- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
@isimdeyimgucumdeyim çok geçmiş olsn umarım düzelirsiniz bi an önce.
@kmltm emreye çok güldüm :) ama çocuk haklı böyle rahat rahat yapmanın tadını çıkarmış. Bu arada dün süpürgeyi açarak bi şansımı deneyeyim dedim. Bütün evi dip köşe temizledim. Hiiç ağlamadı hatta arkamdan oda oda gezip fişimi çekti. Şok oldum. Bigün evi temizlemek için bu kadar sevinecegim aklıma bile gelmezdi..
hepimiz için hayırlı ramazanlar olsun..oruç tutanların Allah yardımcısı olsun dayanma gücü versin..Tabi bebişleride yardımcı olsun :) ben ne yazık ki tutmaya cesaret edemedim iki bardak az su içsem daa az süt sağdığım oluyo birde uykusuzlukla dayanamazdım sanırım
Rabbim sağlıkla nice ramazanlar görmeyi oruç tutabilmeyi nasip etsin hepimize inşallah
bizim de 49.5 çıktı. çok büyük dedi dr. kan aldılar 2 tüp duruma göre d vit artıracakCanım bıngıldağı mı büyüktü, şu an ne ölçüdeymiş bıngıldağı. D vitaminini artırdı mı doktor?
valla ben kimseyi takmıyorum doyurucu veya değil benim çocuğum bununla besleniyo yemiyo başka bişi zaten ömür boyu emecek değil Allahın izniyle tutarım borcumu diye düşünüyorumHerkese hayirli ramazanlar oruc tutanlara allah kolaylik versin ben cesaret edemedim kizim bu aralar ek gidayi pek almiyo habire emiyo bende yemek yemeyince su icmeyince sut olmuyo o yuzden tutamadim bide millet kafami karistiriyo o ayri bi sinir bozucu yok 1 yasindan sonra doyurucu olmazmis yok sutun besleyici ozelligi gidiyomus zaten bebe bu ara yemek degil yogurda bile agzini acmiyo emiyo ac olsa ne durur ne uyur bizde oyle sikinti da yok neyse benden boyleyazyagmuru gecmis olsun dis agrisi cok kotu olur bide orucsun malum artik kayniyo havalar allah yardimcin olsun
bu arada hasta bebislere gecmis olsun pek aktif takip edemiyom alinti yapamadim
Darisi basimiza canim.bizm icin evi supurmek hala iskence
Ben de regl oldum bitince tutcm insallah ama bu oglanla nasil olck bilmiyorum
yazyagmuru gecmis olsun canim
bizimkide biraz küçük demişti doktor bir yaşında ki duruma göre konuşuruz demişti bakalımbizim de 49.5 çıktı. çok büyük dedi dr. kan aldılar 2 tüp duruma göre d vit artıracak
valla ben kimseyi takmıyorum doyurucu veya değil benim çocuğum bununla besleniyo yemiyo başka bişi zaten ömür boyu emecek değil Allahın izniyle tutarım borcumu diye düşünüyorum
inşallah sıkıntısız geçer canım bu arada sen rapor aldın mı evde gibisin anlıyorum ama
bizimkide biraz küçük demişti doktor bir yaşında ki duruma göre konuşuruz demişti bakalım
.Kizlar tam emin degilim ama sanırım yiğit solak. Sagida kullaniyo ama çoğunlukla solu kullaniyo. Bizim evde hiç solak yok.amcası solak sanırım ordan geliyo.
Canimcim bencede senin tutmaman daha dogru çünki mira en çok senin sutunle besleniyo tutarsan sütun mutlaka azalicak ve onun rizkindan kesmiş olucsksin bence dini acidandanda doğru olanı boyleymis gibi geliyo bana mantıklı düşünürsek. Sen konusanlara hiç bakma herkes çok biliyo zaten.valla ben kimseyi takmıyorum doyurucu veya değil benim çocuğum bununla besleniyo yemiyo başka bişi zaten ömür boyu emecek değil Allahın izniyle tutarım borcumu diye düşünüyorum
inşallah sıkıntısız geçer canım bu arada sen rapor aldın mı evde gibisin anlıyorum ama
bizimkide biraz küçük demişti doktor bir yaşında ki duruma göre konuşuruz demişti bakalım
canım mirada daa çok solunu kullanıyor ama eşimde solak belki ondan olabilirKizlar tam emin degilim ama sanırım yiğit solak. Sagida kullaniyo ama çoğunlukla solu kullaniyo. Bizim evde hiç solak yok.amcası solak sanırım ordan geliyo.
sevindim canım ii olmuşEvet canim alabildim raporu.yoksa napardm ya bu sicakta emreyle.okul da uzak zaten
.
Emre de solu kullaniyo cogunlukla:)
Canimcim bencede senin tutmaman daha dogru çünki mira en çok senin sutunle besleniyo tutarsan sütun mutlaka azalicak ve onun rizkindan kesmiş olucsksin bence dini acidandanda doğru olanı boyleymis gibi geliyo bana mantıklı düşünürsek. Sen konusanlara hiç bakma herkes çok biliyo zaten.
