2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın, musmutlu güzel bir pazar günü diliyorum..haftasonu doğumgünü kutlayan herkesi tebrik ediyorum..tüm fotolara bayıldım buarada ekimden beri ücretsiz izindeydim..geçenlerde resmi olarak başladım işe..yarın seminerlerimiz başlıyor maalesef biz başka okulda görevlendirilmişiz..uzun zaman sonra pazartesi sendromuna girdim, sabahtan:))üstelik eşim yiğeninin düğününe gittiğinden ve yarın öğlen döneceğinden bebişle gitcemama çokk korkuyorum

Eşimin kız kardeşini eşime doğurmuşlar heralde. Kontör almak falan filen gibi şeyler abisi tabi yapacak ama ne olsa bize git yap diyolar. Artık kabak tadı vermeye başladı.
Dün eşim işe gidecek sınava ben götüremem diyo. Babası gitme işe kardeşini götür diyo. Adam esnaf istediği an işini bırakıp çocuğunu sınava götürebilir ama yok abisi var onun. Bu gün babası totosunu yayıp tvnin karşısında oturuyo yine abisi götürüyo sınava. Bu adamın eşi çocuğu yok tabi. çocuk dersaneye yazılcak olur biz gideriz.
Otobüs kartı doldurulacak olur biz doldurururz. 17 yaşında kızın eline 50 lirayı verip git doldur diyemiyolar. Her köşe başında da doldurulu neredeyse. Kız hastalanır biz gider götürürüz. Bacağı yanar abisi krem al gel. Tlfn bozulur abisi yaptır. Git gara bırak gardan al.
Düğün olur babası çocuk ya tek başına gidemez. İlle oğluyla gitcez. Bi yere çiçek gönderilecek olur oğlum ara gönder. Bankaya para yatacak oğlum al yatır. Bi yerden para tahsil edilecek oğlum git al. Arabanın muayenesi gelir oğlum götür.
İş tatile gelince kafasına estiği an ben kıbrısa gidiyorum diyip çıkıp giderken ne yaşı gelir aklına ne de başka bişey. Bıktım be.

@minnakkartal hersey cok guzle gorunuyor en basta miracim tabi gecmis olsum atlattin :)
sağol canım

Eki Görüntüle 1557073 gercekten cok yorucu biseymis bi daha krese kadar buyuk dogumgunu yapmama karari verdim simdilik pastamizi paylasiyorum devami yarin
çok güzel olmuş pastanız ve bende bir daa kendini bilene kadar büyük bişi düşünmüyorum pert oldum çok yorgunum

Çok güzel olmuş eline sağlık canım

Bu arada minnakkartal süper olmuş hepsi mutlu yaşlar miraya da :)
Teşekkürler canım

Bu arada @minnakkartal bebislrrimzn elbiseleri okdr benziyoki aynısı diyebilirim yani annem Fatih'ten alms sdece sifir kol dilde hafif karpuz kolmu desem ole bzmki
Benim annemde Fatih'ten almış annelerin Tarzı benziyo demekki :))

Sen aren ve herşey çok güzel görünüyo canım mutlu sağlıklı hep tatlı koşuşturmacalarının olduğu nice yaşlar diliyorum arene

@minnakkartal doğum günü kutlu olsun mira kızın sağlıklı,mutlu,iştahlı ve de annesini uzmedigi yaşları olsun inşallah.
Sağol canım inşallah

@minnakkartal doğumgününüz kutlu olsn cnm. Masanız içimi açtı çook güzel olmuş..
Teşekkür ederim canım

Hayırlı olsun şimdiden inşallah sıkıntısız geçer ilk gunünüz

İnşallah uslu durur annesi:)
Kuzenim mardin kızıltepede öğretmen. Eşi orda asker olduğu için ordalar. Hiç kimseleride yok çocuğu bırakabilcekleri. Kreşte yok tabi mecburen her gün birlikte gidiyolar okula 1 buçuk yaşından beri.
Müdür vekil öğretmende bulamadığı için çocuğunla gel yeterki gel demiş :)

Sırf bu yüzden eşimin kız kardeşi olmadığı için mutluyum eminim kendisi öyle olurdu bunu çözümlemekte zor helede eşin kardeşine düşkünse faln aileler nedense oğullarının yeni bi aile olduğu kabullenemiyor yada kabullenmek istemiyor

Ya bazı şeyler yapılır elbet. Onlar demeden bende yaparım eşimde. Benimde 3 tane kardeşim var. 2 si kız. Eşiminde öyle çok bi düşkünlüğü yok çoğu zaman ilgilen derslerini falan sor diye ben itelerim. Ama kp uğraşmak istemediği her şeyi bize yaptırıyo. Geçen gece 1 sıcak su torbası patlamış yatağa almış kız. Bacağı baya yanmış. Babası bizi arıyo git nöbetçi eczaneden krem al gel diye. Be adam senin araban var elin ayağın tutuyo tek hastalığın bahar alerjisi. hasta olsa gocunmam. Baba sen git alsana gece gece biri öldü sandım diyo. Ki onlar daha rahat giderler nerkeze yakınlar. Babası küfredip çabuk ol deyip kapatıyo tlfonu.
Madem bakamıcaktın uğraşmıcaktın çocupun işleriyle niye doğurdunuz.
Eşimde bende bıkmış durumdayız ama naparsak yapalım dinlemiyolar. Valla sıkıldım kocamı göremiyorum resmen ya. Adamın keyfine göre hareket ediyoruz resmen. Bu gün de plan yapmış sınavdan sonra benide alacaklarmış onlara gidecekmişiz akşama kadar orda durcakmışız. Benim başka planlarım var baba gelemem dedim. Anlamıyoda. Bi bahane olsada küsüşsek diye dua ediyorum bazen

