- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Kızlar Çarşamba iftara arkadaşları çağıracağım. Iftardan sonra Gökçe nin doğum Gününü kutluyacağız. Menüye İzmir köfte nohutlu pilav Çorba salata yaprak sarması yapmayı düşünüyorum. Sizce yeter mi yada nasıl siZce ? Zeytinyağlı barbunya da mı yapsam.
supermis bende oyle verwyim:)bende senden arakladim fikriHediye paketimiz:)
O fikir benim değil diğer Gökçe'nin annesine @Akaibu ya aitti sanırım :)Bu aradaisimdeyimgucumdeyim senin fikrini arakladim babalar gunu icin:))emrenin de kafasina bagladim kurdeleyi:)
75 tl canım pilisenin hediyesini yaptırdığı yere yaptırdım instagram da cherrydesign07 diye bi hesap
Yok canım instagramda ama buraya da ekleyeyim
Ben de ablan gibi düşündümBu aradaisimdeyimgucumdeyim senin fikrini arakladim babalar gunu icin:))emrenin de kafasina bagladim kurdeleyi:)
Yoğurtlu ne salatası yapsam ki. Kırmızı biber mi yapsam. Köfteleri birazdan yapıp buzluğa atıyım yoksa Gökçe ile Çarşamba günü yapamam onları :) malum işede gidilecek :)Diger hediyemiz de gelsin oyle vercm daha kutlamadik yarin insallah:))
Yeter bence de canm yogurtlu bi salata yap istersen yanina tamamdir.pasta da olck zaten
Benim hediye hazir ama vermedim cunku bugun beni sinir etti.Bizimki de gelmedi, baktım bozuluyor ben de fotosunu gösterdim haftaiçi geleceğini söyledim :)
Bugün de sinir olmayalım ama :)) sen bugün alttan al o anladın hatasınıBenim hediye hazir ama vermedim cunku bugun beni sinir etti.
bu saçma fikir bana ait lütfenBu aradaisimdeyimgucumdeyim senin fikrini arakladim babalar gunu icin:))emrenin de kafasina bagladim kurdeleyi:)
valla canım helal olsun o kadar şeyi yaparsan. Hem işe gitcen bide.Yoğurtlu ne salatası yapsam ki. Kırmızı biber mi yapsam. Köfteleri birazdan yapıp buzluğa atıyım yoksa Gökçe ile Çarşamba günü yapamam onları :) malum işede gidilecek :)
Canım bence de ver soğuk olsanızda.. Sonra bi anlamı kalmazBenim hediye hazir ama vermedim cunku bugun beni sinir etti.
O fikir benim değil diğer Gökçe'nin annesine @Akaibu ya aitti sanırım :)
75 tl canım pilisenin hediyesini yaptırdığı yere yaptırdım instagram da cherrydesign07 diye bi hesap
Yok canım instagramda ama buraya da ekleyeyim
Ben de ablan gibi düşündüm
Yoğurtlu ne salatası yapsam ki. Kırmızı biber mi yapsam. Köfteleri birazdan yapıp buzluğa atıyım yoksa Gökçe ile Çarşamba günü yapamam onları :) malum işede gidilecek :)
bu saçma fikir bana ait lütfen
Ablanın dediği givi lohusalar gibi cidden hiç aklıma gelmemişti
valla canım helal olsun o kadar şeyi yaparsan. Hem işe gitcen bide.
Yoğurtlu semizotu salatasıda yapabilirsin pratik olur
Gerçekten çok tatlı olmuş ya:)Kahvaltı hazırladım bi de azada el yazısıya canım babacım seni çok seviyorum yazıp altına da parmak bastırdım imza niyetine :))) kahvaltı tabağına iliştirdim notu da :) hediye de kendisi yok fotosu var :)
benimde gelmedi bende maviyle baglicam kirmizi yok zaten:)Bence gayet sevimli ya:))aklima gelmezdi benim:)
Gerçekten çok tatlı olmuş ya:)
cok guzelmis[/QUOTE][QUOguzellmis"apriori11, post: 41469227, member: 640531"]Kahvaltı hazırladım bi de azada el yazısıya canım babacım seni çok seviyorum yazıp altına da parmak bastırdım imza niyetine :))) kahvaltı tabağına iliştirdim notu da :) hediye de kendisi yok fotosu var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?