2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bence kendi tişörtüne de canım eşim yazdır, aile olunca eşleri ve aşkı unutmayalım kızlar. Adamlara odun derken biz de odun olmayalım :)
Benim hediye geç ve rötarlı gelecek paylaşırım geldiğinde :) azad ve Hastalığıyla uğraşmalardan fırsatım olamadı bugün ödeme yaptım artık ne zamana ulaşır elime

8 gün sonra ilk kabarcığı gördüm gittikçede artıyo canım. Bu gün 3. Gün gece ateşlendi. Sabahtan beride sadece yarım saat uyudu. Huysuz yemek yemedi hiç. sadece emiyo.
1-3 hafta arası görülebilirmiş

Bide orucum. Dilim damağım kurudu susuzluktan. Açlık hissetmiyorum pek ana susuzluk zor olacak gibi. Sütüm iyi şimdilik. Akşama azalmaz inşallah

Tam kirpiklerinin çıktığı yerden bile çıkıyo yeni. Sürekli ıslak mendille siliyorum enfeksiyon falan kapar diye.
Ne kadar sürecekse böyle

Eşim konuşmaya yer arıyo. Dün ramazan için alışverişine gitmişti. Sevdiğim ne kadar şey varsa almış. Pc almıştık aldığımız zammın şerefine. Onu getirmiş bişey yapacaksan yap istersen dedi kafa salladım. Söylediğim tek şey aleyküm selam olduHa bi de ateş ölçeri uzatırmısın dedim.:))
Bıktım artık sinirlenip ağzına geleni söylemesinden. Küfür etmiyo ama canımı çok yakıyo. Bbu sefer hiç bişey olmamış gibi davranmasına izin vermicem. Adam akıllı özür dilemedikçe konuşmayı düşünmüyorum.
Ailesiyle zaten konuşmam onlarda benimle konuşmaz. Eşim ortayı bulmazsa tabi.

Olur mu canim elestirmemek

Ben de haftsya rapor almayi dusunuyorum.Okuldan baya uzaklasmisim eve cok alismisim Eylude ne yapacaksin ucretsiz izin alacak misin tekrar

Bakici bulursam baslycm canm.bulamazsm birkac ay daha ayrilirm bakici bulana kadar.norm fazlasi olma durumum var bi de.bi diyorum hic bulasma 1 sene daha otur evde hakkin varken.bi de diyorum ki okuldan soguyacaksin basla eyluldeama buyuk ihtimalle subatta baslarim:)kucuk arkadasima cok alistim ya birakmak istemiyorum

Ben de tisho dan tisort siparis ettim esim icin.oglumla resimlerni bastirdm.pasta yaparm bi de:)haa cay bardaklarim var meshur onlari da vercm

Kizlar bebislernzn kafsini bi kontrol edermsnz ya netten de baktm bisey bulamadimoglusumun kafasnda hafif cikinti var

Merhaba arkadaşlar..

1 yaş kontrolünü ve aşılarını 3 gün önce olduk biz.. Ateş yapmadı ama bacaktan olan aşı yeri acıdı bikaç saat sonra.. Mahsunlaştı ağlamaya başladı.. Bacağını hiç oynatmadı,yere basmadı.. Dokununca ağladı falan.. Baktım olcak gibi değil Calpol verdim, sonra sakinleşti düzeldi..

2 alt dişimiz vardı 2 aydır.. Doğum günü olduğu gün üst ön 1 dişte göstermişti kendini.. Onun huysuzluğu,ateşi de cabası oldu o gün.. Ama doktor ön 2 ve azılarında gelebileceğini, eline geldiğini söyledi.. Allah'ım 4'ü birden mi

10.450 gr ve 80 cm olmuş oğlum.. 1 yaş bebeğe göre hâlâ önde gidiyor ama 1.5 ayda sadece 100 gr almış, düşünün.. Hiçbişey doyumluk yemiyor.. İlle elimle vericem, kaşığa alerjisi var gibi.. Artık iştahsızlık diştendir diye düşünüyorum..