Cok güzel olmuş canim nice mutlu yaşlara

Pastaniz çok güzel olmuş canım, inşallah hersey gönlünüzce olsun. Seni çok yorsa da iyi doğmuş Azad bey, mutlu günler görsün inşallah :)

Herşey mükemmel görünüyor. Iyi ki doğmuş Aren. Nice mutlu yıllara:)

Çok tatlı olmuş kutlamaniz, bana da fikir oldu:) erken olsun geç olmasın :))

Çok emek verip çok heves ettin canım, inşallah herşey gönlüne göre olur. Iyi ki doğmuş Efe
Iyi ki doğmuş öykü hanım, nice mutlu yıllara :)

günaydınlar.. hayırlı cumalar... bizimde bugün 1 yaşımız var... hafta sonu kutlayacakların şimdiden doğum günleri kutlu olsun...
Sizin de doğum gününüz kutlu olsun canım, nice yaşlara.

Ya bu havalar mahvetti bizi yine grip oldum bi taraftanda faranjit kizima bulasmadan atlatitim inşallah ya keske kendi yataginda yatsada bende yatabilsem bu arada asi yaptiranlar ateş oldumu bebislerinizde
Geçmiş olsun canım, inşallah atlatirsin cabucak. Aşı bizde ilk gün ateş yapmadı, calpol filan da vermedim. Ama ikinci gün atesi oldu biraz. Bir defa calpol verdik geçti. Inşallah sizin olmamıştır ateş.

Maşallah nazar değmesin Ece ye. Hep böyle devam etsin inşallah
Biz de asidan geldk teyzeler 10 230 gr ve 82 cm olmus pasamasi yapilirken cok agladi ama demir ve deviti kestik ates yapabilir surup verebilirsn dedi
Maşallah yakisikliya:)

Canım herşey çok güzel olmuş. Mira da çok tatlı maşallah. Nice güzel günler görün birlikte:)

Cok.can.sıkıcı canim cok.haklisin kizi alin siz. Bakin en iyisi nerdeyse abisi babalik yapacak

Canım sen yazmışsın ben yoruldum valla, gerçekten ipin ucu kaçmış. Abisi yapacak ama baba olarak yapılması gerekenleri değil.

Kızlar kaç gündür yazamamistim hatta bakamadım bile. Dün doğum günümüzü kutladık. Herşeyi el emeği hazirlayinca daha da beter yoruldum. Çok şükür bitti. Herşey güzeldi, güzel anılar biriktirdik. Sadece kerem alp huysuzdu biraz ve fotolarda pek yerinde duramadı. Paylasicam fotolarimizi birazdan:) Özlemişim sizi

Canım tişörtleri haftaya pazar için hazırlamamışmıydın yanlış mı hatırlıyorum
Seni ruyamda gördüm ama nasıl? Kubryv diye büyük bir magaza var ve bende oraya alisverise gidiyorum siyirdigimin kanitidir
Pert olmana degmis canim hersey mukemmel görünüyor. Saglikli hayirli uzun ömrü olsun prensesin
Ben ferromixin kullanıyorum toz şeklinde yiyecek yada içeceğine karıştırabilirsin tadını değiştirmiyor istersen doktorunuza danışıp deneyebilirsiniz
Sanirim bende baslayacagim canm dryla bi goruseyim.
Masallah cok guzelsiniz. Yeni yasiniz kutlu olsun saglikli mutlu nice yaslara
Bu aileler neden rahat birakmazlar insani

Cok.can.sıkıcı canim cok.haklisin kizi alin siz. Bakin en iyisi nerdeyse abisi babalik yapacak

Canım sen yazmışsın ben yoruldum valla, gerçekten ipin ucu kaçmış. Abisi yapacak ama baba olarak yapılması gerekenleri değil.

Sıkıldım cidden ya pazar pazar keyif bırakmadılar insanda

sende kurtulmuşsun canım. Doğum günü kutlu olsun keremalp in. Sağlıklı uzun ömürler nasip etsin allah. Merakla bekliyorum fotoları

@Akaibu skma canini bosver naslsa onlar hcbiseyin frknda bile olmuo olan kendimize oluyo canımızı sktgmzla huzurumuzu bozduğumuzla kalıyoruz , sen canini sktkca değişen bisey de olmicana gore huylu huyundan vazgeçmiyor malsef

Ay cok guldum ayni hatayi bende yapacaktim bugum kutlayacaktim ama param olmadigi icin yarin maasimi alip hediye alip yarin kutlayayim diyordum gecikmeli olarak. Iyiki param yokmus iyiki sizi okumusum yanlistan kil payi kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…