyamda gördüm ama nasıl? Kubryv diye büyük bir magaza var ve bende oraya alisverise gidiyorumsiyirdigimin kanitidir
Pert olmana degmis canim hersey mukemmel görünüyor. Saglikli hayirli uzun ömrü olsun prensesin
Sanirim bende baslayacagim canm dryla bi goruseyim.
Masallah cok guzelsiniz. Yeni yasiniz kutlu olsun saglikli mutlu nice yaslara
Bu aileler neden rahat birakmazlar insani
sende kurtulmuşsun canım. Doğum günü kutlu olsun keremalp in. Sağlıklı uzun ömürler nasip etsin allah. Merakla bekliyorum fotolarıKızlar kaç gündür yazamamistim hatta bakamadım bile. Dün doğum günümüzü kutladık. Herşeyi el emeği hazirlayinca daha da beter yoruldum. Çok şükür bitti. Herşey güzeldi, güzel anılar biriktirdik. Sadece kerem alp huysuzdu biraz ve fotolarda pek yerinde duramadı. Paylasicam fotolarimizi birazdan:) Özlemişim sizi
Ay cok guldum ayni hatayi bende yapacaktim bugum kutlayacaktim ama param olmadigi icin yarin maasimi alip hediye alip yarin kutlayayim diyordum gecikmeli olarak. Iyiki param yokmus iyiki sizi okumusum yanlistan kil payi kurtuldumBu arada dün gece 1 gibi geldik eve aren yolda uyudu eve gelince uyandı bende eşimin hediyesini arene vermiştim yatağında duruyordu yani. Aren uyanınca hediyeyle oynadı bende eşime arenin elindekini alsana uyusun dedim. Ne ki o diyip aldı bende babalar günün kutlu olsun dedim. Eşim de hem teşk.edip hem haftaya diye biliyorum dedi. Bende yanlış biliyorsun bugün dedim gayet emin bi şekilde. Ta kii sizi okuyana kadar. Ay 1 hafta erken kutladım resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?