Bence kendi tişörtüne de canım eşim yazdır, aile olunca eşleri ve aşkı unutmayalım kızlar.Kizlar babalar gunu hediyesine karar verdinizmi ben yakinimizda fotografci var oraya gidip kizimla kendime baba kiz foto baskili tisort yaptirayim kizimda canim babam bendede canim ailem yazsin diyorum bide gömlek alayim kizimla babasina vereyim uzerinede bi not yazayim diyorum simdilik ama fotocuya gitmem gerek yapamazsa baska yakinda gotografci yok ozaman baska bisi dusunmem lazim
8 gün sonra ilk kabarcığı gördüm gittikçede artıyo canım. Bu gün 3. Gün gece ateşlendi. Sabahtan beride sadece yarım saat uyudu. Huysuz yemek yemedi hiç. sadece emiyo.@yaz yagmuru çok geçmiş olsn ya diş ağrısı çok kötüdür. İnş. akşama kadar geçer ağrın.
@Akaibu gökçeyede çok geçmiş olsn. Aşıdan ne kadar sonra su çiçegi oldu ki?
Bizimde yrn aşılarımız.
@minnakkartal bencede sen tutmamalısın. Bile bile mirayı aç bırakamazsın ki.
@emiragam çok geçmiş olsun sanada cnm.
Kızlar oruçum harika gidiyor çok şükür. Sadece uyumak istiyorum o kadar. Arenle uğraşmaktan zamanın nasıl geçtigini de anlamadım hiç.
canım mirada daa çok solunu kullanıyor ama eşimde solak belki ondan olabilir
sevindim canım ii olmuş
bütün gün yanında olup emzirme şansım olsa yine denerim ama sağarken zaten sütüm normalden az geliyo bide gecede dinlenemiyorum bile bile lades demek istemiyorum sağol canım böyle düşündüğün için ah keşke şu forumdaki güzel düşünceleri iyi kalpleri bütün çevremize yayabilsek ne var yani başkalarının içini rahatlatmak için yanında olabilsek bi kez olsun eleştirmesek
Ben de haftsya rapor almayi dusunuyorum.Okuldan baya uzaklasmisim eve cok alismisimEylude ne yapacaksin ucretsiz izin alacak misin tekrar
Kizlar babalar gunu hediyesine karar verdinizmi ben yakinimizda fotografci var oraya gidip kizimla kendime baba kiz foto baskili tisort yaptirayim kizimda canim babam bendede canim ailem yazsin diyorum bide gömlek alayim kizimla babasina vereyim uzerinede bi not yazayim diyorum simdilik ama fotocuya gitmem gerek yapamazsa baska yakinda gotografci yok ozaman baska bisi dusunmem lazim
Canım ben baktım ama açıkcası ne demek istediğini anlamadım. Kavis var kafasında eğer öyle bişeyden bahsediyosan var. Çıkıntı diyince daha sivri hayal ettim.Kizlar bebislernzn kafsini bi kontrol edermsnz ya netten de baktm bisey bulamadimoglusumun kafasnda hafif cikinti var
Bizim doktorda 14. Ay dedi menenjitepufpuff sen medistate de dogum yapmstn yanlis hatrlamiyosam cocuk doktoruna da orayami gidiosn kime ? Asilari fln orda yaptiriomsn ?kizlar bi de bzm dr menenjiti 2 yasinda yapcm dedi ole 13. Ay fln demedi 2 ay snra kontrole gelin dedi
Bence kendi tişörtüne de canım eşim yazdır, aile olunca eşleri ve aşkı unutmayalım kızlar.Adamlara odun derken biz de odun olmayalım :)
Benim hediye geç ve rötarlı gelecek paylaşırım geldiğinde :) azad ve Hastalığıyla uğraşmalardan fırsatım olamadı bugün ödeme yaptım artık ne zamana ulaşır elime
Canım ben baktım ama açıkcası ne demek istediğini anlamadım. Kavis var kafasında eğer öyle bişeyden bahsediyosan var. Çıkıntı diyince daha sivri hayal ettim.
@kmltm canım bizimkinin tepede de var böyle dalga gibi girinti çıkıntı bi tane ama her ay Dr bakar bi anormallik olsa söylerdi.
@kmltm canim dalgali gibi bisi var ama cikinti derken bende anlayamadim
Aynen benimde öyle. Birde doğru düzgün hiç bişey yemedi. Sabahtan beri 8 kere emdi heralde. Şimdi yine emzirdim uyutcam iftardan önce.Çok ilginç yiğit sürekli emdiği halde hala süt geliyo hatta bide yutkunuyo arada lik lık. benim midem açlıktan kaziniyo ama süt var sanırım benim oruç sütü etkilemeyecek kızlar
Bende yarin discide kanal tedavimi yaptiricam tok gel dedi cuma gunu oruca basliyorum inşallah ama bende sutum azalirsa tutamam herhalde inşallah azalmazda tutariz canim borcumuz cogalmasin olmadi.kışa kalacakAynen benimde öyle. Birde doğru düzgün hiç bişey yemedi. Sabahtan beri 8 kere emdi heralde. Şimdi yine emzirdim uyutcam iftardan önce.
Eğer tüm stoğum bu değilse gecede yeterse tutarım inşallah
Aynen canım. Bir sürü borcum var zaten bi de bu eklenmesin istiyorum. İnşallah azalmaz sütlerimiz.Bende yarin discide kanal tedavimi yaptiricam tok gel dedi cuma gunu oruca basliyorum inşallah ama bende sutum azalirsa tutamam herhalde inşallah azalmazda tutariz canim borcumuz cogalmasin olmadi.kışa kalacak
Benim oğlan babasına benzerse gelinim yaşadı valla :) bana benzerse aCık öküz olabilirallah kabul etsin oruclarimizi kizlar tutamayanlarla da kisin beraber tutariz ins
oglan analari sizden ricam saygili sevgi dolu ve boyle gunlerin degerini bilenn erkekler yetistirin benimki gibi okuz olmasinlar iftara 1.5 saat kala yemek yiyip gezmeye defolmasin o kadar yoruldum biriktim ki öykü olmasa kesinlikle bosanirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?