- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce atlatırsın.Hayırlı akşamlar herkese sızı çok özledım baya gıremedım doğum gunu olanların doğum günleri kutlu olsun hasta bebişlere acil şifalar diliyorum ramazanımızda mubarek olsun hakkıyla yasamayı nasip etsın rabbım inşaallah ben inanılmaz zor günler yaşıyorum canlarım grıp sonrası oğluma bulaştırmıştım 6 antibıyotık iğne olmuştu o çok şükür iyileşti ama ben iyileşemedim tekrar antıbıyotık 3 kutu kullandım boğaz ağrım gecmedi profa gıttım 3 ayrı dr aşırı antıbıyotık ten mantar olmuş dedı ilaç kulllandım gecmedi yanıyo sanki boğazımda kesik varmış gibi sürekli dönüyo en son psıkolojık olduğunu söledı bayanlarda çok rastlanırmış yutkunamama bende psıkiyatra gıttım gecmişte yasadıkların sorunlar sıkıntılar e herkesın vardır sıkıntısı sorunca anlatıyosun 40 senin birikimi hatta ağlamaya başladım eskıler falan ama acım daha cok ilaç yazdı uyu uyu gözlerım açılmıyo acı devam edıyo sürekli ağrı kesıcı iğne vurduruyorum yıne gecmiyo baska kbb gittim faranjıt dedı ilaç verdı 3 gün oldu azda olsa hafıfledı ama tamamen gecmedı antıdepresan hayatımda ilk defa kullandım allah korusun böle bişey yok yaşayan ölü gibisin düşünün çocuklarımdan haberım olmadı ne yediler ne yaptılar sormadım bile yazarken bıle yanıyo gercek teshısmi onuda bilmiyorum yarında gecmese tekrar dr yolu görünüyor Birbirinize dua edelim herkese şifa dılıyorum
Sağol canım.Oy kuzum ya kiyamam cok gecmis olsun canim cabuk iyilessin Gokce
kuzucuk kıyamam sana ben halsiz halleri daa bi çok üzüyo insaniİğnenin etkisiyle sanırım uyudu bu şekilde kuzucum
Canım gecmiş olsun inşallh biran önce geçer bu günlerdeHayırlı akşamlar herkese sızı çok özledım baya gıremedım doğum gunu olanların doğum günleri kutlu olsun hasta bebişlere acil şifalar diliyorum ramazanımızda mubarek olsun hakkıyla yasamayı nasip etsın rabbım inşaallah ben inanılmaz zor günler yaşıyorum canlarım grıp sonrası oğluma bulaştırmıştım 6 antibıyotık iğne olmuştu o çok şükür iyileşti ama ben iyileşemedim tekrar antıbıyotık 3 kutu kullandım boğaz ağrım gecmedi profa gıttım 3 ayrı dr aşırı antıbıyotık ten mantar olmuş dedı ilaç kulllandım gecmedi yanıyo sanki boğazımda kesik varmış gibi sürekli dönüyo en son psıkolojık olduğunu söledı bayanlarda çok rastlanırmış yutkunamama bende psıkiyatra gıttım gecmişte yasadıkların sorunlar sıkıntılar e herkesın vardır sıkıntısı sorunca anlatıyosun 40 senin birikimi hatta ağlamaya başladım eskıler falan ama acım daha cok ilaç yazdı uyu uyu gözlerım açılmıyo acı devam edıyo sürekli ağrı kesıcı iğne vurduruyorum yıne gecmiyo baska kbb gittim faranjıt dedı ilaç verdı 3 gün oldu azda olsa hafıfledı ama tamamen gecmedı antıdepresan hayatımda ilk defa kullandım allah korusun böle bişey yok yaşayan ölü gibisin düşünün çocuklarımdan haberım olmadı ne yediler ne yaptılar sormadım bile yazarken bıle yanıyo gercek teshısmi onuda bilmiyorum yarında gecmese tekrar dr yolu görünüyor Birbirinize dua edelim herkese şifa dılıyorum
Doğum gününüz kutlu olsun canım, nice mutlu yıllara inşallah:)Bugün bizim doğum günümuz yillarca hasretini çektiğim miis kokulumu kucagima aldim bir yilida sağlıkla atlattik rabbime binlerce kez şükürler olsun umudum herseyim o benim:))
Çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmişHayırlı akşamlar herkese sızı çok özledım baya gıremedım doğum gunu olanların doğum günleri kutlu olsun hasta bebişlere acil şifalar diliyorum ramazanımızda mubarek olsun hakkıyla yasamayı nasip etsın rabbım inşaallah ben inanılmaz zor günler yaşıyorum canlarım grıp sonrası oğluma bulaştırmıştım 6 antibıyotık iğne olmuştu o çok şükür iyileşti ama ben iyileşemedim tekrar antıbıyotık 3 kutu kullandım boğaz ağrım gecmedi profa gıttım 3 ayrı dr aşırı antıbıyotık ten mantar olmuş dedı ilaç kulllandım gecmedi yanıyo sanki boğazımda kesik varmış gibi sürekli dönüyo en son psıkolojık olduğunu söledı bayanlarda çok rastlanırmış yutkunamama bende psıkiyatra gıttım gecmişte yasadıkların sorunlar sıkıntılar e herkesın vardır sıkıntısı sorunca anlatıyosun 40 senin birikimi hatta ağlamaya başladım eskıler falan ama acım daha cok ilaç yazdı uyu uyu gözlerım açılmıyo acı devam edıyo sürekli ağrı kesıcı iğne vurduruyorum yıne gecmiyo baska kbb gittim faranjıt dedı ilaç verdı 3 gün oldu azda olsa hafıfledı ama tamamen gecmedı antıdepresan hayatımda ilk defa kullandım allah korusun böle bişey yok yaşayan ölü gibisin düşünün çocuklarımdan haberım olmadı ne yediler ne yaptılar sormadım bile yazarken bıle yanıyo gercek teshısmi onuda bilmiyorum yarında gecmese tekrar dr yolu görünüyor Birbirinize dua edelim herkese şifa dılıyorum
Cnm makarnalutfnden bsyler almstm ama bbk tarhanasi hc gzl dil tavsiye etmyrm ben ayse nine tarhana diye blmstm cok gzlKızlar tarhanam bitti satın alabilecegim güvenli bi yer varmı? E bebekte var ama bilemedim alsam mı. Bide dr sordum sütü hangi marka vereyim diye farketmez dedi siz hangi marka veriyorsunuz?
