allah kabul etsin oruclarimizi kizlar tutamayanlarla da kisin beraber tutariz ins
oglan analari sizden ricam saygili sevgi dolu ve boyle gunlerin degerini bilenn erkekler yetistirin benimki gibi okuz olmasinlar iftara 1.5 saat kala yemek yiyip gezmeye defolmasin o kadar yoruldum biriktim ki öykü olmasa kesinlikle bosanirdim
Bende de var az biraz öküzlükBenim oğlan babasına benzerse gelinim yaşadı valla :) bana benzerse aCık öküz olabilirsen de eşin gelince söyle valla aynen bize yazdığın gibi anlat rahatsızlıklarını bilsin de azıcık ona göre davransın.
Nenedent baby kullanıyoruz. İçinden parmak fırça ve diş macunu çıkıyor. Doktor 4-6 diş olunca öneriyoruz demişti Can'da 8 tane diş var ama çok düzenli kullanabildiğimi söyleyemem aslında çok seviyor ama fırçalamaktan ziyade yiyorDün eczaneye gidip kamışlı bardağı aldım. Çok eğlendi oyun yapacağım diye çok su içti. Dün eczanede 0-3 yaş yutulabilir diş macunu gördüm. Bebeğinin dişlerini fırçalayan var mı? Doktordan bu konuda bilgi alan?
allah kabul etsin oruclarimizi kizlar tutamayanlarla da kisin beraber tutariz ins
oglan analari sizden ricam saygili sevgi dolu ve boyle gunlerin degerini bilenn erkekler yetistirin benimki gibi okuz olmasinlar iftara 1.5 saat kala yemek yiyip gezmeye defolmasin o kadar yoruldum biriktim ki öykü olmasa kesinlikle bosanirdim
okuzluk demıskenn benım kıylede kavga ettım konusmuyorum. yoksa benımde aklımdaydı en azından bır pasta alıp mum falan yakıp kuzunun resımlerını cekmek ama ınsanda bır heves bır sey bırakmyor kıı. bende cok kızgınımsanada geçmiş olsun canım keşke küçük bi pasta alıp eşinle üçünüz kutlasaydınız bir iki fotoğraf ii olurdu ki hala geç değil
ben hala ılık bezle siliyorum zaten 3 ve 4 ncü dişler yeni yeni çıkıyo ay sonu kontrolünde sorayım bakayım ne dicek
bazen bende ole dıyorum keza su anda oldugu gıbı , su yavrucagım olmasa bosanırdım dıe. ınsan degısmıyor neysee oo, sen ıstedıgın kadar konus, 1-2 duzelır gıbı olur belkı ama sonra yınee bı bakmısınnn sen konusuyorsunnn ve yıne sen dınlıyorsunnAllahim ins sana gostermesin boyle birgunu ozenle kurulmus iftar sofralarinda yalniz kalma
bunu yazdim gnderdim iftardan 45 dk sonra geldi playstation daha onemli tabi bes karis surat hakli goruyo kendini de konusmuyoruz cani ne isterse onu yapsin ayni konusmalari kac kere yaptik dicek bisey bulamiyorum bisey demekte istemiyorum acikcasi icimden gelmiyo
hayırlı ramazanlar... Oruç tutanların ve emzirenlerin Allah yardımcısı olsun.. gerçekten işimiz zor.. Allah kabul etsin..
@ayzerfey benim ilk kızım solak ailede sadece benim teyzem solak.. demek ki çekebiliyorlar diğer aile fertlerine...
@yazyagmuru geçmiş olsun canım..
@yaz yagmuru çok geçmiş olsn ya diş ağrısı çok kötüdür. İnş. akşama kadar geçer ağrın.
@Akaibu gökçeyede çok geçmiş olsn. Aşıdan ne kadar sonra su çiçegi oldu ki?
Bizimde yrn aşılarımız.
@minnakkartal bencede sen tutmamalısın. Bile bile mirayı aç bırakamazsın ki.
@emiragam çok geçmiş olsun sanada cnm.
Kızlar oruçum harika gidiyor çok şükür. Sadece uyumak istiyorum o kadar. Arenle uğraşmaktan zamanın nasıl geçtigini de anlamadım hiç.
sagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)bende iyi durumdayim cok sükür öyküde cok huysuzluk yapmadi bi ara cok kazindi icim ama gecti simdi uyansin cadi cikarcam dolasmaya birazda oyle gecer vakit bakalim
@yazyagmuru gecmis olsun
cok gecmıs olsun olsun canım. işaah hemen agrın falan gecer ıyılesırsın hemde orucunuda tutarsın işaallh. oglunada kocaman masaallhhh. Allah bızım evladımızıda ole yapar işallahh (o dusunceyle o hassasıyetle )sagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)
sagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)
Bence de yazin korumak cok daha zorHava cok sicak kizim surekli terliyor cami aciyorum esmiyor zaten bir de cok ses geliyor kapatiyorum hepten sicak yatak odasinda tavan vantiratoru var onu actim 1. kademede o tavanda ortada Ece odanin kosesinde carpmaz insallah gecen sene de actim birsey olmadi ben yatarken kapatip cami acacagim yazin korumak daha zor
diş çok kötü ya.o kadar korkuyorum ki. 3 tane düşmüş dolgum var. Ağrıyolar sürekli sabrediyorum. Bi kere gideyim dedim ara vermişlerdi. Kaldı yine.sagolun kizlar agrim oldugu icin zor gecti bugun iftardan sonra agri kesici ictim simdi biraz daha iyi oruc sutumu etkilemedi simdiye kadar her siktigimda sut fiskiriyordu birkac gun tutamayabilirim ama antibiyotigi kullanmam gerekiyor dr mutlaka kullanmalisin dedi boyle olacagini bilseydim daha once disimi cektirirdim bu arada oglum da bugun orucluydu masallah o kadar sabirliydi ki kizlar hic sikayet etmedi sadece kardesi karpuz istedi onu keserken cok guzel gorunuyor dedi elimden geldigince tutcam dedi namaz da kiliyor:)
cok gecmıs olsun olsun canım. işaah hemen agrın falan gecer ıyılesırsın hemde orucunuda tutarsın işaallh. oglunada kocaman masaallhhh. Allah bızım evladımızıda ole yapar işallahh (o dusunceyle o hassasıyetle )
Masallah ogluna hep boyle devam eder insallah kardeslerine de ornek olur:)
Sagolun kizlar insallah hep boyle devam eder Allah sizlere de o gunleri gosterir insallah bir yandan mutlu oluyorum bir yandan da anne yuregi kiyamiyorum ama o mutlu tutmak istiyor tutabildigi kadar tutsun bu aksam anneme gitti beraber sahur yapacaklar annanesi guzel seyler yapiyormus ben de aksam hazirladim ama Ece agladi derken oyalandim biraz:))diş çok kötü ya.o kadar korkuyorum ki. 3 tane düşmüş dolgum var. Ağrıyolar sürekli sabrediyorum. Bi kere gideyim dedim ara vermişlerdi. Kaldı yine.
Maşallah oğluna ya. Darısı bizim bebişlere. O günlerinide görmek nasip olur inşallah
Canim musait bir zamanda git bence ihmal etme benim dolgum cikti sinra da kirildi disim o yuzden cekti zamaninda gitseydim cekilmeyecektidiş çok kötü ya.o kadar korkuyorum ki. 3 tane düşmüş dolgum var. Ağrıyolar sürekli sabrediyorum. Bi kere gideyim dedim ara vermişlerdi. Kaldı yine.
Maşallah oğluna ya. Darısı bizim bebişlere. O günlerinide görmek nasip olur inşallah
Aynen canim hele senin de benimde yasadigimiz sehirler cok sicak oyle olunca daha da zorBence de yazin korumak cok daha zor
Canim oyle dusunme oluyor bazen boyle seyler esin iftar zamani seni yalniz birakmakla yanlis yapmis insallah anlar hatasini benim esim iftara cok onem verir ama evlendigimiz ilk zamanlar pazar gunleri beni annesiyle birakip arkadaslariyla kahveye giderdi bayramlarda birinci gin dururdu ikinci gun kahve ucuncu gun ise giderdi cok tartistik bu konularla ilgili ama artik hicbir yere gitmiyor ben git desem bile nereye gideyim diyor yillar gectikce evden ayrilamiyorlartamamen koptuk artik nasil toparlaniriz bilmiyorum
bagris cigris ondan sonra geldi sarildi etti dedim erken gidip iftara gelsen bisey demezdim e diyo kendin hazirladin yemegi soyleseydin dedim onu da mi ben soylim dedim cok yorulmus iste falan ozur diledi etti ama bunlar hep yara kadinlar icin malesef kolay unutulmuyo malesef yasitim kimse yok etrafimda bende ylniz bunaliyorum birbirmize sariyoruzCanim oyle dusunme oluyor bazen boyle seyler esin iftar zamani seni yalniz birakmakla yanlis yapmis insallah anlar hatasini benim esim iftara cok onem verir ama evlendigimiz ilk zamanlar pazar gunleri beni annesiyle birakip arkadaslariyla kahveye giderdi bayramlarda birinci gin dururdu ikinci gun kahve ucuncu gun ise giderdi cok tartistik bu konularla ilgili ama artik hicbir yere gitmiyor ben git desem bile nereye gideyim diyor yillar gectikce evden ayrilamiyorlar
Benimki de aynı, kimin çocuğu kaç takla atmış hemen bak kk ne diypBenmki de ha bire kk ya laf ediyokimin cocugu daha ondeymis diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?