2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sa
sağol canım. Şuan ateş yok ama hiç iştahı yok. Aile hekimine götürdüm ona ağzını açmadı sıpa. Doktor Boğazına bakamadı. 39 derece ateş dişten olmaz dedi. Bi antibiyotik yazdı Boğaz enfeksiyonu için ama şimdilik verme ateşini takip et gene yükselirse ver dedi. Boğazına bakamadım böyle ilaç yazmayıda sevmiyorum vs dedi. Bende gene Ateşi çıkarsa çocuk doktoruna götürücem artık.

Eceyi artik banyo da yikiyorum legen var onu dus teknesinin icine koyuyorum Eceyi de legene oturtup yikiyorum biraz da legen de birakiyorum suyla oynuyor ayaklarini ellerini cirpiyor bayiliyor aglayarak cikiyor aksam cikartamadik sudan gel diyoruz babasiyla bicir bicir elleriyle bir suru birseyler saydirdi bize:))

Geçmiş olsun canım ya. Bu ara bebişler yine hasta hep

Kızlar Gökçe'nin elleri buz gibi ama ateşi 38,1 uyuyor. Offff ne yapsam bilmiyorum. Keşke aile hekimi yerine doktorumuza gitseydik

Bugün bizim doğum günümuz yillarca hasretini çektiğim miis kokulumu kucagima aldim bir yilida sağlıkla atlattik rabbime binlerce kez şükürler olsun umudum herseyim o benim:))
Canım benim yudum yudum büyüdüler gözümüzün önünde rabbim sağlıkla mutlulukla uzun ömürler nasip etsin umut'a

seninde işin zor canım üç çocukla ama yinede deneyecek gücün varsa dene tabi olmadı beraber yaparız Kazayı burdan destek oluruz birbirimize :)

Bugün bizim doğum günümuz yillarca hasretini çektiğim miis kokulumu kucagima aldim bir yilida sağlıkla atlattik rabbime binlerce kez şükürler olsun umudum herseyim o benim:))
Doğum günü kutlu olsun umutun nice güzel yaşlara

Geçmiş olsun canım. Inşallah hastalanmaz.
Hastalandı gibi ateş şimdilik yok ama çok Mızmız keyifsiz halsiz bide ateş olunca miranında eli ayağı buz oluyodu ve ılık duş yapınca rahatlıyordu inşallh hemencik düşer Gökçe'nin ateşi
Teşekkürler canım sanada kolaylıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…