Canım ben gece sahur yapamadan tuttum bugün ona rağmen dediğin gibi sütüm vardı baya ve ben dedim ki galiba aç kalmam lazımmış sütümün olması için :))) Bebeklerimizin rızkını bol versin Allah, oruclarimizi kabul etsin:)Çok ilginç yiğit sürekli emdiği halde hala süt geliyo hatta bide yutkunuyo arada lik lık. benim midem açlıktan kaziniyo ama süt var sanırım benim oruç sütü etkilemeyecek kızlar
Kerem Alp de de var canım dediğin gibi, ben de takilmistim sen sorunca aklıma geldiEvet kizlar dalga gibi bir tane var.dogru kelimeyi kullanmamsm :))anormal bisey zannettm ben de
Canım sana geçmiş olsun, oğluna da kocaman maşallah :)) Bizim evlatlarimiza da nasip olsun inşallahsagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)
Benim sütüm öyle normaldede çok değil ama oruç tuttugum halde azalma olmadı yine olduğu gibiydi. Allah gerçekten çocukların sütünün bereketinide verdi herseyin verdiği gibi bu mübarek günde. Yemeginide iyi yedi öğleden sonra dengeledik allaha şükür.Canım ben gece sahur yapamadan tuttum bugün ona rağmen dediğin gibi sütüm vardı baya ve ben dedim ki galiba aç kalmam lazımmış sütümün olması için :))) Bebeklerimizin rızkını bol versin Allah, oruclarimizi kabul etsin:)
Kerem Alp de de var canım dediğin gibi, ben de takilmistim sen sorunca aklıma geldi
Canım sana geçmiş olsun, oğluna da kocaman maşallah :)) Bizim evlatlarimiza da nasip olsun inşallah
Bizim dr yapmak bile istemedi. Son 10 yılda böyle bi hastalık görülmedi dedi. Be istiyorum diyince o zaman 1.5 yaşında yapalım dedi.pufpuff sen medistate de dogum yapmstn yanlis hatrlamiyosam cocuk doktoruna da orayami gidiosn kime ? Asilari fln orda yaptiriomsn ?kizlar bi de bzm dr menenjiti 2 yasinda yapcm dedi ole 13. Ay fln demedi 2 ay snra kontrole gelin dedi
Allahim ins sana gostermesin boyle birgunu ozenle kurulmus iftar sofralarinda yalniz kalma
bunu yazdim gnderdim iftardan 45 dk sonra geldi playstation daha onemli tabi bes karis surat hakli goruyo kendini de konusmuyoruz cani ne isterse onu yapsin ayni konusmalari kac kere yaptik dicek bisey bulamiyorum bisey demekte istemiyorum acikcasi icimden gelmiyo
Maşallah oğluna ya valla alan yaşadı seninkileri :)sagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)
Anladim canim sen haklisin ama ozur dilemis pisman olmus bir daha boyle yapmamasini cok kirildigini ifade et soylemissindir gerci ama bence yapmaz bir dahabagris cigris ondan sonra geldi sarildi etti dedim erken gidip iftara gelsen bisey demezdim e diyo kendin hazirladin yemegi soyleseydin dedim onu da mi ben soylim dedim cok yorulmus iste falan ozur diledi etti ama bunlar hep yara kadinlar icin malesef kolay unutulmuyo malesef yasitim kimse yok etrafimda bende ylniz bunaliyorum birbirmize sariyoruz
Cok sagol canim insallahCanım ben gece sahur yapamadan tuttum bugün ona rağmen dediğin gibi sütüm vardı baya ve ben dedim ki galiba aç kalmam lazımmış sütümün olması için :))) Bebeklerimizin rızkını bol versin Allah, oruclarimizi kabul etsin:)
Amin canim saatlerce oruc oluyoruz ona ragmen sut oluyor canim Rabbim butun herkesin rizkini verdigi gibi onlarinkini de veriyor Allah kabul etsin insallah
Kerem Alp de de var canım dediğin gibi, ben de takilmistim sen sorunca aklıma geldi
Canım sana geçmiş olsun, oğluna da kocaman maşallah :)) Bizim evlatlarimiza da nasip olsun inşallah
Masallah canim senin kizlarina da gercekten gurur verici boyle olmalari benim kucuk oglum da heveslendi biz de ona cocuk orucu tut sen dedik saat 11 e kadar o da 11 e kadar birsey yiyip icmedi:)Y yaz yağmuru benim büyük kizimda tutucam diyo hepsini geçen senede tuttu. Hatta dün küçük kizimda tuttu yazık o zor dayandı ama.kızım sen kucuksun bozabilirsin dedim susayinca yok dedi sonuna kadar tuttu. Şimdi uyandirmadim artık dün bayaa zorlandı daha çok küçük kuzum. Oglunada maşallah benim büyük kizimda kılıyo benim yanımda allaha şükür. diyorum artık ramazan bitince bırakma devam et diye. Maşallah çocuklarımıza