Bidahaki kontrol "herşey yolunda giderse 3 ay sonra" dedi doktor.. Bizden haberler böyle

pufpuff sen medistate de dogum yapmstn yanlis hatrlamiyosam cocuk doktoruna da orayami gidiosn kime ? Asilari fln orda yaptiriomsn ?kizlar bi de bzm dr menenjiti 2 yasinda yapcm dedi ole 13. Ay fln demedi 2 ay snra kontrole gelin dedi

Kizlar bebislernzn kafsini bi kontrol edermsnz ya netten de baktm bisey bulamadimoglusumun kafasnda hafif cikinti var
Canım ben baktım ama açıkcası ne demek istediğini anlamadım. Kavis var kafasında eğer öyle bişeyden bahsediyosan var. Çıkıntı diyince daha sivri hayal ettim.

@kmltm canım bizimkinin tepede de var böyle dalga gibi girinti çıkıntı bi tane ama her ay Dr bakar bi anormallik olsa söylerdi.

Haklisin canim oyle yapayim ozaman

Canım ben baktım ama açıkcası ne demek istediğini anlamadım. Kavis var kafasında eğer öyle bişeyden bahsediyosan var. Çıkıntı diyince daha sivri hayal ettim.

@kmltm canım bizimkinin tepede de var böyle dalga gibi girinti çıkıntı bi tane ama her ay Dr bakar bi anormallik olsa söylerdi.

@kmltm canim dalgali gibi bisi var ama cikinti derken bende anlayamadim

Evet kizlar dalga gibi bir tane var.dogru kelimeyi kullanmamsm :))anormal bisey zannettm ben de

Çok ilginç yiğit sürekli emdiği halde hala süt geliyo hatta bide yutkunuyo arada lik lık. benim midem açlıktan kaziniyo ama süt var sanırım benim oruç sütü etkilemeyecek kızlar
Aynen benimde öyle. Birde doğru düzgün hiç bişey yemedi. Sabahtan beri 8 kere emdi heralde. Şimdi yine emzirdim uyutcam iftardan önce.
Eğer tüm stoğum bu değilse gecede yeterse tutarım inşallah

Aynen benimde öyle. Birde doğru düzgün hiç bişey yemedi. Sabahtan beri 8 kere emdi heralde. Şimdi yine emzirdim uyutcam iftardan önce.
Eğer tüm stoğum bu değilse gecede yeterse tutarım inşallah
Bende yarin discide kanal tedavimi yaptiricam tok gel dedi cuma gunu oruca basliyorum inşallah ama bende sutum azalirsa tutamam herhalde inşallah azalmazda tutariz canim borcumuz cogalmasin olmadi.kışa kalacak

Bende yarin discide kanal tedavimi yaptiricam tok gel dedi cuma gunu oruca basliyorum inşallah ama bende sutum azalirsa tutamam herhalde inşallah azalmazda tutariz canim borcumuz cogalmasin olmadi.kışa kalacak
Aynen canım. Bir sürü borcum var zaten bi de bu eklenmesin istiyorum. İnşallah azalmaz sütlerimiz.
Karar verdim yemeğimin bazılarını akşamdan yapıcam gökçenin yemeklerinide akşamdan yapıcam. Kahvaltısı hariç tabi. sabahta gökçe uyurken onunla uyucam. Ben yanında yatınca uzun uyuyo zaten. Öyle daha rahat olur inşallah. İftar vaktide geç zaten eşim bakarkende sofrayı falan hazırlarım. İnşallah atlatırız böylelikle.

allah kabul etsin oruclarimizi kizlar tutamayanlarla da kisin beraber tutariz ins

oglan analari sizden ricam saygili sevgi dolu ve boyle gunlerin degerini bilenn erkekler yetistirin benimki gibi okuz olmasinlar iftara 1.5 saat kala yemek yiyip gezmeye defolmasin o kadar yoruldum biriktim ki öykü olmasa kesinlikle bosanirdim

Benim oğlan babasına benzerse gelinim yaşadı valla :) bana benzerse aCık öküz olabilir sen de eşin gelince söyle valla aynen bize yazdığın gibi anlat rahatsızlıklarını bilsin de azıcık ona göre davransın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…