Bende tutcam cnm ins allah yrdm eder elbetKizlar emzirip de oruc tutmayi dusunen var mi ben tutmak istiyorum ama dayanabilirmiyim diye dusunuyorum bir de sutumu etkiler diye korkuyorum
kuzum benim ya nasılda uyumuş
senin oğlan sana doğarken yanlış yapmış :)) kv ile aynı gün doğmak nedir ya
Hayırlı akşamlar herkese sızı çok özledım baya gıremedım doğum gunu olanların doğum günleri kutlu olsun hasta bebişlere acil şifalar diliyorum ramazanımızda mubarek olsun hakkıyla yasamayı nasip etsın rabbım inşaallah ben inanılmaz zor günler yaşıyorum canlarım grıp sonrası oğluma bulaştırmıştım 6 antibıyotık iğne olmuştu o çok şükür iyileşti ama ben iyileşemedim tekrar antıbıyotık 3 kutu kullandım boğaz ağrım gecmedi profa gıttım 3 ayrı dr aşırı antıbıyotık ten mantar olmuş dedı ilaç kulllandım gecmedi yanıyo sanki boğazımda kesik varmış gibi sürekli dönüyo en son psıkolojık olduğunu söledı bayanlarda çok rastlanırmış yutkunamama bende psıkiyatra gıttım gecmişte yasadıkların sorunlar sıkıntılar e herkesın vardır sıkıntısı sorunca anlatıyosun 40 senin birikimi hatta ağlamaya başladım eskıler falan ama acım daha cok ilaç yazdı uyu uyu gözlerım açılmıyo acı devam edıyo sürekli ağrı kesıcı iğne vurduruyorum yıne gecmiyo baska kbb gittim faranjıt dedı ilaç verdı 3 gün oldu azda olsa hafıfledı ama tamamen gecmedı antıdepresan hayatımda ilk defa kullandım allah korusun böle bişey yok yaşayan ölü gibisin düşünün çocuklarımdan haberım olmadı ne yediler ne yaptılar sormadım bile yazarken bıle yanıyo gercek teshısmi onuda bilmiyorum yarında gecmese tekrar dr yolu görünüyor Birbirinize dua edelim herkese şifa dılıyorum
Gündüz iyi de akşam yükseliyor iki gündür. Acayip terliyor bir de deli gibi su içiyor işiyor ve terliyor. Çok geçmiş olsun gökçeye de diğer hasta anne ve bebeklere de. Ya @Akaibu çok üzüldüm ya ayrıca da korktum aşıdan mı olmuş. inşallah kolay atlatır kızın. @kmltm azaddan daha çılgın bebekler görmek beni güldürdü valla :))))
bizimki de ayni ensesi isilik oldu yikiyorum bi de hergun ben acamiyorum cam da yatana kadar yaprak kipirdamiyo gece sanki firtina nasilsa sahura kalkcam siye acik biraktim nsil esiyo kalktim kapattim bu seferde sicak oluyo idare etcekler artik :)Hava cok sicak kizim surekli terliyor cami aciyorum esmiyor zaten bir de cok ses geliyor kapatiyorum hepten sicak yatak odasinda tavan vantiratoru var onu actim 1. kademede o tavanda ortada Ece odanin kosesinde carpmaz insallah gecen sene de actim birsey olmadi ben yatarken kapatip cami acacagim yazin korumak daha zor
Yaptım cnm senin ark.listenden :) çok sağol..canım aşağıdaki mercek işaretine basıp yukarıdan ismi yazıyosun ama igden sipariş almıyor olabilir ben igden inceleyip internet sitesi üzerinden üye oldum oradan veriyorum siparişlerimi
Hadi ya onu nerden aldın peki?Cnm makarnalutfnden bsyler almstm ama bbk tarhanasi hc gzl dil tavsiye etmyrm ben ayse nine tarhana diye blmstm cok gzl
Cesme cok ruzgarli oluyor canim ben de sahura kalktim hic esinti yok benim kizimda da isilik oldu ben de hergun bazen cok terlemisse iki defa yikiyorum ana sicaktan huzursuz hep gece cok uyaniyorbizimki de ayni ensesi isilik oldu yikiyorum bi de hergun ben acamiyorum cam da yatana kadar yaprak kipirdamiyo gece sanki firtina nasilsa sahura kalkcam siye acik biraktim nsil esiyo kalktim kapattim bu seferde sicak oluyo idare etcekler artik :)
Ah kuzuma bak yaİğnenin etkisiyle sanırım uyudu bu şekilde kuzucum
Sütüm çok az canım, sırf sonuna kadar faydalansın diye sağıyorum 10 CC çıkıyor. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama benim sütün beslenmeyle alakası yok, Arda çok küçükken üzüntüden azaldı refluden dolayı.Az mi yiyiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?