2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce atlatırsın.

İğnenin etkisiyle sanırım uyudu bu şekilde kuzucum
kuzucuk kıyamam sana ben halsiz halleri daa bi çok üzüyo insani

Canım gecmiş olsun inşallh biran önce geçer bu günlerde

Çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş

Kızlar tarhanam bitti satın alabilecegim güvenli bi yer varmı? E bebekte var ama bilemedim alsam mı. Bide dr sordum sütü hangi marka vereyim diye farketmez dedi siz hangi marka veriyorsunuz?
Cnm makarnalutfnden bsyler almstm ama bbk tarhanasi hc gzl dil tavsiye etmyrm ben ayse nine tarhana diye blmstm cok gzl

Hava cok sicak kizim surekli terliyor cami aciyorum esmiyor zaten bir de cok ses geliyor kapatiyorum hepten sicak yatak odasinda tavan vantiratoru var onu actim 1. kademede o tavanda ortada Ece odanin kosesinde carpmaz insallah gecen sene de actim birsey olmadi ben yatarken kapatip cami acacagim yazin korumak daha zor

kuzum benim ya nasılda uyumuş

senin oğlan sana doğarken yanlış yapmış :)) kv ile aynı gün doğmak nedir ya

Aynen dogarken kazik attikv de dogdugu hafta hep modundaydi dogumgunleri ayni diye:))

Cok gecmis olsun canm hemen atlatirsn insallah

Emre sonradan acildi

tum annıslere merhabalar.
herhalde 3 gunde anca okudum. zaten artık yazamıyorum barı okıyım , o sekılde takıp edıyım dıyorum ama onda bbıle gerıden gelıyorum cokkkk. arada da like lıyorum yazılarınızı o kadar ,,oda bazen hepsını okuyamıyorum atlaya atlaya okuyorum kı kıme denk gelırse
çalışıp çocuk bakmak cok zormus gercekten ya Allah hepımıze ozellıklede calısanlara kolaylık versın.
hasta olan anneler, bebısler acıl sıfalarr, bende gecen hafta hastaydım cok kotu, ama sukur ıyılestım. ve bu arada butun kuzuların dogum gunlerı de kutlu olsun, sızlerı gorunce ben kendı becerıksızlıgımden utandım , hemde kv deyı gormemek ıcın yapmadıgım dogum gunu dolayısıyla kuzuma uzuldum, acıdım valla yazık.

bizimki de ayni ensesi isilik oldu yikiyorum bi de hergun ben acamiyorum cam da yatana kadar yaprak kipirdamiyo gece sanki firtina nasilsa sahura kalkcam siye acik biraktim nsil esiyo kalktim kapattim bu seferde sicak oluyo idare etcekler artik :)

isimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsn umarım düzelirsiniz bi an önce.
@kmltm emreye çok güldüm :) ama çocuk haklı böyle rahat rahat yapmanın tadını çıkarmış. Bu arada dün süpürgeyi açarak bi şansımı deneyeyim dedim. Bütün evi dip köşe temizledim. Hiiç ağlamadı hatta arkamdan oda oda gezip fişimi çekti. Şok oldum. Bigün evi temizlemek için bu kadar sevinecegim aklıma bile gelmezdi..

bizimki de ayni ensesi isilik oldu yikiyorum bi de hergun ben acamiyorum cam da yatana kadar yaprak kipirdamiyo gece sanki firtina nasilsa sahura kalkcam siye acik biraktim nsil esiyo kalktim kapattim bu seferde sicak oluyo idare etcekler artik :)
Cesme cok ruzgarli oluyor canim ben de sahura kalktim hic esinti yok benim kizimda da isilik oldu ben de hergun bazen cok terlemisse iki defa yikiyorum ana sicaktan huzursuz hep gece cok uyaniyor

Dün eczaneye gidip kamışlı bardağı aldım. Çok eğlendi oyun yapacağım diye çok su içti. Dün eczanede 0-3 yaş yutulabilir diş macunu gördüm. Bebeğinin dişlerini fırçalayan var mı? Doktordan bu konuda bilgi alan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…