aman hiç takma canım. Benim kv de de çocuk sütünle doymuyo mama ver sütün yetmiyo diyip dururdu çocuk 3 aylık olduğundan beri. 1 yaşını geçtik hala sütüm var çok şükür. Hiç bişey yemiyolat bazen birde emzirmeyip açlıktan öldürelim mi... Ben tuttum ama eğer azalma hissedersem bir daha tutmam. Allah bana kaza etme şansını vermiş. Onun bana verdiği emanete daha iyi bakabilmek için tutmayıp kaza ediyorum. Kim ne diyebilir buna.Herkese hayirli ramazanlar oruc tutanlara allah kolaylik versin ben cesaret edemedim kizim bu aralar ek gidayi pek almiyo habire emiyo bende yemek yemeyince su icmeyince sut olmuyo o yuzden tutamadim bide millet kafami karistiriyo o ayri bi sinir bozucu yok 1 yasindan sonra doyurucu olmazmis yok sutun besleyici ozelligi gidiyomus zaten bebe bu ara yemek degil yogurda bile agzini acmiyo emiyo ac olsa ne durur ne uyur bizde oyle sikinti da yok neyse benden boyleyazyagmuru gecmis olsun dis agrisi cok kotu olur bide orucsun malum artik kayniyo havalar allah yardimcin olsun
Biraz yattim canim kalktim geri boyle boyle aksami yapicam insallahayy canım ya çok kötü olmuş oruç zaten zor inşallah akşamı kolay edersin keşke biraz uyuyabilsen
Sagol canim cektirdigim disin yeri iltihaplanmis havs sicak ve oruc gercekten zorHerkese hayirli ramazanlar oruc tutanlara allah kolaylik versin ben cesaret edemedim kizim bu aralar ek gidayi pek almiyo habire emiyo bende yemek yemeyince su icmeyince sut olmuyo o yuzden tutamadim bide millet kafami karistiriyo o ayri bi sinir bozucu yok 1 yasindan sonra doyurucu olmazmis yok sutun besleyici ozelligi gidiyomus zaten bebe bu ara yemek degil yogurda bile agzini acmiyo emiyo ac olsa ne durur ne uyur bizde oyle sikinti da yok neyse benden boyleyazyagmuru gecmis olsun dis agrisi cok kotu olur bide orucsun malum artik kayniyo havalar allah yardimcin olsun
Sagol canimDarisi basimiza canim.bizm icin evi supurmek hala iskence
Ben de regl oldum bitince tutcm insallah ama bu oglanla nasil olck bilmiyorum
yazyagmuru gecmis olsun canim
Benim esimde solak oglanlar solak olmadi ana Eceye hic dikkat etmedimKizlar tam emin degilim ama sanırım yiğit solak. Sagida kullaniyo ama çoğunlukla solu kullaniyo. Bizim evde hiç solak yok.amcası solak sanırım ordan geliyo.
sagol canim Azad in iyi olmasina sevindim size de trkrar gecmis olsunHayırlı ramazanlar ve oruç tutan annelere Allah kabul etsin. Ben de emziriyorum tutmayacağım. Hoş emmek de istemiyor ama süt de oluk oluk ödüm kopuyor bırakacak beni diyezaten yemekle arası yok beni de bırakırsa aç kalır bu çocuk.
Ateşimiz çok şükür düştü. Allahım neydi o öyle
@yaz yagmuru çok geçmiş olsun canım.
@AreN5 ben Migros'ta organik standı var city farm ordan alıyorum güzel de tarhanası bize de kullanıyorum bazen . Irmik pekmez bal vs de ordan alıyorum.
Ben de haftsya rapor almayi dusunuyorum.Okuldan baya uzaklasmisim eve cok alismisimkmltm .!.:Evet canim alabildim raporu.yoksa napardm ya bu sicakta emreyle.okul da uzak zaten
.
Emre de solu kullaniyo cogunlukla:)
@AreN5 cnm
Onu bizim burda buyuk bi marketten almstm Bolulu ayse nine tarhanasi diye valla makarnalutfnden bi iki makarna kofte harcı pane harcı sebze kurusu gibi seyler de almstm onlar gzl ama bebek tarhanasi bole sut gibi bsy tat yok normal buyuk marketlerde de oluyo Güvenilir markaların bi bak istersen
Sağolun kızlar. Bende kemiksuyu koyuyorum içine aren çok seviyor.@AreN5 ben memnun kaldım ama belki başka markanın bilmediğim için olabilir kıyma biraz da baharat ekleyince güzel oldu ki hala oradan alıyorum hoş mira çok yemiyo ama yine de diğerlerine göre yarım kaseyi içer
Ya bendeki de doğaldı ablam yapmıştı. Denemek amaçlı az yapmış. Kvde de var ama onunki de çok baharatlı. Kv de ablamda bu sene nasipse yapacaklar bana. O zamana kadar mecbur dışardan alıcam çünkü beceremem herhalde.En iyi tarhana bende sanırım. Anane usulu gökçeye özel bebek tahanası
İçine birde tavuk haşlayıp didikledim mi baya severek yer.
Aslında internette bebek tarhanası tarifleride var boş zamanın varsa kendinde yapabilirsin @AreN5 . Çok uğraştırmıyo sayılır
Çok sağol orayada bakayım. azadın ateşinin düşmesine de çok sevindim. Geçmiş olsn tekrar.Hayırlı ramazanlar ve oruç tutan annelere Allah kabul etsin. Ben de emziriyorum tutmayacağım. Hoş emmek de istemiyor ama süt de oluk oluk ödüm kopuyor bırakacak beni diyezaten yemekle arası yok beni de bırakırsa aç kalır bu çocuk.
Ateşimiz çok şükür düştü. Allahım neydi o öyle
@yaz yagmuru çok geçmiş olsun canım.
@AreN5 ben Migros'ta organik standı var city farm ordan alıyorum güzel de tarhanası bize de kullanıyorum bazen . Irmik pekmez bal vs de ordan alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?