sagol canim:))Maşallah oğluna ya valla alan yaşadı seninkileri :)
Kıyamam hiç.üzülme canım yaa onun için çalışıyosun sabrediyosun böyle düşünmeye çalış. Gün çabucak gecsin birbirinize hemen kavusun inşallah anne kız.Günaydın kizlar.allahim cocuklari evde birakip gitmek ne kotu
Cikarkem uyanikti.opuyorum el salliyorum,gorus alanindan cikinca aglamaya basliyor.o sekilde birakip ciktim yavrumu
bende son tartışmada öyle dedim yanaşmalara kanmıcam diye anneler günü hediye bi iki güzel söz eridim gittim hatalarını anlıyolar ama kabullenip özürdense yavaş yavaş sokulmaya çalışıyolar olmaz olası erkeklik gururuEşim konuşmaya yer arıyo. Dün ramazan için alışverişine gitmişti. Sevdiğim ne kadar şey varsa almış. Pc almıştık aldığımız zammın şerefine. Onu getirmiş bişey yapacaksan yap istersen dedi kafa salladım. Söylediğim tek şey aleyküm selam olduHa bi de ateş ölçeri uzatırmısın dedim.:))
Bıktım artık sinirlenip ağzına geleni söylemesinden. Küfür etmiyo ama canımı çok yakıyo. Bbu sefer hiç bişey olmamış gibi davranmasına izin vermicem. Adam akıllı özür dilemedikçe konuşmayı düşünmüyorum.
Ailesiyle zaten konuşmam onlarda benimle konuşmaz. Eşim ortayı bulmazsa tabi.
bende tishoya baktım telefon kılıfı yaptırsam mı diyorum acaba kullanır mı geç oldu tabi ama artık o gün fotoyla pastayla idare eder hediyesini sonra veririmOlur mu canim elestirmemek
Bakici bulursam baslycm canm.bulamazsm birkac ay daha ayrilirm bakici bulana kadar.norm fazlasi olma durumum var bi de.bi diyorum hic bulasma 1 sene daha otur evde hakkin varken.bi de diyorum ki okuldan soguyacaksin basla eyluldeama buyuk ihtimalle subatta baslarim:)kucuk arkadasima cok alistim ya birakmak istemiyorum
Ben de tisho dan tisort siparis ettim esim icin.oglumla resimlerni bastirdm.pasta yaparm bi de:)haa cay bardaklarim var meshur onlari da vercm
bizimki 10. ayda oldu ilk dozunu diğeri 13 ayındapufpuff sen medistate de dogum yapmstn yanlis hatrlamiyosam cocuk doktoruna da orayami gidiosn kime ? Asilari fln orda yaptiriomsn ?kizlar bi de bzm dr menenjiti 2 yasinda yapcm dedi ole 13. Ay fln demedi 2 ay snra kontrole gelin dedi
neyseki sonra konuşmuşsunuz canım bazen diyorum ki tek dertleri öküzlükleri olsun öyle şeyler var ki en azından sevildiğimizi biliyoruzallah kabul etsin oruclarimizi kizlar tutamayanlarla da kisin beraber tutariz ins
oglan analari sizden ricam saygili sevgi dolu ve boyle gunlerin degerini bilenn erkekler yetistirin benimki gibi okuz olmasinlar iftara 1.5 saat kala yemek yiyip gezmeye defolmasin o kadar yoruldum biriktim ki öykü olmasa kesinlikle bosanirdim
ve bende de var üstelik kendim de sürekli bi romantizm bekliyorum :))Bende de var az biraz öküzlük
canım maşallah oğluna ve sana ne güzel evlat yetiştirmişsinsagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)
canım öperim güzel kızını ona da sana da maşallah bizlere de o günleri görmek nasip olur inşallahY yaz yağmuru benim büyük kizimda tutucam diyo hepsini geçen senede tuttu. Hatta dün küçük kizimda tuttu yazık o zor dayandı ama.kızım sen kucuksun bozabilirsin dedim susayinca yok dedi sonuna kadar tuttu. Şimdi uyandirmadim artık dün bayaa zorlandı daha çok küçük kuzum. Oglunada maşallah benim büyük kizimda kılıyo benim yanımda allaha şükür. diyorum artık ramazan bitince bırakma devam et diye. Maşallah çocuklarımıza
güzel kuzucuğumun doğum günüsü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşları olsun ne iyi etmişte gelmişTeyzeleri bugünde benim oglusumun doğum günü geçen sene tam 9.36da doğdu benim süpriz yumurtam. iyiki doğmuş iyiki var pirensim paşam bal suratlim.
ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki bir kaç kez bana da oldu kapıdan çıktım dönüp dönüp eve baktım yani böyle biri gitme işe dese gitmicek moddaydım akşam sarılacağın anı düşünüp rahatlamaya çalış canım ve tabi artı haftasonu çok şükürGünaydın kizlar.allahim cocuklari evde birakip gitmek ne kotu
Cikarkem uyanikti.opuyorum el salliyorum,gorus alanindan cikinca aglamaya basliyor.o sekilde birakip ciktim yavrumu
Teyzeleri bugünde benim oglusumun doğum günü geçen sene tam 9.36da doğdu benim süpriz yumurtam. iyiki doğmuş iyiki var pirensim paşam bal suratlim.
ayy isallahh canim.bende diyorum kendime onun icin calisiyorum diyorum sonrada eg onun yaninda olmadiktan sonra napiyim parayi diyorum,her sey parami diyorum.kaldiki tabiki sukrediyorum Allaha ama sanki kazandigimiz trilyonmu diyorum... ole ikilem icinde kaliyorumKıyamam hiç.üzülme canım yaa onun için çalışıyosun sabrediyosun böyle düşünmeye çalış. Gün çabucak gecsin birbirinize hemen kavusun inşallah anne kız.
Bende canimm,nerdeyse kalicaktimm,bole kapiyi cekiyorum kuzum agliyorr içerde icim gittiibende son tartışmada öyle dedim yanaşmalara kanmıcam diye anneler günü hediye bi iki güzel söz eridim gittim hatalarını anlıyolar ama kabullenip özürdense yavaş yavaş sokulmaya çalışıyolar olmaz olası erkeklik gururu
bende tishoya baktım telefon kılıfı yaptırsam mı diyorum acaba kullanır mı geç oldu tabi ama artık o gün fotoyla pastayla idare eder hediyesini sonra veririm
bizimki 10. ayda oldu ilk dozunu diğeri 13 ayında
neyseki sonra konuşmuşsunuz canım bazen diyorum ki tek dertleri öküzlükleri olsun öyle şeyler var ki en azından sevildiğimizi biliyoruz
ve bende de var üstelik kendim de sürekli bi romantizm bekliyorum :))
canım maşallah oğluna ve sana ne güzel evlat yetiştirmişsin
canım öperim güzel kızını ona da sana da maşallah bizlere de o günleri görmek nasip olur inşallah
güzel kuzucuğumun doğum günüsü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşları olsun ne iyi etmişte gelmiş
ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki bir kaç kez bana da oldu kapıdan çıktım dönüp dönüp eve baktım yani böyle biri gitme işe dese gitmicek moddaydım akşam sarılacağın anı düşünüp rahatlamaya çalış canım ve tabi artı haftasonu çok şükür
bende son tartışmada öyle dedim yanaşmalara kanmıcam diye anneler günü hediye bi iki güzel söz eridim gittim hatalarını anlıyolar ama kabullenip özürdense yavaş yavaş sokulmaya çalışıyolar olmaz olası erkeklik gururu
bende tishoya baktım telefon kılıfı yaptırsam mı diyorum acaba kullanır mı geç oldu tabi ama artık o gün fotoyla pastayla idare eder hediyesini sonra veririm
bizimki 10. ayda oldu ilk dozunu diğeri 13 ayında
neyseki sonra konuşmuşsunuz canım bazen diyorum ki tek dertleri öküzlükleri olsun öyle şeyler var ki en azından sevildiğimizi biliyoruz
ve bende de var üstelik kendim de sürekli bi romantizm bekliyorum :))
canım maşallah oğluna ve sana ne güzel evlat yetiştirmişsin
canım öperim güzel kızını ona da sana da maşallah bizlere de o günleri görmek nasip olur inşallah
güzel kuzucuğumun doğum günüsü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşları olsun ne iyi etmişte gelmiş
ah canım seni öyle iyi anlıyorum ki bir kaç kez bana da oldu kapıdan çıktım dönüp dönüp eve baktım yani böyle biri gitme işe dese gitmicek moddaydım akşam sarılacağın anı düşünüp rahatlamaya çalış canım ve tabi artı haftasonu çok şükür
Teşekkürler teyzeleri:)cnm nice mutlu saglikli yaslari olsun insallahhh
bizimde araya hafta sonu girdiği için pazartesi asilarimiz.1. yas asisi ates yapiyomu arkadaskat. yaptirdiniz mi bende bugun yaptiricam
Canim iyiki dogmus oglusun :))Teyzeleri bugünde benim oglusumun doğum günü geçen sene tam 9.36da doğdu benim süpriz yumurtam. iyiki doğmuş iyiki var pirensim paşam bal suratlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?